Три обвинения повдигат на каналджията, задържан след снощната гонка в Бургас

Дрогираният трафикант на мигранти го грозят до 6 години затвор и 20 хиляди лева глоба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо май НПОтата са издействали законите в полза на Полфрийман и подобни. И затова онези украински "бежанци" имат претенции че видите ли снощната полиция ги е .... Имах колега, вечерта на връщане към кораба,вярно пиян го задържат и след намесата на капитана и агента го водят на кораба. Над едното око виси веждата му и костта се вижда. Обяснението -Сам се блъскал в решетките, понеже е пиян!. Тези обирджии, с неопределен статут на какви, от Украйна, дето и там са "работили" и регистрирани -излежават си присъдите, бачкат и като изплатят щетите на лодката и в Одеса. Същата работа с каналджии и транспортери -връщане от там от където са дошли -след като си отработят. В случая в Бургас -Хубаво, ама щетите по удареното кой ще възстанови на собствениците!? Застрахователя!?

А наглите укри протестират в Приморско,че слабо ги хранят

Не е честно,от къде де вземе парите човекът, пък и да излежи и присъда. За седем души токово присъда. Сега като излежи присъдата, трябва да направи поне три курса по 7 мигранти; защото има режийни, гориво, поддръжка но колите, комисионни за полицаи -ми това си е направа убийствено скъп бизнес за един пробит долар

Да се минира границата с Турция

" Три обвинения повдигат на каналджията, задържан след снощната гонка в Бургас" Еми да го накажат сурово, да му дадат там две-три годин условно, та да види той. Хааа, мъ ха.

И 1500лв глоба