Кънев: Защо БСП не покани в Правец и феновете на Живков?

Лидерът на ДСБ Радан Кънев попита иронично БСП защо не са поканили със себе си на паметника на Тодор Живков в Правец и Бойко Борисов и Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Защо БСП не покани в Правец и феновете на Живков? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помияр.

Радане пропускаш да споменеш и Иван Костов и съпругата му и много видни крадци от СДС.

Добре е направил Т.Живков по време на възродителния процес и ако това бяха направили в Югославия нямаше да се стигне до разцепление на страната и САЩ нямаше да ги стрелят.

въпрос на малко време е. Вместо да си дърдорите със закон сложете нещата по местата им. Не ни пускайте фишеци.

Имам едно въпросче, другарката Нинова не беше ли седесарка!

Тоя го е яд, че не са го поканили...

"...Остава само един въпрос..." Не Раданчо , друг е въпроса ! Примерно при положение , че покойният Жельо се явява лицето на СДС , а ти се явяваш гъзът на бившото вече такова , то какво ли представлява тялото му ?

Мене ми не е ясно сега БСП за "комунизъма" ли са или за социалдемокрацията Ако съдя по делата им са КОМУНЯГИ И В ЧЕРВАТА - не комунисти.

"Остава само един въпрос - защо този лявосектантски подход, другари? Защо не поканихте и другите фенове на Живков? Борисов, Каракачанов, Бареков, Първанов?" Това момче Кънев не е добре! Преди 3 дена говори за общ кандидат за президент заедно с ГЕРБ! Днес обаче напада Борисов по най-долния начин! Не знам каква му е целта, дали изобщо има някакъв план, но определено Кънев не си създава никакви приятели в ГЕРБ! Отделно че обърква тотално избирателите си. Момчето няма никакъв план

Радане, пак те пропуснаха. Ами така е, скомунистите забравят улугите, коиото доносниците са им правили. Какво да се прави - няма благодарност. Е остават големите пари, които са плащани на доносниците, а сега вече и това не плащат, въпреки усилията им да дестабилизират сегашното правителдство и да се докара тяхно.

"Остава само един въпрос - защо този лявосектантски подход, другари? Защо не поканихте и другите фенове на Живков? Борисов, Каракачанов, Бареков, Първанов?" ТЪП РАДАН! Има една приказка Тъп- Радане! Враговете на моите врагове са мои приятели! Когато имаш миниатюрна партийчица, НЕ плюй по всички останали, Тъп-Радане! Когато двама от твоите врагове се карат, ти подкрепи по-слабия, за да може той да победи твоя по-силен враг! Тъп-Радан обаче се хварля да се бори с всички наведнъж! Проблема на ДСБ е именно Тъп-Радан!

През 1989 БКП изключи Тодор Живков от редиците си! БСП обаче го прие в техните редици и му се кланя! Май БСП ще излязат по- големи комунисти и от БКП Май Курнелия ще ликвидира напълно комунистическата мъгла!

Живков май трябваше да бъде погребан по очи,за да му целувате га.*,защото това което направи при соца ,с него управляващите станаха адски богати.Целувай Кънев.

Сега управляват кретени! Правилно трябва да го помним, да вземаме пример от него ако искаме да я има България. Опростачените българофоби от герберастко-седерастката хунта да млъкнат, защото са насрани до ушите. Времето им изтече, ще отговарят за националната катастрофа и геноцида над българите. Този път прошка няма да има.

Държавник бил! Каквото му кажеха от Москва, това правеше! Не че сегашните са по-добри, не ме разбирай погрешно. Ама да величаеш този правешки селяндур, че бил по-голям държавник от настоящите - смешно е.

Не беше, не беше! Такива ткрадци като днежшниоте не могат да се надминат, ако ке и сто години да сда управлявали сто Тощовци. Такива бандити и обирници, такива бавни и "меки" убийци са ненадминати.

Историята няма алтернатива!!!!

И тези били вече други! И щели да се реформират, глупости!ѝ Колкото са се реформирали някога динозаврите... Само сипят поредните си простотии, белким се намери някоя от лъвите им да хване декиш ако има останал шсе още някой некоптиран към тях кръгъл идиот, иначе отлично знаят, че трябва да минат на ревим спасяване на кожите и на заграбеното... За тези принципът винаги е бил; "Колкото по-зле - за България, толкова по-добре - ЗА НАС!" и "не ме гледай аз какво правя, а какво ти говоря и обещавам"! Това е!

Курнелия търси популярност и може да се очакват необмислени действия.

Ако на вас баща ви или майка ви ви завещаят много голямо наследство в пари, недвижими имоти и други материални активи, няма ли да ходите да гробовете им, да запалите по една свещ, да кажете една-две добри думи, пък дори и да сте имали някои вътрешно-семейни търкания? Горе-долу такъв е случаят и с посещението на другарката Нинова и изпълнителното бюро на паметника на правешкия селяндур...

Ако Тато все още държеше кормилото, в най добрия случай Ваньо Мангъра щеше да е доцент по политическа икономия на социализЪмЪ, а еврейката Рада Дълбоката, щеше да е асистент на Мангъра.

Дааааа.... ! Радан Кънев, комунягата Иван Костов и жена му - партийния секретар Елена Костова се чувстват пренебрегнати защото не са били поканени!

Това питане на Рада дълбоката ли е,че тоя е срам за политическия живот в България. Ако беше нормален щеше отдавна да се е покрил. И винаги си спомням вица - Путин попитал министър- председателя на Люксембург - как са децата ви.

Едно време заради построяване на шатрата и един паметник на Тодар в планината произведоха един генерал в Строителни войски. Но после Тодар не хареса копието си и го махна. Може Корнелия да е намерила спонсор от Лукойл за срещата дато ни стриже добре. Светата троица я има по къси гащи в една спортна зала.... велико фото!

Жалко, че не могат да се публикуват снимки тук. Щеше да е весело на форума да види правешката света троица на цветна фотография.

Тодор Живков е последният истински държавник управлявал България и е национален герой по турския въпрос, а рамадан кунев е един от многото помияри в политиката, които няма да оставя никаква следа в историята!

и скромен селянин...живееше икономично ш спести некой и друг милион долари в Швейцария. Е, на нас остави и дългове, но нема растеж без присвояване.

Хайде "гражданино" докажи това, което си написал. Никой не намери нищо откраднато или пък пари в банки извън България. Дългът ни сравнен с това, което имахме тогава като резерви и взимания не беше повече от 1.5 милиарда долара, което е смешно като сума, сега сме по-добре, вече имаме 15 милиарда долара дълг и то само държавен, с частния минаваме 50 милиарда.

Ти защо толкова държиш да покажеш простотията си и умствената си немощ?

"Позитано" ни е тясно, Бузлуджа ни е далече, "Слънчев ден" на Георги Гергов рухна върху главите на пролетариата. Време е за "back to basics" соц-туризъм.

Сигурно това си е помислил безименният партиен апаратчик от БСП, докато е правил "скромната" резервация за 50-тина другари в петзвездния RIU Pravets на Валентин Златев. Яжте, пийте, черпи Партията на трудовия народ. За намигване към електората, пък и за разтуха от поредния задълбочен анализ на отчетно-изборния цикъл на Политбюро, новата надежда Корнелия Нинова поведе пооредялата чета на поклонение под родната стряха на Тато.

Не лъжи, не кради! Спомни си Библията, ако си я чел или можеш да четеш. Иска ти се, но това не е така. Остави кой където иска да ходи и кага и къде да отсяда. Нали сте дИмократи! В хотел Правец отсяда понастящем Плевнелиев и други правителствени люде.

Тези са пезевенките на България. След като комунимзът осра нацията, те сега се кланят на Големия задник на комунизма. Де... да не казвам какво... Мърши винаги е имало и ще има, но да си стоят в нършавото си, да не се тикат да управляват нацията. Виждате ли ги? Скъсали били с миналото, обновили се били... а като ги натири Боко с големия, пак в Правец отидоха да си лижат почервените задници. Хубаво, че намаляват, което се и очакваше. Само дето очаквах да е много по-бързо, ама то троскот...

Каквото и да ви говорят, знайте, че става дума за пари. Много пари. Вашите пари. Биха се поклонили и на дявола за едните пари.

А какъв е бил повода тия да поднасят цветя там? Извън разбира се очевидната и тривиална причина да съберат гласовете на бабичките? Иначе Раданчо да не знае много щото той подкрепи най-смешния, жалък и безполезен президент, който световната история познава, за втори мандат!

Е, как измисли, че е жалък и безполезен?! Според мен пък е достоен и мнго полезен. За рзлика от предишни, които вредяха. Комунистите сте с главата надолу - всичко, което работи за просперитета на нацията, е за вас безполезно, понеже ви стеснява границите на некадърниците. Вярно Плевнелиев е осигурил терен за заплати от порядъка н ахиляди - за млади кадърни хора. Там няма да се намери място за нито един ваш избирател, понеже знаем кои са ви избирателите. Но и вие пък не можете да осигурите работа за избирателите си! Т.е. вие за нищо не ставате.

Че чак в САЩ ли им е "осигурил терен", щото младите и кадърни специалисти отиват там. Тук остават подлизурките, кариеристите и мошениците - млади нвекадърни с купени дипломи псевдоспециалист. Явно това са хората, за които се е погрижил прецедентът.

Радан Кънев що не си гледа работата? Сините да измислят нещо ново - от противопоставянето сини-червени всички се умориха и вече не хваща дикиш!!

Кънев е голяма закачка, ама само това...

"Остава само един въпрос - защо този лявосектантски подход, другари? Защо не поканихте и другите фенове на Живков? Борисов, Каракачанов, Бареков, Първанов?" Радане, що се цепиш от колектива, Радане? Та нали и ти си "другар"? Щеше ли иначе да допуснеш участие на РБ (в частта си ДСБ на която се водиш начело) в коалиция с другарите от ГЕРБ? Не ти вярвам, Радане! Докажи, че си антикомунист! Ако събориш лично Паметника на Съветската Армия в София - ще те призная за такъв!

Ако Радан не може да събори лично Паметника на Съветската Армия, ще го призная за антикомунист ако се откаже от челното си място в ДСБ, както направи истинският антикомунист Иван Костов. Е тогава ще го призная не само за антикомунист, но и за човек. И бих гласувал за такива - поне да са човеци. За питекантропи няма да гласувам!

Момче,НЯМА ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ В БГ СЛЕД 89Г КОЯТО ДА Е ТАКАВА БЕЗ ДА Е ОПРЕДЕЛЕНА,или ОДОБРЕНА ОТ КРЪГА ОКОЛО ПРАВЕШКИЯ СВИНАР.Как точно си представяш "антикомуниста" костоффф и венцито димитров примерно-рамо до рамо.А те ако си забравил беха дупе и там квото е ...

ако бяхме отишли край с тази анархия и мутренска държава

комунистите построиха панелните гета като ЛЮЛИН и натъпкана селяните в тях, щото някъде трябваше да ги дянат Преди това им взеха земята с бои и убииства Дори сега за едни саниране хората не могат да постигнат съгласие и все се намират недоволни И за земята беше така- никои не искаше да я дава обаче те запират в мазата на кметството и бой докато отвънка свири музиката да не се чуват виковете Комунистите наредиха на Българската Армия да предаде Егейска тракия на гърците заедно с оръжието си с което изненадват неприятно Бирюзов защото Сталин е искал да вземе островите После пък харизват с лека ръка на Тито Западните покрайнини- е така - халал да са им - за черни очи им ги дават и сърбоманите изкормят де що има българско, а нека да си припомним че самите сърби се биха за КОСОВО не си свалиха гащите и не клекнаха с мекия вазелин, както нашите български комунисти харизаха на Сърбия Западмоте покрайнини После пък бай Тото предложи да станем 16 република, направи и паметник на Алъошата- такъв позорен паметник нямат даже албанците и монголците Накрая и на него си направи прегиве паметник- написа книги за марксизма с вагони и ешалони Даваше оръжие на вересия на всички терористи- после Луканов един долар не прибра, събираше всякакви негри да ги прави студенти и масрафа го поемаше българският народ Турците влизаха медицина с предимство пред българите без да знаят български И още много простотии направиха комунистите и руските окупатори в България

От 1965 г. хората гледаха съветската телевизия по БНТ всеки петък. През 75 г. вече могат да си сменат каналите. От 85-та пуснаха денонощно Съветската телевизия, ама днес Нова. Днес ако беше имал Втора и руска тв, по-добре да има безплатен хляб!

ЛЕКЕ НЕ ХВАЩА. ДО ВЧЕРА БЕШЕ СИНЯ ДНЕС Е ЧЕРВЕНА! ДОВЧЕРА ПРИВАТИЗИРАШЕ ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА Техноимпекс и Техноимпортекспорт, ДНЕС СЕ БОРИ ЗА СОЦИАЛИЗЪМ. Егати и боклука ВСЪШНОСТ ИМА ЕДНА ПАРТИЯ - тази на червената буржоазия! Всички останали са нейни производни!

Батето Славков експоприатор и комуняга ли е бил?

С БАТЕТО СМЕ СЪУЧЕНИЦИ В 42ро В КОНЬОВИЦА, БОГ ДА ГО ПРОСТИ !!! БЕШЕ СИ С КОМУНОИДИОТИТЕ ОТ МАЛЪК, НО БЕШЕ ХИТРЕЦ. ОПРАСКА ЛЮДМИЛА И СЕ НАБУТА В ГЮВЕДЖА!!!

Повече кожи за Партията! (Лозунг на кожарска фабрика за 9 септември)

Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите!

45 години народна власт - 45 години цирк.

А не така. Вие сте самозванец

Не мога да разбера кво толкова е трудно да се проимее че "прехода" в БГ беше организиран и осъществен от комунистическата върхушка в БГ преди 89г-кръга около живков-свинара от правец.В чий интерес беше "прехода"-то е очевидно.Кръга около живков си присвои собственоста без секви компликации.Като всичко беше подготвено в годините 1980-89.Пак от същата върхушка.И точно тази е причината БГ да е толкова изостанала спрямо другите бивши "соц" страни.Фактически в БГ нищо не се е променило спрямо 89г. Просто българите преди 89г дояждаха огризките на другарите които им артисваха.Щото тогава нямаше официална частна собственост.И това което другарите не можеха да изплюскат ви го похвърляха.Сега ве те са официалните собственици и всичко си го прибират.Като не могат да изядат нешо,артъка си го прибират. Значи те и преди 89г си беха собственици ама немаха документа за собственост и не можеха да приберат артъка.

Хей демократи, защо не оставите кой където иска да ходи и на чий гроб да се кланя. Вашето просташко и тъпо мислене ще ви затрие. Вие и сега хленчете и все нещо ви пречи. Нали знаете поговорката. Където искаме ще ходим и ще почитаме. А вие и вашите тъпи гурута , такива като Р.Кънев никога няма да проумеете, че времето е друго и наше!!!!!

А защо тия от снимката пращат децата си да учат на Запад, а не в сесесере , защо ходят да се лекуват на Запад, а не в сесесере. ОТ ГРИЖА ЗА ХОРАТА ЛИ ?Само промитите мозъци вярват на тия отрепки!

За за ви управляват. Та вие и демокрацията опростачихте. Все някой трябва да може и това са те, Така че не плачете, а работете.

Защото там е по престижно, а те са сноби!По качественото е във Китай и Хонконг!

Да задник,времето е друго.Само че можете ли без тези на които сте подлоги.Можете ли да се оправите без русия.Едва ли.Мислите ли че хората в БГ ше ви търпат така до безкрай. Мислите ли че европа не знае кои сте и че ако стане "нещо" в БГ ше ви защити.Момче вие балансирате на острието на бръснач.И съдбата ви е по-скоро нерадостна от колкото устойчива... На милиционерите не разчитайте.Те са ваше творение,но за пари едва ли ше си жертват задниците.Ше ви отсвират и тогава ше се плаща...А известно е как се изкоренява "комунистическото"- с огън. Господин пиночет показа как става.И е съвсем лесно...Просто требва един стадион...И след това нема "комунистическо".Има ред и цивилизованост.Тумор като този какъвто сте вие не се лекува той се изгаря..."и взорът надежда не види,и братските орли не хвърчат към тях..."

Дълга бе 9.5 млрд ДОЛАРА заводите и останалото си бяха наши, а не бастисани.Сега е няколко десетки милиарда във ЕВРА. Нямаше туберкулоза,сега има и при непълнолетните.....

Факт е,че Живков управляваше еднолично!Но е истина и това,че бонвиваните тогава бяха една шепа синчета,зетьове и щерки.Факт е,че имаше здравеопазване и то безплатно,образование- и то безплатно.Нямаше безработица и банани.Имаше "кореком" и ТИР-аджиите носеха дънки и уиски.Парно,ток и вода-символични цени.Морето- истинско,шпека- също.Децата излизаха от училише грамотни,наркоманите бяха една шепа,престъпленията - по малко. Някои бягаха на Запад,защото беше по луксодно, отколкото при нас.... и т.н.

По същото време на Запад бе фрашкано със плазми и GSM-ми....,баси и празната кратуна!

Баси колко си посредствен! Нивото ти е трети клас, не повече. Ами от какво сме на този хал, бе льольо? Нали от глупасите, които възпита комунизмът?! Баси тъпото!

израстна кохорта от техни последователи. И сега довършват развития социализъм за наша сметка.

А ти очевидно не си "израсТнал" даже и до трети клас.

Ех как ми липсва компютъра Правец, автобусите Чавдар, телевизорите по 100кг Електрон и Рубин, но най вече Москвичите и Запорожците.

Абе американските телевизори от същото време що си ги слагат на земята !?!?!? Да не би да нямат маси !?!?!? Или са гледали ЛСД телевизори !?!?!?

Хамериканците са гледали цветна телевизия още преди априлския ви планум КУХИ ЛЕЙКИ

Е аз съм роден и живял през онова време и съм на ясно колко ви струваше прехваления социализъм. Но той нанесе не само материални и икономически вреди, той нанесе и морални които са по-лоши от икономическите, направи хората нързеливи и крадливи, отметнаха се от християнските ценности и израстналото поколение при соца неможа да си възпита правилно децата, резултата го виждаме всички, вечно недоволни и мрънкащи хора, завист и подлост е шири навсякъде, момичета обличащи се като проститутки. Подлостта си беше продукт на соца това качество се поощряваше доносниците се тачеха.

За увеличението на онкологичните заболявания да благодарим на партията любима

А за тях си вкарваха храна от капиталистическия запад да не им се затрие крадливата семка

И сега като се пръкнаха едни нито мързеливи, нито крадливи, че даже и доноси няма- изживяли сме недъзите на соца !!!! И като ги гледам сега - никой, ама съвсем никой на никого не се слага и не подгъзува !?!?!? Всички в България сме едви Иисус-овци !!!!

Събрали ми са събрали отбор руски кавали.Да ви пикам на социалистити и намярата .

Живков е един тъп руски кавал и нищо друго

За чужденците от другия край на света е така.

Социализама е едно недоносче другари-тва са думите на Живков и нека чурвените руски кавали да си ги набият в канчетата

хитри леви демагози продължават упорито да експлоатират митовете за нелошото управление на комунистите, за успехите на живковския социализъм и да ги припомнят на възрастните поколения. За успехи от този период може да се говори единствено на фона на неуспешния преход после. Преход в руслото на олигархическия социализъм, довел до установяването на псевдо пазарен капитализъм. Средствата за производство се прехвърлят на шепа хора, печалбите от националната икономика се оттичат в техните бизнес сметки гражданите живеят с мизерни доходи. А защо изобщо имаше социализъм на планетата? Беше ли той неизбежен вариант за развитие на една част от човечеството?

"Средствата за производство се прехвърлят на шепа хора, печалбите от националната икономика се оттичат в техните бизнес сметки гражданите живеят с мизерни доходи." И баща ми така казваше през 1989 год. - това дето го искате, ние сме го преживяли...Колко са мъдри възрастните хора !

Горкото Раданчо Къневче. Къде е тръгнал да съди Живков. Самият той е едно политическо недоразумение, недоносче, сравнен с Живков. Този се е доказал за времето си, по начина, по който водеше България и в какво състояние я поддържаше. Пале Раданчо да покаже своите постижение и то на полза Роду, а не за собствена сметка и тъпи интрижки, които нарича политика. По времето на Живков България беше производител и износител. А днес е вносител. До тук няма политик, който да успява да стигне и половината на това, което Живков е направил за България и народа. И това са видими и доказуеми факти. Антикомунистическата риторика от 90-те вече не е на мода, хората масово прогледнаха. И цялата риторика не беше българска на продукт на соросовите организации. Те я създадоха и внедриха, но я приписаха на българите.