Тапи и катастрофи по пътищата в първия празничен ден

Засилен е трафикът по основните пътни артерии – магистралите „Хемус”, „Тракия”, както и към граничните пунктове със Сърбия и Гърция, в първия почивен ден.

Обратно в новината

Коментари - Тапи и катастрофи по пътищата в първия празничен ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шопите се изнасят

Тъпите ченгета де са?

език става все по просташки. Защо ли ? Какво е това тапи? Задръстване е това което се казва, а тапата е за задниците им!

Кви декларации за деца вр? Ами ако съм самотел родител или детето е осиновено и не съм омъжена/женен? Как става тогава?

И както се е разваляло, нишо чудно точно сега да наредят на бригадите да къртят и асфалтират. Че кога иначе, ако не сега, когато им е паднало. Хората заети с варене на агнешко, печене на дробсърма и месене на козунаци, кой ще обърне внимание.А другите - нека си пътуват, понеже нашата иковомика я вързахме, сега да подпомогнем и останалите балкански и те да се замогнат.

Най -обичам през празниците да съм си в София . Голяма част от "столичаните в повече" се изнасят по родните си места и тук е много приятно :-)

Това за избягалите затворници избива рибата. Чакат ги на КПП. Те направиха държавата на глупаци, а сега журналята искат да направят за компенсация нас на такива. Тя границата с Гърция на практика липсва, а затворниците ще минават през КПП-тата! Идиотизъм.

Весели празници на всички и лек път!

Тук в непразничен ден движението е умопомрачително натоварено, но всички сме търпеливи и се придвижваме и стигаме. (Къде е това тук не е от особено значение). Радвам се, че не съм в България. Там няма място за хора искащи нормалност около тях. Не че тук е цветя и рози, но е несравнимо. Да живее свободата да избираш...

Ами чий го търсиш тогава тук. Стой си там и се кефи на воля.

Миналата година труп в авариината, тази година катастрофа....последователно се деѝства да се избегнат жертвите на пътя.

Защо ми скрихте коментара, мисля си че имате също много кредити да изплащате и сте финансово зависими,РОБИ НЕЩАСТНИ

айде животни бутайте се до суш като стадо овце се държите по магистралата и затова има задръствания,а ма нали се сте патрони как ще карате бавно в колона

Искаме си комунизма защото нямаше такива тапи

Ще конфискувате на хората колите ли ?

За какви коли говориш.Какво ще конфискуват като още не ти е излязъл номера след 30 г. да вземеш ВАЗа

А къде е кат да облекчи трафика?/или образованието им стига само да проверяват за колани телефони и го .все углавни престъпления

Много здраве на родните места , и ако може не се връщайте в Софето!!!!!!

Не тапи, тъпи.