Коментари - Три са жертвите в Ница, едната от тях е обезглавена (снимки и видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алах да ми го духа

вероятно е бил с маска.

Късно либе за китка

В Перник не взривяват, на мода са така наречените тихи убийства или технологични убийства дори си имат секта!

Цялата тази паплач, вън от Европа! Няма значение, дали е с френски, английски или друг паспорт! Тая сган воюва с нас! Не го ли разбрахте бе, идиоти?

Лош ви бях нали?

Може да е вследствие на Шарли Ебдо, с подигравката им за Ердоган, дето преди това обявявал за луд май Макрон. Те онези, че са си идиоти е ясно, но това е друга тема. Интересно сега от мюфтийството тук и Ердоган, дали ще осъдят терористичният акт?

Оня кавал ердогана няма ли да каже колко нехуманно е това сега?

На оръжие, граждани, Постройте редиците, Напред, напред! С нечистата кръв Браздите да напоим

Как беше? Блак ливес матер? А на ви сега.... Дружте си мюслитата, и си ги дондуркайте!!!

Ъхъм

Не че нещо, ама французите си знаеха какво ги чака. Турция вече е фанатизирана и приемат Ердоган като богопомаан

Европейските кретени не ти позволяват да обиждаш негри и талибани, но издателство да обижда мюсюлмански лидер може, както и да приемаме терористи в Европа също може.... да ви пикая на плиткоумието европейско...

Гошям късмет са извадили. Сега ще ги погребат с почести, химна, президента, море от хора в тяхна подкрепа. Обещания от мюсюлманската общност. И до там

Не съм вярващ, не подлрепям никоя религия. Но, НИКОГА няма да нарправя нещо, което знам, че със сигурност ще подразни някой - било на религиозна или друга основа..... тези МНОГО добре знаят, че дразнят, но пак го правят.... е, ами пада им се!

Французите трябва най-сетне да се подчинят на мюсюлманите. Сега във Франция е в сила законът на Шериата. Франсетата да бъдат послушни, щото ако се вдигнат всички мюсюлмани във Франция, направо ще ги заколят като кокошки. Още ли не са разбрали кой командва във Франция? Мюсюлманите са наложили табута, които франсетата трябва да спазват. Ако искат да останат живи и здрави и да не минат под ножа.

Б.Борисов е ВИНОВЕН с неговите АРАБСКИ маски... Ако го утрепят, ще ОЗДРАВЕЯТ всички болни от корона-вируси, щото ще ИЗГОНИМ арабитем, негрите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ и искат да ЗАВЗЕМАТ БЪлгариа и да ни ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите.. Със турци, араби, иранци и сирийци- Ислямисти трябва да сте толкова ТОЛЕРАНТНИ както те са били спрямо хората живели в ВИзантия( християните) и Персия( вярвали в някаква религия- зороастризъм).. Ислямските змии са изяли и изтребили всички други там и затова сега в Иран и Турция има САМО Ислямски змии.. Затуй и ние трябва да правим с тях както е правил Влашкия цар- Дракула. Оня набучвал на колове Ислямистите. Кола влизал през гъза и излизал през устата на Ислямската змия.. Така когато за ВТОРИ пореден път Ислямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно.

Кой пък ще воюва с мека китка като тебе. Педал

Австрийският художник беше прав.

Не подценявай франсетата. те са способни да си върнат държавата. Особено след такива провокации.

Втора атака във Франция-https://ria.ru/20201029/napadenie-1582080398.html-ЕТО КАК ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА

Нека му се "порадват" негри в затвора.

Французин, най-вероятно трето поколение.Милиони са. Е , какво правим ?

Кой е паплач и кой не е? Кой определя това? Кои сме тия, които ти наричаш ние?

Мъ не бе - що "тероризъм". Човекът сигурно е бил притеснен нещо. Я от "дискриминация", я от някой нетолерантен или пък да е бил в депресия. Някой инженер, дето не е могъл да намери работа в атомна централа.

АИ ще ти ибъ и алаха скапан долнопробен

Блееем, мучим, грухтим... Толерантно.

Стискам палци на французите. Франция е велика страна и ще се пребори с рюслямисткия фашизъм. Жалко за жертвите. Време е французите да смажат гилотината и да подкарат рюслямистите. Те нямат място в цивилизования свят.

Да ти имам "решенията" и "утехата".

Имат голям проблем,например Марсилия е на практика арабски град. Други,като Ница,на половин.Като пътувате от Брюксел към Париж р района на границата населението също е в голяма степен арабско.При младите,преобладава. Преди 6 или 7 години в град Бон,германия видях само малко възрастни германци.Предполагам,че сега е още по зле.

Тия французи не разбраха ли, че вече франция не е франция. Да си сърбат попарата. Жалко за жертвите, ще поемат ли ония от ебдото вината и отговорността , или ще продължат все така.

Путин го каза много добре - Аллах ни ги изпраща, ние му ги връщаме ...

Ама, гилотината не е "демократична" и "толерантна". Не е еврогейска "ценност".

Франция вече си мечтае за новия Хитлер след тази малоумна политика на запада

съмнявам се

А, България, като как е...

Къде ще се появи следващия Хитлер? А) САЩ Б) Европа

Такъв трянва да е подхода.

fransa Та ако ще искате да живеете във Франция и Франция да е що-годе бяла християнска държава веднага започвайте да избивате джихади ислямисти мюслитата без Капка милост иначе ви е спукана работата!

В) и двете

Западно-Европейците берат плодовете на своята политика на толерастия и либерастия, позволявайки милиони ислямски примати да се заселят в Европа ,ще има още много такива случай, просто нещата вече са изпуснати тотално, жалко за загиналите.

Основният проблем е, че 80% от европейците са дебили, промити с "толерантност", "интеграция".... Другото са дреболии.

Нищо не могат да направят.Това са 3,4,5 поколение френски граждани от арабски и африкански произход.Половината им младеж е такава.

всъщност всичко започна от идването на ердоган на власт в турция.Икономиката им върви надолу вече от 5 -6 години и сега почва да се търси виновен.А тук в България мои приятели не спират да ми хвалят турция само и само защото взимат боклуци отам и ги продават тук.

Май идва времето на хората с мустачките ...

Ама, не е "толерантно" и "демократично"€

Пето козички соросоиден fucker нещастен защо крадеш чуждите предложения бе манаф!! моите предложения за гилотиниране!

NA EVROPA I TRIABVA NOV HITLER- DA OTVORIAT KONCENTRACIONNITE LAGERI I VSICHKOTO MIUSULMANSKA IZMET DA MINE PREZ TIAH. DRUGO SPASENIE NIAMA.

Надей са, дебиле, на "хората с мустачките", да та упраят, пък ти да гледаш по талавизията.

ПО ДОБРЕ.

кви са тея "рюслямисти" ве кретен? пак ли искаш да плюеш против Русия в новина за Франция? ей бати малоумните олигофрени бати чудото, такава простотия няма никъде