Тръмп и Байдън победиха на първичните избори в САЩ през "супер вторника" (снимки)

Републиканецът спечели гласовете в повече от 10 щата, включително в Калифорния и Тексас, и се справи с предизвикателството от страна на конкурентката си Ники Хейли

Обратно в новината

Коментари - Тръмп и Байдън победиха на първичните избори в САЩ през "супер вторника" (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПИПО

Вчера слушам бтв и "журналиста" обяснява как двамата били наравно. Тръмп печели в 12 щата, ако това е наравно здраве му кажи.

:)))Байдън знае ли че е победил:))))Или ли казва,тези кучи синове,няма да ме оставят да си почина преди да почина:))))

Трампурляка кат Байгъняка - двете страни на една и съща момента. Техни началници са представителите на американската олигархична клептокрация. А пък тъпите по подразбиране малоумни американци си мислят, че Трампурляка е нещо по-различно от Байгъняка. Мислят си и, че техния глас значи много . Я какви хубави машинки-мадуровки са въвели в употреба. И в България си имаме мадуровки. Сър Кенеф Мъртъв и неговите прислужници Муньо и Киро(Идиота) каква хубава ала-бала правеха само - направо не е истина. Смях.

Как цял отбор платени руски столове дето иначе искат унищожението на Америка изведнъж се хвърлиха да защитават Тръмп и да ни обясняват колко Велики човек бил и как щял да поведе Америка към просперитет:())))))

Не Тръмп,а Байдън ще унищожи Америка.Точно Трънп иска да я направи отново велика.С неграмотни имигранти няма как да стане.Трябва производство,а не просто печатане на пари.И спрете с това който не е с глобалиста Байдън е русофил.Измислете нещо по-оригинално

Козяско-соросоидната сган си позволява да коментира милиардера и Президент на САЩ ,за да заработи 20 цента от НАЙ-МРАЗЕНИЯ индивид в Света... Щеше да е смешно,ако не е жалко !

Хамерикан демокраси...от 300 млн...мумия 1 срещу м умия 2...

Ей, тва сиганките навсякъде се врат. Оная Камалата е с майка циганка и баща негър, пък тая Ники всъщност е Нимарата Рандава. Добре, че и двете изчезват в небитието.

Нищо изненадващо. Ники Хейли нямаше как да спечели. Беше очевидно - тя казваше точно това, което искаш да чуеш. Дори петгодишни деца не се връзват на такива приказки. Демократите дали са в паника? ▼▼▼ Написах елементарна добавка за Firefox и Chrome, както и програми за Windows и Linux за справяне с проблема с писането на латиница и цензурата, която dir.bg налагат по този начин - невъзможността да публикувате линкове. Можете да ги свалите и инсталирате от следните адреси. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gfy-dir-bg/ https://github.com/wavic/gfy-dir.bg/

Тази сутрин много ми хареса как Виктор Николаев ронеше сълзи заради успехите на Тръмп.

Снимката с Джо прилича като от среща на анонимните хора с проблеми (с тази шепа хора около него). В случая на Джо на не толкова анонимните патологични лъжци. Колкото до Хейли, колкото и медийно да я представят като някаква огромна сила реално диша прахта на Тръмп. Вчера гледах клипове от новинарите им където паказваха как тя води пред третият кандидат с двойно повече гласове на делегати за някой си щат, 40 гласа. А Тръмп водеше с 257 гласа.

Хейли била представителка на по-образованите .... Дрън-дрън. Хейли е представителка на глобалистките кръгове и затова е харесвана от част от елита на САЩ, което й спечели първичните избори във Вашингтон. И пак заради това не е харесвана от обикновените хора. И между другото тя е Рино - носорог, тоест - републиканец само по документи, а иначе е с виждания съвпадащи с тези на Демократитеческата партия. Затова и нашите евролиберасти я предпочитат, което е и ясно подчертано в статията. Ако тя е претендент за президент на републиканците, тогава не би имало никакво значение, кой ще спечели, а "надбягването" реално ще е само с един кон - по същество спечелилият все ще е демократ. По принцип, за нас почти няма значение, кой ще спечели, с едно важно изключение - шансовете Тръмп да спре войната в Европа са по-големи, защото това не е негова война, не отговаря на политиката му по защита на националните интереси на САЩ. Байдън за сметка на това, не само възпламени войната, но и не е толкова президент на САЩ, колкото на глобалистите.

На кой казваш е представител????

Тази информация от "Отворено общество" ли ти я изпратиха или ти си фантазираш ???

Според мен по-интересното тепърва предстой! Трудно е да се каже кой от двамата ще е по-токсичен за демокрацията и за лицето на САЩ пред света. От една страна Тръмп е отявлен изолационист. Той не вижда защо САЩ трябва да се ангажират толкова със световните проблеми. И то финансово. А това е сериозен удар по основите на демократите и либералите, които доминират външната политика на САЩ още от времето на Клинтън. От друга страна Байдън е доста по-отворен към света. Но цялото му поведение и излъчване постоянно задава въпроса "Кой всъщност управлява САЩ?". Защото вече за всички е очевидно, че не е той. А кой? И въпреки, че без съмнение Байдън е само етикета на една добре смазана машина, той все пак е лицето на САЩ пред света. Освен американската армия и американските филми. И това лице създава впечатлението, че САЩ е една застаряваща нация, която има нужда от имигранти, за да има кой да се грижи за нея. И накрая да я погребе. (същото лесно може да се каже за и за Европа). Но казуса за демократите с Байдън не свършва до тук. От една страна ако сменят Байдън като основен кандидат, демократите на практика ще признаят, че той вече не става, а оттам се задава и въпроса дали е ставал изобщо, а от това може да спечели само всякаквата опозиция. Ако го оставят, кампанията ще се превърне в едно непрекъснато доказване, че Байдън "е" президента и може да бъде президент. А срещу (все още) жизнерадостния Тръмп това доста губеща позиция. За сравнение Тръмп е влязъл в ролята, която доста американци намират за привлекателна - на американския кайбой, който първо стреля после пита. . Но до изборите има още много време, а аятоласите на демокрацията са доказвали не еднократно, че не се колебаят да въртят мръсни номера на всеки, който сметнат за противник. Да не забравяме, че един "демократичен" съд вече осъди Тръмп на почти 0.5млрд. долара глоба. Така че сезонът на мръсните номера е открит, а след супер-Вторника вече има и ясна цел!

Избори с един кандидат щото другите са мъртви или в затвора:)))) Само че пропускаш че до изборите първо Тръмп трябва да кихне половината- каквито пари въпреки хобите си той няма. Второ не е сигурно до изборите дали Тръмп няма да е в затвора.

В мокрите сънища на Сорос ...

По вярно щеше да бъде така: Доналд Тръмп и мумия на 4К години, наскоро изкопана изпод египетска пирамида постигнаха победи на първичните избори...

Егаси демократичната машина!Единият на 77 години,другият на 81 години.И никой от двете партии не може да им се противопостави, по-млад.Смазана машина и безупречна при двете партии.Семейства като Кенеди,Клинтън,Буш и др. господстват в партиите. А тази Хейли чака да вкарат Тръмп в затвора или да го убият.

А това е нищо! Демократите имат една съдийка която е на над 90 години, която не може да говори пък камо ли да ходи и всеки ден дъщеря й я дундурка на инвалидната количка до сената. Също така дъщерята е заела позицията на майката, но майката все още е представител на сената!? Въпреки че щом дъщерята е нейн заместник то няма смисъл от нея!?!? Хайде това за поста на президент е са само по два мандата ама иначе за сената и иначе си стоят до смърт. Навярно поради ранният достъп до информация за Уолстрийт благодарение на която изпредварват всеки друг по инвестиции и така всички печелят милиони.

Тръмп, което беше дадено на Америка, явно не подейства. Избраха си един сенилен старец за президент. Затова сега следва втора доза от същото лекарство. И така докато не се усетят, че трябва да изберат млад ,здрав, хетеросексуален индивид. Но май такива много по трудно се контролират отколкото 80 годишни старци. Ако и сега не подейства, явно ще се наложи по силно лекарство и в по-високи дози.

Тези с машини ли гласуват??? Много са изостанали! Няма и кебапчета..

САЩ показват най-лошата страна на демокрацията, избор на старци за Президент. Най-важната институция в държавата им отива в ръцете на изчерпани от всяка гледна точка хора, е те това е дефект на демокрацията.

Не говори така за старците. Старите хора в повечето случаи имат опит, който е много ценен. Докато още са с акъла си. Защо може в случая да има нужда от по-млади? Защото света се променя прекалено бързо. Да не говорим за темпа на развитие на технологиите и как това се отрзяява на всичко. Иска се гъвкав ум и по-широка перспектива. Байдън е с прояден мозък и никакъв го няма. Съмнявам се, че и Тръмп е подходящ. Но поне може да върне страната обратно върху стабилните основи, върху които е основана. ▼▼▼ Написах елементарна добавка за Firefox и Chrome, както и програми за Windows и Linux за справяне с проблема с писането на латиница и цензурата, която dir.bg налагат по този начин - невъзможността да публикувате линкове. Можете да ги свалите и инсталирате от следните адреси. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gfy-dir-bg/ https://github.com/wavic/gfy-dir.bg/

Предизвикателката Ники Хейли? Как точно е предизвикателка след като досега е размазвана от тръмп?

300 милиона население и единствените читави кандидати са сенилния и кукундела... На това му се казва деградация на системата...

Казваха, че в СССР се е развила геронтофилия - последните години СССР се управляваше от старци (с изключение на Горбачов, разбира се)...всичките тези старци (Брежнев, Черненко, Андропов) умряха на възраст, по-малка от тази, на която е Тръмп сега :))))

Вероятно имате предвид "геронтокрация"?

Избора на Байдън е най-голямото доказателство, че в САЩ не се провеждат избори. Неадекватността му за този пост е ясна на цял свят, но продължава да бъде избиран с мнозинство.

В твоята любима Русия какви избори се провеждат жалко продажба възрожденче???? С един кандидат защото другите са или мъртви или в затвора. Само че не знам ти педалчето дето непрекъснато призоваваш за унищожението на Америка що си се загрижил за американските избори?

Тази информация от "Отворено общество" ли ти я изпратиха или ти си фантазираш ???

Настояваме пред всяко софийско РПУ да бъде поставена паметна плоча с името на АЙРЕДИН МУСТАФОВ, убит от милиционери. С НАДПИС-ВЕЧНА ПАМЕТН НА АЙРЕДИН МУСТАФОВ, УБИТ ОТ МИЛИОНЕРИ. От комитет СПОМЕН ЗА АЙРЕДИН. Предложението е официално деловодно регистрирано и подадено в контактния център на столична община, тоест е задължително да бъде разгледано.

МИЛИЦИОНЕРИ

Браво! Печелиш сюнет,шалвари и фес ...

Как не ги е срам да издигат ходещ труп на 80+ години за втори мандат... Тоя човек вече няма връзка с реалността, и само подписва каквото му дадат, как очакват да ги "управлява" :?

Твоя путкин на колко години е?

първо, не е мой. второ, в момента обсъждаме какво става в САЩ, нашия "светъл пример" за демокрация - там стават все едно в ЦК на КПСС - ходещ труп до ходещ труп - супер! трето, нещо влизаме в режим "а вие защо биете негрите" май?

И там изборите явно са много "демократични". Според агенциите и двамата били с много нисък рейтинг, ама един от тях ще го изберат! Също както в Русия или България, никой не гласува и все едни и същи ги "ИЗБИРАТ" .

В Русия, официално според западни агенции, рейтингът на президента Путин е 80% одобрение. Одобрението за СВО - 70%.

Кога ще бъдат арестувани милиционерите, които убиха младият спортист Айредин Мустафов, на 19 г. Кога ще бъдат арестувани милиционерите, които прикриват, укриват, и не търсят килърите? Айредин не е забравен. За трагедията има много статии в медиите, ако някой е забравил. Колко милиционера поднесоха цвете на гроба на Айредин, колко милиционера проляха сълза за Айредин, колко милиционера излязоха на протест против колегите им убийци? Или милицията протестира само за пари, милицията не протестира против милиционери-престъпници? От комитет СПОМЕН ЗА АЙРЕДИН

Комитет СПОМЕН ЗА АЙРЕДИН настоява да бъде кръстена улица на името на АЙРЕДИН МУСТАФОВ в София-и то около някое РПУ-с цел адресът на даденото РПУ да е на улица Айредин Мустафов - спортистът , убит от милиционери, а пред сградата на МВР да се направи ПАМЕТНИК НА АЙРЕДИН МУСТАФОВ. Този паметник ще е символ на жертвите на милиционерската престъпност.

Нали ще си спомниш и да си пиеш хапчетата?! И те са важни! Нали помниш какво каза чичо доктор.

Бай Дън духна супата

Gugnelid

Този и мАсло духа :)

Единственото, което Тръмп трябва да направи, за да стане президент, е да доживее до тогава.

И кои са златните лелки КАренки на снимката ?

На снимката гласуват с машини! Колко са изостанали,не е демократично!

Ми да, чакам атлантиците да излязат и да ги разкритикуват.

Голям цирк! Тръмп можел да е президент и да управлява от затвора!

Да си даде амнистия.Това за президент от затвора е ала-бала.

Като се замисля, на другия ще му е още по-трудно от едно друго място, където има вечен покой.

В мокрите сънища на Сорос ...

Тия на снимката са като от местното БСП. 80+ , САМО ДЕТО СА МАЛКО ПО-ЛЪСКАВИ.

И си прав за годините но все пак физическо и умствено Тръмп е в доста добра форма за разлика от деменцията.А Що се отнася до левите идеи те са на Байден в главата.Тръмп си е за добрия стар капитслизъм кадето всеки трябва да е доволен и да печели .

Аз у нашето БСП нещо леви идеи не забелязвам. Всичките са отбор капиталисти в тази му най-първична дива форма.