Тракторист се натъкна на бомба край Обзор

Тракторист се е натъкнал на 60-сантиметрова бомба с формата на бухалка в местността "Говедата" край Обзор, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Тракторист се натъкна на бомба край Обзор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом са я намерили в местност, наречена Говедата - тъз бомба е за плашене на говедата. Намерило са едно умно момче, та отзело бомбата - да са не плашат говедата!

Повече щеше да ме накефи да видя заглавие: Сапьор се натъкна на трактор край с. Чурка.

Има ли надписи на тях "за вашия Великден"?

Местността Говедата знаех, че се намира в Подуяне???

А бе, тия глупаци не са ли виждали минохвъргачна мина!

отпред бутон от зад перка . няма да е бомба нещо друго е !

Това са гащите на Карлсон!

Някои намират бомби, други - гърнета.

Пссссссссст ! Ако искате да знаете , тази бомба е ДЕМОКРАТИЧНА !!! Щото е произведена и пусната над главите ни от нашите демократични партньори ! Да , същите тия на които направихме паметник пред едно посолство в София ...

Не си прав! Направиха им паметник срещу Уневерситета. Този паметник е най-големият в страната и е в знак на благодарност към окупиралата ни червета армия.

В БГ никога НЕ Е имало постоянно стационирани Съветски войски ! НИКОГА ! Така както и никога в Българското небе НЕ СА летели съветски бомби ! А Съветската войска е дошла тук , защото все пак НИЕ сме тези които са обявили война на СССР ! Що не се ограмотиш малко , че да не се излагаш като демократичен кифладжия ??? А относно окупацията - ние В МОМЕНТА сме окупирани от САЩ ! И това е така , щото ЧУЖДА войска която ползва военни бази БЕЗ ДА ПЛАЩА , по дефиниция се нарича окупационна ! А иначе - колкото и да не ти се иска - намерената бомба в Обзор гарантирано НЕ Е Руска ! Демократична е ...

Предназначена е била именно за говедата там. На съседния курорт сигурно ще намери с форма на тиква, защото местността се казва "Тиквите".

Уникална новина! Добре че я научихме!