Токио обяви първа японска жертва във войната в Украйна

Говорителят на правителството Хирокадзу Мацуно съобщи, че около 20-годишен японец е изгубил живота си при сражение в сряда

Обратно в новината

Коментари - Токио обяви първа японска жертва във войната в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето за това е тази западна пропаганда как Украйна печела за да отидат повече такива глупаци да си похабят живота за едното нищо. Украйна не може да спечели.

Браво на ДИР-а! Най важното е да се ПОДЧЕРТАЕ .......ЯПОНЕЦ! Тъничка пруруска пропаганда! Тя Русия се бие срещу НАТО и цял свят, та затова и е трудно!!!! Виж, Кадиров, таджики, узбеки, сирийци, иранци, и всякакви други джагали са войни на православието и на ПРАВОТО!

Из ДИР.РУ.

Как искаш да го нарекат украинец от японски произход ли? Много си зле.

Къде е Япония, къде украйната ... Да прекосиш половината свят само и само да задоволиш патологичния си мерак за убийство... Намерил каквото търсил.

да беше само японци, до тук доказани утилизирани са националности от цялата натовска измет-десетки хилаяди избити или пленени "отпускари" от натовски държави.

Истински ГЕРОЙ! ПОКЛОН! СЛАВА УКРАЙНА!

По-скоро са истински глупаци.

Да би мирно седяло, не би чудо видяло - българска народна мъдрост. Ама кой да слуша мъдростите на вековете.

КакВо Търси На Мама Си в ГъЗът в Усрайна, гореспоменатият индивид ????

Sm3hurk0

Щом до сега (13.13 ч.) само това е новината за войната в украйна, значи положението на украинците не се е променило - т.е. руснаците нашоквак канчетата на украинците. Ако беше обратното - сигурно щеше да има прекъсващи новини за слушам зеления наркоман... :)))

Щом ти се появи, в качеството си на тартор на задунайските ибрици на бункерния терорист, значи Мутрафонова яко е набивала манерките на нощната смяна от дебили-задунайци.

Вижте сега ... руснаците отстъпват героски бързо, а украинците напредват позорно бавно :). Въпреки, че според мен това с Херсон е много съмнително. Случо се ден, след като се установи, че от САЩ неофициално са разговаряли с двете страни, и има някои неща, които просто не се връзват. Ще укрепиш града, ще го превърнеш в крепост, ще го въоръжжиш до зъби и после ще си биеш чукалата, при положение, че терена е равен и можеш да пречукаш противника от далеч и да се криеш в града. Пълно безсмислие. Но ако погледнем фактите - твърде слабия, да кажа бутафорен обстрел от страна на ВСУ, съчетан с почти никаквата ответна реакция на Русия предполагат, пе всичко е проговорено предварително. Аз лично се радвам, защото не умират украинци и руснаци!

Лесно е младите да се поддадат на заблуда. Жалко за японеца.

Много по-лесно е да си останеш русороб цял живот...

видя се че робите и зомбитата са на запад от Русия.

Тайванци няма това са китайци.. сега има ли единен китай или няма?

Добри новини. Дайте и за поляците. Бая поляшка измет натори руската земя. Или тея даже не ги броят вече

Чий го дирила и тя там та сега взеха и те едва ли не ''герой'' да го направят, че видите ли ''дал си живота'' за тези които опропастиха живота на милион японци с ''подаръка'' от бомби..

По собствено желание, като Японски военен представител в Русия, воюва срещу турците и за героизъм си при Плевен получава руския орден "Свети Владимир" и ордени на Румъния. Япония, нещастно тролче, е най-великата държава в Света. И в момента. Живеят в 22-ри век. Като индустрия, култура и социални отношения. Слава на Японския Герой!

https://bulgarianhistory.org/seygo-iamadzava/

Мъж на около 20 г ,този ЕГН няма ли ,сигурно и името не му знаят.

Руската армия кога ще превземе Москва? Не се търпи вече тази излагация.

Тя Москва потъна бе.... Отиде точно там, където я прати украйския граничар на змийския остров!

Кой граничар бе тролче - умрелият , дето зеления наркоман го погреба с почести, или възкръсналият, дето руснака го приютуи и нахрани? Кух си като мандолина, ама ти е простено. Внимание: Постоянното тролене от козяк вреди на вашето психическо здраве!

А чий го е дирил на другия край на света в чужда война ?

ДИР, не ни занимавайте с глупости! По-добре проверете слуховете, че Съливан договори с руснаците т.н. "левобережна" Украйна. Нещо много лесно руските войски напуснаха десния бряг при Херсон. Нито един оръдеен изстрел по тях от украинска страна - не ви ли направи впечатление? Дали Щатите не решиха да съкратят /засега, разбира се/ натовската агония и да предложиха има-няма половин Украйна? Не могат да предложат никакво ПВО/ПРО и бойните действия съвсем скоро ще се превърнат в месомелачка за украинци и наемници, както вървят нещата. Дайте ни инфо за това какво се договориха Съливан и Патрушев, не ни пробутвайте глупости и фейк-нюз...

Объркал си се Украинската артилерия здраво ги удря по задницата Но разбирам таз надежда остава Руската излагация да спре

че то укрите имат ли артилерия бе смешник

Лъжеш бе. шебек! МНОГО ЛЪЖЕШ!!!! Ще ти се САЩ да подарят украински земи на Русия, ама няма как да стане! А че обичаш да лъжеш - доказват го думите ти. Има няма половин Украйна /според теб/ е по-малко от една седма, защото максималната площ, която орките окупираха е 20% от страната. А както знаем, вече голяма част е освободена и наторена с доблестни фашистки войски на оркската армия. САЩ няма да започнат преговори през главата на Зеленски по две причини: Първата е, че ако го направят, Зеленски може да смени курса и тогава САЩ губят стотици милиарди, които наляха до сега в мероприятието. А втората е, че само Путин казва едно, а прави друго - пример - ученията край украинската граница, които НЯМАЛО ПО НИКАКЪВ НАЧИН да се превърнат в нападение... Долна измет сте това путинистите - МНОГО ЛЪЖЕТЕ!!!

Съливан бе и в Киев, бля. САЩ НАТИСКАТ УКРАЙНА ЗА ПРЕГОВОРИ С РУСИЯ. Защото Русия трябва да капитулира по Международното право, бля. Преговорите, които ще води Украйна с Русия ще са са БЕЗ ФЮРЕРА Путин. Зеленски многократно го е заявил. А Съливан бе в Русия за да бъде намерен руския генерал Дьониц, който да води преговорите по КАПИТУЛАЦИЯТА НА РУСИЯ. Както генерал Дьониц е води преговорите и е лицето на нацистка Германия при капитулацията и. Това обаче не му спестява въжето на врата. Тогава Хитлер изживява последни часове в БУНКЕРА ....както днес Путлер ги изживява в своят бункер.

Е, Дьониц беше адмирал, ама за масите това е без значение. Иначе Дьониц подписва безусловната капитулация, защото по това време Хитлер е мъртъв. Студени тръпки ще побият Путин, ако се търси пълна аналогия.

Руската войска още не е напуснала Херсон. Някои чак днес са разбрали, че трябва да напускат. ЗСУ са съборили окончателно Антоносвския мост и сега всичко се изнизва по понтоните, докато украинската артилерия ги бие. Руснаците бягат ПЕША, изоставяйки техниката. Има реална опасност (за руснаците) в плен там попаднат между 5 и 20 000 души. https://t.me/utrodagestan/4188 https://t.me/utrodagestan/4190 Тъпо ли е да си ватнишки роб, а?

Руснаците бягат с награбеното бухахахаххахахаа Аз смятам че ако им се изсере в устата руснак някои ще са доволни от това Тролдебилите в форума

Още един бивш нацистки съюзник !

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият

Имаш проблеми. Минимум два Психически, без коментар. Фактически - не щат руснаците да ги колят, който се е опитал все зле е свършил. Бая често - заклан....

Някой не е заключил вратата на психиятрията явно.....

Ако би мирно седяло, не би чудо видяло и каквото търсил - намерил !!!

Нали знаеш че това важи напълно и за 80 000 блядистанци, останали да наторяват украинска земя?

Нереде Ямбол, нереде Стамбол или къде е Япония, къде е Усраина? Амащом искал харакири - направил си !!!!

Зеленски призовал - 20 000 от цял свят дошли. Путин призовал - 2 милиона избягаха от блядистан. Никой не може да разбере дълбоката руска душевност.

А най-интересното е, че ти казваш истината и въпреки това блядистанците са ти нацвъкали минуси... България е пълна с руски шлюхи, които хем искат да живеят по европейски, хем поддържат путинизма... Мизерници са, но Путин ги величае, като велика нация и за това ще го поддържат докрай!

А Глиги кога? Или той взе парите и си би камшика :)

пускат само официално по някоя бройка ей така да има или някой си мисли че укрите са повече от китаците а там е пълно с наемници само и само на фащ да им се получат нещата

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият

Горкия японец. Умрял в защита на Родината си Япония.

Я обяснете референдума в Херсон И сега оттегялето от Херсон Русороби Нали в началото вие унищожихте авиация пво всичко стигнахте и до Киев А сега видиш Не била целта това Ама от Херсон до Крим има много малко равнинен път там продоволствията за крим са особенно хубава цел я кажете какво постигна Русия в Украйна Тази велика сила дето трябваше да сме с нея ???????????

Важното е да си с педерасите и да държиш анала смазан :)

Само тази новина ли е днес за Украйна?!явно Украйнската армия е в тежко положение....

Това убийство на първи японец бележи нови решителни победи за Руската армия. Пожелавам им успешното им отстъпление към Москва да продължи.

Той и Бай Дън си пожелава да не се насира и да не се губи но..

От кога на наемниците - убийци срещу заплащане се казват " доброволци". Айде спрете вече със тази ваша фалшива пропаганда. Ставате смешни и жалки.

Това са новите Европейски ценности

Ако тая безумна глупост не престане скоро, няма да има ни Украйна, ни Русия.. Мислете малко бе хора, в тая война е въвлечен целия бял свят.. Не говорим за регионален конфликт, всички са взели страна, и ако войната не спре, рано или късно ще трябва да участват с жива сила или по- лошо, с червени копчета.. Твърдим, че ислямистите са ненормални, е ние не падаме по- долу..

Каквото повикало, такова се обадило

А ЧУЙ ГО Е ДЪРВИЛ ЯПОНЕЦ В УКРАЙНА ?

Хаха не било цел да се държи Херсон Сма аз си кислех че и Одеса е цел Имповечето тула руски фенчета Ама не стана ?

Целта е да задържат Ростов, Кубан и Белгород

Ако им е какво търсят нагъзаки там, веднага сепуко.

"Сепуко" си правят жените, за мъжете е "Хара - хири"!

Начи са пуне хиляда жълтура ф гроба.

Ристето Иванов се готвел да замине за Украйна.

Аз там не стъпвам.

Защо сред толкова много русофили не се намери един българин да загине за Путин?

Ти ф усрайна ли си? Да мреш за американскити евреи.

Няма по прости от руските теролове Те още не знаят каква е целта на Питин Разбирам ги Всъщност никой не знае Толкова е брилянтна операцията му Напускането на Херсон / като част от териториятя /ако подкрепяш се наказава с затвор в Русия но всъщност ако не подлрепяш решвнието на виенните също се наказва с затвор Какви зрелищни дебили

Русофили ползват японска техника и лаят по Япония

Така е, ама защото няма севернокорейска...

То и ти лапаш тубумби и баклави от Турция, ама на 3 - март си "голЕм" патриот!

Аз не попържвам Турция, малоумник!

А вий защо биете негрити??

И квай таз японска техника бе боклук? Сичко у дома тий китайску.

Това съ първите известни... доскоро оцелелите от подразделенията в които воюват наемниците обезобразяваха труповете, така че опознаването на загиналите можеше да стане само след ДНК анализ.

Ти не си добре!

Ей и тези ни разминаха, тъй ли не се намери и един българин да загине за Украйна, като гледам как се напъват по талавизора ама само фъссс излиза, нямат топки, а гледай самурая, чест и поклон пред него.

Ми той затова дал фира самурая, за едната чест. Видял, че Украйна губи и си направил едно хара - хири, щото, нали, голям срам!

Япония има територия окупирана незаконно. Практически Япония и Русия са в състояние на война.

Кому го дири там японеца?

Те там си живеят, це дебил!

В Украйна ли бе? Осмисляй какво пишат хората, че се излагаш!

Аве окупанте България като губи войни и ни вземат територията и това ли е незаконно?

Япончето Курилите ли освобождава или се бие за мангизи ?

Ти колко мислиш, че плащат в Украйна 400 или 600 долара. В България като общак се изкарват повече.

Украина има платена армия като Вагнер само че парите ги дава правителството. Не може да съберат войници са мисййййй

отдавна няма вече укри... всичко, което сега се бие срещу Русия, но не и за Украйна, е сбирщайн измет от цял свят.

И боклука е хубаво да се ликвидира в коша ;)

Блядове Херсон же Украина Бухахахахаха Превземате ли днепър в посока Москва длавни руски войни?

Има много неща, дето ние тука на форума не ги знаем. Нито ми дреме за Украйна, нито за Русия. Но категорично не мога да кажа кое как е на фронта. За телевизиите не знам. Не гледам телевизия от над 15 години. Нямам такова чудо и у дома си.

Само идиоти като теб си мислят, че целта беше да се вземе цяла Украйна. Взеха точно каквото им трябва.

Да не чакат пак да изгрее слънцето посред бял ден?

Руската армия реално воюва срещу цял свят,паплач от къде ли не….Слава на Русия и техните смели воини!