17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имат ли капка съвест тези мъже, за да говорят всичко това? Та те и без друго владеят и налагат своята воля със всичката мощ на своите сили по цялата Планета - Земя.

Който спи с баби и се прегръща с дядовци , бързо пърхутясва!

МАКРОН Е ЯРЪК ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ИЗРОДЕНА ФРАНЦИЯ,ЖАЛКО,ЗА ФРАНЦИЯ НА ДЕГОЛ

Пърхутът е на г-жа Макронова !

чисто джендърче си е микрончо, бракът с леля му Бриджит е само за прикритие. Жалко за горда Франция.

Представяте ли си Тръмп така да се държи с Путин. Макрон можеше да го почешат зад ушичките... помиярче. Последният французин беше Де Гол.

В отговор на това, Маркон изчетка пърхута от обувките на Мелания.

Който е изпълнен със простотия,показвана ежедневно в туитовете му.Няма вече (нормални) хора които да се изненадат вече от това.Както българските мутри не се притесняват ,а даже гордеят ,със наглоста и простотията си.Просто едно недоразумение коет осра Америка и света!

Ами като макронката не му купува шампоан против пърхот а мелани не е набила в главата на тръмпчо че ''шегите''му са на долнопробно ниво такива идиотщини ще се показват..

а нещо да му забърше или изтръска - геронтофил&мегаломан

Самовлюбеният орангутан взел да пощи Маркон пред камерите. Priceless! Много ме забавляват тъпите гафове на Тръмп!

Интересно ми е как франсетата ще приемат случилото се ? За мен това си е чисто показване отношение на господар към слуга ! Прилича ми на онзи целувач в ЕС ! Неправилно разбиране и показване на близки , дружески отношения ! И това са държавни глави ! Поведение като на квартални пияници !

чак па пияници, що ги слагаш у "А" група?

Последният президент на САЩ беше Кенеди и ЦРУ го убиха, оттогава са само клоуни и пудели на Рокфелерови, Ротшилдови и др. ционистки фамилии!

Приемайки че пърхотът е един вид увреждане, жеста на Тръмп може да се приеме като обида срещу държавния глава на Франция! Поредната глупост на самовлюбения перчем!!!

Адски арогантен жест на доминация. Почти му махна главата. Но няма да плачем на чужди гробища - там си е така, бой Тръмп просто го показва на света, щото е чисто луд.

ЙК

При Макрон със сигурност е пърхот а не прах от рогата.

Е счупен още веднъж.Дони трътлюто заминава на кино ,толкова е изветрял.А още по смешно когато показваха как се опитва да хване меланка за ръката ,и тя не му дава ( не за първи път).Явно гнусотията яко я е хванала!

Не можа да хване ръката на Мелания, но хвана ръката на Макрон. Чудно, защо не показаха това видео.

Този клоун да чисти пърхота от катерицата на Меланхолия, не от раменете на френския президент.

Този е роден за клоун в треторазряден цирк, изкатери се до върха на най мощната държава с милионите си и подкрепата на реднеците, по объркан и неориентиран от нашите тулупи във властта радо- потника и боко - тиквата.

Кикики пърхотът или е от разлагащата му половинка, или Микроби без време е почнал да гние. И нещо много черен и траурен фона на статията - да на е починал някой западен Властелин на света, че да знам да почвам да рева ?!

за 17 ГОДИНИ АМЕРИКА Е ВЛОЖИЛА 7 ТРИЛИОНА, НЕ МИЛИАРДИ, ИЛИ МИЛИОНЧЕТА, А ТРИЛИОНИ...ВЪВ ВОЙНИ И НЕ Е ПОЛУЧИЛА НИЩО В ЗАМЯНА. ТОВА СА ДУМИ НА ДОНАЛД ТРЪМП , А НЕ МОИ ИЗМИСЛИЦИ----СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО ИМАТ САНКЦИИ ПРОТИВ РУСИЯ.....7 ГОДИНИ РУСИЯ ИМ РАЗВАЛИ ПЛАНОВЕТЕ ЗА СИРИЯ ХАХА

Свърши се парата за свирката... и Тръмп обърна плочата и за Иран, и за Китай... че и за Рокетмен;)

От катеричка на на меланка ще да е бил пърхота коГИ маскарончо я е близкал значи!!!

Тръмп ще оправи и Путин.

Абе то при вас - колониалните диваци - всичко е ЩЕ.

Вълчо, ти се грижи за твоята кожа да не олющат, Путин знае как да се пази

Аз пък си помислих, че го е хванал за гушата!!! Тю да ми се не види!!!

подчиненият реагира стоически и с усмивка.

Не виждам как да реагира на тази малоумщина. По-трагично обаче беше когато Макрон непрестанно благодари на Тръмп. Това леке е пълен срам за Франция.