Тома Биков: Няма депутати, няма разход

Предложението на БСП за намаляване на депутатските заплати е лицемерно, смята Тома Биков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лицемерно е Биков да взимате по 10000лв.на калап в НС ,а мин. РЗ да е 510 лв. и мин. пенсия 200 лв.За да не е лицемерно намалете си парите , огромните отпуски и ходете редовно на работа в парламента.

Добре го е казал Тома Неверни. Няма депутати, няма разходи. Няма депутати, няма корупция. Ами засрамете се и си отидете по селата!

И не само да ходят редовно,но и да вършат работа. Не да спят по банките и да чакат да мине деня.....

другарката нинова да аплодира биков за това че казва че ако няма дупетати няма заплати,а ако верно няма дупетати тя само на техноимпекс ли ще разчита

Този го е страх да не му падне заплатата. Не бой се Говедофф, и да стане нещо, пак ще получаваш в пъти повече от нормалния българин.

Велико Народно Събрание,100 депутата на останалата 3 милионна България и нов Стамболов!Това е спасението!

БИКОВ е РУСКА фамилия тоя сьс сигурност е потомьк на някои комунист женен за РУСКИНЯ

Редовно викаш ШИШИ и Сокола вьбще не идват на работа в НС и взимат заплати.все едно да НЕ ходиш на работа и ДА ИСКАШ ЗАПЛАТА И ПРЕМИЯ ОТ ШЕФА СИ

по/големо ЖИВОТНО в БГ и по-лакомо и безотговорно -НЯМА,лапат обилно от бюджета,а пенсионери мрат от нямане....окрдоха пенсионния фонд и само мърморят колко не им стигат пари за охолство....и прахосничество...

Тоя мяза на цистерните за фекални ями----където се оцвъка Цвъки, Бою и ГЕРБ---Тома Кравов тича да изсмуче!:)))))))

Най накрая ще има радост за хората поради милионите икономии от вашата издръжка, защото работата ви и вие за чеп за зеле не ставате

ех млади човеченце многосе изморихте много работите хайде на почивка останете на 120 ище получите по 20000 лева срам ипозор за вас 00000

време е да сиодиш у дома9000

Разбира се че депутатските заплати трябва рязко да бъдат намалени На практика гражданите не получават нищо полезно от депутатите а пари без работа не се дават никъде

ПОРЕДНИЯТ КЛАКИОР НА МАФИЯТА ПРЕДИ БЕШЕ ОНАЗИ МАРИОНЕТКА-МАЖОРЕТКА а.теодороФ СЕГА ПЪК ТОЗ СЕ НАПЪВА КаТ ГЛИЗЗЗ на БУЦА ЖАЛЪЪК

Няма депутати, няма разходи; Няма човек, няма проблем. Популист, та дрънка. Биковчето е фен на Сталин :)

Всички реват против депутатите, но като беше БКП на власт пак ревахте, че един командва. Последно колко хора да командват тази държава 1, 20 или 200??? Искате търновската конституция, ама и в нея има депутати. Бтв, едно време депутатите също са вземали доста над средния доход на селяните. Или може би предпочитате анархия? Цар Гого? Последно?

Може да е бил Волов, па да се е прекръстил на Биков за благозвучие, пък и да не го бъркат с героя от Априлското въстание, знае ли човек. Пък и Биков звучи като нещо с ти, макар че за тоя се съмнявам...

Внедрени помияри в гроб - биков, антон тодоров, гърневси, цеца стругарката, лъчо мозъка деси свирката, георги марков..... ! Какви идиоти трябва да са родителите за да носиш името биков?

сега да каже като намалят дпутатските заплати нейните хора дето нямат нейните приватизации как ще я карат,или ще трябва да се подписват на борсата,грбаджиите отдавна са шуробаджанаци с червената мафия

Ми аз съм съгласен. Много от депутатите са само разход. Че и вреда дори. Та - много от тях може да ги няма - 80 например са ни ПРЕдостатъчно. Ква шъ кайш, а???

Това със закриването на парламента никак не е лоша идея, ползите ще са много. Ще се спестят пари за депутати и "сътрудници". Ще спрат да се правят калпави закони, които да се променят поне 5 пъти годишно. Ще спра да виждам муцуните на Цветанов, Нинова, Кирил Добрев, Желю Байчев и още куп тъпанари. Ща спрат да се дават пари за "лобизъм" от бизнеса и той ще живне. Е, има си и един минус - няма да има безплатен цирк всеки ден. но ще го преживеем. Аз адмирирам господина Бикова!!!

АМА БИКОВ, ТО НЯМА НУЖДА И ОТ ПАРЛАМЕНТ БЕ, ПРАВИЛНО СИ РАЗБРАЛ, ЧЕ 240 МУТРИ НИЩО НЕ ПРАВЯТ, ВЗЕМАТ НА МЕСЕЦ ПАРИЧКИ КОЛКОТО БАБИТЕ НА ЕДНО СЕЛО, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ , БЕ!?? НЯМА ДА СЕ НАЯДЕТЕ МАЛКО ЛИ КРАДЕТЕ, ЧЕ И ОЩЕ ИСКАТЕ ОТГОРЕ, БОКЛУК МРЪСЕН!!

Дупетатите също трябва да ядат, ама каквото и колкото тези, които са ги избрали. Заплатата им трябва да е най-много 2 средни заплати за страната и без разни там добавки. Да почиват колкото останалите работници. Никакъв служебен транспорт, никакви евтини кюфтета, никакви бордове и втора работа. Ако не им допада-по една мотика осми номер и по родните села!

Няма депутати като нас, няма разход! Абсолютно вярно! Всичкото депутат, и леви, и десни, и средни (следнопоови) - аут, на боклука!

Само да припомня нещо, изречено от политическия хамелеон Биков за Бойко Борисов: "В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател...Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор”. И какво искаме от такива недоразумения, при това в момента един от основните гробарски говорители. Да не говорим за Цвъки, Гърневски, Антон Тодоров и още много други знайни и незнайни войни на "Шайката" (по А. Тодоров). Партия, разчитаща на дитирамбите на изброените личности, няма бъдеще.

И 80 депутати са ни много. Болшинството са нищо правещи или работливи глупаци като Цецко / по-вредни от първите /. Предпочитам експертно правителство - финансист, икономист, юрист..., избрани с конкурс, излъчен по ТВ-то. При първата издънка - отзоваване на министъра и задължително затвор, ако има злоупотреби с държавни средства. ПП: Белгия как изкара 1 година без правителство?!

бастунът актьорче от ЮЗУ пак изпълзя и се размириса...

Всеки един депутат е корумпиран, защото получава дарения от т.н. спонсори. Спонсорите не дават пари, защото споделят политическите възгледи на депутатите, а защото им поръчват да правят закони в полза на "дарителите". Въпроси има ли?

Като го гледам и слушам този посерко,спокойно може и без него!!!

Така е,другарю Биков,има депутатини,има разходи.Мисълта Ви е типично сталинска реплика/дуплика. Ще я доразвия по гербаджийски.Няма депутати,няма родители,просещи помощи за тежко болните си деца.Няма депутати,няма инвалиди в мизерстващо положение.Няма депутати,няма гладни,опърпани пенсионери.Няма депутати,няма дупки по пътищата.Няма депутати,няма хора,ровещи в кофите за боклук.Няма депутати,няма България,най-бедната в ЕС.Няма депутати,няма.............................

Браво биков !

За две години депутатските заплати са се увеличили с 30%. Всеки може да си прецени с колко са се увеличили личните му доходи.

Въпреки че е хамелеон. Прави са и от БСП за намаляне на депутатите. България е по-малка от Москва, Чшкаго, Париж. В тези градове 1 кмет, 1 полицейски началник и градски съвет се справят с население и икономика няколко Българии. 50 депутата на президентска - кметска република са предостатъчни.

че то осана ли някой

Не е ясно защо депутатите които само спекулират с идеи и обещания трябва да получават повече от служащите хора ? Това е срамно положение в държавата.

Помияр .

Помияр .

Няма го бико томов, няма разходи.

Нима животът ще спре, без дебелосерковците от парламента? И без това животът си тече на самотек, по добре ще бъде без депутати, поне няма да се ядосваме с тъпунгери!

В едно телевизионно предаване този посерич БикоФФФ водещата го пита кой е собственика на Булгар Табак а говедото започна да гледа в тавана и измуча ми ми ииии миии собственик е СОБСТВЕНИКА!!!!!!!!!!!!!! Умен като Цвъки ГуменкоФФФФФ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Майко мила, как не го е срам да каже, че раборят добре? Та тези изобщо не работят! За да се оправим трябва драстично да се намали броя депутати - някой долу спомена 80, което според мен е добра цифра за малка страна като нашата. Трябва да има условие, че да си депутат или министър не трябва да притежаваш или да имаш участие в някакъв бизнес, фирма, холдинг нито ти нито някой от роднините ти /това трябва да се приложи основно при избор на кмет и общински съветници, че там нещата са страшни/ за да няма конфликт на интереси, печелене на проекти и обществени поръчки от "наши хора" като така ще се намали и влиянието на организираната престъпност върху властта. Обаче това при нас няма никога да се получи, понеже кое куче пуска кокала след като го е вече захапало?

Това е едно рядко -----,дето решето не го хваща

Но важното е ,че смело го демонстрира

Нещастници,ние сме се подсигурили.И 120 човека да гласуват,пак 240 ще им ядем парите

ще излезе немита с години п.т.а, ако въобще е възможно това. За него - да! Не ви ли смърди и не ви ли разваля хубавата вечер с отвратителната си смрад това подобие на, с голяма трудност ще кажа човек.

Жалък лизач!

Типично нагло поведение за гербер!Той не е станал депутат за да му намаляват авантата!Напротив , за пари и майка и баща ще предаде , за народа въобще не му говорете!

ебавка ли е? Да го поздравяваш, пишейки фамилията му или както се представя, с малка буква? По-големия проблем е, че си твърде много зомбиран или ангажиран с неща, породени от зомбирането.

не знам как да ти напиша повече +, но защо си разваляш, предполагам хубавата вечер с едно смрадливо лайно, говно, както и да се казва?