Коментари - Тийнейджъри пребиха украински музикант във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Варна е лайнян град.

А,сега нашите смели български патриоти,дали ще се вдигнат на митинг срещу нашенските български хулигани,които застрашават живота на другите ,се питам и чуддя аз и светът!

момче. Дошло тук да търси мир и закрила...

Е,що няма бит руснак във Варна,там са много руснаци избягали от Путин и неговата армия!

Сега,така ще заобичаме Русия и нейните альошовци асвабадители!

Във България украинци и руснаци не трябва да се мразят!Тук не е руска територия!

Да,това е българоруската култура и нейното оркско безнаказановлияние дестилетия наред!Сега след такива случаи на побои много ще обичаме всичко руско!

Побойниците са стандартни лайняри! Трябвало е минувачите да ги натупуркат с шутова..... лиги смотани!

На фронта!Да повдига духа на другите прасета.

ще се задавиш и пукнеш. Такива сте всички пенсионирани фуражки.

Ами ти съответно що се криеш като кърлеж ниско във тревата тука във България,ватенка въшлива и крадлива?

Да не се окаже че сред келешите-биячи, има копеленца на руски граждани, че във Варна смърди от руснаци ... И сега на полицията да е неудобно да издаде този факт, щото ако се окаже вярно, ще има вендета срещу мръсни руснаци!

Защото не е на фронта.Мръсен предател е и мека китка.

Кой ти ли си с вендетата бе клавиатурна мишко. Ще се напикаеш от един шамар.

Повечето вулгаристанци не могат да си представят, че човек не е само брутален и напомпам скот раздаващ юмруци, защото няма нищо друго в главата, или фанатизиран боец не наясно за каква кауза умира..

Напомням, че явлението "мутри" го имаше/има само в България, Сърбия, съвсем леко в Румъния, и най вече в пРоссия, откъдето тръгва ...

Явлението "мутри" освен географски параметри има и политически. Явлението "мутри" възникна след демократизиране на България. Само в европейска демократична България има мутри

Не, въобще не си запознат .... Явлението "мутри" го има най вече в просташка пРоссия

Явлението мутри винаги го е имало на всякко място по света! Само имената са били и са различни! Но уникално за българина е неговото чуждопоклоснтво, преди към изтока сега към запада, но един и същи синдорм. Човек без идентичност и корени, който се лашка в някакви пососки, без да има идея какво и защо, просто защото е видял няъде нещо ,и много му се иска и на него ...........

Отвратително е това което става, събират с ена големи тайфи в центъра и явно ги избива на насилие, без видими причини, само защото са много

Смърди на гейско-педалска история. Укро хюмнето явно не се е разбрало за цената на хомо услугата с БГ-хюмнетата и те взели, че го пребили от бой. Тривиална история, класика в жанра, така да се каже.

От много руски педалски истории, поднесени от ТАСС, така се променя мисленето ....

Двоих подонках надо расстрелять

Абе гледах го момчето. Има репортаж. Не изглежда боклук като повечето хохли. Това са такива натури. На изкуството. Музиканти, певци, художници.....Това момче не може да оцелее на фронта. Не само в битка. А и в тила. Добре е направил, че е избягал. Личи си, че не е силовак и агресивен. Сто процента нашите келешчета са виновни. Дано осъзнаят грешката си. Или ако са големи мъжаги да скочат на някоя бараба. По-силен от тях. А не на само момче което с нищо не ги е провокирало.

Такива ли момченца се бият на фронта срещу руснаците...

Тази мека китка какво прави тук а не е на фронта Явно го е страх зощото ще яде много по голям бой от руснаците

Избягало момчето от ад, но къде попаднало… В Кенеф….

Първо, разказа на украинеца е пълен с несъответствия! Второ, какво означава, че е подаден сигнал към родителите на боклуците? Затвори няма ли? Според мен и тримата трябва да бъдат изпратени на фронта!

"Тинейджърите са познати на полицията..." В смисъл, че са нечий полкцейски хлапета или не дай боже, на някой партиен веложа?!

Остави украинеца... "Тийнейджърите са познати на полицията" - поредните подпити от обяд отървани келеши. Бъдещето на нацията.

И кво значение има произхода на потърпевшия? И дали е бил канен на участия в Казахстан навремето? Елементарно хулиганско нападение на гаменчета над човек. Новина - май асс!

Що България била все последна? Щото е пълна с руски кавали. Уж руските кавали твърдят, че украинци и руснаци е едно и също, а как се отнасят с уклраинците, които уж били руснаци. Пази боже. Измет. Малоумна, нецивилизована измет. Гарантираща си опашкарството в ЕС. С малоумието си. С липсата на ценности, морал, човещинка.

Споки...Бог ще ти помогне...на евронивата с ягодите... като добро добиче

Ако всички бяха дезертьори като този клоун кой ще се бори за незалежната. Да го товарят и на Кринка. Там го чакат.

такава пияна измет да се разхожда посред бял ден из центъра и да дерибейства над хората.

Товарете го и го пращаите на клоунския му фюрер... той ще го доубие...

от класа си ти

искаш да отидеш с него ли!? Ми мешката и дерзай...

не ти ли минава през кухата тиква, че това е един украински войник по-малко на фронта, бе малоумник тъп?

Ми не...това е още един еничар хохолски...само че страхлив... Иначе щеше да е в Русия при своите...а не тука

Руския ви фюрер като дойде у нас щото е по-лесно след Украйна да завие на юг, а не на север към Финландия и Швеция ще видиш тогава колко си велик шибан червен клоун.

Кат дойде ще гласиш кат дедо си питите със сол..да го посрещаш и ще викаш кат татю си/..БКП-КПСС вечна дружба...имате опит...семейно

Този дезертьор да бъде предаден на украинските власти и на фронта. Роботино го чака. И Часов яр.

Тинейждърите наркомани - право на фронтовата линия!

"От МВР съобщиха, че тийнейджърите са познати на полицията. Тъй като са непълнолетни, е подаден сигнал до родителите им." Явно на родителите им е все тая,след ,като им е рецедив , какво значение има , че са непълнолетни? Трябва да ги чакаме да убият някой? У пандела наравно с другите поне за седмица , че да видят ,какво ги чака ако продължават така!

Цигани..или пък бесни копейки. Горе-долу няма разлика.

Може да са умнокрасиви....от жълтите павета... дет скачаха да им стане премиер Пеевски/Магнитски

И кмет ДС отроче...

Gugnelid

"Орфи" да не би да загатва за "Орфей"?