Тръмп сложи край на разделянето на деца от родители, незаконни мигранти

На отделени от родителите деца за успокоение са давани психотропни вещества

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ, когато един г.з бъде порицан от обществото, той се поправя. В Русия просто целуват този г.з, каквото ти да направи. Заради това отделни щатове дори са по-голяма икономика от влеиката Русия...

Луд по цялата глава. Ако КГБ има пръст да се сложи такъв чавек за президент на САЩ,то те са били гениални. Този ще разпадне САЩ като Горби ,та и отгоре.

явно и тук Русия е виновна, можеше да се очаква

Русия е виновна за безгръбначните твари, които са опълзяли този сайт.

Колко демократично е с тия психотропни вещества, принудително приемани против волятя на индивида...

яко заработвате рублите тука, подавате голови пасове на руснаците. Как така в дир бг в ЕС и Щатите лошо и проблемни, а русия - велики оръжия и тн.??? Искате ли да разберат в ЕК и ПЕС, че съпругата на С. Станишев - евродепутат издържа хибриден руски сайт??? МНого бързо ще ви заличат!

Защо да е луд, защото не иска САЩ да се превърнат в Северно Мексико ли?!

може да ми заличите коментара, но ще ми писне и наистина ще подам сигнал! Това не можете да спрете! няма да спрете свободнот европейско слово! И внимавайте, че се задава европейска буря срещу хибридната дигитална руска атака! Мноооого ще ви се стъжни на всички тука....

Кгб, пълни глупости. Откъде ви намират бе? Упадъкът на САЩ започна при Бил Клинтън.

Добрите начинания трябва да се подкрепят

За какъв упадък говорите? Говорете за упадъка на България!

Ти май нещо си се объркал. Ако някой спира свободното европейско слово това е самия ЕС. Потърси "ЕС въвежда нов закон за филтриране на съдържанието". Прочети каква процедура са започнали вчера нашите еврохубавци и тогава говори глупости. Ако не ти харесва има петиция - отиди и се включи. Какво е в САЩ и Русия не ме притеснява толкова, но виж от тези глупости на ЕС ми идва в повече.

Между другото, на срещата на Г-7 Тръмп отговорил на критиките на японският премиер Абе срещу имиграционната му политика, като му предложил да му изпрати 25 милиона нелегални мексиканци, живеещи в САЩ, във Япония, и в резултат японецът млъкнал веднага!

Тръмпи се оказа много голем...

Пишете и за отнемането на деца в Норвегия!!! Барневерн! Пишете...там са за голям бой!

Жестовете, изкривяването на устата, начина на говорене , много противна , отблъскваща , гадна персона. Всеки път като дадат част от негово говорене, после у мен остава известно втеме някаква ужасно гадно, гнусно, отвратително чувство.....дали е от разврата му ( сам си каза на запис, как всяка по-хубава ,дети я виждал искал я хване за междукрачието"), дали заради продадените за 400 милиарда оръжие на Саудитска Арабия, дали заради садистичното му отношение с психотропните средства давани на деца, отделяни от родители (но иначе, ако друга държава с петрол го прави това, ще я бомбандировки, ще избие местното население и ще вземе под тоя предтекст петрола й)....тези в Америка са истински сатани, ако някой се чуди как изглежда Сатаната или не вярва в думите на Бог за Сатаната, просто да ги погледа - мърсотията в душите им е изплувала и пропила в скъпите им костюми, много много много гнусно

Тръмп е един много интелигентен и добър човек! Добър бизнесмен и много дожре знае какво иска и как да го постигне! Той истински обича своята родина и е готов на всичко за да я промени в добра посока. Съвсем различен е мекотелата които бяха преди него! Да е жив и здрав! Със сигурност ще изкара и втори мандат. Само като си помисля за нашия селянин от Банкя и неговите еврогейски приятелчета и ми става лошо!

Тръмп е един много интелигентен и добър човек! Добър бизнесмен и много дожре знае какво иска и как да го постигне! Той истински обича своята родина и е готов на всичко за да я промени в добра посока. Съвсем различен е мекотелата които бяха преди него! Да е жив и здрав! Със сигурност ще изкара и втори мандат. Само като си помисля за нашия селянин от Банкя и неговите еврогейски приятелчета и ми става лошо!

Само да попитам, по време на чия администрация е построен този център, с психотропните вещества. Един преател се интересува.

Обама е черен женчо. Ето, и аз се проявих като леке, съдещо по външния вид (цвета на кожата етц). Разликата е, че ти си мръсен черен расист, а аз съм мръсен бял такъв

да си дойдем на думата: ПУТИН Е ВИНОВЕН. ….пълни олигофрени сте...

упадъкът започна, когато се видя, че една свиркаджийка може да свали президент на САЩ. Ето и с Тръмп сега се ебават.

А ти си много тъп и прост човек, да не си от проститутките , които го обдлужват!?

Никак, ама никак не си на ясно

И тебе ще те отдели от детето ти, за перуката ти също си мексиканец.....в този дух, колко от децата ви останаха отделени от вас и не се прибраха след бригади в сащ!?

Друга администрация не е имало там, гъзолизецо. Центове няма да ти подхвърлят, така че не яж лайна повече

Със сигурност си от проститутките на сатаната Сорос и освен че си тъп като гъз си продал жалката си душа като мелеза обонго и килъри хитлер само че те за милиони а ти за няколко долара мизернико

някой го е порицал "на норвежци ли искаш да приличаме"

Tia psihotropni veshtestva se davat na absolutno vsichki detsa v America, pokazali i nai-malkia priznak na radost, uvlechenie kum neshto ili dushevna vuzbuda. Sistemata im e takava- ne haresvat i ne tolerirat razlichnoto.....Inache za samata situacia s razdelianeto: taktika da se priznae Gaza na Izrael....ama tova she se razbere v posledstvie

Психотропни вещества на малчуганите в държавните центрове за малолетни - това не е практикувано от времето на д-р Мергеле. А при нас - другата крайност: Само някоя леличка или сестра да се осмели да направи забележка на някое нагло невъзпитано дете и айде - уволнение.

А защо сопола обонго не подписа указ за децата нали е добър а Тръмп лошия .Забравихте да напишете че тази практика и лагери са от времето на алкохолика Буш а също че 80% от отделените деца не идват с родителите си а с платени от фондацията на Сорос трафиканти .ТОВА Е ОРГАНИЗИРАН ЕМИГРАНТСКИ ПОТОК И ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЛАТИНОСИ СЕ ИЗСИПАХА НА МЕКСИКАНСКАТА ГРАНИЦА ОТ ВРЕМЕТО НА ОБАМА КОГАТО БЕШЕ РАЗГРАДЕН ДВОР

Не се произнася Шилох, а Шайло бе, ! Хахаха

При комунизма имахме икономика, здравеопазване, образование, енергетика, а сега имаме един гол х .....

Законите, за които сега реват за приети и въведени 1994г. от Бил Клинтън, прилагани по същия начин и от Обама, но сега се прави поредното активно мероприятие за нациста Тръмп, който яде деца. Причините за въвеждането на тези закони е, че трафиканти на дрога, хора и секви извратеняци са вземали деца с тях, за да не ги задържат, защото "кво праим с детето". Реално те нямат документи, не могат да докажат, че тези деца са техни, чии са и прочие. Просто трябва като се направи такова задържане, да се настаняват заедно докато се установи. Не е толкова трудно да се измисли.

лъжеш, на запад такива неща не могат да станат. Могат да станат само в Русия.

имал си ти по комунизма, дойдоха лошите американци и ни го развалиха - нарочно, ей така да ни е гадно! Не, че "комунизма" е прогнила система!

А комунистически Китай как произвежда всичко, и е световна икономика номер едно ?? Ако ние не бяхме разрушили всичко 89-та, можехме днес да сме наравно стях !

прав си, слагай минус

Интересен обрат!Е поне предотврати тази порочна практика която работеше с пълни сили по времето на Обама и предните президенти! А сега пък поредната критика е че давали лекарства на децата без право на отказ?!И видиш ли тези лекарства са само психотропни за стреса от "клетките" и центровете за обработка на документи,а не от коварното и нечовешко пътуване.Да определено тези деца нямат нужда от имунизации и лекарства от различните зарази за които никога не са лекувани!

Тръмп е патологичен лъжец, егоцентрик, лаик в политикана и няма абсолютно никаква представа какво наистина прави. С недалновидната си политика и постоянно променящо се мнение докара САЩ до изолация и предизвестена криза.

Лъжеш като идола си тръмпанар. Това проста е "алтернативна истина".

Още един лъже безсрамно като Тръмп.

Това е едно добро решение, постигнато под натиска на общественото мнение в САЩ. Тръмп подписа "нещо", което все още не се знае как ще проработи, но поне е една малка крачка напред. Това едва ли ще сложи край на политиката на "нулева толерантност" на Тръмп и расиста Джеф Сешъс. Последния го подписа на 18.Април 2018г. Информацията е за всички, които пишат глупости, че практиката е от преди, а сега само продължава.

Я ,ма ти си бил тотален безумник бе!Вчера гледам една карикатура.На нея ти и аверите ти държат плакати ,на митинг на дръмф.На плакатите пише ; Имбецили за дръмф", " невежи за дръмф".Та ти кой беше?

Всъщност ако наистина знаеш какво е комунизъм ще разбереш, че Китай дръпна не когато бе комунистически, а когато се отказа на практика от основното в комунизма - притежанието на средстава за производство от държавата и свободната стопанска инициатива!

Не пиши откровени лъжи и глупости, бе видиотен илитерат!