ГЕРБ е отворена за тематични коалиции и подкрепа от всички

В парламента трябва да се търсят тематични коалиции – днес може подкрепата да дойде от ДПС, утре от друга партия, включително и от БСП, смята Томислав Дончев.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ е отворена за тематични коалиции и подкрепа от всички | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ПП ГЕРБ !!!! ОТ УТРЕ ИМА ПРОМОЦИЯ НА ЕВТИН ВАЗЕЛИН В РАЗФАСОВКИ НА ЕДРО - ТЕНЕКИИ ОТ СИРЕНЕ ПО 20 КИЛА !!! И ФЕСОВЕ ДИРЕКТНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ !!!! ПРОМОЦИЯТА, ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДО СВАЛЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РУСКИЯ ШПИОНИН БОЙКО БОРИСОВ!!! КОЙТО СИ ЗАКУПИ ВАЗЕЛИН И ФЕС ЩЕ ПОЛУЧИ БОНУС!!! СРЕЩА С ФЕЙЗИ, ОСМАН И РАМАДАН КУРАВ АГА НА 4 ОЧИ !!! И АШКОЛСУН НА ТАВАРИШ БАРИСОВ!

Отворена за тематични коалиции??? Да разбираме ли, че в днешното Народно събрание реално няма опозиция?

ГЕРБ Е ОБИЧАНАТА ПАРТИЯ НА НАРОДА!!! ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ МЛАДИ ХОРА!!! НАРОДА ОБИЧА ГЕРБ И ГЕРБ ОБИЧА НАРОДА!!! ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО И ГЕРБ ПОНЕ ИМА НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА!!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА НЕГО И ГЕРБ!!!

Ти от кой пленум си и в коя петилетка си мислиш, че живееш?

Абе, смотаняк, даже партийните секретари по Тошово време не бяха толкова надъхани...да не си пушил нещо, а?

Спомня си младежките години... Еееех, какво лозунги имаше тогава... Вълшебни... :)

ГЕРБ Е НАЙ-ОБИЧАНАТА ПАРТИЯ, ОТ НАРОДА!!! Все бяха псувани други партии, но ГРОБ'арите са "най-обичаните". Трети път, потретване от ГРОБ, няма да има. Времето за партийно строителство, точно в тази 2015 година, СВЪРШВА. Не е ясен месецът на този залез, само.

геРБ е тумора от който България е болна.

На такъв народа му казва "ибрикчия". По-скоро е чист ибрик! БОСТАН е подмолен факт, сега му викат "тематична коалиция"...толкова са тъпи гербаджиите, че дори едно свястно име не могат да измислят. от Уикипедия, свободната енциклопедия Коалиция се нарича такова сдружение, по време на което участниците действат заедно за постигане на дадена цел, но водени всеки от собствения си интерес. Такова сдружаване може да е временно и е въпрос на удобство за участващите страни.

Неоспорим факт е,че държавата в лицето на всичките си институции е деградирала.За втори път на Борисов се предоставя шанса да направи нещо елементарно-със силата,която на този етап има, да наложи спазването на законите от всички и за всички.Измислиците за ново Велико НС и нова Конституция ни захвърлят в далечното бъдеще.Проблемите са днес и трябва да се решават днес.Ако не го направи.... може и да няма трети път възможност за това.

Когато плюеше по ДПС Борисов не предполагаше,че един ден ще трябва да излизва там,където е плюл.Такъв човек не може повече да е начело на правителството на България.

Томиславчо, Нова година нов късмет , това ли искаш да кажеш на хората Дончев. Мери си приказките щото утре когато те изритаме от парламента за лъжите , да не станете една шепа хора като НДСВ.

jingiby

Даваш ли, даваш, бостанджи Боко, хубава България на ДПС-арска вяра? Море Догане, България ти давам, ала си власт и далавера на никого не предавам...

Само Кърджалийската околия срещу правото да се намърда в президентството.

На тази Тематична "коалиция" й отива следният алгоритъм: 1. Побликуване имената на кредитните милионери, източили КТБ. Незабавни арести, следствия,съд и осъдителни присъди! 2. Информиране на обществото докога ковчежника на ДПС Христо Бисеров ще се разхожда на свобода? Съд и присъда! 3. Докога ще търпим масончето Сотирчо да замита под килима всички обществено значими престъпления и тяхните извършители?

Бойко пак подведе хората! Оказа се че предизборните обещания за "проверка на ДПС", "никога с ДПС", "ДПС било разруха за всяка партия" са празни думи. Явно на Борисов 90% от думите са му празни, обещания без покритие. Всяко слижаване с ДПС надявам се да донесе намаляване на процентите гласували за ГЕРБ! ГЕРБ обещаха никога повече ДПС, а се оказа че за власт са готови на всичко и те като комунистите! Лъжи, лъжи, лъжи, Бойко пак подведе избирателите си с празни думи и обещания!

Добре де, а на е ли същото и за БСП? Не съм гласувал, защото нямам представена партия, на която бих имал доверие, но те питам, ако нещо се гласува предложено от управляващите и бъде подкрепено от ДПС И БСП, тогава коалицията да се разграничи ли? Това е абсурдно! Нека ги оставим да работят, ще си покаже стават или не! За момента няма по-добро решение

Ами че те вече показаха колко могат. И колко държат на думата си. Жалко само за хората, които пак са повярвали на Герб...а те се измятат като мокра дЪска, само и само да са във властта. Нашият народ има определение за такива хора, свързано с погрешна сексуална ориентация и намек за повреден мозък. Само едно ми е интересно - тези партийци с огромни претенции не са ли наблюдавали/чели най-близката ни история - за да видят, че който играе с ДПС, задължително ГУБИ ИГРАТА? И нищо чудно (даже много вероятно) на следващите избори другарят Борисов да го постигне съдбата на НДСВ...

БГ измислените политици вече трудно можеш да ги разбереш, преди беше гласуваш за един, получаваш друг, сега вече за който и да гласуваш, получаваш ГЕРБ???И защо трябва да се трошат пари за избори, прост народе, избери си Тиквоний Банкянски пожизнено за цар, намерете някаква службица и за Недоразумението в Президентството и ти си прост и те, лика прилика сте си! Добре, че вече 2 години ме няма в бантустана Булгарисан и НИКОГА няма да се върна тук, каквото и да ми струва това, колкото и да страдам за Родината си, докато са на власт Пожарникаря, Пръмова, Рамадан, снимащият се сам министър, Сергей, Местан, подлогата Бареков и мазните Гоцеви азбукари!!Бог да Ви е на помощ, скъпи мои сънародници!!!

Правилно! Стой си там където си и никога не се връщай "сънароднико"! Мий им чиниите, лъскай им кенефите и бъди "щастлив" и ти! Тези които аз познавам и са емигрирали, за друго не ставаха!

всички навънка сее минали през твоите мисли и изпитаня. обичаи булгаря .имаи вара.

То тогава единственият смисъл на "Коалицията" остава поддръжката на правителството при вот на недоверие. Един вид: "ние ви осигуряваме постове във изпълнителната власт, а вие ще поддържате правителството на всяка цена". Иначе как един министър от т. нар. "коалиционни партньори на ГЕРБ" ще изпълнява закон, приет от ГЕРБ+ДПС, а гласуван "против" от неговата партия!?

на това му се вика : -Селски тарикат - Бай Ганю - гьонсуратлък и пр.е, и пр.е .... или още по-точно : ОФ.СеСеСеРеееее т.е. афоризма, че властта е отврат и власт на всяка цена == КОМУНИЗЪМ /ББ/

си се писал бг - ти си руско мекере.

Въртим се в порочен кръг. Ние, народа повтаряме едно и също по форумите - те, политиците (БОСТАН) повтарят заучени до болка познати фрази, НО! са се усетили и изглежда НАГОВОРИЛИ да използват КОДИРАНИ послания: ДПС - "категория в политиката" ГЕРБ - "тематична коалиция" Така няма излизане от батака. Трябва да започнем отнякъде. Нещо малко, около което да се обедини народа. Нещо, което ще подобри живота на всички в страната. Едно е сигурно, само с писане няма да стане.

Тази година се навършват 100 години от началото на генеоцида над Арменците. Този изтрадал народ са православни християни като нас и е редно НС да излезе с Декларация с която да почетем паметта на жертвите.

а томислав ще е маиката на коалициите щотo тато е зает

Тия пак се заиграват с ДПС и за следващите избори избирателите им може да намалеят с още 10 %, както намаляха за тези избори.

и най-накрая дпс ще са водеща партия в парламента и ще махнат всички боклуци и малоумници от рода на герб и бсп,тогава сигурно ща линчуват ПФ и отделни хора от РБ!

Избирателите гласували за Бойко , не искат ДПС , и на следващите избори ГЕРБ може да сподели съдбата на НДСВ. Не високите сметки за ток , а непостоянната политика на кабинета ще развалят "седянката". Издънката с предложението за председател на комисията по култура , както и заиграването с ДПС , са" малките камъчета които обръщат голямата кола " Бъдете разумни !!!

Имайте късмет вратата дето сте им отворили да ги води до където и да е другъде освен до затвора...

Едно време са му казвали безпринципност, а сега - тематична коалиция.

Шубето е голем страх за управляващите!

ДА СЕ НАДЯВАМЕ ,ЧЕ ТЕЗИ ОЛИГОФРЕНИ ЩЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ПОНЕ ДО МАЙ МЕСЕЦ ПО ДОЛНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ИМАЛО ОТ 1915-ГОДИНА НА КАТАСТРОФИ И ОЛИГОФРЕНИЯ ТЕ ДО РАЗКОСТИХА БГ И ГО ДОВЕДОХА ДО ДЪНОТО КАТО ПРЕЗ ПЪРВАТА СВЕТОВНА А БГ Я ЧАКА ПАК ВТОРАТА А ПОСЛЕ И ПОСЛЕДНАТА ТРЕТА

Е как да стане? Те ясно заявиха, че са безпринципни и да са във властта е основно желание. Това е на цената на ВСИЧКО

Че тези предишните твоите олигофрени бяха ли по различни бе Доганче мамино; Вземи си бибероната и лягаи Късно е

Ако трябва да съм честен...БСП са същите олигофрени...а и не само те!

Всички сте еднакви дупедавци Едно се говори преди изборите друго се върши после;Подтвърди се тезата че ДРС управлява Ще трябва пак да целувате задника на Доган и Местан за да продъжавате да крадете заедно БГ народа Нещастни говеда

Ха-ха-ха! ББ клати електората, както си иска. Нахитрял е от предишния път след като му духнаха под опашката и манипулира раята овреме. Иначе ходете да гласувате, легитимирайте продажната власт служеща на група олигарси.

Герб заявиха много ясно още при преговорния процес,че ще търсят плаващо мнозинство.Всички чуха и всички знаеха.Сега партнъорите реват че се чувствуват изиграни.Всички знаехте ....но бързахте да влезете във властта. Няма как с 4 % да се налагаш и да определяш правилата,приел си поддържащата роля!

Отворкьовци. С две ръце и с всичка сила, та отвърстието да се вижда отчетливо и да е лесно достъпно. Приятно прекарване!

Изпълнителният директор инженер технолог, доктор, професор по високоалкохолни напитки г-н Пламен Молов, чи е, помисли малко и кажи верния отговор на ДПС -еееееее! И още си прибира рушветите?

........Нови фронтове се откриват с влизането във войната на Османската империя по-късно през 191ч година, България и Италия през 1915 (!!!!) година и Румъния през 191ш година. --- воина през 2015-та за бг-то, а? ---

АБЕ ЗАЩО ДПС НЕ СИ ГО ВЗЕМЕ БОРИСОВ НА МЕСТОТО НА ДОГАН?! ТОЙ Е ПО-ТУРЧИН И ОТ МЕСТАН!

Дончев, много съм чувствителен на тази тема.. особено на тема БОСТАН! Та Дончев, с тия "тематични" номера, тематично ще го издухате на следващите избори. Нищо лично.. просто ще ви покажа среден пръст

Иво-10, да та клецам в дупцето кафявко !!!

Така е габровски пезевенк. Важно е калимерата да върви...

Няма да го обиждаш баткото!!! Страхотни идеи има!! Жена ми има три по-малки сестри..... Ще почна с тях разговор на тема:-"тематичност на секса в по-големите семейства...."

Продавам изгодно,тематичен "ВИНЕТУ"!! Днес "ВИ".... Утре отново "ВИ" ама вместо с "В" е с "М"..... Вдругия ден "НЕ"......

aide pak glupostI! Koga shte widim plan za spasenieto na 2015-ta? Godinite 1515,1615, 1715, 1815, 1915 sa loshi! sledowatelno i 2015 ste byde losha!

Накрая всички парламентарни партии ще направят тематична коалиция срещу ГЕРБ. Когато провалите станат достатъчно очевидни всички ще гледат да са по-далеч от бат'им Бойко.

В политиката тематика за да се получи при общата лапачка правилната математика!!!

Долна герберска сган!!!!!!!!!!!!

Хе-хе-хе..... Чуете ли за тематичност,значи от ДПС са им сложили седлото и яко ги яздят.......

Алъш-вериша с ДПС , ГЕРБ ще нарича вече "тематична коалиция" ?Стига с тия милиционерски номера бе Борисов !Я си прибирай Цветанов и бягайте при Ердоган за "политическо убежище" , защото скоро ще Ви припари по задниците !Копелета!

Тематични коалиции!!!! Колко артистично...... Колко "тематично-романтично"..... А какво ще кажете,за тематична лапачка??Днес съм аз-утре си ти.... И с пенсиите трЕб`а да стане така!!Днес получава пенсия бай Иван,а другия месец е ред на леля Пенка!!Тематичността,е майката на нацията..... Ама.....както и в политиката,тематиката се прилага и в любовта Уважаеми Господин Дончев!!От едни професионалистки,наречени проститутки...... Ай у лево ре!!!!

ОБЯВА!!!!! Срещу скромен хонорар,организирам успешни тематични избори!!!