Коментари - Бунт в Самоков заради спирането на краден ток | dnes.dir.bg
назад

Бунт в Самоков заради спирането на краден ток

Бунт избухна в ромската махала на Самоков, защото ЧЕЗ започна да прекъсва незаконна електромрежа, съобщи Нова телевизия. Десетки недоволни окупираха сградата на общината, стигна се и до сблъсъци с полицията.

Обратно в новината

Коментари - Бунт в Самоков заради спирането на краден ток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като прочетох заглавието помислих че ромите подкрепят стачкуващите студенти и нищо чудно целта им е една зъздаване на анархия

цял живот ли ще ги храним и гледаме тея марзеливи роми до кога да се протестира и срещо тях.или да работят или да хващат гората *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какво ги тарпим гадните цигани да им спират тока и да си плащат като нас а ако не искат да се спасяват *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

като се разкри частното енерго и организатора бат сали кого осъдиха никого циганите са на почит ще си направят друго енерго а ние само дето ще им покриваме кражбите с по високи цени на тока

Много ви е чудно, защо ми беше изтрит коментара??? Ех.... ама сте платени и вие! Та бях написала- Да ми е честит новият електромер, където днес са ми лепнали от ЧЕЗы Мека като превъртял, тъкмо да плащаме и на циганите откраднатия ток!

Добре си го казал, Гега. Другият път пак стой българино и не гласувай, нека тези от снимката да те управляват! Нямало за кой, а тези са по-добри с катуна да ни изметат , това ще стане след някоя и друга година...

Е затова са излезли хората пред минист. съвет и студентите, да има съд,когато крадеш независимо от етноса ! Да има нормална политическа класа а не крадлива, зависима просташка и крайно уродлива политическа прослойка зависима от чужди служби и пари!Това ако не се разбере ще си ни мачкат и ............. колкото си искат!

Няма оправия с тях и няма по-безпомощни и нехайни по отношение към тях правителства. Държавата ще клекне пред наглите цигани и кражбите ще продължат. И така до края на света ще ги носим на гърба си.

Браво, другарю! Циганите са наши електорални братя и трябва да ги подкрепяме, нищо че крадат! Пък българските студенти - ДГД, щото не са ни електорат!

Типично за гнусар от ДПС. Те всичките са си такива воглаве с главатарите си - онези лигави червеи Доган и Местан.

до това води толерастията, орките и БХК трябва да се заличат от лицето на земята

които иска тои ще знае ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наглостта на орките е безкрайна. Бат Сали е олицетворение на цялото ДПС - крадливи, нагли, долни, лъжливи гадове

Спиш ли?! Бат Сали прави нелегално енерго, а ти още не си му поискал имунитета да го направиш следствен! Цацаров, подкупна св*ньо!

да се вдигвем и ние на бунт и да не плащаме тока си

Като не си платим, ще ни изключат тока и няма да постигнем нищо.

Тогава ще ни сезирате да ви защитим срещу дескриминацията. Ще има и за нас по веригата...

ivo10

Мангалите като искат права, трябва да имат и задължения, а основното им задължение е да спазват закона и да си плащат сметките. В противен случай се получава нарушаване правата на лоялните български граждани. Аз имам право да не плащам сметките на мангалите и искам да го отстоявам. Не искам да работя за отпадъка на обществото, който нито иска да се интегрира, нито иска да се откаже от завоюваното право да не плаща, да краде и да получава наготово. Стига толкова. Държавата да си влиза в ролята и да не дискриминира своите лоялни граждани.

не е само в Самоков,навсякъде където има цигани се краде ток.Като им се каже на техниците от ЧЕЗ ТОЗИ КРАДЕ ТЕ КАЗВАТ НИЕ СМЕ ДО ТУК КРАДИ И ТИ

8901

Хем крадват хем нагли.Ама какво виждат от избранниците си-същото. Нали са едно следват ги, както комсомолците следваха комунистите в един хит от близкото минало.А защо има липса на сапун на пазара?

Не са виновни циганите, че ние сме тъпи овчи душици.

Така е ,като не ходите да гласувате,а бай мангал взима 20 лв. и масово е там,както и дълбоките гащи и забрадките.

Добре си го казал, Гега. Другият път пак стой българино и не гласувай, нека тези от снимката да те управляват! Нямало за кой, а тези са по-добри с катуна да ни изметат , това ще стане след някоя и друга година...

Значи, на нас ни спират тока, дори за минимална сума, дървата са по 100 лв. за кубик, а на тези паразити всичко им е без пари? НЯМА ТАКАВА СКАПАНА ДЪРЖАВА!!!

Хайде фандъкова да ги оправя!Нали е от Самоков?Много е лесно да си кмет на София с 1 милиард бюджет,който потъва като в пустинен пясък и не разбираме как е изхарчен.

.

Крийте коментарите, крийте ги! Един ден ХУЙ В ГЪЗА ще ви събуди т сладкия сън, който спите! Етнически най-толерантното нещо, което може да се направи с един гнусен мангал е куршум в главата и контролен в тила. Това още Хитлер го е измислил и започнл да прилага! За съжаление не емогъл да си довърши работата и затова днес е пълно с гнусни подлизурковци и дупедавци, които за някой друг цигански кинт са сапособни да продадат и собствената си баба!

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАС И ОЛИГАРСИТЕ, ТА ВСИЧКИ ИСКАТ ДА НИ БИЯТ НАС , А НЕ ИСКАТ ДА БИЯТ ОЛИГАРСИТЕ - НИЕ ПРАВИМ ТОВА КОЕТО ВИЖДАМЕ ОТ ГОЛЕМИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ .... ТЕ КРАДАТ И НИЕ КРАДЕМ .... ТЕ БИЯТ И НИЕ БИЕМ , ТЕ СЛЪШАТ ЧАЛГА И НИЕ СЛУШАМЕ ЧАЛГА ....

Алооо, другари комунисти.. Когато обещавате и си плащате на циганите, за да гласуват за вас, ви е хубаво, нали? Сега имайте грижата да им плащате и тока. Аз не желая да плащам заради тарикатлъците на Бат ви Сали- мангала.. Яко мачкане на всичко циганско! Мамка им смрадлива!

Ми то и едно време беше също на партийно събрание Другар ,другар пък после марш от тук ша та е.......... в сиганина

Да вземете да си плащате сметките и данъците.стига сме ви носили на гърба.заради такива като вас са високи сметките и за ток и за парно и за вода......

Брей за нула време мангалите се събраха повече от всички протестиращи и то без пари

Айде сега всички от България в Самоков и да ги пребием, та да знаят и в другите градове "етносите", че или плащат или изгарят!

БУНТ ЧЕ НЕ МОГАТ ДА КРАДАТ ТОК-ТОВА ДА СТЕ ГО ЧУЛИ НЯКЪДЕ ПО СВЕТА.ДА ВЗЕМЕ ЕНЕРГОТО ДА ВИ ПУСНЕ ТОК 100 000 ВОЛТА ДА СЕ ИЗПЪРЖИТЕ МАНГАЛИ И РОМИ--МАМ-- ВИ ГАДНА..................

ЧЕЗ спряло тока на ромеите !!! Как така ще посягат на електората на БСП и ДПС ?

Циганите имат само права, но не и задължения. Те могат да безчинстват колкото си искат и остават безнаказани, защото са основните избиратели на БСП и ДПС. Оставка, изедници български!

време е за ноемврииско всеобщо въстание,стига сме рая покорна

Не са виновни циганте, че българите се оставяме да ни стриже който се сети.

Напълно си прав! Зорлем ги наричаме "роми", плащаме и сметките, социалните и т.н...в пъти повече сме от тях, обаче народът тих, не му дреме. Защо ли не се учудвам?Погледни Априлското въстание, сигурно под 1% от населението се включва, за какво говорим тогава? Явно ни е кеф да стоим наведени, със свалените гащи!

защо по НИТО ЕДНА НОВИНАРСКА ЕМИСИЯ НЕ СЕ СПОМЕНА НИЩО ПО ВЪПРОСА??? КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТОВА??? ДО КОГА НИЕ БЪЛГАРИТЕ ще дундуркаме ЦИГАНИТЕ, и ще им плащаме ВСИЧКИ СМЕТКИ???

ЕС ни иска толерантни....Преди години бяха спрели тока в Столипиново,когато посланика на САЩ отиде и каза,че това е нечовешко.Какво ли би станало,ако посланика ни в САЩ отиде на такава акция в някое гето и каже същото ?

само да питам......някой знае ли ка се прави сапун? И......ако ДА, той става ли за нещо като знаем от какво е направен?

Знам рецепта за "Black Dove".

Българи , хайде да не плащаме и ние.......

Там където се засели циганин става пустиня , нищо не расте, нищо изградено не оцелява. Управляващи не им пука , а в Европа въобще нямат и понятие какво е това циганин и си говорят по принцип за някаква криворазбрана толерантност. Когато обаче им се изтресе един минимален катун от 200 такива човекоподобни животни почват да реват и да ги екстрадират. Тия от хелзинския комитет да вземат да приберат един катун в Хелзинки и да го превъзпитат преди да му защитават правата........

НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО МИНЕ ЦЪРВУЛА НАБЪЛГАРСКИЯ ЧОРБАДЖИЯ Е ТАКА !

Голяма генно модифицирана ябълка трябва да те е ударила по кратуната за да намесваш българския чорбаджия в циганския проблем. Явно не правиш разлика между чорбаджия в истинския смисъл на думата и крадливи комуняги вживели се в ролята на чорбаджии. По въпроса за цървулите явно си доста дърт и не си наясно че цървули има само по музеите.

Исакоооооо!!!!!!!! Внимавай защото тоя цървул е и много твърд и рита лошо батеееееее........... И болиииииии..............

Това важи и за комунистите - откъдето минат водата пресъхва и трева не расте.

Абе не си съвсем прав :). 25 години крадат от това, което беше оставено от бай Тодор и явно има още, като гледам.

аз започвам да се бунтувам защото ми омръзна да плащам за разликите от крадения ток на ромите и изобщо да ги нося на моя гръб като си плащам 100 % данъците. ОКУПАЦИЯ, ОСТАВКА, ЯЖТЕ МИ ..

ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ АХМЕД ДОГАН ТИМ СТАНИШЕВ И КРЪГА ПЧБ СИК + БОРИСОВ + БОРИСЛАВОВА ЦОЛО ВУТОВ ХРИСТО КОВАЧКИ МИТКО СЪБЕВ ОГНЯН ДОНЕВ ГРИША ГАНЧЕВ ВАСИЛ БОЖКОВ И Т.Н

в статията не се споменава, че накрая им пуснаха тока и протеста спря. Искам и аз безплатен ток до февруари, когато всичко щяло да бъде наред и ще правят партиди за мургавите!!!

Ами да! Като мине зимата. Какъв трик само!!!

Дали има ЦЕНЗУРА за този новина??? Новинете на БТВ в 19.00 нито дума за това, НОВА ТВ - отново ито дума, КАНАЛ 1 от 20.00 отново нито дума за циганския терор!!! До кога??? СТИГА!!! Спрете циганския терор!!!

МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ И ТЕХНИТЕ ДРУГАРИ ВИ КРАДАТ ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ, А СЕТНЕ САМО НИЕ СМЕ ЧЕРНИТЕ ????

с твоята аванта моята сметка е по-висока, щото трябва да плащам и за тебе! Мама ти мръсна, плащай или не ползвай. Нема да протестираш, щото си мизерен крадец, дето е свикнал да живурка на аванта!

ЗАКОНИТЕ ВАЖАТ И СА МЕН И ЗА ОЛИГАРСИТЕ - НАЛИ БЕШЕ ТАКА ?

Българи, ей така се протестира, скръц на тока, айде целата мала там...