Тръмп обжалва глобата от $454 милиона, наложена му по дело за измама в Ню Йорк

Юридическият екип на бившия президент уведоми апелативен съд в щата Ню Йорк за плановете си да оспори решението от 16 февруари на съдия Артър Енгорън от щатския съд в Манхатън

Обратно в новината

Коментари - Тръмп обжалва глобата от $454 милиона, наложена му по дело за измама в Ню Йорк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живеещите в България, които никога не са помирисвали щатите се изказват мноооого подготвени. Черните ненавиждат Търп, който използва расистки изрази спрямо тях. Белите видяха, че това е един криминален престъпник, срещу който се водят 4 дела за измами и подбуда за размирици. Въобще рижият клоун вижда единственото си спасение в това да стане президент. А когато си с един единствен спасителен изход си обречен.

Гледах фрагменти от делото. Мошенически купен съд. В кредитния бизнес има две страни, които сключват сделка. Предлага се обезпечение на кредита, което се проверява от специалисти оценители на банката. Ако залогът се окаже надценен, оценителите носят отговорност, понеже е техен ангажиментът за това в сделката. Ако отчетем, че Тръмп е върнал тези кредити успешно и че кредитната институция декларира, че д доволна от сделката, смятайте за каква законност става дума в това дело. И тази държава диктува на ЕС и на България!!!!! Последствията вече са трагични за ЕС. Надявам се предателствата с хиляди неизгодни за ЕС к за България сделки да влязат в съда скоро к съдът ето тогава ще има основания за милиарди, а не като този подкупен американски съд.

Оооо да, българският съд е къде, къде по честен, нали

Щата Ню Йорк си направи харакири с тази глупост. Всеобщо мнение е че доста бизнес ще се изнесе оттам сега от шубе че може да им гепнат паричките за нищо. А ако Дончо стане президент ще забравят за всякакво федерално финансиране и доста други неща ще изнесе оттам като разни военни поделения и тнт. Но явно залога е толкова голям за дълбоката държава че те поемат този риск.

Не се грижи за Ню Йорк. Икономиката на този щат е по - голяма от тази на Русия.

Сега очакваме фото на Байдън как му сменят памперса.

Аз пък чакам снимка на онзи, дето няма пари за памперси, няма и тоалетна и сере в куфарче. Но иначе се прави на мачо.Пфффффф