Тошко Йорданов: И Борисов, и Петков трябва да се откажат от имунитетите си

Това е "отвратително правителство", което е по-лошо от това да няма такова, заяви депутатът от ИТН

Обратно в новината

Коментари - Тошко Йорданов: И Борисов, и Петков трябва да се откажат от имунитетите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва да се откажеш да се показваш... Отвратителен за гледане си... Без парите на мутрата Трифонов щеше да продаваш мартеници

И ти Вуте трябва са го дадеш. Че и твоят вожд е за затвора.

Йорданов да станеш от пръв последен и да си поззволяваш да менторстваш..и да сихвзимаш паричките като депутат..Откажете се бе..какво правите там..Аз не желая България да затъва в безвремие...ходете сихправете кодошите и чалгатя за друго не ставяте..

Поздравления за Тошко Иванов, ако продължат добрата работа, ще ги подкрепя отново.

и с касмо точнопда добри? в шоуто..нещо друго да са свършили от първи де борят за 4%

Хапчетата? Бързо

Красив или грозен, казва истината тук! Коалиция: ПП-ДБ, ГЕРБ, ДПС....ашкулсун ефенди! Честито на поддръжниците на ПП-ДБ, те го заслужават и се радват най-много от всички, май... :-)

не не са прави ще се превйрнат във вечните мрънкачи

To6ko go e qd 4e ne e vav vlastta ! Sega 6te ima darami ot sutrin do ve4er ! Boiko si prizna 4e ministrite sa bili ugovoreni s ITN i BSP !

И ти си отвратителен депутат, но си там!

Мижитурките кръв припикават! Палячовците нямат думата и ще се пръснат от злоба.

Дано четете ИТН и сценяристите и депутатите от тази..с какво право говорите питам? Безвремието в които вкарахте страната е по ваша вина..Какво изградихте и как с 4% менторствате..чакам отговор?

Абе, цървул, страната се пързаляше надолу с огромна скорост благодарение на ПП. Добре че със служебното правителство малко се позакрепихме. ПП са абсолютно вредни за България.

ти от ИТН ли си..говори с доводи..? Всеки случай безвермието и хаоса който създадохте и товя че от 100км се вижда че ви се иска но ви стиса да управлявате..е факт

Това служебно беше най- некадърното!

Този селски ерген Тошко Африкански кога ще спре да се изказва неподготвен ?

Не, не трябва да се отказват от своя имунитет! Отказът да се даде имунитета ще осветли представените доказателства от прокуратурата и ще научим от извора, примерно, дали има финансови престъпления при закупуването на къщата в Барселона, както предполага Ивайла Бакалова, ще станат ясни и всички останали представени доказателства по обвиненията. Алтернативата, съдът оправдава обвинените, сме я виждали много пъти!

абе лисугер къде си тръгнал и ти . Айде ходи се мазни на плешивия и не ни занимавай

да не се обажда като приказват големите...

го играе тоалетна хартия на Слави и на мутрите.. някой още обръща ли му внимание?

Попитан дали имунитета на депутати не е залог за бъдещия кабинет, Йорданов коментира, че това е "отвратително правителство". "Отвратително правителство е по-лошо отколкото да няма правителство", допълни той. Отвратителни са "маймуняци", като Тошко и мумията Слави.

и на тебе не ти е там местото ама се вреш упорито.

Тошко, маме, и ти трябва да се откажеш да се появяваше пред хора, ама на.

Нищо добро не ни чака. Затваряйте народното събрание

Вие бяхте готови да гласувате правителство на ГЕРБ и се отказахте, когато разбрахте, че между ГЕРБ и ППДБ вървят преговори! Курви мръсни!

Да... само на ГЕРБ или само на ПП-ДБ ДА щяха... ама тази "перверзия" ЗАЕДНО... след всичките тези думи и закани които си отправиха един към друг... от тук насетне как да ПОВЯВРАШ и на ЕДНА дума казана от тези двамата БОЙКО и КИРО...

Понеже ИТН нямаше да чагъртат ГЕРБ и не водеха същата реторика като ППДБ. А бе долни политически проститутки, гологлави и голословни!

Шебека изпълзя из офисите на диванния вожд, нейде накрай Левски-Г, и почна да сее мозък със своите 146 сантиметра.

Теб, пък кой те пита?!

Кирил Петков може да се откаже от имунитета си , защото е независим. Борисов не може , защото е член на мафията и е зависим.

Леле и този се е взел на сериозно !ИТН винаги са играли за скапаното Президентче и сега ги стяга чепика.

А Тошко да се откаже от присъствието си в Народното събрание

а като обявихте безусловна подкрепа за герб и дпс тогава беше яко правителството, така ли?

Испанската прокуратура не е намерила доказателства за пране на пари в делото за имота в Барселона. Българската ли ще намери?