Коментари - Томислав Дончев ще подготвя местните избори през октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Соросова кукличка,дядо му Сорос ще му даде пари да увеличи циганската раждаемост ,защото още била ниска

Ние в Пресцентъра на Партията за българия настояваме Бойко Борисов да си ходи и неговите калинки доброволно да предоставят организацията на изборите в ръцете на Нашите експерти.

Геният на ''въведеното електронно'' управление сега ще се доказва и при изборите, че по някакъв начин трябва да уборят приказките на цвъки''след изборите ще говоря''....И дали някой мислещ се надява да ги ''подготви'' както трябва - честно, морално, прозрачно???след като му вижда цялата ''дейност'' докато властва толкова години????

нема начин с новия яйцеглав тиквата да не се суруляса на последно място

Не се заблуждавайте че маниерите и принципите на цвъки по време на избори са забравени от дружките му и няма да ги приложат още по задълбочено:((((( Избори каквито и да са трябва да се подготвят от НЕзависима комисия или нещо подобно от граждански представители а не от тия дето властват и се разпореждат с всичко що им влезне в ръцете...

Тоя е пълен празноглавец, изживяващ се като селски ентелегент всезнайко с мякящо-дразнещ акцент. Боко го е качил на шейната.

Как ще ги 'ПОДГОТВЯ'?

До тук се проваля с чумата по свинете... и за награда ще организира и избори!!!

Този габровски всезнайко и бърборко ще организира избори? Ресто, не струва!

PEYTSCH

Ехеее...Мая и Слави откога почнахаааа...Уха. Вече свършиха.

Малееее, ама си гламав! Тук иде реч за кметски избори, какви мая и Слави ти се привиждат?

Ами нали са с ищаси кметове да стават, особено Майчето? Иначе прав е човека, свършиха още преди да почнат.

Голям зор ще види Дежурния координатор - мъртвите души не са изчистени; няма да има машинно гласуване; няма да има видеонаблюдение... Докато напаснат протоколите, Гологлавия ще се изпоти...