Коментари - "Тренд" 20 дни преди изборите: Победителят на вота не е ясен, 5 формации влизат в НС | Днес.dir.bg

Коментари - "Тренд" 20 дни преди изборите: Победителят на вота не е ясен, 5 формации влизат в НС | Днес.dir.bg

Коментари

Тренд кои го финансира българите неискат завиждат повече тези мутри Борисов е заплаха за държавата

Aбе, напишете ми КОЙ нормален човек, би гласувал за Продължаваме Подмяната. Колко трябва да е улигофренясал някой, за да гласува за Кире-Тътпото и Асен-Свинята?! Те ще вкарат България във война, това не са хора с достойнство и постижения, това са слуги на заплата към Козяк, Кой позволява на тези НПО кадри, да влизат в парламента, въобще?! Софиянци, вие ли ги избирате тия олигофрени?!

И Морфов син на полковник, това обяснява защо премиерата на негова постановка в Русия е точно на 1 година от започване на инвазията в Украйна!

Това в България да дойдат свестни политици на власт е утопия. Там са най-вече лобисти, далавераджии, предатели, подставени лица и тук-таме някой свестен полезен идиот за цвят. Много е и интересно как гласуват милиони българи, а подкрепата и доверието в парламента все се въртят около едноцифрено число. Явно има нещо безвъзвратно строшено. Сменяйте системата...

Като видите, кой е направил поръчката на Тренд за това сочиологично проучване, веднага ще Ви стане ясно защо прогнозата им за трите първи места на изборите, е точно такава.

Кои са тези хора които ще гласуват за ПП,ДБ и ГЕРб, и ДПС. Хората разбраха що за стока са. Откъде социолозите вадят такива проценти?!! Най-вероятно резултатите са статистика.... Едва ли имат нещо общо с действителността. Хората са отвратени от тези партии.

Ъпсурт е Хардвардските Изамници да съ първи или втори!? Няма толкова Балами!! Най вероятно четвърти с гласове 10-12% БСП около 4,5%ч Израждане Втори...

ДБ нямат място в парламента, но явно ще продължат да обслужват там интересите на Прокопиев.

Обработката на стадото продължава. Целта е хората да не излязат масово да гласуват. 1005 бройки не са българските граждани! А з как не попаднах поне веднъж за толкова години в "запитаните"? 26.5% и "първо място"? Кога стана това, бе? След всичко през последните 2 години още ли има ненормални? Внушава се от сега, защото ги няма мадуромашинките, с които да манипулират резултата в последните два часа! Хора, не ходете пак за гъби, моля ви! Да покажем, че не сме "мърша". Да изринем червената гмеж и селските тарикати изедници.

Да,така е! Тава е обработка с цел да се намали % На гласуващите,за да се стигне това това предложение! https://tribune.bg/bg/politika/nikolay-vasilev-za-biudzheta-u/

От всички изброени единствените доказали и то нееднократно, че знаят как се управлява държава са ГЕРБ и ДПС. Другото - ПП- долни измамници, Възражнане - словестни онанисти, БСП - уморени коне( а тях ги убиват, нали?).

Извинете, забравих демократите -Хр. Иванов - Мирча Кришан и неговата "краставица" - дето седне, дето стане, както и да си отвори устата - Главния Прокурор, та Главния Прокурор - явно доста парици е взел от Черепа, за да му разчисти Прокуратурата.

Със две думи кратко , не спечелили Възраждане със 68% септември ще има нови избори или п.т. избори ще има на всеки четири месеца до като Възраждане им надуе шушоните

Гласувай! Купи на Хардвардските Измамници билет за Титаник! Спаси... България....

Не драскайте по бюлетините ,освен ако не сте гласували за ГЕРБ, ДБ и ПП

И......другите гласуват вместо тебе!

На изборите с бюлетина N 3 гласувам за Възраждане.Останалите не стават

Корнелия ще ти дърпа ушите!

България спешно да си върне от Русия собствеността и контрола на зона Камчия

ПП - дилетанти; ГЕРБ - крадци, ДПС - с обръчи; Възраждане - големите неизпълними приказки; БСП -лукави безидейници. В резултат - НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО!

Духа супата заедно с всички останали.

Много тъпо!

Мутри, изчегъртвани, токсични, корумпирани...вече не се казва: Върви по дяволите, а Върви по ГЕРБ! И пак 25%. Какво става? Тези избиратели или за железни или са купени. 2 500 000 преполагаеми избиратели. Една четвърт са горе долу 800 000. По 50лв на избирател 40 000 000 лева, 40 милиона, но ако гласът струва 100лв - 80 милиона. Колко милиона са разходите никой не може да каже. Кой ще даде тези милиони? В чекмеджето имше две кюлчета по 50 000лв едното и еврата да са 500 000лв, не може да са милиони. Не стигат. Пълна загатка как се събират 25%?

Администрация, обръчи от фирми и обикновени идиоти. Другите шмъркащи грантаджии и те на чужда паница. Това прави ниската избирателна активност.

Чета тука някакви дебили, че гласът на изборите щял да бъде за или против войната..като сте против войната гласувайте против тия дето поддържат Путин,който разпали войната бе матрьошки....БСП,леваци ,Израждане и всякакви такива

Елементарна манипулация! Не ставаш!

Ми елементарно е , тоя който почва войната е за война, вие сте манипулаторите дето търсите под вола теле

Е ми тя войната започна 2013-та година. За 8 години бяха избити 14 000 само мирни граждани на Домбас, без участниците в конфликта. ТИ КЪДЕ БЕШЕ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ!

Точно обръча военни фирми около Нинова и другите кукловоди, откъртиха сума ти пали от доставка на оръжие и боеприпаси за Украйна. Други намазаха с продоволствия и хотели за украинците у нас, и отделно сваляне на хотелиерския данък.. Сега едни трети, които облажиха по сделката за фиктивни самолети едни пари, силно настояват и да сме по-активни като страна в конфликта. Американците ще платят, нашите приберат парката и платят лумпени с амбиции на фронта. Всичко е точно. А ти продължаваш да ревеш че Русия била виновна. Я виж какъв финансов подем даде на толкова страни в европа спретването на конфликт! Ако не бе станало така,че да си измиват ръцете за инфлация и енергетика с тях какво щяхме да правим?! Цените литнаха още средата на 2021-ва, ама някои не помнят толкова назад.

ще им се на някои пълни пе-си!

МЕЧТИТЕ : Възраждане - 150 депутати ПП- 200 ДБ-250 Останалите - не влизат в парламента. А ИСТИНАТА Е : Всяко стадо си заллужава оФчарите.

ㅤ

Айде стига сте пускали стари данни! Това е сайт за днешни новини, а не за такива на 2 години.

Изборите са като интервю за работа- избираш измежду всички най-способния, най-можещия, най-опитния, най-диалогичнияза до може да работи в екип. Коя партия отговаря на тези изисквания- ГЕРБ!!! Останалото е компромис, но огромен, защото рискуваме държавата си...

Най-опитните крадци на средства от магистрали ли викаш да изберем ?

ㅤ

Да ти го туря в герба между кълките!!! И на Радостина да й го туря там!

Урааа ПП и ДБ са първи да духа супата Борисов! ПП и ДБ ще получат първия мандат и ще съставят правителство а ГЕРБ няма да има тази възможност! Дано ПП и ДБ спечелят изборите за да може първо на тях да дадат мандата за съставяне на правителство!!!!!!!! Да живее Америка за България долу русофилните отрепки Възраждане, БСП и ГЕРБ руските партии! САЩ е наш партньор и ние българите сме с тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Иди в кенефа да се облекчиш малко, че ще изригнеш в гащите всеки момент!

ТИ СИ ПРОДАЖНИК...ГЛУПАК

Боли ма рука. На какво ли се дължи?

Ще ми се да израза мнение не обвързано с троловете тук, ясно е за какво агитират те. Няма как да продължава това - толкова прости и елементари личности да продължават да ни управляват с цел лични облаги , а държавата се разпада, популазията спада до невиждаи нива и какво ли не . Сега се усложняват нещата във връзка с воната, която мяма явно слоро да спре и хората се страхуват още повече за бъдещето си и за децата си. Тяхните ( на всички ъправляващи) не са ТУК, а далеч на Запад - така че опичайте си мозъка за кого да гласувате , ако изобщо отидете.

ВАЖНО. Братя, когато гласуване за "Възраждане" с номер 3 трябва да напишем на бюлетината "НЕ НА ЕВРОТО". Трябва да спасим БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ.

Така гласът ти става невалиден бре!

И съветската рубла.

Наистина ли мислиш, че някой ще се върже на ТАЗИ тъпота , измислена от тъпанари ?

Овцо, ще има референдум и той ще каже "да" или "не"

Т ти си маниполатор.По добре да напишеш на бюлетината на дБ и ПП -,,Да на еврото”,,Набираме доброволци за Украйна”Само така ще спечелите изборите

Страшното идва!!!. ПП пак ще се докопат до власт. Ще разсипят и малкото останало читаво. Промишленост ли??-ще се хвалят със засилени приходи от производство на оръжие. Ще пълнят хазната със нови данъци, ще следват светлия пример на Постната Пица за пълнене на бюджета със глоби, ще погнат работещите в чужбина и моряците за данъци ,ще обложат парите на гурбетчиите и отново политаме към дъното. Спасение има, и то ни дебне от всякъде .А зад ъгъла наднича една фашизоидна националистическа партия със заявки за преврат!. На втори Април ако не излезете да гласувате Вашето негласуване е глас за разрушаване на Родината.

Коя родина бе? Московската ли?

Моята Родина е една! България! Обичам я е съм много разтревожен от това което става в Родината от две години.

""Има такъв народ" разполагат с 3.1% от гласовете на гладуващите." ей тези гладуващи много гласуват значи

ще върне окрадената субсидия?Като обеща.

За негрите нещо няма ли да питаш?

Печелят, и продължаваме да помагаме на Украйна. А за кремлин уй.

Виждам следния абсурд. Всички или почти всички не желаем да ни вкарат във война срещу Русия, като мнозина са и проруски, което ги прави още по-против. Всички сме на едно мнение относно разправиите с Македония. Мнозинството не искаме да влезем в еврозоната. Мнозинството не иска да спрат енергийните мощности поради зелени ангажименти. Не искаме скъп ток, газ, петрол или липса на такива. Мнозинството не искаме ИК. В същото време мнозинството не гласува или гласува за ПП и ГЕРБ, които доказано и категорично ще изпълнят горните случвания които не искаме. Абсурдно е да ни е страх че ще се състави редовно правителство, което под диктат на едно посолство ще извърши куп безобразия и затова е по-добре да сме със служебни. Абсурдно е да избираме хора, които вършат неща които не желаем, но твърдо гласуваме за тях.

Дава възможност на такива като тебе да печелят пишейки коментари по поръчка.

Единственият начин да прецакаме купеният вот и нагласените социологически пропаганди е да гласуваме масово. На тези избори изборът е между война и мир. Гласувайте против коалицията на войната ГЕРБ, ПП/ДБ, ДПС, Възход.

Ще гласуваме за ПП.

Готов ли си да ходиш да се биеш за укронацистите или разчиташ да се скриеш и някой друг да влиза в месомелачката?

ИТН ще влязат 100%, въпреки спаменето на ДБЪ троловете!

и т.н.

БСП и Възраждане са цел на запада. спада ги иска унищожени!!! Затова са непрекъснатите медийни манипулации и атаки Срещу тях! Левицата и Български възход са Изкуствено създадени патици ,които са с цел да ерозират БСП! Мая Манолова и мъжът и Ангел Найденов са в левицата... НАТОвски агенти. Или Станишев!?

Нормален иска лява партия да го управлява? Възбуждане за нищо не стават.

Мачкат. Няма израждане няма Нинова.

Живеем в държавата на абсурдите. Очевидно не искаме да имаме правителство. Жалко.

Кои хора предлагаш да гласуват за друга партия само, за да има мнозинсвто и как си представяш, че ще ги убедиш?

Към момента разделението в обществото е толкова голямо, че е абсурд да се състави правителство. Ако на предни избори агитирах разни хора да гласуват, то в момента знам, че абсолютно не си заслужава да карам обезнадеждени хора да дадат гласа си при ясно провалено гласуване. ГЕРБ вкара големият разкол, само ГЕРБ може да промени този факт. Или ще осъдят разни хора, или Борисов ще се оттегли, или не знам какво трябва да направят, за да си върнат доверието към себе си. Но е факт, че думата нямат ПП-ДБ, БСП, Възраждане. Имат я прокуратурата и/или ГЕРБ.

да си дебил да гласуваш за ококорените и ристьо сополя..... Мъка....

А какъв си, за да гласуваш за мафията ГЕРБ...

И как пък разбра, че ще гласува за гербавите?

До Хах Това са двете водещи коалиции. Всички останали партии ще се наложи да се съобразят с една от тях. Ако гласуваш за малка партия, приемаш, че водещата роля винаги има голямата, с която ще се коалира.

Този път ще ме хванат за долуподписания да им гласувам!

При всички положения накой ще те управлява. А това, че ни не искаш да определяш кой да бъде си е твой проблем. Други ще ти избират управниците. И за тебе остава пак само да го лапаш.

Ти недей гледа за какво ще те хванат, глей накрая какво ще ти покажат на теб. А още от сега мога да ти кажа, че ще видиш от трите пръста най-дългия!

Изборите ще спечели този който ясно заяви, че Тулупа ще е в затвора и че няма да участваме във войната на дрезгавият наркоман.

Нас какво ни интересува какво са изсрали подлого-грантаджийските агенции.

Победител ще бъде Бпйко Борисов а вие подлоги руски ще му смучете пожарникарския маркуч, ясно ли ви е??

От всички руски подлоги, Путин най - голямо доверие има на Борисов.

Кой ще гласува за тези,които нарушаване Конституцията, лъжат, Държавата е в колапс,откраднаха милиарди, Назначиха роднини навсякъде с високи заплати,висока инфлация! Кой всичко е МАНИПУЛАЦИЯ НО ДИРА ТРИЕ ТЕДИ СТАНОВИЩА хора!

Живота те е изтрил.

Да гласувам за левицата! на мая манолова и татяна дончева - онези, дето натиснаха копчето в подкрепа на плоския данък ли? Сакън! Ще си гласувам за БСП с бюлетина НОМЕР 1!

Ще гласувам за царя.

Царят е гол!

Както са казали: Царят е гол! Да живее царят!!

Ако се докопа до кокала няма да е гол.... за разлика от нас

"Кралят е мъртъв, да живее кралят!". А нашето просто е "Царят е гол". При това даже не е вече и патрон на НДСВ.

ДИРА отново изтри моят коментар,който Е: Трен пишат глупости и подвеждат избирателите!

резултатите ще са така: ПП-ДБ - 19% ГЕРБ-СДС - 18% ДПС - 11% Възраждане - 8-10% БСП - 7-10%

И за кого ще гласуват останалите 33%?

Ето и моята прогноза ПП-ДБ - 30% ГЕРБ-СДС - 25% ДПС - 13% Възраждане - 12% БСП - 7% Не подкрепям никого 6% И правителство в тази конфигурация е невъзможно. ПП и ГЕРБ са на двата полюса. ГЕРБ+ДПС+БСП няма да се вземат преди местните избори. Така че ... гответе се за нови избори.

Няма да стъпя на избори вече!

Почивай си.

Мачкай Бойко синьо-червената мъгла!

Е, добре, какво като е циганин Костадинов. Това не го прави по-малко стойностен, като политик. Видяхме ви българите до къде доведохте държавата, нека сега да видим и един циганин, какво може да направи.

Не само е циганин Копейкин, ами и педераст

Да, прилича на ревнив педал. И гласът му е, като на кастрат.

Като нямате аргументи срещу Възраждане, Костадинов ни навирате в очите. Той, Костов навремето, беше чист българин, нали? Ама за него дума не се чува. А Костадинов е умен и интелигентен мъж, и ми е по-симпатичен от Ричи Сунак, примерно...

Коментари - "Тренд" 20 дни преди изборите: Победителят на вота не е ясен, 5 формации влизат в НС | Днес.dir.bg

Коментари - "Тренд" 20 дни преди изборите: Победителят на вота не е ясен, 5 формации влизат в НС | Днес.dir.bg

Коментари

Тренд кои го финансира българите неискат завиждат повече тези мутри Борисов е заплаха за държавата

Aбе, напишете ми КОЙ нормален човек, би гласувал за Продължаваме Подмяната. Колко трябва да е улигофренясал някой, за да гласува за Кире-Тътпото и Асен-Свинята?! Те ще вкарат България във война, това не са хора с достойнство и постижения, това са слуги на заплата към Козяк, Кой позволява на тези НПО кадри, да влизат в парламента, въобще?! Софиянци, вие ли ги избирате тия олигофрени?!

И Морфов син на полковник, това обяснява защо премиерата на негова постановка в Русия е точно на 1 година от започване на инвазията в Украйна!

Това в България да дойдат свестни политици на власт е утопия. Там са най-вече лобисти, далавераджии, предатели, подставени лица и тук-таме някой свестен полезен идиот за цвят. Много е и интересно как гласуват милиони българи, а подкрепата и доверието в парламента все се въртят около едноцифрено число. Явно има нещо безвъзвратно строшено. Сменяйте системата...

Като видите, кой е направил поръчката на Тренд за това сочиологично проучване, веднага ще Ви стане ясно защо прогнозата им за трите първи места на изборите, е точно такава.

Кои са тези хора които ще гласуват за ПП,ДБ и ГЕРб, и ДПС. Хората разбраха що за стока са. Откъде социолозите вадят такива проценти?!! Най-вероятно резултатите са статистика.... Едва ли имат нещо общо с действителността. Хората са отвратени от тези партии.

Ъпсурт е Хардвардските Изамници да съ първи или втори!? Няма толкова Балами!! Най вероятно четвърти с гласове 10-12% БСП около 4,5%ч Израждане Втори...

ДБ нямат място в парламента, но явно ще продължат да обслужват там интересите на Прокопиев.

Обработката на стадото продължава. Целта е хората да не излязат масово да гласуват. 1005 бройки не са българските граждани! А з как не попаднах поне веднъж за толкова години в "запитаните"? 26.5% и "първо място"? Кога стана това, бе? След всичко през последните 2 години още ли има ненормални? Внушава се от сега, защото ги няма мадуромашинките, с които да манипулират резултата в последните два часа! Хора, не ходете пак за гъби, моля ви! Да покажем, че не сме "мърша". Да изринем червената гмеж и селските тарикати изедници.

Да,така е! Тава е обработка с цел да се намали % На гласуващите,за да се стигне това това предложение! https://tribune.bg/bg/politika/nikolay-vasilev-za-biudzheta-u/

От всички изброени единствените доказали и то нееднократно, че знаят как се управлява държава са ГЕРБ и ДПС. Другото - ПП- долни измамници, Възражнане - словестни онанисти, БСП - уморени коне( а тях ги убиват, нали?).

Извинете, забравих демократите -Хр. Иванов - Мирча Кришан и неговата "краставица" - дето седне, дето стане, както и да си отвори устата - Главния Прокурор, та Главния Прокурор - явно доста парици е взел от Черепа, за да му разчисти Прокуратурата.

Със две думи кратко , не спечелили Възраждане със 68% септември ще има нови избори или п.т. избори ще има на всеки четири месеца до като Възраждане им надуе шушоните

Гласувай! Купи на Хардвардските Измамници билет за Титаник! Спаси... България....

Не драскайте по бюлетините ,освен ако не сте гласували за ГЕРБ, ДБ и ПП

И......другите гласуват вместо тебе!

На изборите с бюлетина N 3 гласувам за Възраждане.Останалите не стават

Корнелия ще ти дърпа ушите!

България спешно да си върне от Русия собствеността и контрола на зона Камчия

ПП - дилетанти; ГЕРБ - крадци, ДПС - с обръчи; Възраждане - големите неизпълними приказки; БСП -лукави безидейници. В резултат - НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО!

Духа супата заедно с всички останали.

Много тъпо!

Мутри, изчегъртвани, токсични, корумпирани...вече не се казва: Върви по дяволите, а Върви по ГЕРБ! И пак 25%. Какво става? Тези избиратели или за железни или са купени. 2 500 000 преполагаеми избиратели. Една четвърт са горе долу 800 000. По 50лв на избирател 40 000 000 лева, 40 милиона, но ако гласът струва 100лв - 80 милиона. Колко милиона са разходите никой не може да каже. Кой ще даде тези милиони? В чекмеджето имше две кюлчета по 50 000лв едното и еврата да са 500 000лв, не може да са милиони. Не стигат. Пълна загатка как се събират 25%?

Администрация, обръчи от фирми и обикновени идиоти. Другите шмъркащи грантаджии и те на чужда паница. Това прави ниската избирателна активност.

Чета тука някакви дебили, че гласът на изборите щял да бъде за или против войната..като сте против войната гласувайте против тия дето поддържат Путин,който разпали войната бе матрьошки....БСП,леваци ,Израждане и всякакви такива

Елементарна манипулация! Не ставаш!

Ми елементарно е , тоя който почва войната е за война, вие сте манипулаторите дето търсите под вола теле

Е ми тя войната започна 2013-та година. За 8 години бяха избити 14 000 само мирни граждани на Домбас, без участниците в конфликта. ТИ КЪДЕ БЕШЕ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ!

Точно обръча военни фирми около Нинова и другите кукловоди, откъртиха сума ти пали от доставка на оръжие и боеприпаси за Украйна. Други намазаха с продоволствия и хотели за украинците у нас, и отделно сваляне на хотелиерския данък.. Сега едни трети, които облажиха по сделката за фиктивни самолети едни пари, силно настояват и да сме по-активни като страна в конфликта. Американците ще платят, нашите приберат парката и платят лумпени с амбиции на фронта. Всичко е точно. А ти продължаваш да ревеш че Русия била виновна. Я виж какъв финансов подем даде на толкова страни в европа спретването на конфликт! Ако не бе станало така,че да си измиват ръцете за инфлация и енергетика с тях какво щяхме да правим?! Цените литнаха още средата на 2021-ва, ама някои не помнят толкова назад.

ще им се на някои пълни пе-си!

МЕЧТИТЕ : Възраждане - 150 депутати ПП- 200 ДБ-250 Останалите - не влизат в парламента. А ИСТИНАТА Е : Всяко стадо си заллужава оФчарите.

ㅤ

Айде стига сте пускали стари данни! Това е сайт за днешни новини, а не за такива на 2 години.

Изборите са като интервю за работа- избираш измежду всички най-способния, най-можещия, най-опитния, най-диалогичнияза до може да работи в екип. Коя партия отговаря на тези изисквания- ГЕРБ!!! Останалото е компромис, но огромен, защото рискуваме държавата си...

Най-опитните крадци на средства от магистрали ли викаш да изберем ?

ㅤ

Да ти го туря в герба между кълките!!! И на Радостина да й го туря там!

Урааа ПП и ДБ са първи да духа супата Борисов! ПП и ДБ ще получат първия мандат и ще съставят правителство а ГЕРБ няма да има тази възможност! Дано ПП и ДБ спечелят изборите за да може първо на тях да дадат мандата за съставяне на правителство!!!!!!!! Да живее Америка за България долу русофилните отрепки Възраждане, БСП и ГЕРБ руските партии! САЩ е наш партньор и ние българите сме с тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Иди в кенефа да се облекчиш малко, че ще изригнеш в гащите всеки момент!

ТИ СИ ПРОДАЖНИК...ГЛУПАК

Боли ма рука. На какво ли се дължи?

Ще ми се да израза мнение не обвързано с троловете тук, ясно е за какво агитират те. Няма как да продължава това - толкова прости и елементари личности да продължават да ни управляват с цел лични облаги , а държавата се разпада, популазията спада до невиждаи нива и какво ли не . Сега се усложняват нещата във връзка с воната, която мяма явно слоро да спре и хората се страхуват още повече за бъдещето си и за децата си. Тяхните ( на всички ъправляващи) не са ТУК, а далеч на Запад - така че опичайте си мозъка за кого да гласувате , ако изобщо отидете.

ВАЖНО. Братя, когато гласуване за "Възраждане" с номер 3 трябва да напишем на бюлетината "НЕ НА ЕВРОТО". Трябва да спасим БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ.

Така гласът ти става невалиден бре!

И съветската рубла.

Наистина ли мислиш, че някой ще се върже на ТАЗИ тъпота , измислена от тъпанари ?

Овцо, ще има референдум и той ще каже "да" или "не"

Т ти си маниполатор.По добре да напишеш на бюлетината на дБ и ПП -,,Да на еврото”,,Набираме доброволци за Украйна”Само така ще спечелите изборите

Страшното идва!!!. ПП пак ще се докопат до власт. Ще разсипят и малкото останало читаво. Промишленост ли??-ще се хвалят със засилени приходи от производство на оръжие. Ще пълнят хазната със нови данъци, ще следват светлия пример на Постната Пица за пълнене на бюджета със глоби, ще погнат работещите в чужбина и моряците за данъци ,ще обложат парите на гурбетчиите и отново политаме към дъното. Спасение има, и то ни дебне от всякъде .А зад ъгъла наднича една фашизоидна националистическа партия със заявки за преврат!. На втори Април ако не излезете да гласувате Вашето негласуване е глас за разрушаване на Родината.

Коя родина бе? Московската ли?

Моята Родина е една! България! Обичам я е съм много разтревожен от това което става в Родината от две години.

""Има такъв народ" разполагат с 3.1% от гласовете на гладуващите." ей тези гладуващи много гласуват значи

ще върне окрадената субсидия?Като обеща.

За негрите нещо няма ли да питаш?

Печелят, и продължаваме да помагаме на Украйна. А за кремлин уй.

Виждам следния абсурд. Всички или почти всички не желаем да ни вкарат във война срещу Русия, като мнозина са и проруски, което ги прави още по-против. Всички сме на едно мнение относно разправиите с Македония. Мнозинството не искаме да влезем в еврозоната. Мнозинството не иска да спрат енергийните мощности поради зелени ангажименти. Не искаме скъп ток, газ, петрол или липса на такива. Мнозинството не искаме ИК. В същото време мнозинството не гласува или гласува за ПП и ГЕРБ, които доказано и категорично ще изпълнят горните случвания които не искаме. Абсурдно е да ни е страх че ще се състави редовно правителство, което под диктат на едно посолство ще извърши куп безобразия и затова е по-добре да сме със служебни. Абсурдно е да избираме хора, които вършат неща които не желаем, но твърдо гласуваме за тях.

Дава възможност на такива като тебе да печелят пишейки коментари по поръчка.

Единственият начин да прецакаме купеният вот и нагласените социологически пропаганди е да гласуваме масово. На тези избори изборът е между война и мир. Гласувайте против коалицията на войната ГЕРБ, ПП/ДБ, ДПС, Възход.

Ще гласуваме за ПП.

Готов ли си да ходиш да се биеш за укронацистите или разчиташ да се скриеш и някой друг да влиза в месомелачката?

ИТН ще влязат 100%, въпреки спаменето на ДБЪ троловете!

и т.н.

БСП и Възраждане са цел на запада. спада ги иска унищожени!!! Затова са непрекъснатите медийни манипулации и атаки Срещу тях! Левицата и Български възход са Изкуствено създадени патици ,които са с цел да ерозират БСП! Мая Манолова и мъжът и Ангел Найденов са в левицата... НАТОвски агенти. Или Станишев!?

Нормален иска лява партия да го управлява? Възбуждане за нищо не стават.

Мачкат. Няма израждане няма Нинова.

Живеем в държавата на абсурдите. Очевидно не искаме да имаме правителство. Жалко.

Кои хора предлагаш да гласуват за друга партия само, за да има мнозинсвто и как си представяш, че ще ги убедиш?

Към момента разделението в обществото е толкова голямо, че е абсурд да се състави правителство. Ако на предни избори агитирах разни хора да гласуват, то в момента знам, че абсолютно не си заслужава да карам обезнадеждени хора да дадат гласа си при ясно провалено гласуване. ГЕРБ вкара големият разкол, само ГЕРБ може да промени този факт. Или ще осъдят разни хора, или Борисов ще се оттегли, или не знам какво трябва да направят, за да си върнат доверието към себе си. Но е факт, че думата нямат ПП-ДБ, БСП, Възраждане. Имат я прокуратурата и/или ГЕРБ.

да си дебил да гласуваш за ококорените и ристьо сополя..... Мъка....

А какъв си, за да гласуваш за мафията ГЕРБ...

И как пък разбра, че ще гласува за гербавите?

До Хах Това са двете водещи коалиции. Всички останали партии ще се наложи да се съобразят с една от тях. Ако гласуваш за малка партия, приемаш, че водещата роля винаги има голямата, с която ще се коалира.

Този път ще ме хванат за долуподписания да им гласувам!

При всички положения накой ще те управлява. А това, че ни не искаш да определяш кой да бъде си е твой проблем. Други ще ти избират управниците. И за тебе остава пак само да го лапаш.

Ти недей гледа за какво ще те хванат, глей накрая какво ще ти покажат на теб. А още от сега мога да ти кажа, че ще видиш от трите пръста най-дългия!

Изборите ще спечели този който ясно заяви, че Тулупа ще е в затвора и че няма да участваме във войната на дрезгавият наркоман.

Нас какво ни интересува какво са изсрали подлого-грантаджийските агенции.

Победител ще бъде Бпйко Борисов а вие подлоги руски ще му смучете пожарникарския маркуч, ясно ли ви е??

От всички руски подлоги, Путин най - голямо доверие има на Борисов.

Кой ще гласува за тези,които нарушаване Конституцията, лъжат, Държавата е в колапс,откраднаха милиарди, Назначиха роднини навсякъде с високи заплати,висока инфлация! Кой всичко е МАНИПУЛАЦИЯ НО ДИРА ТРИЕ ТЕДИ СТАНОВИЩА хора!

Живота те е изтрил.

Да гласувам за левицата! на мая манолова и татяна дончева - онези, дето натиснаха копчето в подкрепа на плоския данък ли? Сакън! Ще си гласувам за БСП с бюлетина НОМЕР 1!

Ще гласувам за царя.

Царят е гол!

Както са казали: Царят е гол! Да живее царят!!

Ако се докопа до кокала няма да е гол.... за разлика от нас

"Кралят е мъртъв, да живее кралят!". А нашето просто е "Царят е гол". При това даже не е вече и патрон на НДСВ.

ДИРА отново изтри моят коментар,който Е: Трен пишат глупости и подвеждат избирателите!

резултатите ще са така: ПП-ДБ - 19% ГЕРБ-СДС - 18% ДПС - 11% Възраждане - 8-10% БСП - 7-10%

И за кого ще гласуват останалите 33%?

Ето и моята прогноза ПП-ДБ - 30% ГЕРБ-СДС - 25% ДПС - 13% Възраждане - 12% БСП - 7% Не подкрепям никого 6% И правителство в тази конфигурация е невъзможно. ПП и ГЕРБ са на двата полюса. ГЕРБ+ДПС+БСП няма да се вземат преди местните избори. Така че ... гответе се за нови избори.

Няма да стъпя на избори вече!

Почивай си.

Мачкай Бойко синьо-червената мъгла!

Е, добре, какво като е циганин Костадинов. Това не го прави по-малко стойностен, като политик. Видяхме ви българите до къде доведохте държавата, нека сега да видим и един циганин, какво може да направи.

Не само е циганин Копейкин, ами и педераст

Да, прилича на ревнив педал. И гласът му е, като на кастрат.

Като нямате аргументи срещу Възраждане, Костадинов ни навирате в очите. Той, Костов навремето, беше чист българин, нали? Ама за него дума не се чува. А Костадинов е умен и интелигентен мъж, и ми е по-симпатичен от Ричи Сунак, примерно...