Трети лекар в Сливен почина след заразяване с Covid-19

Кметът на Сливен Стефан Радев обяви, че общината ще дари на МБАЛ "Д-р Иван Селимински" и Военна болница мобилни апарати за обдишване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като дойде Байдън ви пуска 5g,Нано ваксини и ви зомбират.Ааа сгреших за да ви зомбират трябва да имате малко мозък иначе не е ефективно.Ще ви пропуснат.

Бог да я прости! Почина третия лекар от началото на годината в Сливен от Covid19 А не разбрах междувременно колко лекари в Сливен си отидоха от рак? Нещо 2-3 реда някъде?

Кой от всичките 47 вида рак имаш предвид? И от кой пациент се заразиха, че ти трябва да знаеш, да не би случайно да повториш грешката?

Стига вече с тези некролози и мортални новини. Тоя починал, оня умрял. Все едно четеме обяви на погребални агенции. Ми имайте малко срам и почит към починалите и не ги представяйте като новини. Голямо падение! И шефа на зоопарка бил починал, няма коментари и по добре така. Спрете се!

От всички коментари разбирам само едно. Този нагъл, прост и егоистичен български народ не заслужава изобщо такива лекари. Преди малко в магазина 3-ма индивиди на 50см един от друг без маски водят разговор.. Очевидно приоритетите на тоя жалък народ са да се наяде, да седне пред телевизора, да псува правителството доволен че отново е прецакал системата. Съболезнования на близките на всички починали, не заслужавате съдбата си. Дано поне като дойде ваксината и малоумниците, които изберат да не си я слагат ги тресне вирусът и да не занимават никого с тая дребна "настинка"

Не знам кой е прост, българският народ или този който видя няколко коментара и направи извод за българския народ.

Само излез навън и виж за какво става въпрос. Всеки прави каквото си иска, никаква дистанция и никакви елементарни правила не се спазват. Ама е много удобно да бягаш от лична отговорност.

VA

ПЕДИ, АБЕ ВЕРНО ЛИ БАЙДЪН ЩЯЛ ДА ВИ ЗАДЪЛЖАВА ДА СТЕ С МАСКИ НА МАЙДАНА°??? ма нищо де! стрелстреляе, турски педали!!! дойче веле нали ви продава оръжие!!! ПЕДИ,,ААА ТИ ТИ ПОЛИЦАЙ!!!

9ПЕДИ, АБЕ ВЕРНО ЛИ БАЙДЪН ЩЯЛ ДА ВИ ЗАДЪЛЖАВА ДА СТЕ С МАСКИ НА МАЙДАНА°??? ма нищо де! стрелстреляе, турски педали!!! дойче веле нали ви продава оръжие!!! ПЕДИ,,ААА ТИ ТИ ПОЛИЦАЙ!!!

Най-жалкия кмет на Сливен. Протеже на Деси Танева от времето им в Мелинвест. Как можаха за ни го натресат тоя некадърник? Ама то от цялата ГеРБ сбирщина какво друго да се очаква?

Чудна работа, същия ник като моя. Не знаех, че може в един сайт двама (а може би и повече) със същия ник.

Управленското бездарие и хаосът в избраната система, се прикрива с черни новини и реклама на смърт. Вечна им памет на лекарите, загинали в тази ВОЙНА, но това не е нито първата, нито ще е последната война, в която умират лекари. В интерес на статистиката, останалите умрели са в пъти повече. Нали не си мислите, че тях можем и да не ги броим? Ако системата не е такава, половината е можело да оцелеят.

Първата вълна нямаше никакви умрели лекари, спортисти, журналисти, бизнесмени. Само отбелязвам

Жалко, Бог да го прости дано... Положението с лекарите в България, започна да става катастрофално. Какво става, нали щяхте да внасяте чуждестранни, след като ни напуснели нашите? Внасяйте, какво още чакате?

Няма лекарства в България или не ги внасят по прценка на Гей съюза и говедарника.Доказано с indinawir може да се контролира Covid

Късно е човеци, ше ви разпилея....

Нещастен случай

Много жалко за доктора, важното е да не ви пука за останалите 200 човека.

Какво стана с излекуваните? Нали всеки ден излекуват? Защо не си кажат честно че няма лек и да се знае ча само пазенето от зараза може да спаси някои хора. Останалите не са излекувани а оцелели.

Оцелелите са мноооого повече от умрелите. Смъртността е много ниска.

Когато започнат да пукат задниците от НС, МС и щаба, тогава ще повярвам в К-19!

Я спрете коментарите по тази статия. :))

Всеки ден търсят лекар или известна личност, или бабата и дядото на еди кой си, за да ни плашат.

Такива дебили като теб се плашите от сянката си, камо ли от SARS Cov-2! Дришльо!