Името на тотомилионера замесено в данъчна афера

Името на тотомилионера от Перник Росен Русимов беше замесено в данъчна афера. Негова фирма се оказа собственост на бедния ром Бойко Илиев, осъден заради данъчни задължения за близо 700 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Името на тотомилионера замесено в данъчна афера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека ми купи фиша, донесе ми и горница в кеш, много точен, препоръчвам.

Показа се и веднага го на*раха! Мила българска действителност! Залей хората с помия за да изравниш нивата, и после се мери с тях! Сега ще изкарат и че детето му е от комшията! И после защо тотомилионерите се криели!

Няма в БГ някой не оплют. Спечелил си е парите и толкова, а имал нямал задължение си е негова работа и на държавата. Ако е лъгал да си плати, но към бирниците нямам сантименти. Като Андрешко - в блатото!

Проверете съдружниците в ИБЕРА СТРОЙ ООД /които бяха/ МОЛ Росен Русимов и колко фирми завлякоха и връзката ще ви заведе по късно към "Юри Соколов шеф на Ибера Инвест и жена му ВНИМАНИЕ депутатката ИРЕНА СОКОЛОВА .Именно затова тези хора си позволяват да мамят защото имат политически гръб

Гърба е политически ... но парите за гърба са от нашите: учителските, докторските и пенсионерските... Политик или съдия не, КРАДЪТ те получават част (своята) от откраднатото.

Кокво, като са толкова задълженията към държавата му? ТОЙ СИ Е ПЛАТИЛ ЗА ТОВА! Кой би казал, че му дават тези близо 4,7 милиона за да може да плати и на Дянков? Нали иначе парите няма да са му малко: От гЕРБ за дЯНКОВ... дЯНКОВ - означава: много, много малък БРАД ПИТ... ама много, много малък - дори глупав.

В новината има неточности. Данъчните задължения не са 700 хил., а почти двойно - към 1350 хил. На тези, които оправдават мошеника ще напиша да вземат да отворят сайта на Търговския регистър и да видят за какво става въпрос.

Ех, Рени какво е това число 1350 хиляди, че то такова не съществува? Кой е този търговски регистър който показва несъществуващи числа? След 900 хилядните числа са числата от 1 милион не съществува хиляда на хилядата мила ми Рени. Не знам от кое поколение си и каква математика си учила но си много зле, напомняш ми на една Златка със страшни познания по география, но пък за сметка на това самочувствието Ви без покритие е огромно.

Не знам МЕН, не знам каква математика си учил, но с СЧЕТОВОДСТВОТО си много зле! Най-добре не се изказвай неподготвен, още по-малко покровителствено, защото се излагаш публично!

men, ти пък не си виждал финансов отчет или данъчна декларация. Изказа се меко казано неподготвен. И в математиката има такова число men.

Да му е честито. Да направи живота на семейството си по добър. Много земен и разумен човек. Обикновен пич. Да е жив и здрав.

До журналистите: ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА НА МИРА. горното се отнася и за Дир-а

Бравос, старши Браво ГЕРБ-аджиьо

ГЕРБ-партия на крадците и мошениците

Човек да не си каже, че е спечелил пари .,.,.. сега от 9 дола вода ще му сипват ... Аман от българската злоба.. НЯМА ДРУГА ТАКАВА В СВЕТА. 100 страници и новини само с ла*на ще се изпишат сега... Оставете човека да си живее живота. Злобари !!!

Почнаха злобарите!

Защо злобари? Тези пари са за спорт: ТОТОто е за подържане на спорта. На него са му малко, защото са му ги дали за да ги внесе където трябва... иначе защо ще се афишира така шумно.

През носа, ще му излезе на тоя че се разкри. Снощи по тв7 една журналистка каза че ще го търсят за дарения. Той човека си каза ,че ще прави дарения, ама сега ще го побъркат

.... Хахаха,циганина от с.Медковец - "сторил му се познат тотомилионера"Ами и на мен ми е познат,той е на майка ми брат :)

Сега пак ли, Колеги, ще вземете да ме попържате ?! ( Не се сърдя на никой. Никой не е перфектен, аз-лично също.)

то в сливен един преди няколко години спечели 2 джакпота за 10 месеца... и тои мошеник. все такива ги печелят маи в българия. :)))

То в българия къв да го спечели?Тука мАтреяла е такъв.

Кой корумпиран данъчен инспектор ги пуска тия новини ???

Този си е купил печелившия фиш от накой нещастник (до момента) за да изпере ЕДНИ пари, а въпросния късметлия никой няма да го разбере и ще си спо спокойно...амо може вече да спи вечен сън !?

Ей и тотомилионер да очерним! Само Цецо и Бойко са готини - всички други на скрап!

У нас не е задължително да пуснеш тото, за да спечелиш.

Стига сте го плюли човека! Да е жив и здрав и той и семейството му да си ги харчат! Много ми хареса спокойствието с което приема печалбата-няма лигавене, истерий и драми,така тр-бва! Дано н=да не му се явят много ортаци на парите! Циганина от Медковец е първият изсуляк на тая опашка..дано да няма и по сериозни. със здраве и разумно да си ги харчи!:)

Да бе,да- фирмата му била перфектна, на 2млн. печалба, пък той я шитнал? Това ще го повярвам, когато повярвам, че Луната е пита кашкавал... или че Боевски не е знаел за прашеца в куфарите...

Да ти е минавало през акъл, че фирмата е била на толкова печалба само на документи. Искаш ли да ти направя една фирма на 5 млн. печалба по документи и едни 700 000 данъчни задължения , ма реални, които да не платиш?

Абе може и да не е вярно, дето го пишат, ама лошото е, че може и да е! За съжаление точно това виждаме навсякъде - държавата е като стара къща - където пипнеш, където бутнеш - всичко прогнило, едва се крепи, рухва и зейват огромни дупки, та накрая може и целия покрив да се срути на главата ти. Не е останало едно здраво място. Ей това е. Когото да хванеш, даже и един ей такъв случайно избран на лотариен принцип индивид - все ще изскочи не една кирлива риза, ами цял гардероб. И да не ми се репчат някои "що съдиш за всички само по единици". Е да, ама не е вече "единици", там е работата. Отдавна ВСИЧКИ сме в кюпа. Или да речем почти всички, примерно 95%. Ама то това си е същото. Човек дори да е един от тези примерно 5 % дето не са правили далаверка, гаранция, че ако се разрови някой, ще излезе, че я жена му, я на жена му брат й, я съдружника му - все някой ще е омаскарен. Не може да газиш до гушата в лйна и да не се оцапаш, просто няма как!

дано сега му дойде акъла и си плати данаците

Пернишкия идиот, дето се хвали наляво и надясно не си е дал сметка, че ще го преровят под лупа всички институции де що има. Сега ще разбере какво е да си правил далавери с фирми. Пфу, да е'а мама му тъпа пернишка.. Как един читав не познавам от тоя убит град бе... ба маа му..

ами явно и ти си някакъв адски тъпънар, и затова на такива от Перник попадаш! аз пък познавам само супер точни пичове от Перник, и много готини мацки също! за сведение НЕ съм от Перник, нито от региона!

Напълно съм съгласен, че има готини мацки в Перник :)

ти от кои град си бе спецялния.......?защо потоянно плюеш по перничани..... да не си ял бои от перничани че така злобееш..........я се успокои малко........и перничани са хора както и ти...........навсякаде има боклук........не самов перник. работил сам в перник 6 години ..........и мога спокоино да ти каза че там има много светни и интелигентни хора........

Хаха, тъпия перничанин върти фирми за милиони, а ти умнико го коментираш анонимно. Мишок!

Цингото от с.Медковец търси евтина популярност - "сторил му се познат тотомилионера". Оффф, и на мен ми се стори познат - дали не отдавна изчезналия ми чичо?