Шест пъти повече европейци на работа у нас

От януари 2007 г. до края на 2008 г. броят на гражданите на ЕС, работещи на българския пазар на труда, се е увеличил над шест пъти, което показва, че България успешно прилага принципа на свободното движение на хора в своята политика.

Обратно в новината

Коментари - Шест пъти повече европейци на работа у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ясно откъде идват тези данни, но ако е ползвана официалната статистика - на нея изобщо не може да се вярва!

аз нещо не разбрах колко в крайна сметка са работещите? да не са 6 души :)

Кратункьо,аз пък предлагам за съдии и прокурори да назначим иранци и китайци.

естествено- немците стартират от 3 500евро, а за Иванчо и Мариика и за 25 години - 10 лв.

Явно българите не са европейци и България не е член на ЕС.

чудно ми е защо ли българите се чудят как да избягат от България, а европейците идвали тука да работят.. Как така? Чудо на чудесата. Ние българите се чудим как да издържаме при тия заплати и условия, а за тях европейците явно е по различно.

не ги мисли чужденците,те си идват с европеийски заплати и на плосък данак,всички се натискат да работят. Ще има голем наплив на чужденци,ами да му мислят българите.

И кво работят тия европейци? На меките кресла в Кроун Ейджънтс, Софийска вода, ЕОН, ЧЕЗ...като гледам все наши фирми и компании. До сега не съм чул и видял някой ингилизин да бере домати, грък да дои крави или пък испанец да бърка вар и бетон у нас. Е, тогаз за какви европейски работници какви пет лева. Хайде стига бре. Работели на българския трудов пазар? Като какви? Май само да цанят роби и негри за мръсната работа у тях.