"Точките на протеста се увеличават с всеки час": Фермерите не отстъпват (снимки/видео)

Протестиращите са категорични, че няма да се съгласят с предложената от Министерския съвет методика за подпомагане

Обратно в новината

Коментари - "Точките на протеста се увеличават с всеки час": Фермерите не отстъпват (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таа мачка не е наща

Дават им брутални субсидии от нашите данъци, автопарковете им са като на арабски шейхове, регистрират 3 МИЛИАРДА!!! печалба за 2023-та и пак протестират. Не са ли нагли?

а вие сте ПИЯВИЦИ!!!!

Аз подкрепям фермерите! Долу режима на Денков!

Братя, нужно ни е всенародно пробуждане и излизане по площадите във всички градове. Не на сглобката, не на Петков, не на Василев, не на Пеевски, не на Тагарев, не на Борисов и не на техните банди крадци, лъжци и национални предатели от последните 30 години!

да си заработят големия бюджет, който лапкат и да спрат рекетьорите!

Сега чакам да се появи юнак Бойко, да успокои фермерите, че ГЕРБ поема управлението и че всичко ще се оправи веднага, защото "тия са аматъори и не могат да управляват държавата". Хитрец е юнак Бойко! Здравата се е окопал!

Копейка, ти ли си? :) Ми ставай и излизай. Какво всисиш по форумите? :)

Не се наядохте! Карате трактори, които са последна дума на техниката и сте по 150 кила шопари. Продукцията ви лежи по складовете, защото я продавате на висока цена. За какво сте ни, като не купуваме от вас!?

Ако една фирма е на печалба и то голяма защо трябва да се давата помощи?

Да мре. Щом иска да се ваксинира, да яде отровите на Монсанто Украйна, да плаща карбонови данъци, да я следат като говедо с ИИ, да е безработна, да я утрепват с евтаназия, да я хвърлят да мре за печалбите на Давос и ВПК то на САЩ. което е собственост на Вангард Груп, да не притежава нищо и да е хепи. МЪРШАТА ЗАБРАВИЛА КАКВО Е ЗЕМЯТА И ВОДАТА ДА АСЕНЧО ДА Я ПРОДАВА А ТАГАРЕЦО ДА ГИ ТРЕПЕ.

Правителството на плъха Денков , освен конфликти в страната и продажен слугинаж навън нищо друго не прави. Оставка на тия некадърници които се взеха на сериозно и се смятат за много умни.

Подкрепям

НЕ ПОДКРЕПЯМ ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ НАГЛИ ДЕРИЖИРАНИ ПРОТЕСТИ НА АЛЧНИ МЪРЗЕЛИВИ И ЗАБЛУДЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

искате храна - ВИЕ НЕ НИ ХРАНИТЕ - вие изнасяте... храната си я вансяме - можем и без вас... тъкмо по малко синковци щерки и любовници ще карат с 200 коли за 200к...

Toва са има няма 10 човека...Особено Илчовкси, където е най-големия собственик на земи...

Като разхода е голям, на загуба ли да продават бе измислен? Купувай си евтиното ГМО и няма да се плашиш...

Денков застъпи с миньорска стачка, Габриел ще е с фермерска. И двете ще ги оправи ПееФски:)))) Когато ПП МАрт ТРИ вземе цялата власт, стачки няма да има. И ще върнат "Мелодия на годината";))))

Няма нужда от парични "помощи" за земеделците. Спрете вноса на украински продукти (вкл. такива замаскирани като "румънски" или "полски")! Утре като започнат хората да се разболяват от рак каква ще е ползата от тия 150 милиона наши пари с които сега искат да подкупят някои селскостопански производители?

другото ... какот знаем тея са комундели с червени куфарчета - с която изкупиха земята ... и при комунизма качествената българска продукция се изнасяше... а ние го духахме мощно... ся магазините са пълни - с вносна стока - нико качество - с комунделите винаги си прецакан...

ПО ДАННИ НА ДЕНКОВ -ОФИЦИАЛНО НЯМА НИЩО .ЗНАЧИ ДЕНКОВ ЛЪЖЕ .Е КОЙТО СЕ Е ОТЪРКАР О КИРО ВСЕ ЛЪЖЕЦ СТАВА

Платил съм си винетки, даънци, заплати на полиция, жандармерия, военни, че и Каско. Думкам се в първия трактор. Застрахователите ми да се оправят, да му вземат и последната керемидка. Аз българска продукция не купувам.

Я БЪРЗО И УДАРНО КАЖИ НА КОЙ ДА ПОВЯРВАМЕ - МОЖЕ БИ НА ПЮТКИН И ПЮТИНОФИЛИТЕ?

Къде е полицията да разгони тези алчни безделници?

Заслужаваме си всичко, чатаджиите мрънкат, че не се излиза на протест, а когато излезнат почват да ги хранят. Телевизията бая ги е промила, пуснаха им две неща за протестите и те вече ги хранят. А дали така мислят истинските фермери? 10 човека държат земеделието, не ви ли стана ясно? Що не ги плюете тях, що не излезнете и не протестирата диванни специалисти за независимо земеделство? Ама като ни удари тока след 1-2 год., като почнете да ядете буболечки, ще ви стане ясно...Паплач

да си въртят бизнеса ДА ФАЛИРАТ! Стига субсидии за крадци и НЕКАДЪРНИЦИ!

Ти останалите дето ги подкрепяте съберете парите дето ги искат и им ги дайте. Тъй като аз обаче не виждам никаква полза от парите дето им се дават всяка година. Не виждам качеството на храните да се повишило. Не виждам и цените да са паднали. И самите фермери в прав текст казват че не могат да докажат че са претърпели загуби. Ами аз не ги подкрепям. Щото например на мене никой не ми дава субсидии и затова не мога да си купя maybach.

Буболечките са деликатес от стотици да не кажа хиляди години.

И дилдото и вазелина са ти служебни. От Сороса и Давос.

Да добре, живей си ти така. Нали знаеш, защо се нарича деликатест, защото го ядеш рядко...Къде ви изкопват такива курифей, с лупа да ви търси човек, няма да ви намери такива.

Щом идеалът ти за живот е Майбах, си ми ясен. Рупай си ГМО-то от Украйна и псувай руснаците.

И като се спре вноса какво???? Ще трябва всички ние да плащаме десеторно по-скъпо за храна?????

зърнарите срещу народа

Гледам идеалът на твоите зърнопроизводители са именно maybach и lamborghini. Кажи речи всичките са си купили поне по един. Ама иначе щели да фалират нали?? Между другото в момента който написа задължителните Украйна и ГМО - просто показа че си най-обикновен платен трол.

Като гледам каква модерна техника имат фермерите ни, мога само да се радвам:))) Не се различават от френските и белгийските. Може да стачкуват, но пътят е добър, щом можем да се сравняваме с такива икономики, не се шегувам:)) Но, като дойде на власт ПП Март ТРИ, ще орат с космически кораби на водородно гориво и с изкуствен интелект. Освен това космическите трактори ще са с двойна употреба - земеделста и военна. Ще изстрелват земеделски ракети срещу всеки враг:)))) Земеделско-ракетни войски. Тук вече се шегувам:))))

То какво излезе, добре че е Украйна да ни намалява цените и да ни храни? Как ли сме се оправяли досега без нея?

Малко в повече ми идва тази стачка - добре е да се види какви са им печалбите, защото и други бизнеси в страната изнемогват но не се видгат на стачка за да ги хрантути държавата. Как може една страна във война да има по-евтина продукция, една Турция има по-добро земедели - значи нещо в нашите земевладелци куца..... ама хайде да не им субсидираме печалбте от държавния бюджет.

зърнарите срещу отритнат плъх

Се нарича деликатес защото струва по-скъпо. Това че ти си необразован не е нито мой проблем нито на господарите ти от руското посолство.

Не бре, сега ще ви сложат и перки по морето, за да може едни да направят пари и да почнем да внасяме риба. И рибарите са глупаци сигурно! Ама няма лошо, търпете си ги, после ще ядете буби и ще плащате по 100лв ток, за един телевизор и една крушка в банята, защото вие само това използвате. Бубите нямат нужда от готвене, ще си ги ядете в кутии и други боклуци в много лъскави опаковки. Да ви е честит запада и ЕС!

Аз като ходих в регионалният център за правна помощ в София, 2 пъти извикаха полиция и ме изхвърлиха като боклук от там, защото не трябвало да си търся правата при тях, а трябвало да си подавам жалби до САК на адреса на САК., и вместо аз, тия наглеци се оплакаха от мен в резултат на което ми образуваха прокурорски преписки. Тия защо сега не ги разкарат с полиция като пречат на движението без каквото и да е основание, не задържат нарушителите които блокират движението, не им образуват прокурорски преписки и не ги пратят да пишат жалби до земеделският министър?! Това да се блокират пътищата за всяко нещо е мега наглост и нарушение на общественият ред. В контитуцията пише че злоупотребата с права каквато има в случаят не е допустима. От както мутрите от ГЕРБ изпуснаха властта непрекъснато някой за нещо протестира и то добре организирано, а агент Буда, мутрата Борисов плаче че не го взимат с тях в самолета за САЩ. Тия от ДАНС вместо да си арестуват служителите по сигнали на шпионите защо не вземат мерки срещу ГЕРБ за разклащане на обстановката с протести и заплаха за държавната сигурност? Записвайте се за канала ми в телеграм "https://t.me/pprazum за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни, въпреки усилията на ЕС и САЩ. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога

Ротация дерогация и стачка

Ами този път властта постъпи правилно: "дайте да видим кои от вас са на загуба и да оправим нещата". Земеделците: "не, майбаха гори много, дайте на всички". Ами аз не искам от моите данъци да издържам к у р вите им

Костадинов освен за Моча, за нищо друго не му дреме:))) Не става ясно със зърнените босове ли е или е против. Ако е против, значи е с Денков, ако е с тях, значи е за отпускане на европари за тях:))) Ама нали европарите са кофти.... Объркана работа. Остава само Моча, като кауза:)))) Малка, научно-историческа партия русофили:)) Монументална, един вид:)))))))))))) Ддруго си е ПП Март три, като излезе на сцената:))))

Нагли боклуци ! Ако бяхте при чичо ПУТИН , щеше кротко да ви прати в Сибир и сега на нас щеше да ни е спокойно. Ааа и нямаше да карате тези лъскави трактори!!!

Какво са ви виновни нормалните хора..защо пречите на нас да работим?

Зърнарите да блокират парламента и министерския съвет-там са тия от които зависи бизнеса им! Какво им е виновен обикновенния беден човек че блокират неговия път?!

Горките зърнари, да им събираме капачки..

И какво точно очаквате от фашист с комунистически наклони? Много си наивен, по-добре отивай да ореш и не мисли по теми, които не ти се отдават.

Партийни крадци. Всички феремери са партийни хора, другите са прогонени за да се наместят те. Сега са им казали да протестират, за да вземат по - голям пай от бюджета. Искам на хляба и всеки друг продук да пише на видно място произхода. Само внос ще купувам. Не ме интересува, украинско, руско, македоснско или турско.