Тошко Йорданов: Пламен Николов е образован, с него като премиер няма да берем срам в ЕС

Няма да се извиня на Асен Василев, казахме факти, а той лъже, заяви зам.-председателят на ИТН

Обратно в новината

Коментари - Тошко Йорданов: Пламен Николов е образован, с него като премиер няма да берем срам в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък искам да се срамувам. Да ме е срам, че имаме много по-образован и морален премиер. Също така и кабинет и народни представители. Да ме е срам, че държавата ни е по-добро място за живеене от останалите страни в ЕС. Да ме е срам, че образованието, здравеопазването, културните ценности и доходноста ни е по-добра от тази на останалите. Нека ме е срам...

Това надменно келеме защо говори с всички все едно е на пиянска седянка пред панелката?

Само агентите на ДС от ДБ да не се изчакат на метеното. До момента играят ку*$#нската.

Вие ГЕРБиджа си трайте. Видяхме ви "цвета" и еманацията последните 12 години.

Срам, не срам. Това ли е най-важното? А за нас кво ще направи? Как ще намери други министри, как ще общува с кметовете по селата, дето едвам сричат.. А чии интереси ще защитава? На американската компания дето работи или на България? Абе всички чалгатрони, дето гласувахте да се събуждате със Слави и да си лягате със Слави си го вкарахте сами отзад и надълбоко, ама повлякохте и нас. Мамка ви малоумна

Това, че някой е добре образован и говори няколко езика, не го прави аввтоматично добър държавник и ръководител. Да, може да си е добър в своята област, но за министър и министър-председател се иска много повече. Трябва да имаш визия за нещата, да си добър ръководител, да имаш опит в ръководенето на хора, твърда ръка и т.н. Политик не се става с кастинг, а най-вече с опит и качества, които няма как да се разберат на един кастинг.

Тошкооооо, ментиш! Защо ще обсъждаш с Мутрите една кандидатура за премиер, когато вече уж сте се боли спрял на съвсем друго лице? Николов има много път пред себе си, за да докаже че е "Реал Мадрид". И ти кога разбра, че Асен Василев е мошеник? Преди и след като го покани за министър на финансите?

Противняк

Тоше - отдавна си изгубил реалностите - гласувах за ИТН - но ти да сравняваш Б БОРИСОВ С ТОЗИ - дечко е несериозно .

Как може да нямаме образование хора при толкова университети и толкова академии. Я колко хабилитирани лица се нароиха. Най-вероятно е така защото дипломите се купуват и продават.

Тошкото, ма ний веч почнахме да се срамуваме от него.. Я пак си прегледай показването му у Панорамата. И го чуй - "Вие знаете колко неизпълнени клаузи има по Преспанския договор от 2017 г." Ми той говори за ПРЕСПАНСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ.. А то е мужду МАКЕТАТА и ГЪРЦИЯ!!! Тоз ли ще ти защитава без срам в ЕС НАШИЯ ДОГОВОР СЪС СМР? Успешно при това..

Това е именно предпоставка да го прави добър държавник .

Али Баба Премиера е млад меринджей и нашо момче от онлайн Битака, разбирашли! Купуваш за 1 долар, продаваш за 10, рекох!

"Няма да ви кажа какъв ще става Петър Илиев в кабинета, това е работа на министър-председателя" Айде да не става нищо, а?

По-прости от Баце са само гласувалите за него. хе-хе

И търгува гениално с бански костюми и шнорхели! И ходи по кастинги по разни изпаднали шоу-чалгар програмки да докара някой лев! Ура,другаре!

нии от ЕБНИ ги “Европейска България,Ние Идваме! гражданска инициатива“ подкрепаме чалга правителството

Банканска филия с мас,а?

Разбира се, в ЕС ще ги оферира с промоции на бански и джапанки от Амазон.

Тоше , Тоше Ама с елементарната математика теб и учиндолския сфинкс хич ви няма ! Че как аджеба ще прокарате САМОСТОЯТЕЛНО правителство в НС с ЕДВА 10.16 % от гласовете на българските гласоподаватели и 1/4 от депутатите в парламента !?! И ако не сте наясно , а очевадно НЕ СТЕ наясно , то числата са следните : 24.08% Х 42.19%( избирателна активност) = точно на 10.16 % Или вие се “радвате” на подкрепата на ЕДВА на 10 от всеки 100 избирателя . Или 1 от 10 ви подкрепя : както ви харесва !!!!

Колко много повредени мозъци, вярващи, че Буци е безалтернативен!

За ГРОБ си грасувал, не за ИТН и тролиш

Какво играят? За момента гледат отстрани и нямат думата. Също както и ИБГНИ.

За него не знам, ама ти по наглост и тъпотия си съперничиш с бойко. От къде такива простаци имат такова самочувствие нямам идея.

А как новия компетент , ще ревизира преспанското споразумение ??? Откъм македонската , или откъм гръцката страна на това споразумение ще е на славуца недоразумението позициониран

Е щом няма да се срамим пред чужденците - става

Това няма значение, глупак. Пената е тъп пън, ама закара футболна България там, където никой друг образован не я закара И като стана въпрос за срам, не те ли е срам, че шефът ти е нобразован тъпир който пее ''ръгай чушки в боба'' ?

Ако сравняваме качествата на бившия премиер Борисов с качествата на Пламен, сега, извинявайте, ама да сравняваме "Реал Мадрид" и ФК "Скрита сила" Мъдрево", коментира Йорданов. Ако Интелекта на новия премиер е като интелекта на Тошко Африкански, няма да има голяма разлика с Бойко Борисов.

Стигнах до философия на правото и спрях,това е нула образование

ОБразование без опит е едно голямо нищо.

Дай на млкото човече малко власт да си покаже магарията.

Аз, аз, аз....

Верно ли е е че сегашния преди да стане славолиз, е продавал гащи ?

Образован, но без елементарна обща култура. Вчера в Панорама, Николов каза, че не бил доволен и щял да ревизира Преспанския договор?! Този договор е между Северна Македония и Гърция... Иначе, успех на българския народ с управленците му.

“ Тошко Йорданов: Пламен Николов е образован, с него като премиер няма да берем срам в ЕС Няма да се извиня на Асен Василев, казахме факти, а той лъже, заяви зам.-председателят на ИТН” Тошко, ясна е базата ти за сравнение, но тя е много ниска, да не ни излагат политиците и управниците ни повече, да са умни, интелигентни и образовани е необходимо, но далеч не достатъчно условие - ако наистина искаме България да стане европейска държава и добро място за живеене! А що се касае до това, че нямало да се извиниш - няма изненада тук! Човек за да се извини трябва да знае как. Ти изобщо някога извинявал ли си се? На някого! На когато и да е! А шефът ти Слави? Ако фактите са верни няма защо да се извиняваш, но ако не са може и да ти се наложи, зорлем. В съда! Поне така правят в цивилизованите страни при клевета. Впрочем освен че Борисов вече е осъден няколко пъти за лъжи и клевети (от Елена Йончева и други), не це ли осъден и Слави Трифонов наскоро, мисля от Кристина Патрашкова? Да й заплати мисля 25,000 лева за глупави и инфантилни ваши скечове и пародии!

Къртим мивки, лепим плочки. 0555 911

Мда, Барба Ганьос е ИСТОРИЯ. СРАМНА!

Company Description Finis Inc. is located in Tracy, CA, United States. Finis Inc. has 25 total employees across all of its locations. Източник: https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.finis_inc.26c4d97a679eee99a6b04e227a1f3f13.html Според бизнес справочниците, великата трансконтинентална компания има общо 25 служители в цял свят. И годишен оборот от $3.46 млн. Продава ефтини КИТАЙСКИ СТОКИ с някакво си измислено лого за МУЛТИКОНТИНЕНТАЛНОСТ.. Вижте си сами в Афера "великата му мултиконтинетална" фирма на панаирчето в Етъра..

А новият образован и говореш чужди езици премиер няма ли да го е срам да се подчинява и слуша необразования и неговорещ чужди езици чалгар?

И срещу Бойко да ходите, пак не можете да го стигнете!

Къде е Пламен Николов, къде е Асен Василев?

Този Пламен Николов, който лансирате, е с всички атрибути на поредния сламен човек и това е видно и от Космоса, дето искате да пратите и сенеромакедонец (завалията), може би да придружава Доган с летящата му чиния:)

Доста ниска летва, но не съм и очаквал друго от сценаристите, иначе казано кукловодите.

МАЙ НАИСТИНА СИ ПОВЯРВА ??? МУНЧОВИ ПОДЛОГИ СЕ ОКАЗАХА ЧАЛГАРИТЕ !! НЕОБРАЗОВАНИ ОПРОСТАЧЕНИ ЦЪРВУЛИ !!

И шиткаме бански и пр.....

Вече почнах да се срамувам. Още не избран и за бърка мармалада от глупости

Ок….обаче ти не се появявай никъде, моля ти се.

нищо няма да се получи. Явно се борят не за правителство, а за нови избори. По всичко личи, че в това ще успеят. Е, вече имаме машини, няма да е скъпо...

ПРЕМИЕР! Това заслужаваме...80-те % си ги избраха...

Целта на този измислен Тошко и аверите му не е да говорят за политиката на държавата,а да дискутират бившият премиер! Тошко, Б.Б. за момента е история, стига сте говорели за него , а работете по същество!Наслушахме се колко той не става, и колко вие ставате, сега го докажете на практика, а на чрез фейсбук! Благодаря!