Тръмп подкрепя теория, че случаят с блъснат от полицаи протестиращ е "инсценировка" (видео)

75-годишният Мартин Гуджино изглежда е проучвал полицейските комуникации, за да заглуши оборудването, написа президентът

Обратно в новината

Коментари - Тръмп подкрепя теория, че случаят с блъснат от полицаи протестиращ е "инсценировка" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

Аууу, тоя много пострадал, бе! Хахахахх!

Този е наистина делюжънъл! Не се прави!!

Да всичко е илюзия, а това червеното дето се разтече по плочките е черешов пунш.

според мен тия полицай направиха груба грешка като го допуснаха толкова близо. Ако имаше граната или нож щеше да стане голямо мазало.

Дебил! Но има Господ!

Едва ли някой като те побутне с ръка веднага падаш. На арнолд му скочиха на гърба и съвсем малко се олюля без да падне. Арнолд също е на 75 години

въведи ред в кочината, че много се разсмърдя .

еле па ако пък имаше танк или подводница щеше направо да стане голема касапница...

Какво значи " католическо работническо движение"-борба за мир. То и СССР БЕШЕ борба за мир-ГДР , Унгария,Чехословакия и т.г. Мръсни комуняги !

ти само войни и мизерии ли искаш?

Да ама танк или подводница не може да си ги скрие в джоба, докато граната или нож може!

най-странното е, че кръвта тече от ухото му. Без да съм медицинско лице, бех казал, че това е доста невероятно. В ухото няма толкова мощни кръвоносни съдове, че за 3-4 секунди да изтече толкова кръв. Трябва кякой медик да каже дали е възможно такова нещо.

без да съм медик, а проз чобан оти по цял ден се занимавам д оффци кат тебе ти казвам че ако си чупиш основата на черепа баш от ушото ке ти текне кръв

Шило

Има, вярно е. Дано тези вандали си получат заслуженото!

Шило

Тече обилно и при безобидно нараняване. Иначе си прав по-долу, където си написал, че са го допуснали прекалено близо. Интересно, какво държеше дедето?

Може да чуе накрая на видеоматериала че протестиращият е в болница “in a serious, but stable condition”. Трудно е да заблудиш екипа в спешна помощ.

ами опитай , блъсни си тила от 1,70 в цимент

пробвай върху себе си дали е вероятно

Шило

Трудно се пада като "мертек". Човек има инстинкти.

Мда, доста добра "инсценировка". Чак Холивуд може да завиди на специалните ефекти с кръвта, щуртяща от ухото...

тръмпанарите вярват на тръмп, не на спешна помощ

Шило

е на хилъристите ли да вярваме?

идиократ в действие

спешна помощ хилъристи ли са?

Чиста инсценировка ! И аз съм горе -долу на таз възраст,но при такова бутане,няма да отстъпя и крачка,не да падна със сила !

до шилото на путин: спешна помощ хилъристи ли са?

явно се видя че залитна ,предполагам че крака му се е закачил във фугата между плочите

Шило

Дай, първо да се разберем, какво е съдържанието на "сериозно". Щото, като цяло, всяко нараняване в главата, неврохирурзите го определят като такова.

Шило

Може, ама такъв вой срещу ченгетата, които си вършат работата се вдига, че чак е глупаво.

Тръмп е абсолютен пич! Вервайте ми!

преди закуска ли правиш 5 тона ,или към 11 ч ?

"демокрация" в Америка!

Шило

Кво бе, да не би да не си вършат работата? Те да не са монашенски орден? Ами всеки , който се вре в такава ситуация между "шамарите", знае, че рискува да отнесе някой тупаник! И не само там.

прав си , но света е полудял , и ченгетата също

Цирк!!! Провериха ли дъртака с дрегер?!

Шило

Демокрация няма никъде. Всъщност, основата на демокрацията е спазване на законите. А сега, в щатите, спазването им, май не е на почит.

Шило

Съгласен. Няма нищо нормално в тази ненормална обстановка. Така че, няма защо да се вдига чак такъв вой. Ясно е, че ставащото ще бъде използвано от политиците, предстоят им избори и това ще бъде употребено. Но правилно ли ще е? Ако имат проблеми сега, то те не са отсега породени.

Сто и един процента това си е инсценировка. Вижте позата в която се е излегнал набора. Тялото изправено, и изпънато в цял ръст, Ръката изпъната, и прибрана плътно до тялото, и най-интересното - краката изпънати и кръстосани един върху друг. В тази поза аз се излягам като гледам телевизия. Оня ден , без да ме бута никой, от бързане залитнах се се стоварих по гръб с цялата си тежест в антрето на дома ми. На години съм близо до дядото от клипа, но за разлика от него имам доста напреднал артрит, и се движа трудно. Въпреки това, повярвайте ми, направих всичко възможно да не падна директно по гръб. Не защото така исках, а просто по инстинкт. Извъртях се малко така че ръката ми да поеме падането. Направих крачка, две назад, и на практика се стоварих по-скоро по задник отколкото по гръб. По инстинкт направих всичко възможно да омекотя удара, въпреки че както ви казах съм трудно подвижен. Дядото от клипа се стовари както би паднал човек който е умрял още преди да падне, но дори и мъртъв човек като падне крайниците му ще се разместят съвсем произволно. Невъзможно е при нежелано случайно падане краката да се кръстосат така изпънати един върху друг.

Шило

Сега те изядоха "демократите"

пурко, пурко... изпуркал си вече, ама вервай си...

Ма то човека изобщо не е бил там по това време! Това е холограма!

Да питам почитателите на Байдън- ако стане президент, ще мие ли краката на тъмнозелените? Ще коленичи ли пред тях? Защото не видях такова отношение при "демократа" Обама по времето на "Окупирай Уолстрийт"

не е въпрос на цвят а на възпитание, за съжаление на повечето маймуняци и ганьовци им липсвата качества на характера дето си заслужава да бъдат възпитани в поколенията, ... що се отнася за днешния цирк, спада в графата разделяй и владей

Дъртия се опита да преиграе ,но за негово нещастие,

може и да се е поударил малко

нормалните в САЩ, колкото са останали, да излязат и да посрещнат "борците срещу расизма". Защото тези гниди на това разчитат - мнозинството да остане мълчаливо и да ги остави да вилнеят и да правят каквото си искат. Тази ненормалност продължава вече твърде дълго, време е да й се сложи край. И да се поизгонят някой хора от САЩ. Всички сбрани там етноси си имат друга държава на произход. та като не им харесва, да ходят там. И без това превърнаха тази клета държава в посмешище.

За толкова пари, толкова. Ако бяха платили повече, можеше и кръв да пусне ...

Е,как пък на всяко събитие,все има човек,който снима !

най ядат шамарите,щото си мислят, че са яки.

Свободна държава, могат - снимат. Ако не могат, няма.