Пускаме тото минути преди тиража

Министър-председателят Бойко Борисов даде старт на нова електронна система за приемане и обработка на фишове в реално време на Българския спортен тотализатор (БСТ), чрез която потребителите ще могат да залагат броени минути преди да бъде изтеглен съответният тираж. Церемонията се състоя в Централна дирекция на тотализатора.

Обратно в новината

Коментари - Пускаме тото минути преди тиража | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак глупос никаква съштествена разлика тряваше да го направят като хубавите лотарии онлаин игра онлаи изплаштане това тото

Работата е следната: 1.В първо теглене , по примера на американските Зелени карти , ще се тегли лотария , но за жълти книжки ... 2.А във второто теглене всъщност ще става въпрос за толкова дълго чаканото електронно правителство.Въвеждате си какво искате да направят за вас , във вид на кодирана група числа , оттам нататък системата , на случаен принцип(както и скимне...) , ще праща запитването ви където , и на когато си поиска , и на когото сметне за добре( а не на когото трябва!).Ще получавате някога някакъв отговор , но той ще ви свърши работа , само ако сте печеливш.И това за толкова време , колкото трябва според системата( не според вас!)...А ако не сте печеливш-винаги можете да участвате и в следващ(и) тираж(и).Успех , и на печелившите - честито!

Борисов пуска ли тото?

Защо сме такива българите - всичко отричаме от всичко не сме доволни, а нека да започне пък тогава с соцкоментари. Никой не е заведен до тото пункта, всеки отива доброволно, ако не иска не ходи.Все виновни управляващете , режат се ленти-да защото има за какво.По добре отколкото да се затрива.С плитки умове ли стел Кой затри държавицата ни до сега.

Питам се до къде може да стигне падението на българската така наречена журналистика,да пишат с такива подробности за деиствията /напълно безмислени/на така наречения премиер.До сега да сме прочели нещо как "премиера"е взел някакво държавническо решение за подобряване благосъстоянието на хората?Единствено хвалби и грандоманщина...

Василев, защо твърдите, че премиерът не работи. Не е ли работа да режеш лентички: за откриване на кръгово движение, за боядисани 2 стаи в болница, да присъстваш (?) на подписване на договор между две ЕТ, или някаква система за фишове в тотото, или при смяната на портиера в министерския съвет?

С промяната в системата заличават следите към мнимите тото милионери.Трябва да си голям балък за да не се досетиш, че при тази голяма сигурност в БГ няма нужда от анонимност на " тотомилионерите"Вложените в тотото пари се разпределят с добър софтуер за оздравяване и просперитет на определени фирми и хора.Затова наливайте смело- с малки суми, но редовно!

Бойко колкото и да си говори, само той си се чува! В 2013 година, защо не се залага през интернет?

choko73

Защото няма да е нужно да се купуват терминали от приближена фирма!!!

А от кой да се купуват, от вашите комунисти ли

Джакпота не се дава ,а се печели.В повечето случаи ходи при бедни хора.

даите му сега и дякпота на бб, с дянков имат нужда, горките. а ние ще убиваме семеиствата си. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не мога да разбера какво не му харесвате на тотото.Аз лично съм редовен клиент и съм печелила два пъти големи суми и продължавам да участвам в игрите на БСТ с малки суми ,но редовно.Който не вярва и не иска да участва никой не го кара насила.Всеки си дава лептата доброволно.

ПОПИТАЛИ ЕДИН ТОТО МИЛИОНЕР. КАКВО ЩЕ НАПРАВИ С ПЕЧАЛБАТА? А ТОЙ ОТГОВОРИЛ: ЩЕ СИ ВЪРНА ЗАЕМИТЕ. А С ОСТАНАЛИТЕ , КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ? ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ ПОЧАКАТ. ОТГОВОРИЛ ТОЙ. )

весел празник на баби,майки и невести.че и бъдещи. Почит и уважение към труда на акушери и акушерки. няма да пиша за долни червени коментари въпреки че днес са разрешени наричания и пожелания за...плодородие. мъжете седнали на обяд на трапеза до баба и пият да се сещат къде ще се събудят. Весел празник!Благодаря Ви баби!И лекари!. и пуснете едно тото да съм по темата.

за малко да забравя да питам за оня служител на фирма Гебо92/гръцката,дето обработваше фишовете и беше пуснал няколко фиша с печеливши шестици в различни тотопунктове в София,но с поредни номера на фишовете и го спипаха?????

помня един тираж преди демокрацията: с ония топки,за които говорите 7,9,19,11,44,,,,можете да го намерите в статистиката,беше изтеглен в началото на септември в чест на др,тодор живков,роден на 7 .от 1911 и взел власта през 44 та:)вервайте им на топките

Подобна гимнастика с числата е нешо подобно с нагласянето на абревиатура, нали се сешаш:МИЛЕВ не било име на съдия, а Мастит Измамник Лицемер Е Вреден.И ние повярвахме,нали?

Това е ужасно! Държавния комар трябва да бъде забранен! Не трябва да се позволява на държавата да вземе и последните стотинки на бедните хора!

"Заварихме тотото в плачевно състояние, а в рамките на три години увеличихме приходите с 50%. И то без помощ от държавата," Как ли увеличиха приходите? С манипулации, нагласявания, ДАЛАВЕРА.

Щом боравите с компютри много добре знаете че всичко е възможно!!Шипчето което пропуска изтеглените числа/топки/има четец пуска само тези които са заложени в програмата! Глупави сте че вярвате в тото шанса!!

Мда ТОТО ЦИРК, БОЙКО ЦИРК...

ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА ;-)

ДА ПРИХОДИТЕ ГИ УВЕЛИЧАВАТ УВЕЛИЧАВАТ РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ИДА РАБОТЯТ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ ,А ЗАЩО НЕ ИМ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ ,РАБОТЯТ ЗА СМЕШНИ СУМИ.

Интересен факт е, че на новите фишове е изобразена и "златната" сфера от близкото минало, с която десетилетия наред са се теглили печелившите числа.............. Дали с тая сфера ще има повтарящи се числа?И защо в другите страни с точно такава сфера теглят числата.

В Сопот ще има ли такива пунктове

..а с новата система ще може ли в два поредни тиража да се паднат едни и същи числа в същата последователност на теглене? Питам, защото математическата вероятност за това е доста категорична..

Сега са по-внимателни.Само поредни числа пробутват : 31,32,14,15 и т.н.И това е всеки тираж във всички игри ако човек се загледа..:))

До г-н Калитко. Сигурно ще се кефите, ако сервират и бира.

Хазартът без мярка е болест.

СТРАХОТНА НОВИНА ОТ КОГА Я ЧАКАХ КОМУНДЕТАТА И ТОВА НЕ НАПРАВИХА ЗА НАС

Какво му е страхотното , бе каЛИТКО?Да не са открили промишлено предприятие или нова болница?Усъвършенстват методите на държавният хазарт (за обиране парите на хората).Разбира се,че не е задължително да играеш, ама за бедният човек надеждата умира последна.И "матриала" въобще не си дава сметка каъв е шанса за печалба и пълни ли, пълни хазната.

надеждата умира последна, но винаги умира )

Ти-и ... добре ли си?

Направете електронно правителство!Свържете митниците!Има много други неща за оправяне!Леле мале ами чиновниците 300 хиляди излишни...

Всичко им е такова на ГЕРБ - популизми, а наистина важните неща за нацията и бъдещето не се правят, защото кукловодите не дават! Слаб политик е Бойко, слаб и страхлив... Тъмното минало ще му виси вечно и той винаги ще е марионетка, нищо че го дава голям мачо....

Споко, ИДВА И ТОВА ВРЕМЕ!