Тръмп и Ким се разбраха за ядрено разоръжаване

Общата декларация обаче е доста неясна по отношение на срокове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С оглед на жегата в Системата има някои брожения, напрежение и по размествания на масата на играчите, явно се налагат някои промени, които обаче трябва да устройват и да бъдат приети от всички на масатав Клуба! Явно те са решили да направят повечко място там и на Путин и Китайския президент, които от много време усърдно търсят мястото си там, но има условия - след като онези им обещаят да помагат да се държат мишлетата в торбата. И Ким и Тръмп и изпълняват заръките като подготвят материала... А най-голямата тайна в света е, че всички копчета за всички ядрени оръжия са в ръцете на тази дузина, на масата в Клуба им, но мишлетата не го знаят:) и се вълнуват, радват, страхуват к с погледи следят движенията на котараците, които се забавляват с тях!

Иначе Дал Господ петолъчки и на двата флага!.Шега няма!

Слагаме и оръжията! ...бла-бла...

Reaffirming the April 27, 2018 Panmunjom Declaration, the DPRK commits to work toward complete denuclearization of the Korean Peninsula. пак риват, пак се пукат от яд, пак искат ядрена война :)))

АКО КИМ-ЧЕН-ун не беше демонстрирал силата и могъществото на продуктите от своята ядрена програма, щяха ли сега да се случат: -Повелителят на Света да отиде на гости на Ким-Чен-ун , за да разговарят като равни ръководители на държави? Вашингтон Сингапур- 15000 км Пхенян Сингапур-5000 км Повелителят на Света щеше ли да определи тази среща като: -Срещата с Ким-Чен-ун е като велик момент от историята на Света. Без демонстрацията на силата от Северна Корея, това никога нямаше да се случи. Нека се поучим от тези хватки на дипломацията и на политиката. При лични проблеми за изнудвания, притискане и нагли престъпни деяния от нашите "велики и всемогъщи благодетепи", можем да ги използваме с успех. Те разбират единствено езика на силата. Даже и да симулираме сила и могъщество. Адолф Хитлер е печелил не една битка чрез симулация на сила и могъщество, които в момента не е притежавал.

ЦРУ излъга корейчиту

сега ю.корея и япония ще трябва направят заводи в кндр .

Бръснарят на Ким дали е между живите .

Един предизвестен резултат, само дето цената е прикрита, но която ще се вземе от такива балъци като нас и се пренасочи към Северна Корея !!

сега следва денуклеризация на ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА Земя. и да дишаме спокойно! много прости тея мАже, ей! ша затрият хубавата ни планетка! за кво? кой го вадел по-гоуем?!? много тъпоч из мАжете, ама много...

Общо взето нищо!!

Нищо конкретно. Печеливш от срещата определено е сернокореецът не мога да кажа същото за Тръмп. Но това ще се разбере по-късно.

Тръмп още ли не е туитнал, че се отказва от договора ? Може би трябва да преспи тая нощ, и утре сутринта ?

То няма договор. Кой ще подпише договор с Тръмп?

твит е непредсказуем освен в едно: на него твърдо не може да се вярва; вчера ругаеше корееца, днес се разтапя от удоволствие при здрависванията - коварен и ненадежден, не подбира средства в преследване на целите си; интересно какъв цирк ще ни предложат в близко бъдеще двамата огнедишащи жонгльори

Тръмп е доказан шоумен в бизнеса, политиката и живота. За да стане президент, първо разказа играта на Хилъри и демократите. После успя да се пребори с враждебните медии в САЩ, които нарече лъжливо медийно блато. След това започна световно шоу чрез Туитър. Накара другите членове на НАТО, включително България, да завишат разходите за въоръжения. Разстрогна редица световни договори, подписани от Обама и от самия себе си. Събра очите на ,,лидерите" от Г-7 и предложи Русия да се върне там. Наложи мита на ЕС и други съюзници на САЩ. Накрая се сдружи с Ким, когото се канеше да унищожи по ужасен начин, като натиснел някакво копче на бюрото си, в Белия дом. Подготвя среща с Путин във Виена и т.н. ... На къде отива Тръмп ... ?

Дано това да е по добре за света и най вече за България, стига вече лицемерия,лъжи...

към импийчмънт накъде другаде...

Нещо много бързо се разбраха , значи нищо не са се разбрали . И двамата са лисици , и се дебнат взаинмно , но да видим кой ,кой . Не вярвам толкова бързо да са се предали Корейчетата . Замислили са някакъв матиращ ход . Става много интересно чичко Дони може и да го преметнат .

А не мислиш ли че преди това са се разбрали САЩ,Русия,Китай. ,,Корейчетата,, са второстепенни, е не като нас последна дупка на кавала:)))

Да , възможно е , прав си . Но все пак имат топки да се заяждат. Да провокират САЩ . Не е толкова лесно .

Да почакаме да се качи в самолета и да видим какво ще напише.

Моят коментар е следният: руссия е помогнала на северна корея да си направят големи бомби и големи ракети. Грубата джевишка сила трябва да се обезвреди. Макар знамето с двата триъгълника да е наред с американското! Тези хора, низвергнатите от света хора с теменни шапчици, мразените от света хора, укрепили се на американския континент, мислейки че са недостижими за враговете си, се излъгаха! от към тихия океан или северния ледовит уса е достижима. От много страни има срещу тях неуловими за радарите ракети достигащи я харвардски университет, я главен офис на фейсбук, я гугъл, я холивуд, я държавен резерв, я конгрес, я пентагон ...

ще правите ли паметник на тръмп у южния парк сега??? ахахахааххахааахаххахаахахахахахахаа

абе, нали сашт щяха да смазват КНДР, кво стана бе, клоуни......ахахаххахахахахахахахахаахаха

през стиснати от яд зъби, а? Тури ви го дебелия Ким и ви заряза като парцал.

току що го направиха бе клоун. сляп ли си?

кравари и гаранции (коя ли договореност не са потъпкали)?

Като онази договореност от Будапеща 1994-та за териториалната цялост на Украйна срещу ядреното ѝ оръжие ли?

Не. Същия е. Кой ходи и раздава курабийки? Кой им дирижира спектакъла? Кой си заплю Крим? И имаше ли Русия друг полезен ход?

Разбира се, че русия имаше полезен ход - да зачита суверенитета и териториалната цялост на страната, чийто гарант е в замяна на ядрените оръжия, които получи. Нищо не може да оправдае бруталната намеса на русия и последващата анексия и агресия!

Още един съюзник на Русия я изостави.

Глупости! Първо - няма Русия, а Путин, нито руският, нито севернокорейският, нито американският народ си имат и хабер и понятие каква точно е пиеската, която тези разиграват по написания им сценарии - хората, мишлетата научават онова, което онези, сценаристите са решили да им кажат и то няма много общо с действителните замисли и интереси, да не кажа, че няма нищо общо!

го усуква, ясни сте. Яд ви е, защото Ким разбра, че от конфронтация със САЩ няма никаква полза, а руснаците вече не могат да разчитат на него да нагнетява напрежение.

Доста неща си написал. И то дълбокомислени! Би ли обяснил как се обясняват тези 76%, които Путин постигна на изборите? Според теб излиза, че някой го е спуснал отгоре да управлява , а самите руснаци хабер си нямат за това какво се случва? Тях никой не ги пита за нищо! ПОПИТАХА ГИ И ТЕ КАЗАХА: 76% ! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО! ЗНАМ, ЧЕ БОЛИ, НО ТАКИВА СА РЕАЛНОСТИТЕ!

Всъщност Северна Корея не е била толкова руска, а китайска странно, че не я свързвате с Китай, а с Русия. Но кво да правиш като конете с капаци не виждат много.

Иначе оранжевия беше много велик , изпращаше флотилии до бреговете на северна корея, война щеше да им обябява докато един ден Ким не му каза че копчето за ядрените ракети му е на бюрото и цялата краварска страна е в обсега им. Сега ходи като посран на срещи и се моли на Ким да се сдобрят

САЩ могат да унищожат КНДР за минути, но не в това е въпросът! И дори не говоря за ядрения арсенал на САЩ.

За моженето , могат! АМА БЕЗПЛАТНО ЛИ ЩЕ БЪДЕ? НЕ СИ ЛИ ЧУВАЛ, ЧЕ ВЕЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА! ЩЕ ПЛАТЯТ И ТО ДЕБЕЛО! МИСЛЕЩИЯТ ЧОВЕК ЩЕ СЕ СЕТИ, ЧЕ АКО САЩ МОЖЕХА ДА НАПРАВЯТ ТОВА БЕЗПЛАТНО, ДО СЕГА ДА СА ГО СТОРИЛИ! ЗАЩО НЕ ГО ПРАВЯТ? НЕЩО МАЙ СКЪРЦА ФАЙТОНЪТ? НЕЩАТА МАЙ НЕ СА ТАКИВА, КАКВИТО ГИ РАЗПРАВЯШ. ЧИЧО САМ НЕ Е ОТ ТЕЗИ, КОИТО МНОГО СЕ ЦЕРЕМОНЯТ, А СЕГА НИЩО СЕ ОСЛУШВАТ! КАТО ОБРАН ЕВРЕИН!

Те могат, но и ще загубят много. А повярвай ми. Там има хора, които имат мноооого за губене.

феар феар феар, уса феър! Затова вместо самолети втора употреба, една атомна бомба за нас напълно ще е достатъчна, естествено и ракета носител с гориво за едно качване и слизане от космоса.

До момента Ким 3 получи легитимация на световната сцена, да видим, какво ще получи Тръмп, защото и преди е имало обещания от КНДР.

Представете си една група мъже, да кажем една дузина приятели. Или по-точно бизнес-партньори, хора, които са дълбоко свързани с много доходен, всъщност най-доходния и ултимативно най-големия, но дискретен бизнес в света, които са си изградили свой много елитен клуб. Всеки от тях си има ... ПЛЕМЕ! Което обитава определена територия. Те са наследили племената си от дедите си, а те - от своите деди, които с много труд, енергия, бой и войни, и най-вече ХИТРОСТ са придобили и подчинили племената и териториите си и са се били помежду си, докато ... незавладените племена и територии се свършили на земята. И тогава дедите им решили вместо да се бият и самоунищожават, да седнат на една маса и да се разберат - не вече как да си разделят света и племената, а как да КОНТРОЛИРАТ вече завладяно те племена и територии и те да работят за тях! И така - мъжете от този клуб назначават и свалят главатарите на племената - шаманите, които вече наричат премиери и президенти, а не царе и крале, както дедите им, както и онези, които отговарят за вярата на племената им - религиозните им водачи и мрежите и структурите им! И така тези мъже си живеят охолно и безметежно, когато от време на време се скарат или сбутат за някое по-малко племе или територия кой да я притежава, са му измислили цаката - те пращат племената да се бият, нареждайки на главатарите им, а те си пият питието и наблюдават! За да могат обаче да държат целия този народ в подчинение и да взимат огромната част от създаденото от него, те са измислили да му внушават, че това е уредбата на света, която те. хората са си избрали, и са я нарекли демокрация, където кандидатите са техни на изборите, а племената гладуват само измежду ... ТЕХНИТЕ ХОРА! И така възниква най-голямата известна досега в световната история привидна свобода, когато изборът всъщност е мой, но го правиш винаги ти! Или нещо като тука има-тука няма! За да се отклонява вниманието на материала са необходими още няколко неща - първо да се залъгва непрекъснато - най-добре като непрекъснато едни големи групи хора се настройват срещу други по какъвто и да е признак - раса, религия, националност, територия, секс и сексуални предпочитания,... Другият много важен инструмент за подчинение е СТРАХЪТ! Страх - да не те нападне някой и да те убие, насили или да ти вземе онова, което те са ти оставили и не са ти взели, страх от дтздадената пак от тях Ислямска държава, страх от ядрената война! Важното е НЕПРЕКЪСНАТО ДА СЕ КЛАТИ ТОРБАТА! И Тръмп и Ким бая време много усърдно я клатиха, а и Путин също! Но винаги се стига така до един момент, когато или избухва война, или трябва да наредят на главатарите на племената си да си стискат ръцете. Да, но при ядрена война най-много, неизмеримо повече имат да губят точно ... приятелите от този клуб! А мишлетата гледат поредната пиеска, която са им спретнали котараците и се плашат или радват, мразят се или се сприятеляват и скупчват с “другите”, без да зацепват, че са пак ... ТЕ!!! Просто приказка! (Защо американците се съгласиха на времето точно протежето на Москва и ДС-КГБ грнералите Борисов да го инсталират за премиер на З България, дълго преди той да стане? Защо и Меркел, и Берлускони, и останалите европейски ръководители се правят, че не знаят за престъпното минало на Борисов толкова години, да не говорим за Путин? Кой и какво, или по-точно КОИ накараха всички тези да не виждат очевадното?)

Браво! Браво! прекрасно описано и много истинско. Но какво можем да направим, какво?! Как да спрем похода на двата пресечени триъгълника срещу света, защо тези / знаете кои/ толкова се озлобиха на света и го искат разбит и разтурен. Или всичко е игра и е обмислено добре от тях!!

Много от мишлетата започнаха да се усещат - използват едни джаджи, които им позволяват да комуникират помежду си независимо от разстоянията и в реално време! Започнаха да вдяват и историята си, и колко и защо Я Е ПОДМЕНЯЛ през всичките тези години, десетилетия и столетия и КОЙ и КОИ са притежателите и паьитрлите на тайните! А историята е познание! Опознавайки истинската си история, ти опознаваш и разбираш настоящето, а и бъдещето си! С две думи - играта ИМ свърши, или е пред приключване и сега въпросът е дали могат да измислят и започнат нова, докато доиграват старата! Един номер минава, докато не бъде разкрит - като мошеник на масата за покер!

към ИНФО Дай малко конкретика, как според Вас колега да неутрализираме силата на тези хора за да можем да грасдим собствена история а не режисирана от тях?

И двамата са ненормални, но ще се окаже, че единият е и наивен.

Няма наивни там! И двамата са пратени да изиграят поредната пиеска за пред материала и света, след като преди това пак тези изпълняваха нареждането да ескалират до дупка напрежението! Пак за пред материала! Наивни са онези, които им се връзват на пиеските! На тези и такива срещи нищо не се решава, те се правят за да се съобщи или подготви материала, или да се опипа почвата за вече взети (или още не) някъде другаде и от едни други хора решения! Тези са само и просто актьори, макар и с главни роли, в написани от други пиеси! Наивни и дори дебили са онези, които след толкова време още не са го вденали.

да така е, но кои са другите "хора"

Хайде да се видят сега с путин, след това с меркел, и макрон, .... Хайде сега тръмп да отиде и на арабския полуостров, да се види с натаняхо и да подпишат декларация за денуклеаризация на израел, денуклеаризация на евреите. Да ако трябва да сме честни. Пет пъти по малки са от българия , а имат 60 атомни бомби, а ние нито една! Корейците поне си направиха няколко. Ядрена сила са. Това е! И не знам знаете ли, Германия нямат атомни бомби! Забранили са им евреите!!!

На американски обещания, много, много не трябва да се вярва. Изобщо със западняците човек трябва да внимава,защото гледат да те измамят и излъжат. Те и на Горбачов обещаваха, че ако Германия се обедини и Варшавският договор се разпусне, НАТО нямало да се премести и на милиметър на изток! Какво стана? Ами НАТО не само, че се премести, ами вече е до границите на Русия. Ето сега САЩ искат Северна Корея да ликвидира ядреното си оръжие. Защо не поставят същото условие на Израел? Когато Израел създаваха свое ядрено оръжие,САЩ си мълчаха и дума не издумаха. Мълчат и сега. Това не им пречи и не ги притеснява, а виж ядреното оръжие на Северна Корея им е проблем. Защо така? Корейското ядрено оръжие има само възпиращ характер. Корея няма намерение никого да напада с него. А виж, ако го нямат, САЩ и Южна Корея могат за една седмица да приключат с тях. Каквато е целта на занятието. САЩ искат една Корея, която да е под техен контрол.Това е положението.

Северна Корея нямало да напада никого, а ядреното им оръжие било за сдържане?! Я да ти припомня с какъв възторг изпепелявахте САЩ с ракетите на Ким? Или бързо ги забравихте тези работи?

Нещо не си спомням. Кой и кога е стрелял с ядрени ракети по САЩ? САЩ просто бяха предупредени, че при евентуална агресия от тяхна страна срещу суверенна държава, ще последват ответни мерки. Толкова! ИЛИ ВИКАШ САЩ НИКОГА И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ СА НАПАДАЛИ СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ?!?!

Макар че си написал доста глупости, в едно си прав- САЩ искат една Корея под техен контрол и вече я ИМАТ.

За глупостите, чакам аргументи! Не само празни приказки! Кажи кое от написаното не е вярно?А що се отнася до една Корея под американски контрол; ЩЕ СТАНЕ, АМА УТРЕ СУТРИНТА И ТО МАЛКО ПО-РАНИЧКО!

Досегашният опит на САЩ е лукаво да те приласкаят,после да те колонизират и накрая-да те унищожат!Дали е наивна Северна Корея?!

напъните на падружките ни от Савушкина да омаловажат значението на тази среща. Но да внимават, че напъните често избиват в неподходящата посока. Те са свикнали, но все пак нека помислим за тях.

кое по-точно наричаш напъни?

очевадно е че се нуждаеш от памперс,в тая жега вонята се разнася

комунягите пак останахте сами в чукотка...двете Кореи ще се обединят не разбрахте ли?Севера вече не иска уазки и газки с бризент,и да ходят да берат трева с докови манти

Ким чен ун и Тръмп влязоха в белия дом да сключат споразумение с ядрените ракети срещи пхенян

Малко логика! Ако Северна Корея престане да бъде точка на внимание за САЩ, както стана с цяла източна Европа, прибалтика, Грузия, Куба, донякъде Афганистан, то обръча около империята на ЗЛОТО се затваря! Ответната мярка с войната в Сирия все повече се превръща в бреме за Рассия, защото там в краката и се мотае Иран, а и поредната победа пак няма да е последна! Изглежда че Ким избра да си сътрудничи със сития капитализъм пред гладния социализъм!

пак ли ви се е развалила помията в тая жега бе клен

Русофилче! Разбирам болката от умиращата надеждица, че някой може да направи глупоста и да ужили лъва по лапата, но Ким знаеше че последното което ще види на тоя свят е стъпалото на тая лапа. Между другото и Путин го знае!!!

извънземния тупан,от 1953 насам северна корея е трън в очите на фермерите и явно пак се очертава да си ги боцка по слабото им място,а именно че за незащитени от ядрено оръжие,и затова е тоя вой на тръмп

като се обеният двете кореи ще видите какъв вой откъм туитър ще има,онова дебеличкото кимче не е шантаво като миротвореца милиардер

ако се обединят двете кореи юга ще се върне 50г. назад докато се изравнят

това ли измъти сороското плоско мозъче

В момента, в който Ким унищожи ядрените си ракети ще усети американската дружба, така както преди време я усети Садам.

но все още са далеч от това да се разбират за ядрено разоръжаване - най-вече САЩ нямат никакво намерение за такова. заглавието пак е пресилено оптимистично. процесът на преговорите е започнал - това е.

Двамата са еднакво луди, та нищо чудно да успеят да се договорят

събрали и създали хаос в световния ред.

,..не се разбраха !

Разбраха се. И най-важното е - разбраха, че хората искат мир и нормален живот.

Остана само Путин - най-голямото зло на Земята.

Най-голямото зло на Земята са хора като теб.

Супер отровител и окупатор на земи от Европейски държави.

Путин плаши само нацисти и фашисти, никой друг.

по добре фашист отколкото комунист

Не, остана само ти.

точно Путин направи от най голямото и мафиотско зло-банановият колос ФАЩ само са 5 години едно пошслушно коте, коет вече дори говори очи в очи с т.н. диктаро Ким чен ун.

Не мога да разбера как може човек да вярва толкова сляпо в идолите си, всякъш са богове. САЩ били бананова държава, всички се съобразявали с Путин, един мормот сгъва шоколад... Радвайте се, че говорят за ядрено разоръжаване и С. Корея може и да тръгнат в правилна посока, защото всеки има право на нормален живот.

Всъщност уговорката е друга. Храна и свалянето на санкциите, а в замяна Ким насочва ракетите към Русия.

А чистачката, какво ти каза?

Пълна измислица е, обаче на вас ви беше хубаво, когато стреляхте с ракетите на Ким по САЩ, нали душко руска недоклатена?

Да видим след срещата какво ще изчурулика Тръмп в Туитър.

Може ли да ми кажете, защо скрихте коментара ми със заглавие "постепенно ще се разберат"? В него написах само позитивни неща. Изобщо нормални ли сте? Какво ви става?

Е, добре, пуснахте го.

какво се чудиш - тук процъфтява свободата на словото по дирбегейски.

Ама не е нормално това. Цъфти безумна ЦЕНЗУРА! Кого обслужват? Наистина ли си мислят, че истината не може се чуе и ще остане скрита? В кой век живеят? Що за циментови мозъци и задръстеност.

Единствен вариант , Ким да си затрие ракетите , е на тяхно място , да се вдигнат Китайски , Руски бази със съответните ракети :)

Сега на Северна Корея ли ѝ дойде редът да бъде освободена?

Поне се видяха и започнаха преки дипломатически отношения. Което не е малко. Аз мисля, че човек може да се разбере с Тръпм. Той е космополит, обича хората и света. Умее да си гледа интереса, но е човечен и разумен.

Разбира се, името е Тръмп. Клавиатурна грешка.

Браво на китайците - пак измаймутиха говедата.

За сега 0 на 0 !

Въобще не са се "разбрали". Ким не е наивник. Добре знае, че да се разбереш с ФАЩ означава да ги слушкаш. Ако повярва на ФАЩ, с него е свършено.

Ще слушка, защото иначе неговите както са умрели от глад ще го сготвят с кисело зеле :)

Тръмп: "Санкциите против КНДР остават в сила."

Вери вери гууд, ъ-мейзинга анд...ъъъ. уондър-фул. А сега остава част втора на тези преговори- във Виена. Ключова тема- Иран.

ще се състои идната Цветница, в сряда.

видимо са притеснени, защото усещаш чий ред идва да бъде турен на място.