Безработен с деца е тотомилионерът от Благоевград

Милионерът, който спечели 1 663 872,70 лв. в 33-ия тираж на 6/42, се оказа 56-годишен мъж от благоевградското село Покровник, безработен, с две деца.

Обратно в новината

Коментари - Безработен с деца е тотомилионерът от Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички безработни с деца, вземащите минимални пенсии под 200 лева, разните там малки кибритопродавачки и гаврошовци да не се отчайват! Спете и сънувайте тотото! И разбира се, да не забравяте да си пускате редовно фишовете... Бъдеще има и за вас, също като в приказките...

Какви хора имало по нашите земи!? Очакват някой да им набълбука сметките с милиони, за да могат да си живуркат по техният паразитен начин. Не им пука, че личното им пространство ще бъде публикувано за злоба и завист на останалите! Нито пък се страхуват, че някой ще прояви насилие към тях. Аз това няма да направя никога! Дори стотинките си да считам за излишни, няма да ги оставя в партийно одобрената перачница на джобни пари, наречена тото! Нито пък смятам, че родителите ми са ме отгледали с печалби и това е правият път! А вие, които не ми вярвате знайте, че ако ги нямаше празните надежди, които дават всякакви лотарии, то щяхте повече да повярвате в собствените си възможности, много повече да правите за да бъде адекватна средата за честно печелене на пари и най-много щяхме всички ние да бъдем по-добре финансово и морално. Но аз не очаквам да ми вярвате. За мен по-вероятно е да си отидете непроменени от този свят, а само новите поколения да оъзнаят какво се случва!!!

не можем всички да сме толкова извисени като Вас.

Здравейте , искам да ви кажа , че съм изключително възмутен от написаното от вас за новият милионер Румен Пеовски . Това е пълна лъжа , той е изключителен егоист и пияница.Децата му живеят в Лондон,защото той ги е бил и тормозил като малки и те са избягали от него и до ден днешен , той не се имтересува от тях. Живее само за да пие и да тормози родителите си , многократно майка му е била бита от него и дори сестра му искала в лудница да го вкарва , а сега е плътно до него за да захапе парите. Надявам се , да побликувате писмо ми за да разберат всички за какво животно става въпрос.Аз съм техен съсед и заставам твърдо зад думите си. Майка му редовно е бита от него,като се напие и не веднъж съм и спасявал. Живеят в мизерия ,защото той харчи всичките им пари за алкохол , както ще направи и с парите.На децата му , няма нищо да даде.

А дали ще му ги изплатят,защото човекът с 12 милиона получи само 500 хиляди.Е играйте балъци и ако спечелите чакайте да ви дадат нещо.Няма такава държава.Съдете ги в Страсбург и ще сди вземете и лихвите ако не ви убият преди това.

Има ли поне един човек дето да вярва, цялата работа не е нагласена?.... И не само в България, но най-вече в България...

ама и на него ли ще му плащат по 1000лв на месец 83 години? докато децата му ровят ... за насъщния

500 000 бона веднага,а останалата част до 7 години.Не го мисли,трябва късмет!

господ !

Честито, бачо Румене! Със здраве да си ги харчиш и най-вече не давай на заем и не играй повече на тези игри. Каквото от тях е излязло там се е върнало. Не го заслужават.

Затова ще си правя деца , ще си стоя безработен и ще играя тото...а,и ще търкам талоните на Божков!!!

да са му честити и да ги харчи със здраве!

" Безработен с деца"!!!! Помислих, че е някой изпаднал човек, който няма с какво да нахрани многобройната си челяд.и гладува, за да гледа децата си. А то какво - "децата на по 30 години" хора с професии и работа в чужбина, съпругата детегледачка в Англия - хора , явно . предприемчиви , трудолюбиви и добре живеещи. Кому е нужно такова заглавие?

Тоя си ги е спечелил парите ЧЕСТНО, за разлика от разни куурви митничарки или съдийки ( които заедно с роднините си, крадат от държавата). Да си ги харчи с здраве... А съдийки и митничарки, дори за за 10 хиляди да са откраднали, заслужават някой друг да ги хване, да ги пребие и да им вземе парите...

Дай боже всекиму!

Много се радвам за тези хора, дано разумно да вложат печалбата ! Да са щастливи!

някой ще ми обясни ли,защо не дават по телевизията някой да каже ,че вече харчил над 10000 хилияди или друг кой остана на улицата зареди тото и лото и друго,а дават все някои които спечелят от фишове с 2 и 3 лева,даже имаше реклама наедин как спечлил от 10 стотини цели 10 бона от еврошанс:)

Защото това е държавна политика по заръка на Запада - да се рекламират нон стоп хазарт и кредити. Така най-лесно се заробва населението. За тези, които лесно се манипулират, ще кажа, че аз пък познавам една жена, която цял живот си даваше цялата заплата и пенсия за тото, но нито веднъж не спечели. Живя и умря като несретница - наричаха я Мизерията.

Как така във всички игри все базраотни печелят бе? Къде ги намират за да ги показват по тв-то? Като е от години безработен с какво се издържа, та има пари и всеки тираж да пуска тото?

Бил съм безработен една година и не съм преставал да си пускам фиша ,освен това съм поработвал по малко през този период ,в нашата хубава държавица половината които се водят в бюрата за безработни бачкат в сивият сектор ,гледат животни и насаждения и рядко са само на помощи ,а този специално семейството му е в Англия ,се му пращат по някой паунд.

При жива жена как да работи човекът, да не е луд? Тя издържа него и двете му деца, а той харчи парите за хазарт. Това е стандарт в България. А другото е скрита реклама на Васил Божковите лотарии, за което е платено на медиите подобаващо да списват такива "истории" (не ги ли виждате по телевизията всеки ден).

Човекът е на 58г, познай на колко е майка му, за която не знаеш здрава ли е, може ли да се гледа сама? Последните пет години и аз се водя безработна, защото се грижех за болната си майка, а на мен ми пращаше пари мъжа ми от чужбина. То не, че и да исках тук да работя, някой ще ми поднесе на тепсия работа- не съм учила висша математика, за да ми предлагат в бюрото единствено работа в шивашки цехове за жалки пари. Радвам се за спечелилия и му желая със здраве да си ползва печалбата! И да послуша на майка си съвета като дари на църквата пари, че ако ние не си крепим вярата и храмовете, онези с минаретата ще ни превземат лесно.

Със здраве да си ги харчи!

...и да не забравя да гласува за европейски партии, иначе другарката курнелия и ефрейтор радев, току виж изравнили лева с рублата и този милион отива за тоалетна хартия.

По голям тъпак от тебе надали има? Ти заеби рублата, ами виж оня мерзавец Горанов, дето иска да ни вкара в еврозоната и да ни преебе всичките! Цените от левове ще станат в евро 1:1, а доходите ще паднат двойно, тройно или петорно, т.е. 1 Евро ще се разменя срещу 2-5 лв. Тогава ще викаш руснаците на помощ, баламурник тъп!

Омръзна ми целопкупния бг народ да чака на тото, лотария и незнам си каква друга игра да спе4елят и да им се оправи живота.Всичко зависи от това колко си работлив, предприемчив и не те мързи. Аман от мързели дето все 4акат друг да ги оправи....

Зависи и от това колко си крадлив. Всичките 240 народни тунеядци са много "работливи", за находчиви това вече е друг въпрос. Не слагай двете прилагателни под един знаменател, защото имат коренно различно значение!

Нали беше анонимно ако спечелиш тото,сега горкия ще го посетят онези момчета дето нямат вратове .Да са мъ честити .Един съвет от мене бягай извън България,че ще те побъркат за тези пари

Вече не е анонимно ,печелившите над 10000 се обявяват ,но и големите печалби не се изплащат накуп ,така че трудно ще му ги вземе някой .

Защо си мислите ,че няма да му ги вземат ,нищо че са само по10000 те ще го чакат и пак ще му ги вземат .Събуде те се хораааа.

Може ли един такъв "безработен" с пари да ни каже откъде ги намира парите за това "хоби"? Бере ги, копае ги , рисува ги...????

vasil

Щом е на село,вероятно изкарва по нещо от земя,животни,но си няма ЗАПЛАТА...

намерил си е работлива жена,която му изпраща от Англия-пише го в статията.

Чета коментарите и се чудя как може да има толкова недоверчиви и за всичко съмняващи се хора. Към тези- абе идиоти,пуснете си фиш и недейте да философствате. Аз също спечелих джакпота през 2008 година в десети тираж спечелих без малко 409 хиляди лева. Тогава не се огласяваха спечелилите,малко хора разбраха и добре ги вложих в жилища на децата и още имам,защото нашия дял с жена ми бяха на влог и лихвите бяха големи.Помогнаха на цялото семейство много Сега пак пускам всяка седмица. Жена ми все повтаря,че птичката каца веднаж на рамото,но все пак искам да я опровергая. Е не става,нестава,здраве да е. Най голямия проблем е ,че много трудно се оцелват правилните числа,затова е и тото!Така ,че ако играеш все пак има вероятност да спечелиш,ако не играеш,шанс никакъв. Желая Ви сполука !

Така е! Който играй пичели, който не играй не пичели!

"Румен Пеовски удари в четвъртък джакпотът..." - кой кого е ударил? Като е член, да е пълен - девизът на модерния БГ журнализъм.

Айде още един "софианец" от село с челядта. Заради такива няма паркоместа и движението е ад.

Ейййййййй, много село, много чудо. Гледам за 2 мин. 3 минуса. Селяндури сте си и селяндури ще си пукнете.

Безработен играе редовно еврофутбол, хахахахаха. Тия първо да обяснят каква е вероятността едни и същи числа да се паднат на 2 последователни тиража. Аз от тогава заобикалям пунктовете отдалече.

Сметнаха я, когато стана скандала - 1:110 милиарда Между другото тогава Шефка та Тото-то беше майката на Пеевски. Късмет ;))

Аз го изкарах към 1/27 трилиона, но все тая.

Ей така тръгват слуховете - къде на майтап, къде умишлено. Пеевската майка беше в тотото 2002-2005. Еднаквите комбинации 2 два последователни тиража бяха през 2009. Вероятността за това е 1 към 5.2 млн, това е като шанса за 6-ца при залог на 3 комбинации, т.е. фиш за 2.40 лв (при сегашни цени). Глава море акъл шамандура, дето има една приказка. Цялата ви работа е такава дето коментирате.

Въпрос на журналист: - Кажете какво ще направите с печалбата? - Ще си покрия дълговете към хората. А с останалите какво ще правите? - Останалите ще почакат.

Това някаква "скрита" реклама на ТОТО-то ли е?!?

Явна е.

един печели,останалите не .

Супер и му пишат и името и откъде е и семейното положение...

Да му е честито на човечеца.

sawo

Милионер едва ли ще стане :) На 56 години, ще му изплащат малка част от парите периодично, печалбата не може да се наследява :)

Не пиши глупости ,прочети условията на тотализатора и не бъркай с лотариите на черепа ,6/49 се изплаща до 5 години ,зодиак до 7 ,а 6/42 до 2 години ,освен това се онаследява остатъка от сумата при смърт .

4 от числата: 12 - 24 16 - 32 5 и 42 нещо не се вписват...

За Гьоргьовден без пари.... НОИ съобщава че ще изплаща пенсиите от 9-ти май...../фрог нюз

Ти от Фрогнюз кога си взимал пенсия, та им вярваш?

Хайде някой да ми обясни как безработен от години човек редовно залага на футболни мачове, търка талончета и намира пари за тото-фишове! В над 50% от случаите спечелилите, дето ги показват са от някакви села, безработни са, но винаги ухилено обясняват: "Всеки ден си купувам по 4-5 талончета и ето! спечелих!"

Няма нищо за обясняване. Намират подобен типаж, плащат му някаква сума, верочтно го карат й да подпише договор, че ако проговори майка му ще стъжнят и пускат въдицата за другите балъци. С тоя типаж много се ловят, щото видиш ли, човек от народа, щом той печели, значи и аз имам шанс! Иии,търкай, народееее, до несвяст. А парите,всъщност, знаем къде отиват.

И какво правят в случая, когато типажа откаже да подпише договора и решава да пропее? Ликвидират го сигурно? Голямата Конспирация :)

Точно така става. И онзи стар ерген от Ямбол дето не се появяваше два дена да си вземе печалбата от 12 милиона, пак е същия типаж. Проследете му живота от тук нататък и ще видите, че с нищо няма да се промени, а би трябвало при печалба от толкова милиони. Предвидливо му бяха наредили да казва, че пак щял да продължава да си кара камиона. Айде бе, ще имам 12 милиона и ще продължавам да въртя геврека.

Това ,че се води безработен не означава ,че няма доходи ,жена му и децата живеят и работят в чужбина ,сигурно и той поработва нещо неофициално ,а до колкото къде ще паднат парите ,в град или село правила няма,където отиде късмета.

..а не ме подсещайте и за това! Жена му търка подове, а търтеят дава кървавите пари на Пеевски и Черепа!

...Лейке ,да ти кажа...Пиша ти и аз от едно село ...на морето е ...доста известно преди всичко с нестихващото строителство и осиране на естествените си плажове... Та сега все още е пълно ,не с туристи ,а със строители от цяла България . Вечер ,след работа ,гледам ги ,се връщат грохнали от бачкане,минават през магазинчето, пият по биричка ,купуват си хляб,цигари, някое парче салам и едно "патронче" за отскок ,вадят педесетака и за останалите до рестото си ...."БЕРАТ " ...ТАЛОНИ ЗА ТЪРКАНЕ...По едно тесте ,не по-малко от десетина броя ... Те това е ... Не се надяват на двете си ръце , а на благословията на дебелото момче на мама свинка ...

И да си фаща пътя и да го няма! Да е по далеч от това гадно племе!