Тръмп преди срещата с Ким: Вълнението е във въздуха

Американският президент се срещна със сингапурския премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам никакъв смисъл от срещи, обещания, договори......Едва ли има някой, който да вярва на думата на Тръмп. Има ли договореност, която да е спазил? Всяка негова дума е предпоследна.....и никой не знае какво ще му е настроението утре.

Майк Помпейо е велик дипломат. Трябва да замести това прасе Тръмп. Направи 100х повече отколкото него и то за 2х по-малко време.

Много срещи,много фоерверки,ритуали и церемонии,на резултат няма.Основните Принципите на международното публично право са суспендирани.Уставът на ООН не се спазва и не се изпълнява.Обезмисля се института на ООН. Силата взема връх,прилагат се двойни стандарти. Договоря се нещо,след което не се спазва , което води до нарушаване на основен принцип в международните отношения-Пакта сунд серванда/ Договорите задължително се спазват и съблюдават.Всичко това неизбежно води до едно- в настъпилият хаос все повече се приближаваме до война. Когато антагонистичните противоречия ще се решават по пътя на силата с оръжия и победителят взима всичко/какво и ако е останало нещо/ Войната е продължение на вътрешната и външната политика с други средства. Добавя се и пълният дефицит на лидерсткво в Света. Виждаме едни хора,които са със съмнително психическо равновесие,влюбени в себе си и в по-възрастни жени,с едипови комплекси и страдащи от внезапно оглупяване. Подписва меморандум,тръгва си и от борда на самолета пуска телеграма на партньорите си,че се отказва от всичко за което са се договорили. Боже, от този ход направо не съм бил така превъзбуден от времето на Чешката инвазия през 1968-ма година. Дальше,больше.

школата на МГУ. Здрав марксистко-ленински мироглед, творчески обогатен с най-новите тенденции на руския фашизъм.

усещат най вече миризми на уакано.... среща на най големите кукундрели

Тръмп не е в състояние нищо смислено да предложи на Ким. Надява се да подложи динена кора на корееца и после да го обвини, че не е сговорчив. Този филм сме го гледали, Ким е злодей, а Тръмп лауреат за Миротворец номер 1 в света. Ще изтеглят ли САЩ войниците и ядрените си ракети от Корея, едва ли.

petrovito

Ще го изостави, ако е едновременно със САЩ...

Тръмп си прави самореклама. Използват медиен шум и манипулиране. Зад гърба на Кимът е Китай, чиято защита ще имат ако някой ги нападне, имат договор. Предварително Кимът ходи в Китай, след което се срещна с Лавров. Има и подкрепата на Русия. Кимът е там с обща координирана позиция, а не както го представят като луд, самостоятелен играч. Който доброволно да с е предаде и да преживее съдбата на Кадафи. Поредната илюстрация на дезиформационния и манипулативен характер на западните лъскави, но изключително лъжливи медии.

Лове ис ин ди еър

Това ще е след срещата...

Тази среща ще е по-благодатна за журналистите, отколкото за света. Те и сега нагнетяват голям метеоризъм и в крайна сметка какво ще се получи... смрад.