17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джуджето го е срам и от комплекси не приема помощ. От тъпота и безхаберие към собствения си народ досега не са предприели гасене, че било скъпо, а то гори от пролетта.

"Пази се от данайците, носещи дарове" - древна мъдрост.

е как ще го пусне да мь снима всшчки давоза със скрита щамера а куп още разузнаване

отдолу някой е написал /браво на путин/. не разбрах, за "хубавата' държава, или за пожярите?

Двамата пича си говорят, ама не могат да се съберат заедно! Поне да пият по едно! Иначе Вовата ще се справи с пожарите, няма съмнение! Ако трябва, и Дони ще помага!

.............. тирани, всуе се морите! не се гаси, туй що негасне! лучата, що я днес гасите, тя на вулкан ще да порасне. .............

Шутката нямаше да откаже на Ердоган с боздугана

Огромен пожар в Русия, но нашите еколози дума не обелват че има екологична катастрофа. Ще обелят но ще им спрат субсидията. Когато в някой град горят 100 печки на дърва, това е престъпление. Трябва да се отопляваме с руски газ, и да не запрашваме въздуха. Русия може.

Какви 100 печки ве глъми? В европейската ти територия зимата горят милиони кюмбаци ве!

Бате, не обиждай на печка, бе.

Дончо , мерси за предложението ама на нас не ни трябва да пръскаме вода за гасене а напалм . Наложи се да запалим Сибир от четирите края за да изгоним Китайците дето са плъзнали като бълхи навсякъде .......

китайците ги пусна под аренда в Сибир лично ботоксовото джудже

Пинчера и за Курск отказа и знаем резултата. Затова алкашите тънат в мизерия и изолация - заради ината и гордоста на пинчера !!!

Американската "помощ" ....много страни са страдали от нея :-)

Като страдате толкова,защо бягате на запад и в Америка,заблуден нещастник? Ако не ти,то твои роднини и приятели. Сигурен съм че като всеки българин и ти имаш такива. Би ли обяснил малоумнико защо опашките за визи са пред посолството на САЩ, а не пред руското?

Заради такива като теб, неспособни да водят нормална дискусия без балкански епитети.

И този път не позна.Шиши - активист

Ако българските журналисти не владеят нито английски нито руски - това е съдържание на отговора :в случай че няма да можем да овладеем стихия със собствени сили ,то определено ще се обърнем за помощ. След което благодари. Малко е по различно от представеното в заглавие

Нито руски

Направи превода ти - филолог мамин

Добър жест на Тръмп!

Той отказа помощ при пожарите в Калифорния.

Абе джуджето и за подводницата отказваше пък после се помоли вежливо

Тъп шебек

Кой им извади Курск тролче? Ти не си много умен , нали .

........виждаме че на путинофилите нещо не им изнася но това е положенито КИТАЙ е в Сибир....

А твоя глава къде е завряна?май също не най доброто й применение

Що ма жена, що си не одиш в Рассия?

.....абе бъзик на гол задник си е опасно,....ама карай, китайците са там все пак на тях им трябва жизнено пространство.....

че ще откаже. дреме му на джуджето за пожарите, екологията и подобни. ще си гори с месеци. важното е паради да има! и измислени самальоти без аналог!

.....Каква ли е тази проявена небрежност, вследствие на което гори целият Сибир и КОЙ я прояви, абе тя е ясна могъщият съсед от юг разчиства терена!!!

"Путин благодари на Тръмп за "внимателното отношение, предложението за помощ и подкрепата" и каза, че ако е необходимо, Русия ще се възползва. Путин оцени предложението на Тръмп за помощ в борбата с пожарите като залог за нормализиране на отношенията между САЩ и Русия", заяви пресслужбата на Кремъл.

На това му се казва с извинение бъзик. Няма как да стане работата на Тръмп. Има си хас руснаците да не се справят?

кога руснаци са се справяли с нещо? освен с водка, разбира се.

а американците отказаха и си загубиха бунгалата в Калифорния;)

браво на путин

Да не е луд да пусне вълка в кошарата