Коментари - "Тренд": ГЕРБ води с 10%, под 1% разлика между ПП, ДПС и "Възраждане" за второто място | Днес.dir.bg

Коментари - "Тренд": ГЕРБ води с 10%, под 1% разлика между ПП, ДПС и "Възраждане" за второто място | Днес.dir.bg

Коментари

Готови са резултатите от поредното ни проучване сред коментиращите. Гласували 130 души. Напомняме, че предишните две проучвания събраха общо над 850 респонденти. Така общият брой на галсувалите е почти 1000 души, колкото са и анкетираните от СОВА, МЕДИАНА и ТРЕНД. Обобщените резултати показват, че ВЪЗРАЖДАНЕ води с над 17% процента след вторите ГЕРБ, битката за второто и третото място е оспорвана. ППДБ обаче има голяма вероятност да се сринат още. Ето резултатите от гласуването по-долу: ВЪЗРАЖДАНЕ 28.46% ГЕРБ 11.54% ДПС 10.77% ППДБ 10.00% ВАНЯ ГРИГОРОВА 9.23% ИТН 7.69% ВЕЛИЧИЕ 7.69% БСП 5.38% ВМРО 5.38% Никого 3.85%

Искрено се учудвам, че още има хора, които ще гласуват за ПП-ДБ. Мошеници и крадци. И продължават да лъжат. Не че от ГЕРБ са по-добри. Сто пъти по-добре да гласуват за БСП. Хора, които помагат на фашиста Зеленски и продължават да изпращат помощи за Украйна, не мога да ги възприема като нормални. Лично аз ще гласувам за Възраждане. Съветвам здравомислещите да гласуват за Възраждане.

Партия Величие ще влезе в парламента. Социолозите си затварят широко очите затова.

Незнам защо има такова медийно затъмнение за ПП ВЕЛИЧИЕ!!! Никъде не ги споменават, явно много ги е страх, дори и в коментарите не срешнах някой да пише за тях, може би админа ги блокират :). ПП ВЕЛИЧИЕ за БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД '25' полк. Николай Марков и Ивелин Михалов ''25''

Не мога да разбера българите глсоподаватели. Колко пари се дадоха за протести срещу Бойко Борисов и пак ще си го изберат. Видя се, че при неговото управление е имало най-висока купрупция, с държавни пари постори Турски поток, който само минава през България, не можем да влезем в Шенген от години, заради неговото управления, да не говорим за начина му на изразяване и външния му вид, както на него, така и на Пеевски. Явно простия български народ се идентифицира с подобни субекти. За няколко месеца Ви управляваха интелигентни хора, с финансови възможности, некурумпирани, които дръпнаха страната напред, но народът пак не е доволен. Ами нека ни управлява прост пожарникар и ДПС.

Приятели от ПП ДБ! Не се притеснявайте! На следващите избори никаква социология няма да ви "лови"!

Щом не искате мазните интриги на сглоБката и ала-бала кражбите им, гласувайте за единствената алтернатива - Възраждане.

На стлбовете на Цариградско

Сърдечни благодарности на ППДБ че върнаха ГЕРБ

Добрютро. Докато народа си обича мутри и мафиоти, така ще е - бейковци и шишита ще го клатят с двеста, а дебилиата ще продължава да се чуди що сме дъното на Европа. Казано е - прост народ, слаба държава.

евала

Даже и тези не си вярват

Възраждане пада в канала. Управлява Главчев и Радев губи.

Понеже ще гласуват най много 40 процента, много вероятно е втори да са ДПС. Техния електорат е постоянен, неизменно. Трети ще са Възраждане. А за ПП ДБ прогнозата е твърде оптимистична. Виждам ги някъде 8-9 процента, около БСП.

Има нещо гнило в тези избори щом до сега не са започнали да оправят дупки и пътища....

Започнаха келявите дс, червени манипулации!

Тава са пълни глупости. Тези резултати може да се случат само с "АЛА-БАЛА". Не спи нороде а излез да гласуваш. Дайте шанс на децата си докато все още имате възможност.

8,5 % са твърде оптимистични за БСП, няма да могат да ги хванат! Ние се борим срещу модела БСП откак сме създадени, при това доста успешно! Подкрепата за тях я сринахме 10 пъти, гласуващите за тях от 2 милиона преди петнайсетина години опряха до едни 200 хиляди!

с тия проценти ББ и шиши си правят една коалициика и дори ПП не им трябва вече... а ние ще продължаваме да сме на дъното на европа....

Колко прост трябва да е наш Ганя, че да гласува за нискочелния примат от Банкя?

ГЕРБ не е елитарна партия, а народняшка! ГЕРБ е партията на хората, които са имали по-малък шанс в живота!

Ама, има ли още идиоти, които да гласуват за Има Такъв Идиот?!

Ако това е вярно и българите продължавта да гласуват за ГЕРБ след висичките тези години на кражби, тупкане на топката и нагло поведение, то България си заслужава да бъде най-бедната и корумпирана страна в ЕС. Всеки народи си заслужва управниците. Само, че после не трябва да се оплаква, че го от оправят с 200 разни дебели мафиоти.

По лъжи и престъпност надминахте баща ви сатаната...шибаняци

Платени боклуци.Кой ще гласува за тия престъпници.

ГЕРБ приложиха модела ДПС върху българите. Ако не гласуваш за който трябва, няма да оцелееш финансово. Един синджир роби. Да ни е честито. От политическо робство минахме в икономическо. Явно в България не разбираме от свобода. Кебапчетата са по-важни.

Бб и ламята Спаска от Турция,ще ядат на Българите ..я

Хората предпочитат сити пред гладни.

Като видя коментари и се сещам за оня стар виц: Кенеди и Хрусчов правят състезание по бягане. Печели Кенеди като по млад. Коментарите на мисирките са: Американските мисирки: Кенеди - първи, Хрусчов - последен! Съветските мисирки: Хрусчов - втори, Кедени - предподледен!

Ала=Бала, Ала-Бала

Да гласуваме: ПЛЮС (ПАЛЕЦ НАГОРЕ) – ГЕРБ МИНУС (ПАЛЕЦ НАДОЛУ) – ППДБ

ПЛЮС (ПАЛЕЦ НАГОРЕ) – ВЪЗРАЖДАНЕ МИНУС (ПАЛЕЦ НАДОЛУ) – ДПС

ПЛЮС (ПАЛЕЦ НАГОРЕ) – ВАНЯ ГРИГОРОВА МИНУС (ПАЛЕЦ НАДОЛУ) – БСП

ПЛЮС (ПАЛЕЦ НАГОРЕ) – ИТН МИНУС (ПАЛЕЦ НАДОЛУ) – ВМРО

ПЛЮС (ПАЛЕЦ НАГОРЕ) – ВЕЛИЧИЕ МИНУС (ПАЛЕЦ НАДОЛУ) – Не подкрепям никого добавете друг като реплика

Не сме имале бамкер за Минпред аланкоолу Гюров достоен ли е Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство, президентът, след консултации с парламентарните групи и по предложение на кандидата за служебен министър-председател, назначава служебно правителство и насрочва нови избори в двумесечен срок. За служебен министър-председател се назначава измежду председателя на Народното събрание, управителя или подуправител на Българската народна банка, председателя или заместник-председател на Сметната палата и омбудсмана или негов заместник.

Шилo

Хахаха, надайте се! Смешни са вече тези напъни да бъде излъган народа. Ама народът видя кой какви ги върши и как само за 9 месеца може да се свърши работа, отлагана и мотана съвсем умишлено в предните 12 години.

Точно

точно

Демек за 9 месеца да откраднат и напълнят гушите толкова, колкото преди тях го направиха за 12 години?! Май наистина си прав.

Разкажи бе ППец, какво се е свършило за 9 месеца? Изпраха толупа ли? Да Увеличиха външни дълг ли? Да Разкостиха до последно държавата ли? Да Тъжна ни майка с такива получовеци, като теб, крякащи по цял ден за ПП-та, ДЕЕБ-ета, ГРОБ-ета, СДС-та и ДПС-та.

Трябва да се вземат всякави мерки, за да няма пепераси в новото НС. Активни мероприятия, компромати, оперативни комбинация, дори купуването на гласове и корекции на резултатите са напълно оправдани, за да се изчистим от козяшките натрапници. В това целия народ е единен!

Аз ще гласувам за Център, за Васил Божков

Свободен си, да гласуваш ако искаш и за Василка. Можеш преди това да тръкнеш едно билетче за късмет.

Васил Божков е за централният софийски затвор

ТОВА Е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ.СЛЕД ГЕРБ СЛЕДВАТ ДПС, БСП ИТН И НАКРАЯ ВЪЗРАЖДАНЕ С РИСК ЕДВАМ ДА ВКЯЗАТ В НАР СЪБРАНИЕ. ПЪЪЪЪЛНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ НА РАДЕВ МАШИНКАТА. НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!!!!!!

окупирала бълхария на 3 март си въобразява че българките ще продължават да се лъжат вече 35 години и до гласуват всичките и 200 партии, с които ги зомбира . нито една партийка не изразява интересите на народа - събаряне на Коня и скъсване на политическата, икономическата и психологическата подчиненост към блядовете . За 35 години се видя, че партиите извършват действия, закони, решения, които са е разрез с интересите на избирателите си и даже не са ги питали за това. . . за никакво "гласуване и дума не може да става! Пълна делегимация на ДС- мафията

Излиза , че след изборите ще ни управляват ГЕРБ,ДПС И ВЪЗРАЖДАНЕ,към тях добавете и ИТН и "демократизацията" на държавата и "европейския" път ще бъдат напълно завършени.

Това е волята на народа! Който не му харесва, да си ходи в еврогеистан!

Супер! Бойко и Делян Пеевски ще управляват Това може би е добре???

Гласуваш за Бойко получаваш Ахмед Пеевски.Ако предсказанията на ,,Тренд”са получат ,България я чакат непредсказуеми събития с протести.Късопаметноста и незаинтересованоста на всеки народ се наказват.Нищо лично ,защото не мразя Бойко и Пеевски а ги презирам заради лъжите,манипулациите ,арогантноста ,каруцарския им език и корупционите им практики.

Да, но момчето се казва Делян Доган.

стига с тия ПП-ДБ! Не са ли свършили глупаците в тази страна?

Спрете измамниците и шарлатаните от ПП да купуват гласове с натрупания кеш и няма и 10% да видят. Младите наивни полезните идиоти у нас не повече от 10%!

Предпочиташ Винету и Прасето да купуват гласовете .

Трагедия. За пореден път се убеждавам, че герб съществуват заради такива като ппдб. Как няма да са на власт 12 години като опозиция им е атанасов, бойкикев, кирчо, кокорчо и корнелия... Ще копаем дъното още 12 години заради тея жалкари.

А слафи и костя какви им са? Те много ли пречат на ГЕРБ и ДпС?

Народа е със своя Лидер, наро да с г-н Пеевски. И колкот и да ривете тука в това соросоиско сборище, това с афактите. ДпС и ГЕРБ ще имат невиждана изборна победа, защото нормалните хора това желаят! Козяците ви е пукана работата!

Егати лидерите с ниво на лъжци,манипулатори и просташко публично държание.Глаувайки за тях обричате България на доограбване и безвремие.

Ти си живото доказателство за неграмотност, невежество и дебилност в едно. С две думи - пълен отпадък.

двете каки никой не ги брои ....голяма грешка

Прайда на небинарните от колкото Възбуждане

Само гледайте какво ще се случи на 9 юни! Тези лъжепророчества са безпочвени. Народът се събуди. Плъховете ще бягат панически. Преминаваме от плавен преход към настъпление., напред към урните

Демек всичко е по старому ! Отново ще има избори при такива резултати !

Може и да няма. Измекяра от ИТН Станислав Трифонов отдавна иска да се настани до ГЕРБ и ДПС.

Измекяра слави, никога не може да се настани ДО ДПС. Той може само да им слугува. А в сарая много добре знаят, как тярвба да се държат със ратаите си!

Споко, тук става дума за "каквото си платиш, това ще получиш". А и статистическата грешка ще окаже 15-20%, така, че не си разваляйте празника. Върви народе възродени!

по-добре крайно десни от колкото Възбуждане

Народа обича Бойко и Пеевски и Костадин Киро и Асен са мошеници. Нали така пичове?

След малко от психиатрията идват за теб....

Чудя се кой идиот ще иде да гласува за кирчо и за мон женерал!

И пак настана време за хвърляне на боб и звездите да им говорят.

Лустрация!

Коментари - "Тренд": ГЕРБ води с 10%, под 1% разлика между ПП, ДПС и "Възраждане" за второто място | Днес.dir.bg

Коментари - "Тренд": ГЕРБ води с 10%, под 1% разлика между ПП, ДПС и "Възраждане" за второто място | Днес.dir.bg

Коментари

Готови са резултатите от поредното ни проучване сред коментиращите. Гласували 130 души. Напомняме, че предишните две проучвания събраха общо над 850 респонденти. Така общият брой на галсувалите е почти 1000 души, колкото са и анкетираните от СОВА, МЕДИАНА и ТРЕНД. Обобщените резултати показват, че ВЪЗРАЖДАНЕ води с над 17% процента след вторите ГЕРБ, битката за второто и третото място е оспорвана. ППДБ обаче има голяма вероятност да се сринат още. Ето резултатите от гласуването по-долу: ВЪЗРАЖДАНЕ 28.46% ГЕРБ 11.54% ДПС 10.77% ППДБ 10.00% ВАНЯ ГРИГОРОВА 9.23% ИТН 7.69% ВЕЛИЧИЕ 7.69% БСП 5.38% ВМРО 5.38% Никого 3.85%

Искрено се учудвам, че още има хора, които ще гласуват за ПП-ДБ. Мошеници и крадци. И продължават да лъжат. Не че от ГЕРБ са по-добри. Сто пъти по-добре да гласуват за БСП. Хора, които помагат на фашиста Зеленски и продължават да изпращат помощи за Украйна, не мога да ги възприема като нормални. Лично аз ще гласувам за Възраждане. Съветвам здравомислещите да гласуват за Възраждане.

Партия Величие ще влезе в парламента. Социолозите си затварят широко очите затова.

Незнам защо има такова медийно затъмнение за ПП ВЕЛИЧИЕ!!! Никъде не ги споменават, явно много ги е страх, дори и в коментарите не срешнах някой да пише за тях, може би админа ги блокират :). ПП ВЕЛИЧИЕ за БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРСКИЯ НАРОД '25' полк. Николай Марков и Ивелин Михалов ''25''

Не мога да разбера българите глсоподаватели. Колко пари се дадоха за протести срещу Бойко Борисов и пак ще си го изберат. Видя се, че при неговото управление е имало най-висока купрупция, с държавни пари постори Турски поток, който само минава през България, не можем да влезем в Шенген от години, заради неговото управления, да не говорим за начина му на изразяване и външния му вид, както на него, така и на Пеевски. Явно простия български народ се идентифицира с подобни субекти. За няколко месеца Ви управляваха интелигентни хора, с финансови възможности, некурумпирани, които дръпнаха страната напред, но народът пак не е доволен. Ами нека ни управлява прост пожарникар и ДПС.

Приятели от ПП ДБ! Не се притеснявайте! На следващите избори никаква социология няма да ви "лови"!

Щом не искате мазните интриги на сглоБката и ала-бала кражбите им, гласувайте за единствената алтернатива - Възраждане.

На стлбовете на Цариградско

Сърдечни благодарности на ППДБ че върнаха ГЕРБ

Добрютро. Докато народа си обича мутри и мафиоти, така ще е - бейковци и шишита ще го клатят с двеста, а дебилиата ще продължава да се чуди що сме дъното на Европа. Казано е - прост народ, слаба държава.

евала

Даже и тези не си вярват

Възраждане пада в канала. Управлява Главчев и Радев губи.

Понеже ще гласуват най много 40 процента, много вероятно е втори да са ДПС. Техния електорат е постоянен, неизменно. Трети ще са Възраждане. А за ПП ДБ прогнозата е твърде оптимистична. Виждам ги някъде 8-9 процента, около БСП.

Има нещо гнило в тези избори щом до сега не са започнали да оправят дупки и пътища....

Започнаха келявите дс, червени манипулации!

Тава са пълни глупости. Тези резултати може да се случат само с "АЛА-БАЛА". Не спи нороде а излез да гласуваш. Дайте шанс на децата си докато все още имате възможност.

8,5 % са твърде оптимистични за БСП, няма да могат да ги хванат! Ние се борим срещу модела БСП откак сме създадени, при това доста успешно! Подкрепата за тях я сринахме 10 пъти, гласуващите за тях от 2 милиона преди петнайсетина години опряха до едни 200 хиляди!

с тия проценти ББ и шиши си правят една коалициика и дори ПП не им трябва вече... а ние ще продължаваме да сме на дъното на европа....

Колко прост трябва да е наш Ганя, че да гласува за нискочелния примат от Банкя?

ГЕРБ не е елитарна партия, а народняшка! ГЕРБ е партията на хората, които са имали по-малък шанс в живота!

Ама, има ли още идиоти, които да гласуват за Има Такъв Идиот?!

Ако това е вярно и българите продължавта да гласуват за ГЕРБ след висичките тези години на кражби, тупкане на топката и нагло поведение, то България си заслужава да бъде най-бедната и корумпирана страна в ЕС. Всеки народи си заслужва управниците. Само, че после не трябва да се оплаква, че го от оправят с 200 разни дебели мафиоти.

По лъжи и престъпност надминахте баща ви сатаната...шибаняци

Платени боклуци.Кой ще гласува за тия престъпници.

ГЕРБ приложиха модела ДПС върху българите. Ако не гласуваш за който трябва, няма да оцелееш финансово. Един синджир роби. Да ни е честито. От политическо робство минахме в икономическо. Явно в България не разбираме от свобода. Кебапчетата са по-важни.

Бб и ламята Спаска от Турция,ще ядат на Българите ..я

Хората предпочитат сити пред гладни.

Като видя коментари и се сещам за оня стар виц: Кенеди и Хрусчов правят състезание по бягане. Печели Кенеди като по млад. Коментарите на мисирките са: Американските мисирки: Кенеди - първи, Хрусчов - последен! Съветските мисирки: Хрусчов - втори, Кедени - предподледен!

Ала=Бала, Ала-Бала

Да гласуваме: ПЛЮС (ПАЛЕЦ НАГОРЕ) – ГЕРБ МИНУС (ПАЛЕЦ НАДОЛУ) – ППДБ

ПЛЮС (ПАЛЕЦ НАГОРЕ) – ВЪЗРАЖДАНЕ МИНУС (ПАЛЕЦ НАДОЛУ) – ДПС

ПЛЮС (ПАЛЕЦ НАГОРЕ) – ВАНЯ ГРИГОРОВА МИНУС (ПАЛЕЦ НАДОЛУ) – БСП

ПЛЮС (ПАЛЕЦ НАГОРЕ) – ИТН МИНУС (ПАЛЕЦ НАДОЛУ) – ВМРО

ПЛЮС (ПАЛЕЦ НАГОРЕ) – ВЕЛИЧИЕ МИНУС (ПАЛЕЦ НАДОЛУ) – Не подкрепям никого добавете друг като реплика

Не сме имале бамкер за Минпред аланкоолу Гюров достоен ли е Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство, президентът, след консултации с парламентарните групи и по предложение на кандидата за служебен министър-председател, назначава служебно правителство и насрочва нови избори в двумесечен срок. За служебен министър-председател се назначава измежду председателя на Народното събрание, управителя или подуправител на Българската народна банка, председателя или заместник-председател на Сметната палата и омбудсмана или негов заместник.

Шилo

Хахаха, надайте се! Смешни са вече тези напъни да бъде излъган народа. Ама народът видя кой какви ги върши и как само за 9 месеца може да се свърши работа, отлагана и мотана съвсем умишлено в предните 12 години.

Точно

точно

Демек за 9 месеца да откраднат и напълнят гушите толкова, колкото преди тях го направиха за 12 години?! Май наистина си прав.

Разкажи бе ППец, какво се е свършило за 9 месеца? Изпраха толупа ли? Да Увеличиха външни дълг ли? Да Разкостиха до последно държавата ли? Да Тъжна ни майка с такива получовеци, като теб, крякащи по цял ден за ПП-та, ДЕЕБ-ета, ГРОБ-ета, СДС-та и ДПС-та.

Трябва да се вземат всякави мерки, за да няма пепераси в новото НС. Активни мероприятия, компромати, оперативни комбинация, дори купуването на гласове и корекции на резултатите са напълно оправдани, за да се изчистим от козяшките натрапници. В това целия народ е единен!

Аз ще гласувам за Център, за Васил Божков

Свободен си, да гласуваш ако искаш и за Василка. Можеш преди това да тръкнеш едно билетче за късмет.

Васил Божков е за централният софийски затвор

ТОВА Е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ.СЛЕД ГЕРБ СЛЕДВАТ ДПС, БСП ИТН И НАКРАЯ ВЪЗРАЖДАНЕ С РИСК ЕДВАМ ДА ВКЯЗАТ В НАР СЪБРАНИЕ. ПЪЪЪЪЛНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ НА РАДЕВ МАШИНКАТА. НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!!!!!!!

окупирала бълхария на 3 март си въобразява че българките ще продължават да се лъжат вече 35 години и до гласуват всичките и 200 партии, с които ги зомбира . нито една партийка не изразява интересите на народа - събаряне на Коня и скъсване на политическата, икономическата и психологическата подчиненост към блядовете . За 35 години се видя, че партиите извършват действия, закони, решения, които са е разрез с интересите на избирателите си и даже не са ги питали за това. . . за никакво "гласуване и дума не може да става! Пълна делегимация на ДС- мафията

Излиза , че след изборите ще ни управляват ГЕРБ,ДПС И ВЪЗРАЖДАНЕ,към тях добавете и ИТН и "демократизацията" на държавата и "европейския" път ще бъдат напълно завършени.

Това е волята на народа! Който не му харесва, да си ходи в еврогеистан!

Супер! Бойко и Делян Пеевски ще управляват Това може би е добре???

Гласуваш за Бойко получаваш Ахмед Пеевски.Ако предсказанията на ,,Тренд”са получат ,България я чакат непредсказуеми събития с протести.Късопаметноста и незаинтересованоста на всеки народ се наказват.Нищо лично ,защото не мразя Бойко и Пеевски а ги презирам заради лъжите,манипулациите ,арогантноста ,каруцарския им език и корупционите им практики.

Да, но момчето се казва Делян Доган.

стига с тия ПП-ДБ! Не са ли свършили глупаците в тази страна?

Спрете измамниците и шарлатаните от ПП да купуват гласове с натрупания кеш и няма и 10% да видят. Младите наивни полезните идиоти у нас не повече от 10%!

Предпочиташ Винету и Прасето да купуват гласовете .

Трагедия. За пореден път се убеждавам, че герб съществуват заради такива като ппдб. Как няма да са на власт 12 години като опозиция им е атанасов, бойкикев, кирчо, кокорчо и корнелия... Ще копаем дъното още 12 години заради тея жалкари.

А слафи и костя какви им са? Те много ли пречат на ГЕРБ и ДпС?

Народа е със своя Лидер, наро да с г-н Пеевски. И колкот и да ривете тука в това соросоиско сборище, това с афактите. ДпС и ГЕРБ ще имат невиждана изборна победа, защото нормалните хора това желаят! Козяците ви е пукана работата!

Егати лидерите с ниво на лъжци,манипулатори и просташко публично държание.Глаувайки за тях обричате България на доограбване и безвремие.

Ти си живото доказателство за неграмотност, невежество и дебилност в едно. С две думи - пълен отпадък.

двете каки никой не ги брои ....голяма грешка

Прайда на небинарните от колкото Възбуждане

Само гледайте какво ще се случи на 9 юни! Тези лъжепророчества са безпочвени. Народът се събуди. Плъховете ще бягат панически. Преминаваме от плавен преход към настъпление., напред към урните

Демек всичко е по старому ! Отново ще има избори при такива резултати !

Може и да няма. Измекяра от ИТН Станислав Трифонов отдавна иска да се настани до ГЕРБ и ДПС.

Измекяра слави, никога не може да се настани ДО ДПС. Той може само да им слугува. А в сарая много добре знаят, как тярвба да се държат със ратаите си!

Споко, тук става дума за "каквото си платиш, това ще получиш". А и статистическата грешка ще окаже 15-20%, така, че не си разваляйте празника. Върви народе възродени!

по-добре крайно десни от колкото Възбуждане

Народа обича Бойко и Пеевски и Костадин Киро и Асен са мошеници. Нали така пичове?

След малко от психиатрията идват за теб....

Чудя се кой идиот ще иде да гласува за кирчо и за мон женерал!

И пак настана време за хвърляне на боб и звездите да им говорят.

Лустрация!