Коментари - Трети ден на протести, земеделците блокират пътя към "Кулата" и изходи към АМ "Тракия" | Днес.dir.bg

Трети ден на протести, земеделците блокират пътя към "Кулата" и изходи към АМ "Тракия"

Фермерите ще се опитат да затворят още кръговото кръстовище между АМ "Струма" и Главен път Е-79, както и международния път от ГКПП пункт "Лесово" към пътен възел "Петолъчката"

Обратно в новината

Коментари - Трети ден на протести, земеделците блокират пътя към "Кулата" и изходи към АМ "Тракия" | Днес.dir.bg

Коментари

Не мислеха с главите си когато гласуваха за ПП и Гроб или си стияха в къщи. Сега да протестират нищо няма да постигнат. Предателите които избраха саподписли тъпата зелена сделка .

SS-Nebel

И от мдвете страни на конфликта са алчни корумпета! Е6ал съм ги всичките!

Този с най-многото субсидии за периода 2008-2022 е взел 300 000 000 евро субсидии! Сигурно неговите трактори са най-много. Ако някой не вярва да провери кой е първия по субсидии и дали сумата е вярна! Той е зърнар, на зеленчукарите и животновъдите, не дават почти нищо, това пак може да се провери. Ноо най-отпред са зърнарите.

За преразглеждане на "разпределянето на помощите".И аз настоявам за това.Чомощи само за болни, деца и възрастни.

Ще хапнат по някое кебапче и ще им мине, че на човек му се доспива. Хората са против наглостта им и наши пари няма да видят, за всеки е ясно вече.

Какви наши пари визираш, като едва 15% от населението си плаща чинно данъците? Сива икономика, сива държава, народ от мишкари. Ако всички си търсехме правата по улиците нямаше да умират от глад нито пенсионерите, нито да се краде като за световно. Завиждате на парите на фермерите, но нито един от вас не е хващал мотика в ръка. Нямате представа как се отглежда качествено зърно, и как гние защото украинското е по-важно от родното. Както и турските домати и краставици, полските ябълки...примери много. Целенасочено от десетилетия се погубва родното производство, за да печелят единствено и само ПРЕКУПВАЧИТЕ. Там са големите пари, и там трябва да се удари. Но държавата няма да го направи, защото всички по веригата лапат серизни парички да се запази това status quo.

Партийни земеделци. Избутахте всички други хора за да се наместите вие. Хрантутите се със субсидии и надувате цени. Всичките сте милионери и още искате от данъкоплатеца. Искам да всички храни, най вече хляба да пише произхода на суровината. Само внос ще купувам. Не ме интересува руско, украинско или турско.

Времето стигна над 10 градуса. Време е за пролетната обработка на почвата. Къде карате тракторите? Мястото им е на полето! Големи сте земеделци, няма що! Защо избягаха работниците на полето и ходят да работят в чужбина?!! Щото ако спрете да ходите на почивки на екзотични острови, да купувате автомобили на цената на два човешки живота и започнете да им плащате както трябва всичко ще си дойде на мястото, ама сте мързеливи, нахални и алчни! Ами не става! Аз български плодове и зеленчуци съм си купувал само от някоя баба по селата. Нямам представа къде ви отива продукцията или дали изобщо има такава. Очевидно искате да сте като инфлуенсъри и да взимате пари без работа, защото гледам ,че само се снимате ту тук, ту там!

Протестите са всеобщи, не са български. Това е явно доказателство, че ЕК и Урсула имат грешна аграрна политика. И не само аграрна. Мнението на Манолов от КТ "Подкрепа": "В земеделските протести преобладаващото е това, че нещо не е наред и това, което не е наред, не е в България. Европейската земеделска политика съдържа много недъзи." "Това е единственото нещо в България, което се осъществява на базата на собствен ресурс. Може би сега трябва да кажа, че тези, които го правят, са съветски шпиони. Когато ликвидираш енергийната си независимост, очевидно поставяш системата под зависимост някъде отвън, а външната зависимост се вижда откъде е" "Ние внасяме енергия от тези държави, които не членуват в ЕС. Те могат да произвеждат, защото не плащат данък "пържен вятър" – т.нар. квоти вредни емисии, и си произвеждат ток както си искат, цената им излиза и ни го продават. Както би излизала цената и на нашите ТЕЦ-ове, ако не плащаха този енергиен рекет" https://bnr.bg/post/101946158

"всеобщи,"но само българските земеделци искат пари в брой.

да протестират, но защо ПРЕЧАТ на всички останали? Да си крещят отстрани на пътя, но да блокират магистрали??? Жандармерията трябва да не допуска такива изпълнения. Защо заради тях другите трябва да търпят загуби - търгови, доставчици, куриери и всички останали? Да ходят да крещят на жълтите павета, там не пречат, а са най-близо до властта.

И аз имам бизнес - ама никой не ме пита дали съм на загуба или на печалба . И един лев държавата не ни дава. А тези безбожници - ДДС не плащат - субсидии от милиарди левове си делят - одират кожата на данъкоплатците На тях демагогията им е работодател . Крайно време е държавата да им отреже всички привилегии - да се спасяват как ние всичките се спасяваме . И крайно време е ние другите да излезем по магистралите и да ги изметем от там . Аз също работя и искам да пътувам нормално - не ни пречете защото ще стане дебела работата. Ще ви пометем и спомен от вас и вашата техника няма да остане . АИИ СИКТЕР - ТОВА Е НАЙ - ЛЕКАТА ЦИНИЧНА ДУМА КОЯТО МОГА ДА ИЗРЕКА ЯВНО - ИНАЧЕ НА ВЪРХА НА ЕЗИКА МИ СА ВСИЧКИ ЦИНИЗМИ.

Хайде хайде, едва ли копаш от тъмно до тъмно и да чакаш на подаянията на държавата щото сме солидарни с Украйна. Повече уважение трябва да имаме по между си. Очевидно е, че има проблем, а държавата абдикира.

тия вмирисляци искат от милионери да станат милиардери и то зна наш гръб. Ама да ви кажа аз хляб не ям и не ме интересува изобщо какво и как произвеждате. А щом аз мога да не ям хляб и другите могат. Време ви е да понамалеете като бройка, тогава нещата ще си дойдат на мястото.

Те са милярдери вече! Не са просто милионери. Всичко това е поддтикнато от руZките служби!

На "протест" излизате с тракторите, иначе сте с Майбасите!

SS-Nebel

Тоя John Deere струва колкото 5 Мейбаха, пич!

а аз пък искам допълнителни и то безплатни жени!!!

Зърнарите са собственост на ДпС, а това в момента са преговори за новата сглобка, след ротацията. Става въпрос за няколко милиарда, така че, всичко се движи по план!

да си купявят Вазелин, докато има, щото европата ще им скъса....

Подкрепям протестиращите но искайте субсидии като тези във Франция , Германия за да сте конкурентни , а нали сме членове на Евросъюза .

Аренда,данъци и заплати като във Франция?

Българи, гърци и румънци заедно на протести!

Я, марш обратно на полето, че е идеално за (пред)пролетна оран! Да ги коменсирали били - при борсово търгуеми продукти!? И видиш ли, било сложно с финансовите години и нямало как да се покаже, че били на загуба!? И да забраняли вноса, че незнам си какво, но нито дума за износа на най-доброто произведено, което напуска България на момента след прибирането. Аман от тия ТеКеЗеСе-рски глупости. Жадрамерията да ги разката тия цървули със сила, че пречат на многото пътуващи данъкоплатци.

Мрънкащи тарикати! Едно време дядовците ви само субсидии са взимали като са обработвали земята! С какво право нарушавате движението на хората??? Къде е държавата? Аз защо плащам данъци? А това, че като излизате от нивите с тракторите правите всичко в кал и разрушавате асвалта, защото ви мързи да си почистите гумите или случайно да не се набутате с водоструйката! Като не ви оттърва не се занимавайте и само не излизайте с номера, че видиш ли ако не сте вие ще умрем от глад! Не всички сме малоумни!

Защо не могат да докажат че са на загуба? Сложно било? Защото не са на загуба. Просто свикнаха с неприлично голяма печалба и сега си я искат.

Сложно е защото евро субсидиите отиват в чекмеджето на Чекмеджан.

ще крият ролсовете и ламборгинитата мръсни путлерасти искат да вземат власта ама няма им се получи софия е синя и ако трябв аще се лее кръв но на мускалите власт няма да дадем да вървят олигофрените да доят кравите и да ринат фекалии а не да се бъркат в живота на модерните хора

Хаха, ей модерния, ти да не ядеш лъскави обувки и изтънчени костюми? А, на барикадата с-у тракторите, с електрическата си тротинетка ли застанеш?

мен не ме мисли, аз рбаотя за себе си знаеш ли какво е фриленс ба4кам за света и съм 4овек на света имам пари и д акарам електрическа кола а не димя с дизелови трактори освен това не им ям гадната храна а съм веган и живея в харония със светът ормъзнам ми разни неграмотни боклуци д ами дават наклон на жвиота всикчи малоумни слендури да вървят на майната си и да оставят съвремните хора да си живеят готино нямам място за селяни минйори и всякаква друга негрмаотна сволач чемодан воказал москва

В София няма ли да видим някой трактор?

ако протестираха против вноса на усраинско зърно да беха блокирали пристанищата на варна и русе... а така е чиста простотия.... интересно а кой им плаща горивото за тея изпълнения

Оня ден първи пострадаха спедиторските фирми. Вчера вече ревяха и износителите на произведеното си. Днес освен да замразят целия бизнес. Всички имаме някакви проблеми за разрешаване. Де с конкуренция, де с държава. Не е това начина. В Европа земеделците не правиха такива селташки изпълнения. Блокирайте държавни институции. Блокирайте министерства. Блокирайте самия парламент ако щете. Оградете ги и никой да не влиза и никой да не излиза. Всички останали българи, които също работим и чакаме днес да изкараме нещо, ние какво да правим? Вие ли сте най-най-най- важните?

Не може, има си договорки.

да дойдат в софия ве водните оръдия ги чакат агитките също ще ги помелим ще ги изнасят в чували мръсни савецки боклуци

Както вървят нещата, думата "протест" също ще стане мръсна дума. По света хората протестират за условия и против ограничения. У нас искат пари. само пари. Защото ими били трябвали. А на мен, а на вас не ни трябват, нали?

Манолова няма ли да яхне някой трактор? Нинова?

Протест 04.09.2013 https://www.youtube.com/watch?v=4kCsXPfgrR4

Много лобут и данъчни проверки по всички "протестиращи". Тези, мързеливи крадци на субсидии не разбраха ли, че са персони нон грата в България. Някакви измамници с купена от народа техника, получаващи 30 лева на декар подаръци и на животно за миналата година от 70 до 500 лева са обикновени червени и комунистически обирачи на мандри, мандри построени с праите ни, а кашкавалът е 30 лева. Е, по тази причина си заслужават въжето и като не могат да печелят, уж, да фалират и да се махат от земеделието - но не, искат да са вечно на вимето и като накупиха на безценица земята на селските граждани със субсидии..., какво правим - КОНФИСКАЦИЯ И НОВ ДЪРЖАВЕН ФОНД НА ЗЕМЯ И МАШИНИ. Програма за връщане на село на ограбените и изгонени от комунистите селяни от панелните коптори в НОВАТО БЪЛГАРСКО СЕЛО, без цигани и без червени престъпни.и

Аве тия винетки имат ли че са по пътищата.Имам познати председатели на кооперации с по 3-4 апартамента в София, с коли за по 250 000 лева едната.А тези дето ревът за субсидии да ходят да си обработват земята, а не да ревът.Частна собственост, пазарна икономика.Зърното е борсова стока да не би едно време да са им давали субсидии.Виж за пчелари, животновъди, овощари и зеленчукопроизводители съм с двете ръце да стачкуват.Не може субсидиите да са различни в ЕС. Колко субсидии взема един грък за един килограм плодове и колко взема един български производител. Зърнарите пръскат с какви ли не боклуци и трепят пчелите на поразия.

Кой ще компенсира загубите на блокираните бизнеси от ТеКеЗеСа-рите? Пред 30 г една знойна ТеКеЗеСа-рска нимфа от пловдивските села, Товарищ Радка Налбантов, заплаши София че ще дойде с тракторите. И тогава и днес резултата е само един: България внася и ще внася отвън евтина продукцшя, защото в България още броди Призракът на Комунизъмът и няма реално селско стопанство. И не украински а космати турски домати ще ядете. Отново.

През десетина години, едни много навременни "земеделски" протести сплашват едни много неудобни правителства, провеждащи много неудобна за едно азиатско посолство политика :)

Ееееха, азиатската кочина е ЦЯЛА ЕВРОПА ТЪП МИНДИЛ НА ПОСОЛСТВАТА. И ПРОБЛЕМА Е В ЛИПСАТА НА ИКОНОМИЧЕСКА ЛОГИКА В ТЪПАТА ВОЙНА НА ОЛИГОФРЕНИТЕ ОТ САЩ.

Бае Ганя

Ех, ако можеше да вземеш оная мозъчна клетка от майка ти, докато тя бачка на околовръстното, па тогава да пишеш...

За земеделците, против картела на ПП-ДБ-ГЕРБ-СДС-ДПС!

Не, нищо общо. Дърпат си кокала, трябват Майбаси и Ферарита. Същото, както онзи с мазната коса, който направи ДДС на 9% в ресторантите че било Ковид. Защо не представят отчети как са на загуба?

Коментари - Трети ден на протести, земеделците блокират пътя към "Кулата" и изходи към АМ "Тракия" | Днес.dir.bg

Трети ден на протести, земеделците блокират пътя към "Кулата" и изходи към АМ "Тракия"

Фермерите ще се опитат да затворят още кръговото кръстовище между АМ "Струма" и Главен път Е-79, както и международния път от ГКПП пункт "Лесово" към пътен възел "Петолъчката"

Обратно в новината

Коментари - Трети ден на протести, земеделците блокират пътя към "Кулата" и изходи към АМ "Тракия" | Днес.dir.bg

Коментари

Не мислеха с главите си когато гласуваха за ПП и Гроб или си стияха в къщи. Сега да протестират нищо няма да постигнат. Предателите които избраха саподписли тъпата зелена сделка .

SS-Nebel

И от мдвете страни на конфликта са алчни корумпета! Е6ал съм ги всичките!

Този с най-многото субсидии за периода 2008-2022 е взел 300 000 000 евро субсидии! Сигурно неговите трактори са най-много. Ако някой не вярва да провери кой е първия по субсидии и дали сумата е вярна! Той е зърнар, на зеленчукарите и животновъдите, не дават почти нищо, това пак може да се провери. Ноо най-отпред са зърнарите.

За преразглеждане на "разпределянето на помощите".И аз настоявам за това.Чомощи само за болни, деца и възрастни.

Ще хапнат по някое кебапче и ще им мине, че на човек му се доспива. Хората са против наглостта им и наши пари няма да видят, за всеки е ясно вече.

Какви наши пари визираш, като едва 15% от населението си плаща чинно данъците? Сива икономика, сива държава, народ от мишкари. Ако всички си търсехме правата по улиците нямаше да умират от глад нито пенсионерите, нито да се краде като за световно. Завиждате на парите на фермерите, но нито един от вас не е хващал мотика в ръка. Нямате представа как се отглежда качествено зърно, и как гние защото украинското е по-важно от родното. Както и турските домати и краставици, полските ябълки...примери много. Целенасочено от десетилетия се погубва родното производство, за да печелят единствено и само ПРЕКУПВАЧИТЕ. Там са големите пари, и там трябва да се удари. Но държавата няма да го направи, защото всички по веригата лапат серизни парички да се запази това status quo.

Партийни земеделци. Избутахте всички други хора за да се наместите вие. Хрантутите се със субсидии и надувате цени. Всичките сте милионери и още искате от данъкоплатеца. Искам да всички храни, най вече хляба да пише произхода на суровината. Само внос ще купувам. Не ме интересува руско, украинско или турско.

Времето стигна над 10 градуса. Време е за пролетната обработка на почвата. Къде карате тракторите? Мястото им е на полето! Големи сте земеделци, няма що! Защо избягаха работниците на полето и ходят да работят в чужбина?!! Щото ако спрете да ходите на почивки на екзотични острови, да купувате автомобили на цената на два човешки живота и започнете да им плащате както трябва всичко ще си дойде на мястото, ама сте мързеливи, нахални и алчни! Ами не става! Аз български плодове и зеленчуци съм си купувал само от някоя баба по селата. Нямам представа къде ви отива продукцията или дали изобщо има такава. Очевидно искате да сте като инфлуенсъри и да взимате пари без работа, защото гледам ,че само се снимате ту тук, ту там!

Протестите са всеобщи, не са български. Това е явно доказателство, че ЕК и Урсула имат грешна аграрна политика. И не само аграрна. Мнението на Манолов от КТ "Подкрепа": "В земеделските протести преобладаващото е това, че нещо не е наред и това, което не е наред, не е в България. Европейската земеделска политика съдържа много недъзи." "Това е единственото нещо в България, което се осъществява на базата на собствен ресурс. Може би сега трябва да кажа, че тези, които го правят, са съветски шпиони. Когато ликвидираш енергийната си независимост, очевидно поставяш системата под зависимост някъде отвън, а външната зависимост се вижда откъде е" "Ние внасяме енергия от тези държави, които не членуват в ЕС. Те могат да произвеждат, защото не плащат данък "пържен вятър" – т.нар. квоти вредни емисии, и си произвеждат ток както си искат, цената им излиза и ни го продават. Както би излизала цената и на нашите ТЕЦ-ове, ако не плащаха този енергиен рекет" https://bnr.bg/post/101946158

"всеобщи,"но само българските земеделци искат пари в брой.

да протестират, но защо ПРЕЧАТ на всички останали? Да си крещят отстрани на пътя, но да блокират магистрали??? Жандармерията трябва да не допуска такива изпълнения. Защо заради тях другите трябва да търпят загуби - търгови, доставчици, куриери и всички останали? Да ходят да крещят на жълтите павета, там не пречат, а са най-близо до властта.

И аз имам бизнес - ама никой не ме пита дали съм на загуба или на печалба . И един лев държавата не ни дава. А тези безбожници - ДДС не плащат - субсидии от милиарди левове си делят - одират кожата на данъкоплатците На тях демагогията им е работодател . Крайно време е държавата да им отреже всички привилегии - да се спасяват как ние всичките се спасяваме . И крайно време е ние другите да излезем по магистралите и да ги изметем от там . Аз също работя и искам да пътувам нормално - не ни пречете защото ще стане дебела работата. Ще ви пометем и спомен от вас и вашата техника няма да остане . АИИ СИКТЕР - ТОВА Е НАЙ - ЛЕКАТА ЦИНИЧНА ДУМА КОЯТО МОГА ДА ИЗРЕКА ЯВНО - ИНАЧЕ НА ВЪРХА НА ЕЗИКА МИ СА ВСИЧКИ ЦИНИЗМИ.

Хайде хайде, едва ли копаш от тъмно до тъмно и да чакаш на подаянията на държавата щото сме солидарни с Украйна. Повече уважение трябва да имаме по между си. Очевидно е, че има проблем, а държавата абдикира.

тия вмирисляци искат от милионери да станат милиардери и то зна наш гръб. Ама да ви кажа аз хляб не ям и не ме интересува изобщо какво и как произвеждате. А щом аз мога да не ям хляб и другите могат. Време ви е да понамалеете като бройка, тогава нещата ще си дойдат на мястото.

Те са милярдери вече! Не са просто милионери. Всичко това е поддтикнато от руZките служби!

На "протест" излизате с тракторите, иначе сте с Майбасите!

SS-Nebel

Тоя John Deere струва колкото 5 Мейбаха, пич!

а аз пък искам допълнителни и то безплатни жени!!!

Зърнарите са собственост на ДпС, а това в момента са преговори за новата сглобка, след ротацията. Става въпрос за няколко милиарда, така че, всичко се движи по план!

да си купявят Вазелин, докато има, щото европата ще им скъса....

Подкрепям протестиращите но искайте субсидии като тези във Франция , Германия за да сте конкурентни , а нали сме членове на Евросъюза .

Аренда,данъци и заплати като във Франция?

Българи, гърци и румънци заедно на протести!

Я, марш обратно на полето, че е идеално за (пред)пролетна оран! Да ги коменсирали били - при борсово търгуеми продукти!? И видиш ли, било сложно с финансовите години и нямало как да се покаже, че били на загуба!? И да забраняли вноса, че незнам си какво, но нито дума за износа на най-доброто произведено, което напуска България на момента след прибирането. Аман от тия ТеКеЗеСе-рски глупости. Жадрамерията да ги разката тия цървули със сила, че пречат на многото пътуващи данъкоплатци.

Мрънкащи тарикати! Едно време дядовците ви само субсидии са взимали като са обработвали земята! С какво право нарушавате движението на хората??? Къде е държавата? Аз защо плащам данъци? А това, че като излизате от нивите с тракторите правите всичко в кал и разрушавате асвалта, защото ви мързи да си почистите гумите или случайно да не се набутате с водоструйката! Като не ви оттърва не се занимавайте и само не излизайте с номера, че видиш ли ако не сте вие ще умрем от глад! Не всички сме малоумни!

Защо не могат да докажат че са на загуба? Сложно било? Защото не са на загуба. Просто свикнаха с неприлично голяма печалба и сега си я искат.

Сложно е защото евро субсидиите отиват в чекмеджето на Чекмеджан.

ще крият ролсовете и ламборгинитата мръсни путлерасти искат да вземат власта ама няма им се получи софия е синя и ако трябв аще се лее кръв но на мускалите власт няма да дадем да вървят олигофрените да доят кравите и да ринат фекалии а не да се бъркат в живота на модерните хора

Хаха, ей модерния, ти да не ядеш лъскави обувки и изтънчени костюми? А, на барикадата с-у тракторите, с електрическата си тротинетка ли застанеш?

мен не ме мисли, аз рбаотя за себе си знаеш ли какво е фриленс ба4кам за света и съм 4овек на света имам пари и д акарам електрическа кола а не димя с дизелови трактори освен това не им ям гадната храна а съм веган и живея в харония със светът ормъзнам ми разни неграмотни боклуци д ами дават наклон на жвиота всикчи малоумни слендури да вървят на майната си и да оставят съвремните хора да си живеят готино нямам място за селяни минйори и всякаква друга негрмаотна сволач чемодан воказал москва

В София няма ли да видим някой трактор?

ако протестираха против вноса на усраинско зърно да беха блокирали пристанищата на варна и русе... а така е чиста простотия.... интересно а кой им плаща горивото за тея изпълнения

Оня ден първи пострадаха спедиторските фирми. Вчера вече ревяха и износителите на произведеното си. Днес освен да замразят целия бизнес. Всички имаме някакви проблеми за разрешаване. Де с конкуренция, де с държава. Не е това начина. В Европа земеделците не правиха такива селташки изпълнения. Блокирайте държавни институции. Блокирайте министерства. Блокирайте самия парламент ако щете. Оградете ги и никой да не влиза и никой да не излиза. Всички останали българи, които също работим и чакаме днес да изкараме нещо, ние какво да правим? Вие ли сте най-най-най- важните?

Не може, има си договорки.

да дойдат в софия ве водните оръдия ги чакат агитките също ще ги помелим ще ги изнасят в чували мръсни савецки боклуци

Както вървят нещата, думата "протест" също ще стане мръсна дума. По света хората протестират за условия и против ограничения. У нас искат пари. само пари. Защото ими били трябвали. А на мен, а на вас не ни трябват, нали?

Манолова няма ли да яхне някой трактор? Нинова?

Протест 04.09.2013 https://www.youtube.com/watch?v=4kCsXPfgrR4

Много лобут и данъчни проверки по всички "протестиращи". Тези, мързеливи крадци на субсидии не разбраха ли, че са персони нон грата в България. Някакви измамници с купена от народа техника, получаващи 30 лева на декар подаръци и на животно за миналата година от 70 до 500 лева са обикновени червени и комунистически обирачи на мандри, мандри построени с праите ни, а кашкавалът е 30 лева. Е, по тази причина си заслужават въжето и като не могат да печелят, уж, да фалират и да се махат от земеделието - но не, искат да са вечно на вимето и като накупиха на безценица земята на селските граждани със субсидии..., какво правим - КОНФИСКАЦИЯ И НОВ ДЪРЖАВЕН ФОНД НА ЗЕМЯ И МАШИНИ. Програма за връщане на село на ограбените и изгонени от комунистите селяни от панелните коптори в НОВАТО БЪЛГАРСКО СЕЛО, без цигани и без червени престъпни.и

Аве тия винетки имат ли че са по пътищата.Имам познати председатели на кооперации с по 3-4 апартамента в София, с коли за по 250 000 лева едната.А тези дето ревът за субсидии да ходят да си обработват земята, а не да ревът.Частна собственост, пазарна икономика.Зърното е борсова стока да не би едно време да са им давали субсидии.Виж за пчелари, животновъди, овощари и зеленчукопроизводители съм с двете ръце да стачкуват.Не може субсидиите да са различни в ЕС. Колко субсидии взема един грък за един килограм плодове и колко взема един български производител. Зърнарите пръскат с какви ли не боклуци и трепят пчелите на поразия.

Кой ще компенсира загубите на блокираните бизнеси от ТеКеЗеСа-рите? Пред 30 г една знойна ТеКеЗеСа-рска нимфа от пловдивските села, Товарищ Радка Налбантов, заплаши София че ще дойде с тракторите. И тогава и днес резултата е само един: България внася и ще внася отвън евтина продукцшя, защото в България още броди Призракът на Комунизъмът и няма реално селско стопанство. И не украински а космати турски домати ще ядете. Отново.

През десетина години, едни много навременни "земеделски" протести сплашват едни много неудобни правителства, провеждащи много неудобна за едно азиатско посолство политика :)

Ееееха, азиатската кочина е ЦЯЛА ЕВРОПА ТЪП МИНДИЛ НА ПОСОЛСТВАТА. И ПРОБЛЕМА Е В ЛИПСАТА НА ИКОНОМИЧЕСКА ЛОГИКА В ТЪПАТА ВОЙНА НА ОЛИГОФРЕНИТЕ ОТ САЩ.

Бае Ганя

Ех, ако можеше да вземеш оная мозъчна клетка от майка ти, докато тя бачка на околовръстното, па тогава да пишеш...

За земеделците, против картела на ПП-ДБ-ГЕРБ-СДС-ДПС!

Не, нищо общо. Дърпат си кокала, трябват Майбаси и Ферарита. Същото, както онзи с мазната коса, който направи ДДС на 9% в ресторантите че било Ковид. Защо не представят отчети как са на загуба?