Няма реален риск ”Тянгун-1” да падне над България

Няма реален риск китайската космическа станция "Тянгун-1" да падне над България.

Обратно в новината

Коментари - Няма реален риск ”Тянгун-1” да падне над България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То въобще НЯМА никакъв риск да падне извъм тихия ама защо да не се приказват глупости на търкалета от всякакви нарекли се ''учени и познавачи'' за да се чуе името им а и малко страх да всеят в толкова ''миролюбивия ни'' свят..

Дано падне в Масква.....ако може, най-добре над Кремъл, върху една плешива кратуна !!!

Китайците си мислят че е паднала тук: 40.4W and 27.4S 08:30- 09:00 Бейджинско време. Последната епоха е била 2018-Apr-01 19:07:05 от там на сетне всичко е симулации.

всички потвърдиха, че е паднала. някъде 4 часа преди да ни навести. спете спокойно.

Българските военно-космически сили спешно в търсят да закупят в оставащите 6 часа, изгодно: - 2 радарни станции Дон2 - 4 хиперзвукови самолета X - 4 лазерни оръдия с наземно базиране и 2 с морско - 12 души безнадеждно осъдени затворници с висока квалификация За да таковат майката на разпадащите се китайски космически сили

Той Баце на всеки 2-3 години пада в България и сме свикнали.

А и не разбрах БАН какво прави и дали Боко и комп. са в окопите

,,...Няма реален риск Тиквун-1 да падне над България,,...???

Перничанье се надат да падне при тех, щото имало много винкеуи у конструкцията.

цеко, туй тянгун-1 не е парник за домати бе! нема винкел! има Благородни метали, ама то всичко благородно внимава да не приближава перник!

Мож да не е парник, ама у космосо отдавна праат опити да чуват домати. Ти перничанье не мойш излъга.

Искам да падне на моята улица...не, в двора ми искам да падне. Даже къщата да срути не ми дреме...и после кой е номер едно? ...кой? :)

Става ако къщата ти се намира в следните страни: Чили, Аржентина, ЮАР, Индия, Китай. Малко неточно ама това е сушата засега. Или яхта в трите океана.

а ми ти!! само че нямате шанс нито ти, нита тя! ще изгори още в мезосферата! там, в мезосферата, изгарят средно 40 тона метеорити дневно!

Ама трябва паника да има. Да се отклони вниманието от безумията в БГ

Във всяко от последните няколко денонощия височината на станцията прогресивно намалява, с приблизително по 10 км в последните 2-3.

тъиииййй, бе ти не прочетели, че пада бе!?! пада означава, че приближава земната повърхност!

E добре де. Къде ще се приземи

"И територията, над която може да се случи това, е по-голяма - освен над Кюстендил, София и Перник, но и Благоевград, Сломян и Кърджали."- Е те тва кой ще го преведе. Там ли ще падне или е изключено да падне там

Tiangong 1 live, търсиш и гледаш. Няма да падне дето казваш.

Чай сеа - армията какво точно ще прави, че е в готовност ? Ще разпъва платнища да лови парчетата ли ?

Ще атакуваме Китай по суша!

Честно казано нищо не разбрах. Риск няма ама от обяд досега риска се е увеличил. Последно има или няма риск или цялата история е "тука има тука нема"

Няма абсолютно никакъв риск за нас. Траекторията е на хиляди километри южно, югоизточно от България.

Има обаче една малка подробност. Изчислили са, че вероятността за падане между 42 и 43 паралел северна или южна ширина е най-голяма. Сега ясно ли ти е защо е паниката. А над София ще мине към 7:10 ако не падне дотогава.

В сатвю гледам показанията и това нещо устойчиво се държи и пада с много малко. Ако всичко е линейно чак вдругиден ще падне на 100 километра.

Бежанците не искам България. Българите бягат от България. Космическата станция и тя не иска да пада в България?

жеков бе, а бе жеков , какво е това "Бежанците не искам България"?? те ли не искат, ти ли не искаш, и какво общо има България с това ?

Е стават грешки хора сме.

Не виждам да са отклонили самолети по трасето на станцията. Демек цялата работа ала бала. Чарколите ѝ няма да стигнат дори до 10 км. над Земята.

Бате всеки сиганин с парче от станцията,стига мъка бате.да продава на китейското да дава пари, ама много пари ,човек да става.

Стига с тая станция че ме заболя главата ако ше пада нека бутне на Ц.Ц шесте апартамента.

Преди малко мина екватора и е у Южното полукълбо, вдигна се с почти километър нагоре.

Ами тя се лашка между перихелий и афелий затуй. Доближи ли се до 100км край!!! По надолу не е Космос. Земята ще я засмуче.

За около половин час се вдигна от 145.1 на 153.8 километра.

Бате като какво метал да го придаваме за отпадъци - нерждавейка или дебело или алумин? И кажи къде ща пада по-точно да бъдем първи ...

бе дебело там нема, та не чакай! нищо нема да падне!

американската скайлаб направи грандиозно шоу на австралийците, а покрай него и голям страх им донесе; разминаха се само с уплаха, т.е. без материални щети, от което застрахователите направиха бум

Демек по северно от Стара планина няма да падне.

Всичките ни проблеми ни ги създават "учените".Ето сега някаква тяхна станция ще падне,но никой не знае кога и къде.То не бе грип с различни разработени щампове,то не беше ебола,различни видове шарки и много още проблеми и те не идват сами,а някоя умна глава ги създава за да печелят,като почти веднага излизат още сто лекарства за неговото лечение.Много лаборатории правят всичко за убиване,но за пари.

тъй си е! за туй човечеството се стопи до само 7 599 816 900 души, и расте с около два броя на секунда!

Интернетът дето сега го ползваш, както и телефончето ти, както и сателитните комуникации и много други все учените са ги измислили. Но сега положението е зле. Китайците са я изпуснали тази станция. Не е изключено и тук да паднат отломки. Който го е страх, да бяга в северна България още тази нощ. Другите да следят по интернета къде се намира и ако трябва да бягат в мазето.

Тва а гулемо разучарувание за назе у маалата.

За 2 часа слезе с 15км. До 3-4 часа ще се е пльоснала нейде. Аз залагам Африка или Азия

Къде го гледаш това бе? Я са прибих с бинокъля да зяпам небото. Кажи да го видим и я.

Ако не е паднала до тогава в 5:35ч. ще е далеч Югоизточно над Черно море. Яркостта и ще е колкото Полярната звезда ама тя до тогава ще е паднала. Тъй че спете спокойно деца

Сега не се вижда от нашата територия. Ще мине оттук рано сутрина, ако не падне дотогава. А дано.

Шансът да изтъркаш билетче и да спечелиш е по-малък от шанса да ти падне космическа станция на главата... :(

Ние сме си имали флотилен адмирал! А флотилия имаме ли си?

На Морска гара Варна има 3 турски кораба и една подводница. Как мислите кое ще падне.

Няма реален риск, но все пак имаме обосновано предположение за съществена вероятност да падне на територията на България.

шанса да падне над суша е точно 29.6% ! шанса тази суша да е България е 0.015%! а шанса да достигне земята е 0.00003%

Шанса е 50 на 50. Или ще падне, или няма. К'ви са тия цифри, нули и числа, язък, че си учил. Дано поне си го преписал отнекъде, по-умен ще да си тогава.

ми , като за начало, сушата на нашата планета е точно 29.6% от цялата площ! та може да падне и във водата, което е с вероятност 70.4%! вдяваш ли? добре. България е 111 000 кв .км. а цялата суша 149 000 000 кв. км. може и да съм изчислил неправилно, ти провери и ми съобщи колко % е шансът!

ДА СЕ РЕШИ ВЪПРОСЪТ С РОМСКА ТИНТЕГРАЦИЯ, ОСОБЕНО В Благоевград, КЮСТЕНДИЛ, ПЕРНИК И СОФИЯ КАТО ИМ СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ТЕ, РОМИТЕ, ПЪРВИ ДА НАБЕРАТ ЖЕЛЯЗАОТО ИСЛЕД ТОВА ДА ГА ПРОДАВАТ КАТО СУВЕНИРИ ИЛИ ДА ГО ВЪРНАТ,СРЕЩУ ПАРИРАЗБИРА СЕ, НА КИТАЙЦИТЕ! ТЕ НА ТОВА МУ СЕ ВИКА НЕ САМО МЕСТНА ИЛИ ВЪТРЕШНО ДЪРЖАВНА АМИ НАПРОВО СИ Е МЕЖДУНАРОДНА РОМСКА ИНТЕГРАЦИЯ!

Те китайците и сега да им предложим да интегрират нашите роми, ше ги вземат безплатно. Всеки месец на тях им трябват поне 10 000 кубични километра роми.

"Няма реален риск Тянгун-1 да падне над България" Но има голяма вероятност Тинвун-3, да падне в България!

Тиквун-3 рано или късно ще падне, и много к-во отровен комунизъм ще се излее, пък дори и да не е китайски ..

А би било толкова хубаво... Два пъти да падне даже.

Отломките биха били ценен (скъп) сувенир, разбира се след спиртена баня, за всеки случай, макар че остатъците от гориво най-вероятно ще изгорят от високата температура при навлизане в атмосферата.

Жалко! Как исках да падне над Пловдив, да изтреби всичките гадни майни, дето ме преебха с каренцето за голфа....

хах :))

Мене тия майни ме прекараха с цяло БМВ. Уж лъскаво, италианско, ама всичко му се ступи включително и седалките. Дано ги удари всичко що има в небето.

върху...съединението прави силата ...

тука - има,тука - нема )))))

Кво значи универсално време? Последно, утре с каски ли да излизаме?

Отровни?? :)) Може би се има в предвид радиоактивни

Най здравото нещо в станцията са резервоарите с горивото за корекции. Хидразина определено не е нещо дето ти трябва да го пипаш с голи ръце и без противогаз.

АДМХ (асиметричен диметилхидразин) е силно токсичен и канцерогенен. Може да експлодира в присъствие на окислители. При попадане върху кожата прониква през нея. При човека дразни лигавиците на очите, дихателните пътища и храносмилателния тракт, силно възбужда централната нервна система, води до гадене и повръщане, при по-високи концентрации и до загуба на съзнанието.

...жалко.

Не бой те се - всичко е под контрол. Китайците мерят Вашингтон, пък ако го пропуснат Йелостоун. Заредили са добре станцията.

Що си толкоз географски бос? Вашингтон и Йелоустоун не са на една линия по траекторията. И какво има във Вашингтон? Що да го удари? Необразован си колега! Бегай, пари нема да получиш!

Ще го ударят, щото не им се занимава с война. Пък сега ще кажат извинявайте, без да искаме.

Сломян хахаха посмях се и аз за нещо иначе е ясно, че ще изгори в атмосферата

да сломи Смолян ...та затова Сломян !!! Празноглави флотилски журналя.

Ако кажете че отломките ще паднат на определени координати в България, аз лично точно там ще се скрия, защото знам че точно там няма да падне. :)))) Смешници, специалисти, адмирали и т.н.

Я па ше ги пипам! А ги намерим, веднага у чувало и у мазето. Не казвам на никого. Бе, се ние прости и да не пипаме. Они умните да ги вземат . Айдее, не вервам вече на никого. Земаш и траеш. После след година у китайското посолство се обаждаш и хората ше се отблагодарят, че не си ги дал на наште продажници дето ше ги дадат на американците за едно потупване. Айдее!

Малииий, тааамън щеше да се нато.пор.чи армиъта, и то да ни ще да падне туканка. Яаазък!