Коментари - Тръмп подкрепя теория, че случаят с блъснат от полицаи протестиращ е "инсценировка" (видео) | Днес.dir.bg

Тръмп подкрепя теория, че случаят с блъснат от полицаи протестиращ е "инсценировка" (видео)

75-годишният Мартин Гуджино изглежда е проучвал полицейските комуникации, за да заглуши оборудването, написа президентът

Обратно в новината

Коментари - Тръмп подкрепя теория, че случаят с блъснат от полицаи протестиращ е "инсценировка" (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Съвсем видно е, че човека се опитва да възпрепятства полицията. В такива случаи това си е чиста самозащита от страна на полицията и за полученото нараняване полицията няма вина.

М, да! краварника Америка е една тежко болна страна! За която може да се направи само едно нещо, да бъде приспана максимално бързо...за да не се мъчи и гърчи в пламъците на гражданската война!

Страна, в която само животът на черните има значение, пиши я бегала.

Тръмп е пълно ку-ку , такива са и русофилите които го защитават!! Лика прилика са си , идиот до идиота.

Браво на Тръмп. Много е прав. Либералистите са готови на всичко само и само да снемат Тръмп. И интересите на САЩ не ги интересуват. А този старец какво е правил там, където се бият с полицията.

Инжекция с белинка направи ли си?

"Живота на чернокожите има значение" : Това ми звучи расистко, защото живота на всички има значение. Колкото до значението, то значението се определя, от ползите, за Обществото. Каква полза е имало Обществото, от живота на Айнщайн и Волтер и каква, от Хитлер и Джордж Флойд оказал се с дебело криминално досие, това всеки може сам да прецени. Хубавото е че ще махат паметниците на робовладелците там и в Великобритания. Не знаех, че имат такива там, това само потвърждава тезата ми, че сме по-благородна нация, от така наречените демократични нации на запад. Братушките и те да бъдат така добри да си приберат в посолството "Паметника" на Съветската армия. Наша територия, военни действия не е имало, за да има паметник на загиналите съветски войници. Това е пропаганден монумент, от вече останала в историята епоха. Истината е че: "Живота на създаващите блага има значение"

От сега нататък, ако полицаи трябва да арестува някой наркодилър ще се действа безконтактно, а именно опира пистолета в главата му и го моли и умолява най-учтиво да благоволи да си сложи белезниците сам и ако няма нищо против да се качи на задната седалка да го повози малко.

При отказ да изпълни молбите да си сложи белезниците полицая му пуска съвсем лек и хуманен изстрел в слепоочието

явно си претърпял тая процедура , и в главата ти не е останало нищо

не знам дали е било инсценировка, но трябваше още като ги доближи да заиграят палките

И защо? Той им плаща заплатите бе?

Чета коментарите и се чудя да плача ли, или да се смея. Толкова ли не останаха нормални хора в този форум? Инсценировка било. Слабо го били бутнали, а той силно паднал! А бре хора, а бре българи, това е 75 годишен човек, как искате да падне, като каскадьор ли? Човека се препъна опитвайки да отстъпи назад. Станете и вие на 75 и се опитвайте да пазите равновесие. Тръмп продължава с невероятно наглите си съждения. Той е напълно лишен от съчувствие човек, освен всичките му други недостатъци. Полицаите го бутнаха без да отчитат възрастта му. После като потече кръвта, почнаха да се оглеждат гузно, вместо да извикат първа помощ.

От тръмпанари - толкова. Интересно ми е дали са си инжектирали дезинфектант. Нали Тръмп го е казал.

Като е на 75 какво прави там? Освен това полицията по дефиниция е репресивен орган и е прав човека, по долу, че е трябвало да заиграят палките а не просто да го бутнат и да странно е че му потече кръв, от ушите толкова бързо и толкова много, вследствие на обикновено падане, все пак не се удари в стълби а на паважа.

И като е на 75 да умира ли? И той е човек и той има право на протест според конституцията. Полицията няма право да му нанася телесна повреда. Затова полицаите ще бъдат съдени. Падни и ти назад разбий си черепа и ще видим колко бързо ще ти текне кръв ?? Ти идиот ли си?

Либерастки цирк ! А Антифа е легална терористична групировка, спонсорирана от либерастките леви правителства или либерастките партии.. Бесни, деградирали, агресивни леви ултраси..

E desnite lumpeni kato teb imat afinitet kum fashizma.

Америка вече не е същата, Европа също, а България изобщо не искам да коментирам...

Инсценировка е !Провокира полицията за да ги предизвика ,и при толкова лек удар да падне ,явно е целял да падне,но не е преценил какво ще му се случи.

И кое му е инсценировката бе ?? Ти отде разбра какво е искал?? Да лежи сега в болницата на косъм от смъртта? Ти би ли блъснал баща си така ако е на 75 години?

Помните ли как се замаза алкохолните изпълнения на обонговата щерка. Ами помните ли похотливите нахални погледи на обама към шведската премиерка на погребението на мандела, как се замаза само наркоманското минало на обама чийто осем години доведоха до ново наркоманизиране на младите

Taka si se rodil ili postigna s trud taza tupota?

С труд и талант я е постигнал, а не като тебе, самороден гений такъв!

Тоя идиот губернатора бил отвратен, от какво бе глупак, от едно предположение. Ами ние сме отвратени от теб бе олигофрен, напълни цял остров с трупове само на инат и да злепоставиш Тръмп. Най големите расисти са обама, джо биден последните двама и корумпирани и пелоси , бабата с бели дрехи ха ха в защита на "изнасилените" профан актриси

Stoi si v zatuntenoto selo i ne se grizhi za nashia gubernator. I bez tova nishto ne zavisi ot teb, ne si izbiratel.

Идиота е сериозно пострадал с мозъчен кръвоизлив, вероятно и спукан череп. Кръвта му доста бързо тече от ушите. При падането си преплита краката и директно си удря глвата в тротоара. Виновен си е сам, тръгна да се пречка и да ръга с телефона полицаи по време на акция.

Да, сам самичък е паднал, пък полицайте го видяха и му помогнаха.

Тоя обаче е СУПЕР НАГЪЛ тъпак.. Гледа че идват въоръжени полицаи срещу него, а тоя почнал да ги сканира или гледа с някакво устройство в ръката.. Тоя, дето пада, може да е САМО някакъв ИДИОТ, учил до 5 клас както Мутрите в БЪлгария.. Разни идиоти, излъгани от араби, турци и негри да им помагат- Митьо- вци, Мечки, Чора-джийчета... Циганите ги лъжат идиоти, като тоя дето пада, на "" Тука има, тука нема"", да им ОТКРАДНАТ джобните пари, а турци и негри ги лъжат да станат Предатели- Крадци, Наркотрафиканти и да и техни помагачи. Тоя на снимката, дето пада е Предател, Идиот и бандит.

Доста преди тези събития, когато започнаха необоснованите обвинения за връзка на Тръмп с Русия, които прераснаха в абсолютно идиотски "новини" от CNN и NSBC, бях написал, че това е закономерност и че идиотщините, които ще дойдат от политиците на САЩ в навечерието на изборите ще шашнат всички. Но САЩ са голяма работа, техните политици вече шашнаха всички с идиотското си поведение за да се харесат на тази надигаща се "черна" вълна ....но каквото ще дойде, това ще е неописуемо, не се наемам да го предсказвам!

Този номер с падане, уж са го бутнали, е толкова стар и изтъркан, че трудно ще мине за истина... У нас, циганите например, имат подобен номер: миноваш бавно с колата си покрай тяхна групичка и изведнъж с ужас виждаш как някой от мангалите пада пред колелата и крещи уж от ужас. Този номер го разиграват често и допи к успех, защото веднага се скупчват около теб, крещят, заплашват те и мигновенофсеъуспокоават, като им дадеш пари. А уж удареният си тръгва с групата, ухилен и доволен от успешната си роля на пострадал при автоинцидент. Та и оттатък океана - и там цирк, за да се унижи полицията...

Тоя пенционер е аслъ като онова пиянде от "безсрочния протест" на костя копейкиния където беше решил , че трЕбва да мине баш през кордона и се пробва няколко пъти преди да го приберат :))) Малоумници отвякъде !

Кмета и губернатора на ню йорк са абсулютни убийци. Тея двамата погубиха хиляди животи с неадекватното си справяне с вируса,а сега ревът двулично за смърта на рецидивист.

Хапчетата ?

санитаря ще ти ги донесе завчас.

MEKERETATA SA EDNAKVI NAVSJAKYDE!!!

Побутването изглеждаше твърде леко, за да бутне, който и да било. Изглеждаше сякаш човекът направи крачка назад и падна сам. Камерата не проследи самият момент на падането, а после се появи тази странно избликнала кръв.

Опа, май пак хванаха антифа в крачка!

Опа, пак хванаха Тръмп в лъжа. То вече трябва да сме свикнали, но сега вече счупи тъпомера.

И сега в раша получавате полюции казваш ?

Баце или си сляп или доста предубеден

Мдааа, манията за величие и непогрешимост на никого не е простила. Тръмп няма ли читави съветници, или не ги слуша ли, или тях вече ги е страх да му наливат акъл в русата глава. Как не му увря куфалницата, че понякога е по-добре да се спреш да дрънкаш, да замълчиш. Идиотът се закопава все повече с всеки следващ пост в Туитър и с всяко следващо неадекватно изхождане по темата. Нищо чудно - явно усеща, че губи почва под краката си и малкото му останал здрав разум се е изпарил съвсем. Да му мислят хората от предизборния му екип. Работата им все повече отива към мисия невъзможна.

2020-06-09 21:45:01 затова всеки щат има определен брой делегати, за да се чува и гласът на най-малките щати, а не само на подивялата джендъромаймунска тълпа!!! ------- НЯМА КАК ДА ОБЯСНИШ, ЧЕ Е СПРАВЕДЛИВО И ДЕМОКРАТИЧНО, ДА СПЕЧЕЛИШ ФИЗИЧЕСКИ /ПОВЕЧЕ ХОРА ТЕ ПОДКРЕПЯТ/, А ДА ЗАГУБИШ ЗАРАДИ ПРОЦЕДУРА! ИМЕННО ТАКЪВ ИЗБОРЕН ЗАКОН, В ГОЛЯМА СТЕПЕН ОБЕЗСМИСЛЯ ТЕЖЕСТТА НА ОТДЕЛИЯТ ГЛАС, ЗАЩОТО ТОЙ Е ЛИМИТИРАН ОТ ... "БРОЯТ ДЕЛЕГАТИ" И ПРАВИ ФАЛШИФИКАЦИЯТА НА ИЗБОРИТЕ МНОГО ПО -ЛЕСНА - БОРИШ СЕ БУТВАЛНО ЗА 50%+1 ОТ ВСИЧКИ В ЩАТА, И ЦЕЛИЯТ КЮП ДЕЛЕГАТИ Е ТВОЙ !ТОВА Е АДСКИ, АМА АДСКИ ТЪПА Е ТОТАЛНО НЕ-ДЕМОКРАТИЧНА СИСТЕМА ! В ГЪРЦИЯ Я ИМА СЪЩАТА ПРОСТОТИЯ, КЪДЕТО АКО ПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИТЕ ТЕОРЕТИЧНО САМО С 1 ФИЗИЧЕСКО ЧОВЕЧЕ И СЕ ВОДИШ "ПОБЕДИТЕЛ", ТО ПОЛУЧАВАШ "БОНУС" ОЩЕ 50 ДЕПУТАТИ ЕЙ ТАКА, ОТ НИЩОТО ... ЩОТО СИ БИЛ ВЗЕЛ 1 ЧОВЕК ПОВЕЧЕ. ТОВА Е ТОТАЛНА МАНИПУЛАЦИЯ И ИЗКРИВЯВАНЕ НА Т.Н. ИЗБОРИ ЕТО ЗА ТОВА ХОРАТА МАСОВО И НАСВЯКЪДЕ ПО СВЕТА ,ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРОСТО ОТКАЗВАТ ДА УЧАСТВАТ В ТОЗИ ЦИРК!

затова при падането не пуска тилифона от ръка!!! чак след половин минута се сети..

И за това е в болница с черепномозъчна травма. Всички тръмпанари ли сте идиоти като идола ви?

пропуснах началото с убийството, използвано като повод за световни протести, някои може ли да каже каква е причината да арестуват този човек и да се стигне до този нелеп изход. А за протестите, то си беше ясно от самото начало, че балоните демокрация, либерализация и други машинации от рода на ние сме добри и каквото правим е добро, рано или късно ще се пукнат. Много негативна енергия се е натрупала, но явно е трябвало повод, който да сплоти недоволните. Преразпределението на богатствата може би ще е неизбежно. Не е възможно да карат населението да търси вината все в себе си.

Арестуван е след като Флойд опитва да заплати с 20 доларова банкнота в супермаркет, която служителя идентифицира като фалшифицирана.

Чъста велизарка!

А какво стана с червенокожите? Забравихте коренното наделение на Америка зарафи чернокожите пришълци...Срам...

Тоя Тръмп, не ми вдъхваше доверие обаче пича определено си е обективен спрямо световното лицемерие... във абсолютно всичките му сфери. Може и да не е брилянтен, но дано все повече искрени политици има като него. Досега сме свидетели на лидери дето викат на черното бяло, дето заобикалят проблемите. Тръмп е куку леко, но поне демонстрира отсъствие на лицемерност. Спечели изборите остави Сирия и Украйна като най проблемните теми и се хвана с Китай, без да церемониалничи. Всичко е бизнес, добрия стар прозрачен бизнес.

ДЕФАКТО РИЖАВИЯТ НЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ , ТОЙ ЗАГУБИ С 3 МЛН. ГЛАСА ! СПЕЧЕЛИ ... "ПРОЦЕДУРАТА", СТЪПВАЩА НА ТОТАЛНО НЕДЕМОКРАТИЧЕН ИЗБОРЕН ЗАКОН!

спокойно, де! Този път ще си ги спечели съвсем нормално. Независимо от "процедурата" и цветната револуция.

Виж какво, не съм никой да мисля над свтовните мислители, аз съм обикновен страхлив егоист донякъде. Слядях кампанията на Хилъри и Тръмп, вещицата определено искаше има го и документирано, да се разпали повече конфликта в Украйна. Щяхме да пострадаме и ние като първи подлизурски фронт на Нато. 17 години не се бяха сетили от военното, тогава по заповед на Плевнвлиев ме привикаха запас, предполагам балама за пушечно месо. За туй браво на Тръмп че остави Украйна, китайците да му мислят.

ако се избираше мажоритарно всичките нелегални мигранти в калифорния щяха да решават за всичко! има си конституция и закони, точно за да са осигурени и правата на малцинствата!! затова всеки щат има определен брой делегати, за да се чува и гласът на най-малките щати, а не само на подивялата джендъромаймунска тълпа!!!

Мани мани, ти вълнуваше ли се толкоз когато малкият буш спечели? Помнил колко пъти бриха бюлетини те в щата на брат му докато изкарат резултата,, който ги устройва

по принцип понятието "искрен политик" е оксиморон, а при Тръмп то е оксиморон на 10-та степен. Тръмп е патологичен лъжец, при това най-безсрамен. Лъже нагло като дърт циганин без да му мигне окото. Освен това изобщо не е куку леко, а лимките в главата му яко се бият. Нарцистичен, арогантен, с мания за величие, нетърпящ никаква критика, дори лека, хиперактивен, импулсивен - първо приказва и зейства - после мисли. Човекът си е психически нестабилен в доста тежка степен и абсолютно неподходящ за поста, който заема.

много точно си го казал.

Обаче е единственият, който се противопоставя на мразещия всичко либерален елит, те затова пръскат слюнки навсякъде

Тръмп е абсолютно ампутиран от морал и честност.

ГУБИ ПОДКРЕПА, ТОВА Е ИСТИНАТА ! ЗАТОВА Е ТАЗИ ПАНИКА !

ТОВА ,ЧЕ УТРЕПА И ЧЕРНОКОЖИЯТ, НАЛИ ?

Ето ви човека, когото същите хора зад Килъри искат така отчайващо да възкачат начело на САЩ! https://www.bitchute.com/video/4uf9XVHPB9dy/ https://youtube.com/watch?v=_H5NJZMDumY

Всичко, свързано с истерията за полицейско насилие над черни е режисура. Къде е шумът и истерията за насилието между самите черни, за насилието им върху белите?! Защо жълтите, латиносите и индийците не се оплакват?! Ами защото спазват законите и не ги мързи да работят!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Не ми пука, какво става в щатите днес. Важното е утре, Тръмп да спечели втори мандат. На демократите и на тях не им пука нито за убития н..ър, нито за това старче. Те са олицетворение на лицемерието!

на тръмп не му пука нито за теб, нито за когото и да било, за него е важен мандата, дори не се опитва и да го крие

Тръмп като вземе мандата е добре и за нас. Ние сме бели, не сме други. Демократите ще смачкат и малкото останало достойнсто на белите. Не искаш това, освен ако не си циганин, или чернокож. Даже и те не го искат, искат го левичарите, които са окупирали демократичната партия, баба Килъри, дедо Сорос и т.н.

Какво мислят новите "десни" за 9-и септември 1944? Какво мислите за премахване на паметниците с петолъчки?

Е,как пък на всяко събитие,все има човек,който снима !

Свободна държава, могат - снимат. Ако не могат, няма.

Всъщност, те да протестират ли са отишли, или да провокират ченгетата, за да има какво да снимат?

нормалните в САЩ, колкото са останали, да излязат и да посрещнат "борците срещу расизма". Защото тези гниди на това разчитат - мнозинството да остане мълчаливо и да ги остави да вилнеят и да правят каквото си искат. Тази ненормалност продължава вече твърде дълго, време е да й се сложи край. И да се поизгонят някой хора от САЩ. Всички сбрани там етноси си имат друга държава на произход. та като не им харесва, да ходят там. И без това превърнаха тази клета държава в посмешище.

нормалните ? и кои са тия ? полицаите ? военните ? бизнеса ? обикновени паразити и крадци , учители и учени ? подкрепят равнопоставеноста и равновесието , работещите роби ? от тирания мразят всичко живо , та кои са нормалните ?

Дъртия се опита да преиграе ,но за негово нещастие,

може и да се е поударил малко

За толкова пари, толкова. Ако бяха платили повече, можеше и кръв да пусне ...

не е въпрос на цвят а на възпитание, за съжаление на повечето маймуняци и ганьовци им липсвата качества на характера дето си заслужава да бъдат възпитани в поколенията, ... що се отнася за днешния цирк, спада в графата разделяй и владей

Да питам почитателите на Байдън- ако стане президент, ще мие ли краката на тъмнозелените? Ще коленичи ли пред тях? Защото не видях такова отношение при "демократа" Обама по времето на "Окупирай Уолстрийт"

Ма то човека изобщо не е бил там по това време! Това е холограма!

Сто и един процента това си е инсценировка. Вижте позата в която се е излегнал набора. Тялото изправено, и изпънато в цял ръст, Ръката изпъната, и прибрана плътно до тялото, и най-интересното - краката изпънати и кръстосани един върху друг. В тази поза аз се излягам като гледам телевизия. Оня ден , без да ме бута никой, от бързане залитнах се се стоварих по гръб с цялата си тежест в антрето на дома ми. На години съм близо до дядото от клипа, но за разлика от него имам доста напреднал артрит, и се движа трудно. Въпреки това, повярвайте ми, направих всичко възможно да не падна директно по гръб. Не защото така исках, а просто по инстинкт. Извъртях се малко така че ръката ми да поеме падането. Направих крачка, две назад, и на практика се стоварих по-скоро по задник отколкото по гръб. По инстинкт направих всичко възможно да омекотя удара, въпреки че както ви казах съм трудно подвижен. Дядото от клипа се стовари както би паднал човек който е умрял още преди да падне, но дори и мъртъв човек като падне крайниците му ще се разместят съвсем произволно. Невъзможно е при нежелано случайно падане краката да се кръстосат така изпънати един върху друг.

Шило

Сега те изядоха "демократите"

пурко, пурко... изпуркал си вече, ама вервай си...

пурко, ти си направо урко, вижда се че си кьораф но си и искефял, и кръвта която шурти от главата на човека също е инсцеенирофка, е падането на безжизнената ръка с телефона също...като си склерозирал, поне не се напъвай, живота е кратък, чувай си мижавата куманисишеска пенсия и не бучи, ...

Приятелю, може да съм на шейсет и кусур години, но виж ми поста. Три пъти по-дълъг от твоя, без нито една правописна грешка. Виж сега какво си натворил ти, и кажи кой е изкуфял и склерозирал, и кой не. И още нещо. Стига сте ми навирали в очите това червенкото на тротоара. Ти наистина ли вярваш безкритично на всичко което виждаш? По американските екшъни що червено се разлива. Нали не вярваш че и то е кръв? И един безплатен съвет. Безразборното ръсене на обиди към опонента не правят думите ти нито по - силни, нито по - верни.

Щом Тръмп е казал, нЕма начин да не е истина. То той само истини говори - алтернативни. Смешници.

Цирк!!! Провериха ли дъртака с дрегер?!

"демокрация" в Америка!

Шило

Демокрация няма никъде. Всъщност, основата на демокрацията е спазване на законите. А сега, в щатите, спазването им, май не е на почит.

Тръмп е абсолютен пич! Вервайте ми!

Чиста инсценировка ! И аз съм горе -долу на таз възраст,но при такова бутане,няма да отстъпя и крачка,не да падна със сила !

преди закуска ли правиш 5 тона ,или към 11 ч ?

най ядат шамарите,щото си мислят, че са яки.

идиократ в действие

Мда, доста добра "инсценировка". Чак Холивуд може да завиди на специалните ефекти с кръвта, щуртяща от ухото...

Може да чуе накрая на видеоматериала че протестиращият е в болница “in a serious, but stable condition”. Трудно е да заблудиш екипа в спешна помощ.

тръмпанарите вярват на тръмп, не на спешна помощ

Шило

е на хилъристите ли да вярваме?

до шилото на путин: спешна помощ хилъристи ли са?

Шило

Дай, първо да се разберем, какво е съдържанието на "сериозно". Щото, като цяло, всяко нараняване в главата, неврохирурзите го определят като такова.

Това е стандартна фраза в Америка и има точна дефиниция. • Serious - Vital signs may be unstable and not within normal limits. Patient is acutely ill. Indicators are questionable.

че правят в спешната помощ в US? Гледат да се презастраховат и често правят дори ненужни неща. Но всичко им се заплаща яко. Така че и те си гледат интереса.

най-странното е, че кръвта тече от ухото му. Без да съм медицинско лице, бех казал, че това е доста невероятно. В ухото няма толкова мощни кръвоносни съдове, че за 3-4 секунди да изтече толкова кръв. Трябва кякой медик да каже дали е възможно такова нещо.

без да съм медик, а проз чобан оти по цял ден се занимавам д оффци кат тебе ти казвам че ако си чупиш основата на черепа баш от ушото ке ти текне кръв

Шило

Тече обилно и при безобидно нараняване. Иначе си прав по-долу, където си написал, че са го допуснали прекалено близо. Интересно, какво държеше дедето?

ами опитай , блъсни си тила от 1,70 в цимент

Шило

Трудно се пада като "мертек". Човек има инстинкти.

явно се видя че залитна ,предполагам че крака му се е закачил във фугата между плочите

Шило

Може, ама такъв вой срещу ченгетата, които си вършат работата се вдига, че чак е глупаво.

Шило

Кво бе, да не би да не си вършат работата? Те да не са монашенски орден? Ами всеки , който се вре в такава ситуация между "шамарите", знае, че рискува да отнесе някой тупаник! И не само там.

прав си , но света е полудял , и ченгетата също

Шило

Съгласен. Няма нищо нормално в тази ненормална обстановка. Така че, няма защо да се вдига чак такъв вой. Ясно е, че ставащото ще бъде използвано от политиците, предстоят им избори и това ще бъде употребено. Но правилно ли ще е? Ако имат проблеми сега, то те не са отсега породени.

пробвай върху себе си дали е вероятно

Коментари - Тръмп подкрепя теория, че случаят с блъснат от полицаи протестиращ е "инсценировка" (видео) | Днес.dir.bg

Тръмп подкрепя теория, че случаят с блъснат от полицаи протестиращ е "инсценировка" (видео)

75-годишният Мартин Гуджино изглежда е проучвал полицейските комуникации, за да заглуши оборудването, написа президентът

Обратно в новината

Коментари - Тръмп подкрепя теория, че случаят с блъснат от полицаи протестиращ е "инсценировка" (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Съвсем видно е, че човека се опитва да възпрепятства полицията. В такива случаи това си е чиста самозащита от страна на полицията и за полученото нараняване полицията няма вина.

М, да! краварника Америка е една тежко болна страна! За която може да се направи само едно нещо, да бъде приспана максимално бързо...за да не се мъчи и гърчи в пламъците на гражданската война!

Страна, в която само животът на черните има значение, пиши я бегала.

Тръмп е пълно ку-ку , такива са и русофилите които го защитават!! Лика прилика са си , идиот до идиота.

Браво на Тръмп. Много е прав. Либералистите са готови на всичко само и само да снемат Тръмп. И интересите на САЩ не ги интересуват. А този старец какво е правил там, където се бият с полицията.

Инжекция с белинка направи ли си?

"Живота на чернокожите има значение" : Това ми звучи расистко, защото живота на всички има значение. Колкото до значението, то значението се определя, от ползите, за Обществото. Каква полза е имало Обществото, от живота на Айнщайн и Волтер и каква, от Хитлер и Джордж Флойд оказал се с дебело криминално досие, това всеки може сам да прецени. Хубавото е че ще махат паметниците на робовладелците там и в Великобритания. Не знаех, че имат такива там, това само потвърждава тезата ми, че сме по-благородна нация, от така наречените демократични нации на запад. Братушките и те да бъдат така добри да си приберат в посолството "Паметника" на Съветската армия. Наша територия, военни действия не е имало, за да има паметник на загиналите съветски войници. Това е пропаганден монумент, от вече останала в историята епоха. Истината е че: "Живота на създаващите блага има значение"

От сега нататък, ако полицаи трябва да арестува някой наркодилър ще се действа безконтактно, а именно опира пистолета в главата му и го моли и умолява най-учтиво да благоволи да си сложи белезниците сам и ако няма нищо против да се качи на задната седалка да го повози малко.

При отказ да изпълни молбите да си сложи белезниците полицая му пуска съвсем лек и хуманен изстрел в слепоочието

явно си претърпял тая процедура , и в главата ти не е останало нищо

не знам дали е било инсценировка, но трябваше още като ги доближи да заиграят палките

И защо? Той им плаща заплатите бе?

Чета коментарите и се чудя да плача ли, или да се смея. Толкова ли не останаха нормални хора в този форум? Инсценировка било. Слабо го били бутнали, а той силно паднал! А бре хора, а бре българи, това е 75 годишен човек, как искате да падне, като каскадьор ли? Човека се препъна опитвайки да отстъпи назад. Станете и вие на 75 и се опитвайте да пазите равновесие. Тръмп продължава с невероятно наглите си съждения. Той е напълно лишен от съчувствие човек, освен всичките му други недостатъци. Полицаите го бутнаха без да отчитат възрастта му. После като потече кръвта, почнаха да се оглеждат гузно, вместо да извикат първа помощ.

От тръмпанари - толкова. Интересно ми е дали са си инжектирали дезинфектант. Нали Тръмп го е казал.

Като е на 75 какво прави там? Освен това полицията по дефиниция е репресивен орган и е прав човека, по долу, че е трябвало да заиграят палките а не просто да го бутнат и да странно е че му потече кръв, от ушите толкова бързо и толкова много, вследствие на обикновено падане, все пак не се удари в стълби а на паважа.

И като е на 75 да умира ли? И той е човек и той има право на протест според конституцията. Полицията няма право да му нанася телесна повреда. Затова полицаите ще бъдат съдени. Падни и ти назад разбий си черепа и ще видим колко бързо ще ти текне кръв ?? Ти идиот ли си?

Либерастки цирк ! А Антифа е легална терористична групировка, спонсорирана от либерастките леви правителства или либерастките партии.. Бесни, деградирали, агресивни леви ултраси..

E desnite lumpeni kato teb imat afinitet kum fashizma.

Америка вече не е същата, Европа също, а България изобщо не искам да коментирам...

Инсценировка е !Провокира полицията за да ги предизвика ,и при толкова лек удар да падне ,явно е целял да падне,но не е преценил какво ще му се случи.

И кое му е инсценировката бе ?? Ти отде разбра какво е искал?? Да лежи сега в болницата на косъм от смъртта? Ти би ли блъснал баща си така ако е на 75 години?

Помните ли как се замаза алкохолните изпълнения на обонговата щерка. Ами помните ли похотливите нахални погледи на обама към шведската премиерка на погребението на мандела, как се замаза само наркоманското минало на обама чийто осем години доведоха до ново наркоманизиране на младите

Taka si se rodil ili postigna s trud taza tupota?

С труд и талант я е постигнал, а не като тебе, самороден гений такъв!

Тоя идиот губернатора бил отвратен, от какво бе глупак, от едно предположение. Ами ние сме отвратени от теб бе олигофрен, напълни цял остров с трупове само на инат и да злепоставиш Тръмп. Най големите расисти са обама, джо биден последните двама и корумпирани и пелоси , бабата с бели дрехи ха ха в защита на "изнасилените" профан актриси

Stoi si v zatuntenoto selo i ne se grizhi za nashia gubernator. I bez tova nishto ne zavisi ot teb, ne si izbiratel.

Идиота е сериозно пострадал с мозъчен кръвоизлив, вероятно и спукан череп. Кръвта му доста бързо тече от ушите. При падането си преплита краката и директно си удря глвата в тротоара. Виновен си е сам, тръгна да се пречка и да ръга с телефона полицаи по време на акция.

Да, сам самичък е паднал, пък полицайте го видяха и му помогнаха.

Тоя обаче е СУПЕР НАГЪЛ тъпак.. Гледа че идват въоръжени полицаи срещу него, а тоя почнал да ги сканира или гледа с някакво устройство в ръката.. Тоя, дето пада, може да е САМО някакъв ИДИОТ, учил до 5 клас както Мутрите в БЪлгария.. Разни идиоти, излъгани от араби, турци и негри да им помагат- Митьо- вци, Мечки, Чора-джийчета... Циганите ги лъжат идиоти, като тоя дето пада, на "" Тука има, тука нема"", да им ОТКРАДНАТ джобните пари, а турци и негри ги лъжат да станат Предатели- Крадци, Наркотрафиканти и да и техни помагачи. Тоя на снимката, дето пада е Предател, Идиот и бандит.

Доста преди тези събития, когато започнаха необоснованите обвинения за връзка на Тръмп с Русия, които прераснаха в абсолютно идиотски "новини" от CNN и NSBC, бях написал, че това е закономерност и че идиотщините, които ще дойдат от политиците на САЩ в навечерието на изборите ще шашнат всички. Но САЩ са голяма работа, техните политици вече шашнаха всички с идиотското си поведение за да се харесат на тази надигаща се "черна" вълна ....но каквото ще дойде, това ще е неописуемо, не се наемам да го предсказвам!

Този номер с падане, уж са го бутнали, е толкова стар и изтъркан, че трудно ще мине за истина... У нас, циганите например, имат подобен номер: миноваш бавно с колата си покрай тяхна групичка и изведнъж с ужас виждаш как някой от мангалите пада пред колелата и крещи уж от ужас. Този номер го разиграват често и допи к успех, защото веднага се скупчват около теб, крещят, заплашват те и мигновенофсеъуспокоават, като им дадеш пари. А уж удареният си тръгва с групата, ухилен и доволен от успешната си роля на пострадал при автоинцидент. Та и оттатък океана - и там цирк, за да се унижи полицията...

Тоя пенционер е аслъ като онова пиянде от "безсрочния протест" на костя копейкиния където беше решил , че трЕбва да мине баш през кордона и се пробва няколко пъти преди да го приберат :))) Малоумници отвякъде !

Кмета и губернатора на ню йорк са абсулютни убийци. Тея двамата погубиха хиляди животи с неадекватното си справяне с вируса,а сега ревът двулично за смърта на рецидивист.

Хапчетата ?

санитаря ще ти ги донесе завчас.

MEKERETATA SA EDNAKVI NAVSJAKYDE!!!

Побутването изглеждаше твърде леко, за да бутне, който и да било. Изглеждаше сякаш човекът направи крачка назад и падна сам. Камерата не проследи самият момент на падането, а после се появи тази странно избликнала кръв.

Опа, май пак хванаха антифа в крачка!

Опа, пак хванаха Тръмп в лъжа. То вече трябва да сме свикнали, но сега вече счупи тъпомера.

И сега в раша получавате полюции казваш ?

Баце или си сляп или доста предубеден

Мдааа, манията за величие и непогрешимост на никого не е простила. Тръмп няма ли читави съветници, или не ги слуша ли, или тях вече ги е страх да му наливат акъл в русата глава. Как не му увря куфалницата, че понякога е по-добре да се спреш да дрънкаш, да замълчиш. Идиотът се закопава все повече с всеки следващ пост в Туитър и с всяко следващо неадекватно изхождане по темата. Нищо чудно - явно усеща, че губи почва под краката си и малкото му останал здрав разум се е изпарил съвсем. Да му мислят хората от предизборния му екип. Работата им все повече отива към мисия невъзможна.

2020-06-09 21:45:01 затова всеки щат има определен брой делегати, за да се чува и гласът на най-малките щати, а не само на подивялата джендъромаймунска тълпа!!! ------- НЯМА КАК ДА ОБЯСНИШ, ЧЕ Е СПРАВЕДЛИВО И ДЕМОКРАТИЧНО, ДА СПЕЧЕЛИШ ФИЗИЧЕСКИ /ПОВЕЧЕ ХОРА ТЕ ПОДКРЕПЯТ/, А ДА ЗАГУБИШ ЗАРАДИ ПРОЦЕДУРА! ИМЕННО ТАКЪВ ИЗБОРЕН ЗАКОН, В ГОЛЯМА СТЕПЕН ОБЕЗСМИСЛЯ ТЕЖЕСТТА НА ОТДЕЛИЯТ ГЛАС, ЗАЩОТО ТОЙ Е ЛИМИТИРАН ОТ ... "БРОЯТ ДЕЛЕГАТИ" И ПРАВИ ФАЛШИФИКАЦИЯТА НА ИЗБОРИТЕ МНОГО ПО -ЛЕСНА - БОРИШ СЕ БУТВАЛНО ЗА 50%+1 ОТ ВСИЧКИ В ЩАТА, И ЦЕЛИЯТ КЮП ДЕЛЕГАТИ Е ТВОЙ !ТОВА Е АДСКИ, АМА АДСКИ ТЪПА Е ТОТАЛНО НЕ-ДЕМОКРАТИЧНА СИСТЕМА ! В ГЪРЦИЯ Я ИМА СЪЩАТА ПРОСТОТИЯ, КЪДЕТО АКО ПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИТЕ ТЕОРЕТИЧНО САМО С 1 ФИЗИЧЕСКО ЧОВЕЧЕ И СЕ ВОДИШ "ПОБЕДИТЕЛ", ТО ПОЛУЧАВАШ "БОНУС" ОЩЕ 50 ДЕПУТАТИ ЕЙ ТАКА, ОТ НИЩОТО ... ЩОТО СИ БИЛ ВЗЕЛ 1 ЧОВЕК ПОВЕЧЕ. ТОВА Е ТОТАЛНА МАНИПУЛАЦИЯ И ИЗКРИВЯВАНЕ НА Т.Н. ИЗБОРИ ЕТО ЗА ТОВА ХОРАТА МАСОВО И НАСВЯКЪДЕ ПО СВЕТА ,ВСЕ ПОВЕЧЕ ПРОСТО ОТКАЗВАТ ДА УЧАСТВАТ В ТОЗИ ЦИРК!

затова при падането не пуска тилифона от ръка!!! чак след половин минута се сети..

И за това е в болница с черепномозъчна травма. Всички тръмпанари ли сте идиоти като идола ви?

пропуснах началото с убийството, използвано като повод за световни протести, някои може ли да каже каква е причината да арестуват този човек и да се стигне до този нелеп изход. А за протестите, то си беше ясно от самото начало, че балоните демокрация, либерализация и други машинации от рода на ние сме добри и каквото правим е добро, рано или късно ще се пукнат. Много негативна енергия се е натрупала, но явно е трябвало повод, който да сплоти недоволните. Преразпределението на богатствата може би ще е неизбежно. Не е възможно да карат населението да търси вината все в себе си.

Арестуван е след като Флойд опитва да заплати с 20 доларова банкнота в супермаркет, която служителя идентифицира като фалшифицирана.

Чъста велизарка!

А какво стана с червенокожите? Забравихте коренното наделение на Америка зарафи чернокожите пришълци...Срам...

Тоя Тръмп, не ми вдъхваше доверие обаче пича определено си е обективен спрямо световното лицемерие... във абсолютно всичките му сфери. Може и да не е брилянтен, но дано все повече искрени политици има като него. Досега сме свидетели на лидери дето викат на черното бяло, дето заобикалят проблемите. Тръмп е куку леко, но поне демонстрира отсъствие на лицемерност. Спечели изборите остави Сирия и Украйна като най проблемните теми и се хвана с Китай, без да церемониалничи. Всичко е бизнес, добрия стар прозрачен бизнес.

ДЕФАКТО РИЖАВИЯТ НЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ , ТОЙ ЗАГУБИ С 3 МЛН. ГЛАСА ! СПЕЧЕЛИ ... "ПРОЦЕДУРАТА", СТЪПВАЩА НА ТОТАЛНО НЕДЕМОКРАТИЧЕН ИЗБОРЕН ЗАКОН!

спокойно, де! Този път ще си ги спечели съвсем нормално. Независимо от "процедурата" и цветната револуция.

Виж какво, не съм никой да мисля над свтовните мислители, аз съм обикновен страхлив егоист донякъде. Слядях кампанията на Хилъри и Тръмп, вещицата определено искаше има го и документирано, да се разпали повече конфликта в Украйна. Щяхме да пострадаме и ние като първи подлизурски фронт на Нато. 17 години не се бяха сетили от военното, тогава по заповед на Плевнвлиев ме привикаха запас, предполагам балама за пушечно месо. За туй браво на Тръмп че остави Украйна, китайците да му мислят.

ако се избираше мажоритарно всичките нелегални мигранти в калифорния щяха да решават за всичко! има си конституция и закони, точно за да са осигурени и правата на малцинствата!! затова всеки щат има определен брой делегати, за да се чува и гласът на най-малките щати, а не само на подивялата джендъромаймунска тълпа!!!

Мани мани, ти вълнуваше ли се толкоз когато малкият буш спечели? Помнил колко пъти бриха бюлетини те в щата на брат му докато изкарат резултата,, който ги устройва

по принцип понятието "искрен политик" е оксиморон, а при Тръмп то е оксиморон на 10-та степен. Тръмп е патологичен лъжец, при това най-безсрамен. Лъже нагло като дърт циганин без да му мигне окото. Освен това изобщо не е куку леко, а лимките в главата му яко се бият. Нарцистичен, арогантен, с мания за величие, нетърпящ никаква критика, дори лека, хиперактивен, импулсивен - първо приказва и зейства - после мисли. Човекът си е психически нестабилен в доста тежка степен и абсолютно неподходящ за поста, който заема.

много точно си го казал.

Обаче е единственият, който се противопоставя на мразещия всичко либерален елит, те затова пръскат слюнки навсякъде

Тръмп е абсолютно ампутиран от морал и честност.

ГУБИ ПОДКРЕПА, ТОВА Е ИСТИНАТА ! ЗАТОВА Е ТАЗИ ПАНИКА !

ТОВА ,ЧЕ УТРЕПА И ЧЕРНОКОЖИЯТ, НАЛИ ?

Ето ви човека, когото същите хора зад Килъри искат така отчайващо да възкачат начело на САЩ! https://www.bitchute.com/video/4uf9XVHPB9dy/ https://youtube.com/watch?v=_H5NJZMDumY

Всичко, свързано с истерията за полицейско насилие над черни е режисура. Къде е шумът и истерията за насилието между самите черни, за насилието им върху белите?! Защо жълтите, латиносите и индийците не се оплакват?! Ами защото спазват законите и не ги мързи да работят!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Не ми пука, какво става в щатите днес. Важното е утре, Тръмп да спечели втори мандат. На демократите и на тях не им пука нито за убития н..ър, нито за това старче. Те са олицетворение на лицемерието!

на тръмп не му пука нито за теб, нито за когото и да било, за него е важен мандата, дори не се опитва и да го крие

Тръмп като вземе мандата е добре и за нас. Ние сме бели, не сме други. Демократите ще смачкат и малкото останало достойнсто на белите. Не искаш това, освен ако не си циганин, или чернокож. Даже и те не го искат, искат го левичарите, които са окупирали демократичната партия, баба Килъри, дедо Сорос и т.н.

Какво мислят новите "десни" за 9-и септември 1944? Какво мислите за премахване на паметниците с петолъчки?

Е,как пък на всяко събитие,все има човек,който снима !

Свободна държава, могат - снимат. Ако не могат, няма.

Всъщност, те да протестират ли са отишли, или да провокират ченгетата, за да има какво да снимат?

нормалните в САЩ, колкото са останали, да излязат и да посрещнат "борците срещу расизма". Защото тези гниди на това разчитат - мнозинството да остане мълчаливо и да ги остави да вилнеят и да правят каквото си искат. Тази ненормалност продължава вече твърде дълго, време е да й се сложи край. И да се поизгонят някой хора от САЩ. Всички сбрани там етноси си имат друга държава на произход. та като не им харесва, да ходят там. И без това превърнаха тази клета държава в посмешище.

нормалните ? и кои са тия ? полицаите ? военните ? бизнеса ? обикновени паразити и крадци , учители и учени ? подкрепят равнопоставеноста и равновесието , работещите роби ? от тирания мразят всичко живо , та кои са нормалните ?

Дъртия се опита да преиграе ,но за негово нещастие,

може и да се е поударил малко

За толкова пари, толкова. Ако бяха платили повече, можеше и кръв да пусне ...

не е въпрос на цвят а на възпитание, за съжаление на повечето маймуняци и ганьовци им липсвата качества на характера дето си заслужава да бъдат възпитани в поколенията, ... що се отнася за днешния цирк, спада в графата разделяй и владей

Да питам почитателите на Байдън- ако стане президент, ще мие ли краката на тъмнозелените? Ще коленичи ли пред тях? Защото не видях такова отношение при "демократа" Обама по времето на "Окупирай Уолстрийт"

Ма то човека изобщо не е бил там по това време! Това е холограма!

Сто и един процента това си е инсценировка. Вижте позата в която се е излегнал набора. Тялото изправено, и изпънато в цял ръст, Ръката изпъната, и прибрана плътно до тялото, и най-интересното - краката изпънати и кръстосани един върху друг. В тази поза аз се излягам като гледам телевизия. Оня ден , без да ме бута никой, от бързане залитнах се се стоварих по гръб с цялата си тежест в антрето на дома ми. На години съм близо до дядото от клипа, но за разлика от него имам доста напреднал артрит, и се движа трудно. Въпреки това, повярвайте ми, направих всичко възможно да не падна директно по гръб. Не защото така исках, а просто по инстинкт. Извъртях се малко така че ръката ми да поеме падането. Направих крачка, две назад, и на практика се стоварих по-скоро по задник отколкото по гръб. По инстинкт направих всичко възможно да омекотя удара, въпреки че както ви казах съм трудно подвижен. Дядото от клипа се стовари както би паднал човек който е умрял още преди да падне, но дори и мъртъв човек като падне крайниците му ще се разместят съвсем произволно. Невъзможно е при нежелано случайно падане краката да се кръстосат така изпънати един върху друг.