Трифонов за срещата на ПП с ГЕРБ: Да се прекръстят на "ПП заедно с мафията"

Щяха да я борят, сега сядат на една маса като равни, заяви лидерът на ИТН във Facebook

Обратно в новината

Коментари - Трифонов за срещата на ПП с ГЕРБ: Да се прекръстят на "ПП заедно с мафията" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аве, мама ти даивъ, няма ли да пукнеш най-накрая

А как му се искаше сега на Слави да е там и да е важен, да го молят за компромис в името на България, а той да е този, който решава, мисли, одобрява или отхвърля. Еххх, Слави. Хубаво си беше направил ти сметките! Ама без кръчмаря.

Данъчната декларация кога?

... каза човека, който в политиката помагаше на мафията с нищо правене и деструктиеизъм!

Ти не се обаждай. Именно ти върна мафията и статуквото на власт. То за това и ти бяха платили. А като си помисли човек колко хора ти вярваха, че отново има надежда, че държавата ни може да тръгне по друг път...

Слави ги нацели в десетката, ПП са мър.и, жалко за хората подведени, от пиара ала Харвард. Жалко и за нас, площада е празен ИТН не са в Н.С. пак ни излъгаха. Е не всички, но достатъчно, за да сме на това дередже.

Дето гътна правителството по поръчка на тиквата ! На кои ли му е нужно неговото изплюмчване.

Слави, СУВЕРЕНЪТ те отсвири и гласува за герб, а не за тебе. Както ти казваше това е вече положението. Гледай си здравето и телевизионната и остави сложните неща на другите...

Лъжливия наркоман като какъв излиза да говори и ръси мъдрости?? Защо свали предишното правителство бе, пеерас ?? На кого направи услуга ??

нали знаеш, че клетвата е бумеранг, връща се на този дето кълне

Точно пък тоя палячо да си дава мнението....дрисняр.

ПП са новите лица на Мафията. Проблемът на Мафията е, че старите отказват да сдават и новите не могат да застъпят. Много инат се оказа Борисов и е на път да обърка схемите, десйтващи вече 30 години. А и новите се оказаха такива идиоти,ч е никой няма да им се върже вече, дори да се отърват от Борисов.

Славчу нацели на банканскята тиква оя с гъза си

Неделя следобед. За къде без " повър. натото от слафи?

dani_72

Тоя бездарник нарича всички гласували за ГЕРБ (най много) мафия.... Да си припомним кой е мафия с факти, а не само да ми говори глупости

Много си т.п Саше, не Слави а Хр. Иванов не подкрепи кабинет на ИТН, сега се канят да управляват с мафиозо, ще въртят, ще сучат и накрая, ще кандисат, Паси и Плевналиев, те са кукли на конци, но хората зад тях решават.

човече, дошъл ти е края

Дирееееееее ! Пишете как аверите фашаги на Ноле Лумпена спряха българи на границата и не ги пуснаха в западните покрайнини !

Как като какъв? Той си е марионетка на повикване. Някой пак му е опънал конците.

Какво казват американците за ББ, кучи син, но наш кучи син. Няма какво повече да се каже.

Абе Славчо, ти никога ли не си пял на нафиоти? Човече, ти не можеш да пееш за нормалните , обикновени хора. Недей с лошо, вече си извън играта , сори...

славчо, с лъжи доникъде не се стига! това обяснява светкавичното ти изчегъртване от политическата сцена заедно с некадърните ти сценаристи!

На Тиквата му хареса идеята за президентска республика май ! Чалгаря беше активиран като по поръчка

Слави злослови като пренебрегната от приятелките си гимназистка.:)))

Славчо наглеца 1-ва виола ва мафияна ДПС/ГРОБ

Напротив на тиквун най му харесва сегашното положение, иска още 12 г. да лапа без контролно.

Чалгар спри се НЕ си ти когато не си шмъркал

Баш тоя ще ги говори...

Лъжа! Слави е последният, който може да се свърже с това. Виж ББ, Корнелия, Кирето и Асен, Хр. Иванов изтеклият ефир казва всичко, за него.

Простак!

Каква е разликата между ГЕРБ, ПП, ДБ, БСП и ДПС, Янев - ами никаква всички изброени са на Козяк само артистите са различни в тях.

е че Херу Нареди да сме с Бо Тик Вун!

Учиндолската мумия пак се обади от саркофага, явно са ѝ превели две кила картофи от посолството...

Оффф, Трифонов става досаден с този гняв и реваншизъм. Съвсем загуби идентичност. Отдавна не става за шоу и концерти, но поне да се оттегли с достойнство. Политиката определено не е за него.

Ама голям лъжец е тоя Славчо и Тошко е същия

Достойнство? У една маймуна с IQ под нулата?! Курвата на мутрите от 90-те, която ги развличаше с грозното си хъркане в микрофона и имитацията на кючек на сцената? Хм...

Но в случая е прав

Тоя все повече изпростява.

Мани я тая новина, какво ще правим, Кличко обяви, че ще евакуира 3 милиона население на Киев, ако продължава да няма ток и вода.

Пп гроб и дпс, янев са вредни и опасни за България. Ако не са фалшифицирали изборите, значи има много дебили тук, което означава че си заслужаваме съдбата

Ооо, да! Богат умен и независим! За ганя това е гнусно.

Чалгар, скрии се в дън земя, че заради твоите мадуровки поръчани ти от Радеф сме на тоя хал и политически, и икономически, и финансово! ЧАЛГАР, НЕ ИДВАЙ ДА НИ ВОДИШ АДА(КАКТО СИ СЕ ТАТУИРАЛ), А ЗАМИНАВАЙ В АДА!

Еми ще ги настаняват по един, двама в приемни семейства, да си ги гледаме....Няма да се очудя

Ти от журито ли си?

про3т е, значи много

Мафията говори за мафия Наглост

На учиндолския тъпанар отдавна му е набит във всички дупки с три пъти по 200. Този душевен кастрат, и несъстоял се мъж с изпържен нарко-мозък е изключително зависим от офшорните си пари . Също като мутрата -мафиот и цяла плеяда от "високопоставени" политици и пишман-капиталисти. Други пък са зависими от децата си - заложници по чуждоземни краварски и еврогейски територии. Всякакво правителство ще мине щом е подредено от кукловодите , представлявани от опулената кюрдска невестулка. Можем да се поздравим с пълната победа на краварския колониален политически модел. Кочината ще е същата а с "триморската" идея бързо ще се превърнем в скотобойна и пушечно месо на краварските стратегически интереси.

И Слави, и Мая Манолова са ми еднакво безразлични. При Слави поне има балет.

тоя некролог забрави ,че бе шута на Г. Илиев. Помним какво смадливо бе учиндолски -мартеничков . Помним.

Айде със здраве