Спряха топлата вода в центъра на София за 4 дни

Топлофикация-София спря топлата вода в центъра на столицата за 4 дни, заради изграждането на трасето на Северната тангента. Авария спря водата и в други райони.

Обратно в новината

Коментари - Спряха топлата вода в центъра на София за 4 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е недупостимо как може да сент сещат сега да правят ремонти и да со спират водата когато си искат да неможе човек да си измие ръцете без да му замръзнат после искат да се плащат данъци и сметки да им сент возят гъзовете в новте с класи а тея които спорят явно нетрябва да си топлят 1 час вода за да могат да се изкъпят през 21 век

Нещастници, цяло лято нямаше топла вода, а сега и зимата... Боклуци обрани!!! Пак с котлона и легена ще се кара... Боклуциииии!!!

Здравейте, искам да знам защо квартал Фондови жилища до ул. Щросмайер също няма топла вода.

Прочети пак статията! Целите Фондови жилища влизат в този район, където е спряна топлата вода за ПЕТ дни, а не за четири както умникът е написал.

РАЗБИРА СЕ ! НАЛИ ТРЯБВА ДА НИ ДАВАТ ПРЕДИЗБОРНО" ПО ТЕЛЕВИЗОРА" КАК РЕЖЕМЕ ЕДНИ ЛЕНТИ, А ИНАЧЕ ХОРАТА" КУЧЕТА ГИ ЯЛИ БАБА ИМ НА СЕЛО САМО С ТОПЛА ВОДА ЛИ СЕ Е МИЕЛА? " КАПРИЗНИ СОФИЯНЦИ ТАКИВА ВМЕСТО ДА ВАДАТ КАРТОФИ-ПРЕТЕНЦИИ ??????

Фандъкова иска на изборите истинските софиянци да си личат по миризмата. Пак си изберете мюрето на ген. Борисов за кмет. Малко са ви одрали до сега, дайте им още.

Топлофикация ще осигури топла вода с водоноски. Нема да се плашите!

Да бе, ще осигурява!? Две водоноски, залепени една за друга - за топла и студена вода. К'во я бОли фара нея, че некой си е решил да прави прека тангента на околовръстното, че да им по-лесно на селяните да стигат от единия край на София до другия без да обикалят по Околомръсното? И к'во я бОли тая Топлофикация, че м/у тая тангента и бъдещата бивша северна дъга ще има нови жилищни квартали, за да могат все повече селяни да дойдат да се урбанизират....

Чук и трион ли да си носим?

м...ка..му на Путин. Пак ни врътна кранчето!!!

е СЕГА какво ти е виновен Путин, че ТОПЛОФИКАЦИЯ ще си мести гъзопровода? И че нашите "общинари" и "майстори" не разсъждават, а само им плащаме заплати?

И за какво тогава бяха безумните спирания на топлоподаване от по няколко месеца през лятото?

къде мога да гласувам за ГЕРБ още днес?

гласуваи за боико напълни му още джоба че му е малко

Новината много закъсня. На сайта на Топлофикация я има от 12-ти и то като напомняне, т.е. имало е и по-старо съобщение. За какво ми е сега да ми казват защо сутринта ми спря топлата вода и трябваше да пускам проточният бойлер? На това отгоре новината е грешна, защото планират топлата вода да е спряна за пет дни, а не за четири, но който не мисли и вади 14 от 18, без да съобрази, че крайните дати също влизат, така става - грешна новина.

Спират парното от 14-ти до 18-ти според съобщението на Топлофикация, което е 5 дни, а не 4, както "умно" ги е преброил автора на статията. 14, 15, 16, 17 и 18 - ПЕТ дни.

Мдааа ... Имаше една песен-Послание на Кръпката... (...'живеехме' Си такааа..;-)

"Спряха топлата вода в центъра на София за 4 дни........" Мен това ни мъ притиснява.........важното е до сряда да я пуснат, че тогава мием катерицата и газянгата!

оди ги топни у Искаро

Ей, това пропагандистите - комсомолци на Фандъкова са голяма работа - спряха топлата вода. И веднага - само през едно съобщение дга новина - колко е вредно парното (по подразбиране - и топлата вода)... :)))

- Абе, ти да не си софиянец? - Не бе, така си мириша!

селяндурите в София и без това не обичат много-много да се къпят

Даа, МНОГО станаха селяндурите в София вече! Трябва да се намалят, че водата не стига, е, извънредни ремонти правят заради селяндурите от провинцията.

moket1

Спрели топлата вода в центъра на София, защото има строителство край Илиенци и Требич. Добре, че не е ремонт покрай Петрохан, че сигурно и студена нямаше да има... XXI век - да, да, ама не!

?!?! А, да помислиме малко преди да пишеме, а! Покрай Илиенци и Требич....минава газопровода, който захранва ТЕЦ "София"! Дали е нормално, като правят газопровод да няма топла вода...?!?! Еми най-логичното е именно това, защото без ГАЗ няма ТЕЦ, няма и ТОПЛА вода...?!?! А, сега модераторчетата вместо да те ограждат "ГЛАВЕН" в жълто, да вземат да се оградят тях си в червено!.........И после ето как шантажирате хората......

Спряха топлата вода в центъра на София за 4 дни Какво са 4 дни , при положение, че в кв. Лозенец/горната част/ нямахме 4 месеца.

И аз съм в Лозенец, ама ние никога не сме имали топла вода. В смисъл, топла вода си имаме, но не от Топлофикация.

ОБАЧЕ ДАНЪЦИ ПЛАЩАМЕ КАТО ЗА БАРОВСКИ КВАРТАЛ.

Паралел от съседната новина за вредата от парното, има ли изследвания за вредата от топлата вода?

И в студентски град няма вече 2 седмици...

За кво ви е...?!? И без това селендурчетата не се къпете!

Важното е в неделя да има! Да можеме да се къпеме с жената и децата.

Блазе ти,дано да дойде до неделя! Ние като се къпем в сряда?

Божеее ама вие само един път седмично ли се къпете (само в неделя) ???

АДСКИ МЕ Е ЯД - ако такава им е целта, нацелили са я! КАК ЩЕ МЕСТИТЕ ГАЗОПРОВОД ПРЕЗ ОКТОМВРИ, БЕ, ПИШМАН СТРОИТЕЛИ, А ВИЕ, ТЪПУНГЕРИ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ, ЩО НЕ ГО КАЗАХТЕ ПРЕДИ ДВА ДНИ - явно решението е взето изведнъж и да става каквото ще - АДСКИ МЕ Е ЯД, ДА ВИ СЕ ОЩЕВИ ОНАЯ РАБОТА ДАНО и през тангентата ми е дали ще ви боли.......

аз да ви е.а ма..ата ченгета смотани с една топла вода не можете да се оправите ве селяндури смотани като не го умеете не го вършете нека частния бизнес да се занимава с това аман от общински инициативи...

Пак навреме съобщихте, при свършен факт.

Строителства, ремонти - добре. Трябва да се строи и ремонтира. Ама как става така, че нон-стоп ремонти наоколо, задръствания, спиране на вода, и какво ли не - и пак ходим по разбити улици! КАК ГО ПРАВИТЕ БЕ! КАК успявате нон-стоп да ни създавате проблеми, а насреща да няма нищо! Или щото нали 25 години нищо не било ремонтирано... а кой беше кмет на София последните 12 години бре, КОЙ? Това някакви сериозни умения се изискват - нон-стоп ремонти, и всичко да продължава да е разбито. И как се сетихте октомври месец да местите газопровод? ОКТОМВРИ! Да бяхте изчакали зимата направо! И браво, успяхте да ни уведомите, че няма да има четири дни вода съвсем малко след като я спряхте! Браво! Е*и некадърниците.

И на вас да ви ема бабата!!!

Сетихте се да речете. А сутринта, га се насапунисах и водата спре резко - и дедовият умре от студ!

Като няма топла ще си миете задниците със студена,така както ги миехте на село!!!

Ти защо си мислиш, че на село въобще ги миехме...

Топла вода на банята колкото щеш, че и минерална. Циганите и бежанците там се къпят и перат, въпреки забраната. Колко му е да се надупят и да се измият:-)

За плановия ремонт можеше да ни съобщите малко по-рано.... Новината я разбрахме и без вас сутринта!

Ужас,не ми се мисли утре във Столичното метро,на какво ще мирише вътре,особено при учениците и Възрастните,Фъндъкова майката е.а на Софиянци.Оставка Оставка!!!Даскалке!!!

Ааа, искат си я даскалицата, с безкрайните ремонти, проекти, усвоявания на средства, и после пак да си трошат колите по разбитите улици.

Ауууу, и ко шъ прайм сега? Писахте ли на САЩ, Русия, на останала част от света, на АОЕ, на майната си? Да знаят, какъФ голем прУбУем е спУетял софиянци и "софиянци" ... Ох, ох, ох - ко шъ прай сега? Я селяците да земат менците и ги напълнят с гореща вода и марш към софия, да залеете софиянчетата со врела вода, да не помръзнат ... пухкавите те, на бай мангау :):):) плчката :)

Ти земи заплакни на жена ти оная работа да не мирише,а Софиянци ги остави,Те си имат ток,и ще си стоплят вода,а ти се къпи о Клозотоуу

Тапканьйе- брйеееееееее , дървесна кратуно недоваренааааааа , добре че останалите селяни не сме простави комплексари като теб , че да не не ни е срам от себе си . Та нале столичното Вуте да е зле , за теб е най добре , ех нещастнико кьопав .

Много важно,те там са само миекащи селтаци

Каква е тази авария, та засяга три места в различни части на столицата? Сега се сетили,че газопровода трябва да се мести! Чакат да падне сняг ли?

А ТОКА кога?

А Във Столичните квартали Надежда и Обеля,защо няма???