Коментари - Трифонов: ИТН няма да подкрепи правителство с първия или с втория мандат, искаме третия | Днес.dir.bg

Трифонов: ИТН няма да подкрепи правителство с първия или с втория мандат, искаме третия

Тогава ние ще предложим експертно правителство, което да свърши определени и важни за страната неща за определено време, заяви лидерът на партията

Обратно в новината

Коментари - Трифонов: ИТН няма да подкрепи правителство с първия или с втория мандат, искаме третия | Днес.dir.bg

Коментари

ставащото е посочено в абривиатурата на партията - Има Такъв Наглец, а на народа м.... му.

Политическият елит дали е убеден,че този тип няма нищо общо с наркотици?

Разбира се, за пореден път е клекнал на Баце, но иска да се измъкне с някакво подобие на достойнство. Проблемът е обаче, че в тази игра намесват и Радев, а той е малко непредвидим играч.

Еми следващия път, ще видите парламент през крив макарон. Дано не се паднете с бюлетина 2, защото почнах да гласувам само реда на простите числа. На следващите избори ще пусна 2, на по следващите 3, 5, 7, 11... и т.н

ГОЛЕМИ ЯЙЦА

Е гати наглите типове от ИТН. Кои идиоти въобще гласуваха за тези смешници? Аха сещам се кои ----- тези които бяха купени. Ами за около 5% гласоподаватели му стигнаха паричките на Славчо.

Егати народа честно! Ако Слави беше подкрепил СДС и ДПС ЛОШО, ако не ги подкрепи пак ЛОШО?! Какво ви става бе?! Истината е, че народа не знае какво иска и от това се възползват 240 хрантутника! То и това им е целта, да ни разделят и да ни таковат с 200!

Не народа А НАСЕЛЕНИЕТО СИ НЯМА ХАБЕР КАКВО ИСКА

Тука само тролове ли има и запалянковци!?! Няма ли един здраво мислещ!? Трябва да се отървем от мафията - разбирай Герб и ДПС! За тази цел трябва да има избори до-дупка, на всеки 3 месеца - още поне 5-6 пъти . Така на двамата дебелаци всеки път ще им се налага да се бъркат дълбоко с по 200-300 милиона - а спонсори вече няма! Няма общесвени поръчки - нема от къде да се крадне. Така леко по-леко октопода сам ще се изяде. Другия начин е революция - да се светнат 20-30 дупетата - останалите сами ще се разбягат!

Наври си дългия нос на майка си в гъза путко смотана!!!

Прощавайте, ама аз нещо не разбирам. Славчо дори не е депутат, дори не си е направил труда да се закълне - никога! - а от дивана определя българската политика. Има нещо сбъркщано в цялата тази работа - народът избира Герб за пореден път, а шепа партийци, или да ги наречем с една по-стара дума - партизани, всъщност оспорват вота и не позволяват правителство. Не е ли това диктат на малцинството? Какво му е демократичното? Вчера гтледах Корнелия - и тя същата. Да, всички мразим мутренския модел, ама другите са по-зле и от него! Три години вървим само надолу и някакви недоразумения имат нахалството да дават акъл и да се репчат? Вижте колко души са гласували за тях! Аре малко по-скромно, а?

народът нищо не е избрал, гласували са само 20 процента от правоимащите. Политиците вместо да прекрояват Конституцията трябваше да видят какво да правят с този проблем. Абсурдно е в НС трябват 121 човека/50 процента плюс един глас за приемане на решение/, а тука с едва 20 процента гласували имаме парламент

А защо не гласуваш бе смотаняк?

Тоя доказан некадърник в политиката става само за чалга-композитор.

ЧАК ПЪК КОМПОЗИТОР - МРЪНКЬО

Те като бяха първа по сила партия не направиха правителство "заради Македонията", сега щели да направят "независимо" "експертно" такова, "заради отечеството". Това е еманацията на гьонсуратлъка. Джуджко Тошко беше силен вилен, сега взе да срича и мънка, глътна си лексиката и граматиката барабар, продажна сган. Ама какво да се очаква от някой, който цял живот е бил на заплатка при Слави.

ИТН няма да подкрепи правителство с първи и втори мандат но малко по късно ни подготвя че ще подкрепи експертно правителство със същите Герб и ДПС . ( а експертно правителство е много субективно)

Тия сметки без кръчмаря (Галя) не вАжат. Остана ли някой, който да не е разбрал, че мутрата пак ще се извърти и ще легне на шарлатаните? Естествено, ще има пъшкане и декларации как това било национално отговорно и се прави в името на България. Като че ли електоратът е от Марс и не показа ясно на всички политически измамници, че НЕ ги иска.

Този не може да излезе от ролята на шут. Ясно е, че тези са в парламента по волята на ДПС и че бяха създадени, за да овладеят протестната енергия срещу Тиквун. За голямо съжаление успяха. Видяхме и какви правителства предлагаха. Сигурно пак ще извадят напред Малкия Мук или някаква друга гротескна фигура като оня плагиат. Много ми е чудно само едно - тези 70 % негласували не се ли притесняват поне малко като гледат каква пасмина се упражнява върху нас и децата ни?

и кат тия направат правителство ше станеме баш чалгаристан

Кой те пита какво искаш ,бе калъф ?

Ти кой беше бе чалгар?

Отиваме на избори! Малкото ДПС беше запазено, за по-късни цели. Боко и Шиши не са толкова прости да пратят войски на фронта, без голяма подкрепа, щото народа ще ги изрине.

Ако си гербер и си ваксиниран с файзър цъкни плюс, ако си гербер и не си ваксиниран с файзер цъкни минус

Евротлнтическит лозунги са изпразнени от съдържани, водят до разделение , себичност и упадък на държавността.

Чукундур червен,лозунгите са характерни за комунделите.Я кажи един евроатлантически лозунг.

Герберастите много мразят ИТН защото веднъж свалиха мутрата и го биха на избори, после ППДБ забави изчегъртването, но ето че сега продължава и мутрата ще бъде в затвора скоро

Славуцка - нашата политичка, с най-тесната ... п.чка !!!

Бяхте ПЪРВА парламентарна и политическа сила, що тогава не направихте правителство, а сега се дуете, като знаете, че няма какд а стане..

Какво е мухата? Досадно и непотребно нещо. Какво е ИТН? Нещо като муха, ама нагло. И отделно е първа рода с женския комар, щото смуче чужда кръв. Ай сиктир!

А има ли КОЙ да го подкрепи това ваше УЖекспертно правителство ,като от 240 депутати ,нямате и 1/10 .

Мумията Чалгарска не мисли ли, че е супер нагла с тея 16 депутата???!!! Да си ляга отново в ковчега и да си спи зимния сън!!!! Тапирът му с тапир!!!!

И тоя като Баце, същият пролетарий вожд. "Посъветвах се с колегите и РЕШИХ". Дори само погледнато от към семантиата на изказването е потресаващо. Как пък не съм чул един лидер на политическа партия в Европа, да се изцепи реших, поне от кумува срама казват ни от еди коя си партия решихМЕ

Цървул , ни за шоумен става , ни за политик -изборът на цървулите ...

Искам ГЕРБ да управлява с ДПС и ония Възход ли бяха, какви бяха - воините на светлината. Само след такава малоумна коалиция хората ще започнат да гласуват и купеният вот на ГЕРБ и ДПС няма да има значение.

Той народът трябваше да си вдигне зцадника и след малоумното управление на сглобката, ама не го направи. Какво още трябва да се случи? Какво очакваш - камъни да падат от небето? Българска тиква трудно увира, пък и всеки се спасява поединично, и то хич не зле. Имат пари хората, за какво да се хабят за някакво си бъдеще? То детето и без туй ще учи в чужбина...

Тея са ясни, целта им е да громят всякаква алтернатива на ГЕРБ и ДПС. Друго ми е интересно на мен. Нали бяха контрабанди, пудели, пачки, некадърници, шарлатани, комисионни, посредници, национални предатели, фалирали държавата поне 5 пъти и какво ли още не... Защо тогава ББ и ДП се натискат отново толкова силно да са с ППДБ като са уж такива боклуци? И защо не са по затворите вече като прокуратурата е на ББ и ДП? Народе, отваряй си очите и мисли...

правителсво ще има аз го казвам аз и Делян ще подкрепиме само и единсвено мъндатъ на ППДБ

а маке в космоса ще има ли?

Кога ще престанете да триете коментари? жалки сте.

Батакът става пълен! Но пък нещата вече съвсем изкристализираха - и за слепите, и за идиотите, и за индиферентните! “Трифонов: ИТН няма да подкрепи правителство с първия или с втория мандат, искаме третия” Това вече не е пошъл театър, не е дори и пошъл цирк, това е гротеска, кочина, дъното! Значи този, певочът на мутрите когато спечели изборите не можа да създаде читаво правителство, а пробутваше плагиати и продавачи на шнорхели, а сега щял да прави правителство от експерти с третия мандат, за да си качи цената! И кои са точно тези експерти, бе дълъг? И откъде ще ги извадиш? Кой читав човек - дори не експерт - ще ти се върже пак да ти бере срама?

Славчо, Ти.. дали ще подкрепиш или НЕ... никой не те бръсне за слива! Врътката е друга,.. Боку и Шиши ще ги подкрепи "Подполковника" от Величие ..защото ТЕ си го създадоха!;) Болен Сидеров навремето им беше "Златният пръст"...сега обаче... "Подполковника" ще им стане Златната ръка !;) Мазна Еврейска врътка са ви подготвели Двамата Дебелака и с Третият Подполковника ... нямат Изчегъртване брато !;)

PEYTSCH

Решението е следното-наесен ГЕРБ-СДС трябва да получи 90 депутата и тогава всички ще млъкнат. Завинаги.

Да, ама не ;)

ГЕРБ са отговорна партия и хората го виждат! ПП-ДБ и ИТН са като деца, искаааам, нямаааа!

Славчооо, има ли бело?

освен да забавлява тълпата за друго нестава

с 11 депутата иска мандат за съставяне на правителство без герп или/и дпс няма правителство което означава нови избори още проценти към герп и дпс може би и към копейкин другите около 5 и по-малко

Славчо сега пък кабинет се засили да прави. Боко ви го повтори три пъти че само с първия мандат ще става нещо ако ще става. Но в тоя парламент май всеки си говори това което иска да чуят собствените му уши, не по далече от тях. Голям леш се задава септември и ГЕРБ най-малко трябва да се притесняват. А махленската клюкарка Кирилка колкото и да се опитва да пришие цялото зло на планетата върху герб и дпс, няма да му се получи номера. Сектата пп-дб ще бъде яко ошамарена с още поне 5% надолу. Същото за БСП и останалите. Сега всички злорадстват срещу Борисов, но всъщност той е пак в най-добра стартова позиция за нови избори. Ако кирчовците излязат от злобата ще видят реалната картинка каква е, но сега са заслепени. Злобата и завистта заслепяват. Малко са хората които могат да я превъзмогнат, особено в България.

Еваларката, брат!!!

Слави нямало да подкрепи правителство, предложено с първи или втори мандат, ама щял да предложи на всички партии да подкрепят правителство с трети мандат, ако дойде при него! И той хитрец като шарлатаните! Защо очаква да получи от някого подкрепа, след като той вече му е отказал такава подкрепа! Такава възможност в живота при равноправни отношения няма! Аз теб няма да те подкрепя, ама очаквам ти мен да ме подкрепиш? Защо? Защото съм готин? Защото съм умен? Защото съм хитър?

Защото съм Мустафа Трифонов?

Кой беше ти бе Уйчиндоски плешив педал, че някой да ти даде на тебе да правиш нещо...още повече правителство да управлява държавата. Нещо не мога да се сетя как ще се случи това пи положение,че си на 6-то мято в класирането. Обаче ти си както синаги нагло и алчно копеле. Поне си го призна за пореден път. Ламтиш за власт и пари. заедно с тония твоя храбрец - разрошения диригент. Радва се,че и тоя път мина границата (интересно как?) и се дръж възпитано, защото следващ път няма да има!

Квичете гербери, така ви искам. На следващите избори 15 процента ГЕРБ и 5 процента ППДБ, Възраждане 25% и Величие 15%

И с Възраждане докъде бе мухъл сляп? Още 1-2 къщички за диригента Ви Коцето ли/... КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА СПОРЕД ТЕБЕ?

Като дойдат Възраждане на власт ще видиш докъде, ваксиниран глупак

Това ако стане, направо сме руска губерния!

Ще боли СалФчо, ще боли... без вазелин ще е този път...

Те ИТН бяха и в правителство. Всички гледахме как Карадайъ и Данчо Цонев изпадаха в нервна криза като излезе някой от ПП на трибуната. Нищо подобно срещу, който и да е от ИТН. Никога една лоша дума не са казали за ИТН.

мястото ви е на трибуната в Карлуково...

Аман от псевдопатриотични мърши като чалги, шкембевоеводи, болни, вгъзроженци и последните двуличници

Само дето КП им напазарува депутатите. Купуването и продаването на гласове е забранено, на депутати - можело. Колко гласа стоят зад един депутат? Къде е логиката?

PEYTSCH

Ай сиктир на всички мърморковци. На следващите избори ще ви го начукаме...

Чул те господ

това айсиктир на майчин език ли е??

На езика на шефа е. Ваксиниран е и плаща в евро.

По-голям бунак от тоя няма. Свали първото правителство от 20+ г., в което не участваха ГЕРБ и ДПС, после плю ППДБ една година, а сега се прави, че не щял и с ГЕРБ, и с ДПС. Ти какво искаш, да ти даде народът цялата власт ли? И ти да му предложиш амбулантния търговец шнорхела и софийския, повтарям софийския адвокат с крадената дипломна работа да го управляват? Подозирам, че правят театър и ще се вземат с ГЕРБ и ДПС или сега, или наесен, само искат да изкарат първо другите, че не били отговорни. Няма логика за толкова време Шиши една лоша дума да не е казал за ИТН.

Е какво да каже Шиши за ИТН след като имаха 12-13 депутати. Сега следи ще каже ли нещо Шиши за Величие ...

"архангелът" на чалгата безвъзвратно съсипала две поколения ...

Славчо, не разбра ли че отивате на избори през септември отново. Я се поразмърдайте да осигурите повече електорат сега когато се връщат от почивки и село. Изобщо лятото не е уместно за избори, че ганьо или е на почивка или копа домата.

Интересно как никой не коментира " катарзиса " на ПП-ДБ че сега видиш ли чули какво им говорят звездите опа гласоподавателя и решили да са опозиция а до преди месец - два си правеха със същите които сега казват че били лошите лидерски срещи и си променяха я конституция , я НПК , я някой друг закон. Киро от канада му дойде просветлението че една лъжа му коства 300 000 гласа на изборите а още една ще му даде изглед към Парламента ама през ТВ-ра и затова сега играем новата роля на опозиция.

Интересно...тъп ли си, или се правиш на такъв?

Не! Слушам какво говори ЦИК и колко минус депутати има ПП-ДБ. От там нататък ти си умната да кажеш що Киро изгуби 300 000 гласа

Ок. Очевадно за всички си тъп.

Каза държан,ката на агента сашко .

Коментари - Трифонов: ИТН няма да подкрепи правителство с първия или с втория мандат, искаме третия | Днес.dir.bg

Трифонов: ИТН няма да подкрепи правителство с първия или с втория мандат, искаме третия

Тогава ние ще предложим експертно правителство, което да свърши определени и важни за страната неща за определено време, заяви лидерът на партията

Обратно в новината

Коментари - Трифонов: ИТН няма да подкрепи правителство с първия или с втория мандат, искаме третия | Днес.dir.bg

Коментари

ставащото е посочено в абривиатурата на партията - Има Такъв Наглец, а на народа м.... му.

Политическият елит дали е убеден,че този тип няма нищо общо с наркотици?

Разбира се, за пореден път е клекнал на Баце, но иска да се измъкне с някакво подобие на достойнство. Проблемът е обаче, че в тази игра намесват и Радев, а той е малко непредвидим играч.

Еми следващия път, ще видите парламент през крив макарон. Дано не се паднете с бюлетина 2, защото почнах да гласувам само реда на простите числа. На следващите избори ще пусна 2, на по следващите 3, 5, 7, 11... и т.н

ГОЛЕМИ ЯЙЦА

Е гати наглите типове от ИТН. Кои идиоти въобще гласуваха за тези смешници? Аха сещам се кои ----- тези които бяха купени. Ами за около 5% гласоподаватели му стигнаха паричките на Славчо.

Егати народа честно! Ако Слави беше подкрепил СДС и ДПС ЛОШО, ако не ги подкрепи пак ЛОШО?! Какво ви става бе?! Истината е, че народа не знае какво иска и от това се възползват 240 хрантутника! То и това им е целта, да ни разделят и да ни таковат с 200!

Не народа А НАСЕЛЕНИЕТО СИ НЯМА ХАБЕР КАКВО ИСКА

Тука само тролове ли има и запалянковци!?! Няма ли един здраво мислещ!? Трябва да се отървем от мафията - разбирай Герб и ДПС! За тази цел трябва да има избори до-дупка, на всеки 3 месеца - още поне 5-6 пъти . Така на двамата дебелаци всеки път ще им се налага да се бъркат дълбоко с по 200-300 милиона - а спонсори вече няма! Няма общесвени поръчки - нема от къде да се крадне. Така леко по-леко октопода сам ще се изяде. Другия начин е революция - да се светнат 20-30 дупетата - останалите сами ще се разбягат!

Наври си дългия нос на майка си в гъза путко смотана!!!

Прощавайте, ама аз нещо не разбирам. Славчо дори не е депутат, дори не си е направил труда да се закълне - никога! - а от дивана определя българската политика. Има нещо сбъркщано в цялата тази работа - народът избира Герб за пореден път, а шепа партийци, или да ги наречем с една по-стара дума - партизани, всъщност оспорват вота и не позволяват правителство. Не е ли това диктат на малцинството? Какво му е демократичното? Вчера гтледах Корнелия - и тя същата. Да, всички мразим мутренския модел, ама другите са по-зле и от него! Три години вървим само надолу и някакви недоразумения имат нахалството да дават акъл и да се репчат? Вижте колко души са гласували за тях! Аре малко по-скромно, а?

народът нищо не е избрал, гласували са само 20 процента от правоимащите. Политиците вместо да прекрояват Конституцията трябваше да видят какво да правят с този проблем. Абсурдно е в НС трябват 121 човека/50 процента плюс един глас за приемане на решение/, а тука с едва 20 процента гласували имаме парламент

А защо не гласуваш бе смотаняк?

Тоя доказан некадърник в политиката става само за чалга-композитор.

ЧАК ПЪК КОМПОЗИТОР - МРЪНКЬО

Те като бяха първа по сила партия не направиха правителство "заради Македонията", сега щели да направят "независимо" "експертно" такова, "заради отечеството". Това е еманацията на гьонсуратлъка. Джуджко Тошко беше силен вилен, сега взе да срича и мънка, глътна си лексиката и граматиката барабар, продажна сган. Ама какво да се очаква от някой, който цял живот е бил на заплатка при Слави.

ИТН няма да подкрепи правителство с първи и втори мандат но малко по късно ни подготвя че ще подкрепи експертно правителство със същите Герб и ДПС . ( а експертно правителство е много субективно)

Тия сметки без кръчмаря (Галя) не вАжат. Остана ли някой, който да не е разбрал, че мутрата пак ще се извърти и ще легне на шарлатаните? Естествено, ще има пъшкане и декларации как това било национално отговорно и се прави в името на България. Като че ли електоратът е от Марс и не показа ясно на всички политически измамници, че НЕ ги иска.

Този не може да излезе от ролята на шут. Ясно е, че тези са в парламента по волята на ДПС и че бяха създадени, за да овладеят протестната енергия срещу Тиквун. За голямо съжаление успяха. Видяхме и какви правителства предлагаха. Сигурно пак ще извадят напред Малкия Мук или някаква друга гротескна фигура като оня плагиат. Много ми е чудно само едно - тези 70 % негласували не се ли притесняват поне малко като гледат каква пасмина се упражнява върху нас и децата ни?

и кат тия направат правителство ше станеме баш чалгаристан

Кой те пита какво искаш ,бе калъф ?

Ти кой беше бе чалгар?

Отиваме на избори! Малкото ДПС беше запазено, за по-късни цели. Боко и Шиши не са толкова прости да пратят войски на фронта, без голяма подкрепа, щото народа ще ги изрине.

Ако си гербер и си ваксиниран с файзър цъкни плюс, ако си гербер и не си ваксиниран с файзер цъкни минус

Евротлнтическит лозунги са изпразнени от съдържани, водят до разделение , себичност и упадък на държавността.

Чукундур червен,лозунгите са характерни за комунделите.Я кажи един евроатлантически лозунг.

Герберастите много мразят ИТН защото веднъж свалиха мутрата и го биха на избори, после ППДБ забави изчегъртването, но ето че сега продължава и мутрата ще бъде в затвора скоро

Славуцка - нашата политичка, с най-тесната ... п.чка !!!

Бяхте ПЪРВА парламентарна и политическа сила, що тогава не направихте правителство, а сега се дуете, като знаете, че няма какд а стане..

Какво е мухата? Досадно и непотребно нещо. Какво е ИТН? Нещо като муха, ама нагло. И отделно е първа рода с женския комар, щото смуче чужда кръв. Ай сиктир!

А има ли КОЙ да го подкрепи това ваше УЖекспертно правителство ,като от 240 депутати ,нямате и 1/10 .

Мумията Чалгарска не мисли ли, че е супер нагла с тея 16 депутата???!!! Да си ляга отново в ковчега и да си спи зимния сън!!!! Тапирът му с тапир!!!!

И тоя като Баце, същият пролетарий вожд. "Посъветвах се с колегите и РЕШИХ". Дори само погледнато от към семантиата на изказването е потресаващо. Как пък не съм чул един лидер на политическа партия в Европа, да се изцепи реших, поне от кумува срама казват ни от еди коя си партия решихМЕ

Цървул , ни за шоумен става , ни за политик -изборът на цървулите ...

Искам ГЕРБ да управлява с ДПС и ония Възход ли бяха, какви бяха - воините на светлината. Само след такава малоумна коалиция хората ще започнат да гласуват и купеният вот на ГЕРБ и ДПС няма да има значение.

Той народът трябваше да си вдигне зцадника и след малоумното управление на сглобката, ама не го направи. Какво още трябва да се случи? Какво очакваш - камъни да падат от небето? Българска тиква трудно увира, пък и всеки се спасява поединично, и то хич не зле. Имат пари хората, за какво да се хабят за някакво си бъдеще? То детето и без туй ще учи в чужбина...

Тея са ясни, целта им е да громят всякаква алтернатива на ГЕРБ и ДПС. Друго ми е интересно на мен. Нали бяха контрабанди, пудели, пачки, некадърници, шарлатани, комисионни, посредници, национални предатели, фалирали държавата поне 5 пъти и какво ли още не... Защо тогава ББ и ДП се натискат отново толкова силно да са с ППДБ като са уж такива боклуци? И защо не са по затворите вече като прокуратурата е на ББ и ДП? Народе, отваряй си очите и мисли...

правителсво ще има аз го казвам аз и Делян ще подкрепиме само и единсвено мъндатъ на ППДБ

а маке в космоса ще има ли?

Кога ще престанете да триете коментари? жалки сте.

Батакът става пълен! Но пък нещата вече съвсем изкристализираха - и за слепите, и за идиотите, и за индиферентните! “Трифонов: ИТН няма да подкрепи правителство с първия или с втория мандат, искаме третия” Това вече не е пошъл театър, не е дори и пошъл цирк, това е гротеска, кочина, дъното! Значи този, певочът на мутрите когато спечели изборите не можа да създаде читаво правителство, а пробутваше плагиати и продавачи на шнорхели, а сега щял да прави правителство от експерти с третия мандат, за да си качи цената! И кои са точно тези експерти, бе дълъг? И откъде ще ги извадиш? Кой читав човек - дори не експерт - ще ти се върже пак да ти бере срама?

Славчо, Ти.. дали ще подкрепиш или НЕ... никой не те бръсне за слива! Врътката е друга,.. Боку и Шиши ще ги подкрепи "Подполковника" от Величие ..защото ТЕ си го създадоха!;) Болен Сидеров навремето им беше "Златният пръст"...сега обаче... "Подполковника" ще им стане Златната ръка !;) Мазна Еврейска врътка са ви подготвели Двамата Дебелака и с Третият Подполковника ... нямат Изчегъртване брато !;)

PEYTSCH

Решението е следното-наесен ГЕРБ-СДС трябва да получи 90 депутата и тогава всички ще млъкнат. Завинаги.

Да, ама не ;)

ГЕРБ са отговорна партия и хората го виждат! ПП-ДБ и ИТН са като деца, искаааам, нямаааа!

Славчооо, има ли бело?

освен да забавлява тълпата за друго нестава

с 11 депутата иска мандат за съставяне на правителство без герп или/и дпс няма правителство което означава нови избори още проценти към герп и дпс може би и към копейкин другите около 5 и по-малко

Славчо сега пък кабинет се засили да прави. Боко ви го повтори три пъти че само с първия мандат ще става нещо ако ще става. Но в тоя парламент май всеки си говори това което иска да чуят собствените му уши, не по далече от тях. Голям леш се задава септември и ГЕРБ най-малко трябва да се притесняват. А махленската клюкарка Кирилка колкото и да се опитва да пришие цялото зло на планетата върху герб и дпс, няма да му се получи номера. Сектата пп-дб ще бъде яко ошамарена с още поне 5% надолу. Същото за БСП и останалите. Сега всички злорадстват срещу Борисов, но всъщност той е пак в най-добра стартова позиция за нови избори. Ако кирчовците излязат от злобата ще видят реалната картинка каква е, но сега са заслепени. Злобата и завистта заслепяват. Малко са хората които могат да я превъзмогнат, особено в България.

Еваларката, брат!!!

Слави нямало да подкрепи правителство, предложено с първи или втори мандат, ама щял да предложи на всички партии да подкрепят правителство с трети мандат, ако дойде при него! И той хитрец като шарлатаните! Защо очаква да получи от някого подкрепа, след като той вече му е отказал такава подкрепа! Такава възможност в живота при равноправни отношения няма! Аз теб няма да те подкрепя, ама очаквам ти мен да ме подкрепиш? Защо? Защото съм готин? Защото съм умен? Защото съм хитър?

Защото съм Мустафа Трифонов?

Кой беше ти бе Уйчиндоски плешив педал, че някой да ти даде на тебе да правиш нещо...още повече правителство да управлява държавата. Нещо не мога да се сетя как ще се случи това пи положение,че си на 6-то мято в класирането. Обаче ти си както синаги нагло и алчно копеле. Поне си го призна за пореден път. Ламтиш за власт и пари. заедно с тония твоя храбрец - разрошения диригент. Радва се,че и тоя път мина границата (интересно как?) и се дръж възпитано, защото следващ път няма да има!

Квичете гербери, така ви искам. На следващите избори 15 процента ГЕРБ и 5 процента ППДБ, Възраждане 25% и Величие 15%

И с Възраждане докъде бе мухъл сляп? Още 1-2 къщички за диригента Ви Коцето ли/... КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА СПОРЕД ТЕБЕ?

Като дойдат Възраждане на власт ще видиш докъде, ваксиниран глупак

Това ако стане, направо сме руска губерния!

Ще боли СалФчо, ще боли... без вазелин ще е този път...

Те ИТН бяха и в правителство. Всички гледахме как Карадайъ и Данчо Цонев изпадаха в нервна криза като излезе някой от ПП на трибуната. Нищо подобно срещу, който и да е от ИТН. Никога една лоша дума не са казали за ИТН.

мястото ви е на трибуната в Карлуково...

Аман от псевдопатриотични мърши като чалги, шкембевоеводи, болни, вгъзроженци и последните двуличници

Само дето КП им напазарува депутатите. Купуването и продаването на гласове е забранено, на депутати - можело. Колко гласа стоят зад един депутат? Къде е логиката?

PEYTSCH

Ай сиктир на всички мърморковци. На следващите избори ще ви го начукаме...

Чул те господ

това айсиктир на майчин език ли е??

На езика на шефа е. Ваксиниран е и плаща в евро.

По-голям бунак от тоя няма. Свали първото правителство от 20+ г., в което не участваха ГЕРБ и ДПС, после плю ППДБ една година, а сега се прави, че не щял и с ГЕРБ, и с ДПС. Ти какво искаш, да ти даде народът цялата власт ли? И ти да му предложиш амбулантния търговец шнорхела и софийския, повтарям софийския адвокат с крадената дипломна работа да го управляват? Подозирам, че правят театър и ще се вземат с ГЕРБ и ДПС или сега, или наесен, само искат да изкарат първо другите, че не били отговорни. Няма логика за толкова време Шиши една лоша дума да не е казал за ИТН.

Е какво да каже Шиши за ИТН след като имаха 12-13 депутати. Сега следи ще каже ли нещо Шиши за Величие ...

"архангелът" на чалгата безвъзвратно съсипала две поколения ...

Славчо, не разбра ли че отивате на избори през септември отново. Я се поразмърдайте да осигурите повече електорат сега когато се връщат от почивки и село. Изобщо лятото не е уместно за избори, че ганьо или е на почивка или копа домата.

Интересно как никой не коментира " катарзиса " на ПП-ДБ че сега видиш ли чули какво им говорят звездите опа гласоподавателя и решили да са опозиция а до преди месец - два си правеха със същите които сега казват че били лошите лидерски срещи и си променяха я конституция , я НПК , я някой друг закон. Киро от канада му дойде просветлението че една лъжа му коства 300 000 гласа на изборите а още една ще му даде изглед към Парламента ама през ТВ-ра и затова сега играем новата роля на опозиция.

Интересно...тъп ли си, или се правиш на такъв?

Не! Слушам какво говори ЦИК и колко минус депутати има ПП-ДБ. От там нататък ти си умната да кажеш що Киро изгуби 300 000 гласа

Ок. Очевадно за всички си тъп.

Каза държан,ката на агента сашко .