Тошиба се разделя на 4 компании

Японската корпорация Тошиба (Toshiba Corporation) ще се преструктурира на четири отделни компании, специализирани основно в инфраструктурата и енергетиката.

Обратно в новината

Коментари - Тошиба се разделя на 4 компании | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те и преди си бяха две, Тушиба, и Тунешиба, а каратистите се смееха! И, от всичко разбираха, нещо като ... премиера, Бойко, с Трите мандака!

'Ся да оплакваме тошиба ли ?

Тошиба произвеждаше най-доброто заводско обрудване, електроника и потребителска техника. Рестриктивнита и протекционистична европейска и американска политика унищожи по нечестен начин висококачествените и високопроизводителни японски производства лишавайки ги от пазари. И нека пак някой неолиберален издухан в мозъка трол да ни обясни как високата производителност на труда била решаваща за високите заплати в производството и реализацията на стоки на пазара. Ето най-високопроизводителните японски фирми ги в условията на глобален протекционистичен и монополистичен пазар просто бяха издухани от пазара, а работниците им съкратени.

Като произвеждаш качествено и трайно оборудване рано или късно оставаш без работа. Тайната е в иновациите като ги сервираш на части, нищо че ги имаш готови.

По-голямо тролене от твоето не може да се измисли. Тосхиба никога не е била голям играч. По времето на соца, въпреки забраната, тя тайно продаваше техника на СССР за производство на много безшумни двигатели за подводници в резултат на което беше лишена от пазари. Преди две години финансистите и "надуха" печалбите на фирмата 1.2 милиарда долара. След като лъжата излезе на яве, тя загуби 4 милиарда долара. Това разделяне на 4 клона е факт от доста време, но сега го обявяват официално. Това е опит да се спаси поне част от цялото. Използват системата на Уорън Бафет. Стага ти толкова

Да бе да го ева в неолиберализма. И така заводо у наше село и той фалира, нищо, че имаше 600 души администрация.

Ту Шиба, Ту Не Шиба, другите две не ги знам.

И измежду редовете: - "фалит дъщерната й Уестингхаус електрик (Westinghouse Electric)."...!!! Яко щеше да ни НаШиба с Ядрената Централа "Westinghouse Electric"...!!! Да се благодарим само на Господ, че и този път спаси от Шибане България...!!! Дааа...!!!