Пада банковата тайна за КТБ, кредитни досиета не са изнесени

Софийският районен съд е дал разрешение да бъде разкривана банкова тайна за сметки в КТБ, съобщи прокуратурата. Оказа се, че кредитните досиета не са изчезнали.

Обратно в новината

Коментари - Пада банковата тайна за КТБ, кредитни досиета не са изнесени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещо или много си се объркал или заблуждаваш хората! Искров беше назначен от Тройната, НО понеже беше неправомерно и това можеше да му донесе големи проблеми след това на този пост ( решения да бъдат атакувани в съда) си подаде оставката няколко месеца по късно, Боко я прие и го назначи пак! И всичко си продължи по старо му, почнаха да пълнят КТБ с парите от държавните енергийни дружества - абе една банкова идилия настана...

-КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ СА БИВШИ КОМУНИСТИ И ЛИЗАЧИ, -ДОСИЕТАТА НЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ САМО НА ОБИКНОВЕНИЯ ВЛОЖИТЕЛ -ДРУГИТЕ ДОСИЕТА СА 100% УНИЩОЖЕНИ - ИСКРОВ ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА -ПАРИТЕ ДА СЕ НАМЕРЯТ И ДА СЕ ВЪРНАТ - ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ЗНАЕ КОЙ Е ВЗЕЛ ПАРИТЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА НЕ СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАПЪЛВАТ ДУПКИ С НАШИТЕ ПАРИ !

Под няколко публикации съм писал и сега отново заявявам - Искров е арест и съд!

Така като гледам - Прокуратурата е познала само за името на банката! Всичко друго е с грешки.. Едно време по-добре се справяха - с един поглед Цацаров преброи десет палети с бюлетини, а сега нещо се е разпуснал!

Носи се костинбродска воня. От парламента, Министерски съвет и прокуратурата.

Смешникът Искров - незабавна оставка! И да бъде съден по новия закон за разпространение на слухове за банки! Не може управител на централна банка да говори глупости и лъжи!

Едно е да намериш кредитните досиета,друго е да намериш парите,а трето и четвърто е да върнеш парите на хората.

Бях гурбетчия и не си платих овреме данък и такса и га се върнах на прага ми цъфна биринко що сега се вика съдия изпълнител! А за тия има ли таков бирник или они са фанали бога за най-длъгото от ония що му се клатат?!

Скоро ще лъсне, че Орешарски е минал в отбора на ГЕРБ и ДПС.

щото Ббобводолското Ореше беше и при царо, при швабата де, после мина при Гоцевата сбирщина и е от тия що не им и знае ни цвет ни каква им е смръднята, оти постоянно се променувата като лайно на припек дажд.

Трансферният прозорец е отворен.

Виновни за тази ситуация са Искров ръководен от БСП. БСП и ДПС искат да фалират умишлено тази банка защото в нея са парите на много водещи фирми-държавни и частни.Когато те останат без парите си ще фалират и много хора ще са на улицата. Очакват се около 500 000 човека да останат без заплати и да бъдат уволнени почти толкова. Тогава народа ще каже пак- В,,ИЖТЕ БОЙКО Е ВИНОВЕН, ГЕРБ НИ УВОЛНИХА И НИ ОСТАВИХА НА УЛИЦАТА ...." И никой селяк , тъп турчин или циганин, които нито четат вестници, нито гледат телевизия иди му обяснявай, че заради далаверите на Дуган и Станишев сме на това дередже и че заради тях са на улицата. И пак Майчето или такива като нея с късите поли ще се качът на сцената и с мазните си усмивки и злобните очички ще съскат, че ГЕРБ СА ВИНОВНИ.Че при БСП всички са били добре. А банката не е толкова зле, колкото се оказва с всеки ден. Излизат вече някои истини. Например за отказани 2 милиарда от крупен акционер на КТБ , който е искал да ги вкара в банката за да не фалира, а Искров, БСП и Дуган ни му разрешили. Оказва се че няма изнесени пари, че има 2 милиарда в нея в момента. Е това фалирала банка ли е??? Но ако този акционер и други дръзнат да внесът пари и да я закрепят, ще объркат плановата на мафията в България. Няма да им позволят тези, които са на власт сега. Тези от властта не искат банката да се оздрави и да тръгне.Не им отърва.

По принцип си подредил картинката. Но мен ме изумява как ББ участва активно в мероприятието. Сам си копае гроба, така да се каже. Или има нещо, което не знаем и няма да научим. Защото у нас няма факти, а само изявления на политици и институции, които после се оказват като стария соц виц - не било компютри, ами компоти...

нещо или много си се объркал или заблуждаваш хората! Искров беше назначен от Тройната, НО понеже беше неправомерно и това можеше да му донесе големи проблеми след това на този пост ( решения да бъдат атакувани в съда) си подаде оставката няколко месеца по късно, Боко я прие и го назначи пак! И всичко си продължи по старо му, почнаха да пълнят КТБ с парите от държавните енергийни дружества - абе една банкова идилия настана...

И,какво ще стане сега с тези,които ни ЛЪЖЕХА тези дни? Ще бъдат ли НАКАЗАНИ? Говорете г-н Цацаров?

Призив коментар! Народе стига вярва на крадливи и зомбирани политици, банкери, и тяханат реално манипулативна-крадлива-изгнила банкова система. Спри да вярваш на палачите си зад океана и техните пионки наши сегашни политици. Стига спа, и мисли как да прецакаш ближния си, стига мисли само как да изкараш от въздуха или високите лихви, или като тарикатееш, и злоупотребяваш с всичко което ти е достъпно в момента. Ако мислиш, че нещата не се върщат при теб, и че няма по-тарикати от теб си сгрешил жестоко! Народе докато спиш и си в плен на хипнотичния транс в които са те въвели истинските световни задкулисни тарикати на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ще си погинеш безславно и ще останеш без чест, държава и бъдеще! МНОГО СКОРО! Обедини се, слушаи по-кадърните си сънародници в своите си области, постараи се да видиш и работиш върху пъзела на реалността, а не само върху неговите части с което да решаваш всичко на парче, защото всичко е свързано. Спомни си славните корени, славното минало и въдвори ред в спящото си настояще. СЪБУДИ СЕ МОЛЯ ТЕ!!! Нека бъде утро!!! И България над всичко!!! Достойно настояще и бъдеще за нас, нашите родители и децата ни!!!

нема народ. има само едно робско племе.Сега ще ни натресат да плащаме и жисоките лихи които зимаха тарикатите,.Е тожа ако бе другаде сигурно пло6тадите да са пални и лин4ужа боклука наре4ен полити4еска класа

единственият ,който до момента казва истината е василев !

Така е било и така ще бъде, когато са на власт БСП и ДПС. Кражби, далавери, ограбване на държавата и помощите от Европа. Всичко заграбват, че и заеми взимат за да баталясат и без това изтърбушената ни държавица. А следващите след тях да се чудят, коя дупка да запълват и коъ бакия да оправят. Но тъпия народ български пак ще ревне срещу следващите на властта, че народа е бедени нищо не правят. Като бяха ГЕРБ и взеха някои превантивни мерки за оправят изцедения от комунисти и турци бюджет държавата беше започнала да се закрепя и да се поуправя малко , по малко. Но глупаците ревнаха че Бойко ги направил бедни и ти крал. Е сега няма да се сърдите тъпанари, които сте гласували против ГЕРБ и за БСП или ДПС/АТАКА! Попаднахте си на точно тези, които търсихте! Хак да ви са.

Няма ГЕРБ,няма БСП.Всичко е едно .Неистова борба за надмощие ,за кокала.Докарах нещата до там ,с интриги и кражби,че народа ги ненавижда.КАКВО СТАВА с БИСЕРОВ???? Май който не слушка го чакат лоши неща ,ама не от институциите.

Не ме е яд, че си тъп, яд ме е,че ти личи!

Не е ли ясно вече,че ни разиграват театър с участието на главатарите на политическите банди,за да имат повод да вземат нови милиарди заеми.Боце,който доскоро беше против,кандиса,явно и него са го прикоткали,срещу нещо съществено.

За да се фалира банка в България, както видяхме са нужни две неща : Тартора на голяма партия -ГЕРБ , да Шокира хората със заявление по Телевизии ,че : Когато Чобанов снощи в Панорама каза, че банковата система е стабилна, това на езика на българите означава бързо си изтеглете парите..... ....... ...вицепремиерът Йовчев говори, че финансовата система е стабилна, не езика на българите това означава катастрофата е сигурна." Нужен и Искров ,за да Излъже че.. Откраднал някой 206 Млн. в ...чували , че 3,5 Млрд ...изчезнали..... ...и готово имаме фалирала банка > Фалирана от хора избрани да я Пазят ...шефа на БНБ и "политика" Бойко Борисов ,който иска Разруши България , за да се яви като Спасител премиер после!!! Няма да стане !

Ще стане, спи спокойно!

Борисов Разрушава България , когато Беше на власт и Сега , когато не е на власт ! ГЕРБ и Борисов са Разрушители ! И ние всички го Знаем !

Абе, много си тъп бе! Верно си личи че си тролче от БСП. ГЕРБ и ДПС -Пеевски били виновни. Как леко избегна да споменеш ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК - БСП! Умните, ако разберът че банковата система се срива теглят пари и обменят във валута.Когато се срине банковата система и лева се обезцени-кредитите в левове, също се обезценят. Питай протежето на БСП - Искров-шефа на БНБ кой е виновен за това състояние на КТБ. Защо не искат парите които са предложили някои крупни акционери на банката от чужбина, за да и помогнат да не фалира.Защото, ако кажат истината ще се окаже може би, че тази е в по добро състояние от много други банки. Или просто не трябва да и се помага.

вярно е това което пишеш, но на тия попови прасета що са писали под тебе нищо не можеш да им докажеш, защото нямат нищо в дебелите си тикви. Имат само здрави щипци да ровят в земята и да ядат корените на всичко полезно и новопосадено, защото не се жиеее само в торището в което са родени!

В тая мръсна игра , каца с ла.на най вероятно е и Пчелара наш-станишковия.. да е един от конструкторите... "еврокомисаро"на бсп,де.., тоя дето Европата ще оправя...!Мискини мръсни...!Всички тия -до стената и...шм....ра ги чакаа...!!!До кога ще позволяваме да грабят тия бадити...!?

Преди няколко дни писах, че няма откраднати пари или документи от КТБ-всичко е политическа постановка.Полека-лека всичко се потвърждава.Писах и кои са участниците.И това ще се потвърди по-рано или по-късно.

Това трябва да е специалния закон а не вложили си парите на големи лихви и сега цял народ да плаща . Не се знае още коя партия иска да краде, може да е БСП , ГЕРБ , ДПС, Бареков а защо не и Цветелин Кънчев. Ситуацията е неясна а би трябвало да е и публична защото народа не е тъп !

Кой пуска тия зловредни слухове,кой клати банковата сигурност и държавата кой е толкова Некомпетентен ,че става за смях на цял свят!?Искаме Оставки ,разследване ,СЪД И ЗАТВОР...!!!!За такива Гадни политически и корпоративни поръчкови твари-само това..!!!Ааа тоя Искров и надзорниците му -се видя , че за нищо не ставааат..!?Смешници..!А дано скоро научим и чии са кредитните досиета...!?

Всички влогове във всички банки трябва да бъдат доказани а не само тези над 196 000 лева . Колко ли цигани има също с големи суми или мислите ,че няма с пари от сводничество , проституция, наркотици и кражби .И какво става ако някой има 195 0000 лева или 100 000 лева , значи е чист да му се легализират парите ? Сега е момента всички вложители да докажат произхода на парите си. В тази банка няма 7 милиона вложители искаш да теглиш - произход !

Верно си бая прост! За произход спестявания да си чул. Някои хора направиха милиони от спестени закуски...

С всеки изминал ден информацията по "мазола "КТБ, става все ПО-ПЕРВЕРЗНА и действащите песонажи в този трилър се омотават във все повече ЛЙНА !!! А сега на лйната им сложиха и охрана, Божееее прибирай си смръдльовците, че ако не, НИЕ ТРЪГВАМЕ С БУХАЛКИТЕ!!!

има ли нещо истинско което този бандит Искров да е казал? освен че е много под чехъл и вътре в нещата гада!!

Pesh0

за сега няма :) ама продължава да говори , знае ли човек , може да се обърка .

Ха ха ха...! Чакам!... Нима разрешената информация ще се е обменя само на хартия и..ушенце??!

Pesh0

Ако аз кажа нещо лошо за банките до 10 години затвор . Ако шеф на БНБ като Искров каже , колко се полагат ? Нито досиетата са изчезнали , нито липсват 200 милиона . По скоро държавата анексира частна собственост.

В грешка си, не държавата, а тез дет се представят за държавата. Ако данчо-ментата, пеефски&co са държавата - еб.ти държавата ???

като не са изнесени кредитните досиета да изнесат Искров от БНБ. Да го изхвърлят оттам с шутове. То бива некомпетентни, лъжливи и крадливи комунисти /нали той беше май депутат от БСП/. Аман от експерти като тези министри. И те да се махат час по-скоро, ама има още за крадене. ОСТАВКА.

Искров беше предложен и назначен от ГЕРБ- то и те са си комунисти де.....

Има е референдум-Одобрявате ли предложението на БНБ за затвор при разпространяване на невярна информация за банки? Твърдо да и Искров да е първия "клиент" на закона.Защо бе Искров искаш да фалираш една здрава банка!Един ден децата ти ще се страмуват от теб,защото си подлога и маша.Моите малки доходи са блокирани заради твоата лакомия и подлост,но има Видов ден и той идва за теб.

чухте ли - при Цветанка-джуката как Гергов, най-бедният социалист от БСП щял да се кандидатира за председател на партията на бедния народ. Мисля си дали това не е майтап, ама какъв майтап в това бедствено икономически, политическо и природно положение.По-долу един казва,че Гергов е българският Горби, ама аз мисла,че ще се откаже или ще го откажат - Боже опази. Ама и той да не е пил кафе с Боко. Тогава на Боко му е вързано в кърпа самостоятелно управление.

мани ги бсп - тия сами се нае...а щото са лакоми и тъпи некадърници. за жалост идва герб, щото няма кой, тъй че пак ще има "Яриии раята! разтворете бузки! мутражи напрееед!"

искров май ще рита камбаната...

Какво е кредитно досие някой да се е замислял? Ако не съществува в т.н. "досие" информация за обезпечението, договори и справки, то за какво си говорим? За информация че тоз или онзи са получили еди колко си пари. Това да. Информационен бюлетин. Но ни и кредитно досие. Така че и БНБ и Прокуратурата са еднакво прави. Хем го има (папката) хем го няма (основните документи). За справка : link/AllAboutCredit.aspx?s=11

Айдееее, стига сте плямпали бе, как ви не заболяха устите....Марш на нивата! Оставете Василев, Искров, Пеевски на мира...Те са недосегаеми. Вие си вижте мизерния хал...на който сте, за да тлъстеят и пускат търбуси и мустаци такива като тези по-горните паразити...Или ги ликвидирайте, или спирайте да плямпате празни приказки !

всички изпушиха.Не вярвам на ушите си.Тука има- тука нема. Ама нали нямаше кредитни досиета, а сега ще се отварят.Стар филм.Както досиетата на ченгетата - нямаше ги докато ги прочистиха.А всички ли ще отварят и на майката на Грухчо ли? А днес по БТВ ме хвърлиха в тъча. Излезе милиардера - собственик на Пловдивския панаир, ЦУМ и още какво ли не и той щял да се кандидатира за председател на БСП.Тук вече виждам дългата ръка на ББТ. Този Гергов-свинчо влезе в ролята на Гурбачов.Ако Горби не довърши нашите комунисти, това ще направи Гергов.Чак ми става жал за тях.Не съм мислил,че и те и аз ще стигнем до това падение.

Докато закона не е влязал в сила - Еб,ал съм ги и П,едерасите от БГ Банки (закона важи само за Управлявани от българи БГ Банки ) , изтеглих си парите успешно и ги внесох в Банки с ЕС базирани в България .

ЗАЩО ПОДУПРАВИТЕЛ НА БНБ Е ДИМИТЪР КОСТОВ-ФИНАНСОВ МИНИСТЪР НА ЖАН ВИДЕНОВ, КОЙТО ФАЛИРА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1996Г. ЗАЩО ПРЕГОВОРИ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА ВОДИ РУМЕН ГЕЧЕВ - ИКОНОМИЧЕСКИ МИНИСТЪР НА ЖАН ВИДЕНОВ.КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ? ТЕЗИ КОИТО ФАЛИРАХА СТРАНАТА СЕГА ЩЕ Я СПАСЯВАТ.ТОВА НЕ Е ЛИ ПЕРВЕРЗИЯ?

През 1996 България ти я фалираха от американското посолство, защото се самоиздържаше без да раздържавява и със собствена банкова система, за съжаление крехка и не до там чиста, но собствена. А ти понеже си достатъчно тъп си склонен да повтаряш чужди мисли и твърдения, на което, впрочем, разчитат и рзпространителите им.

ТИ ЯВНО СИ ФАНАТИЧЕН КОМУНОИДЕТН РУСОФИЛИСТИЧЕН ТРОЛ! А КАК ТАКА СЛЕД КАТО АМЕРИКАНЦИТЕ ФАЛИРАТ БЪЛГАРИЯ, ПАРИТЕ СЕ ОЗОВАВАТ В РЪЦЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ? Около 5 000 души от бившата Държавна сигурност са станали кредитни милионери през най мътните години на прехода. Сред тях по-известните имена са на Красимир Стойчев, Георги Агафонов, Младен Мутафчийски, Евстати Гюров- дължал на Балканбанк преди да фалира 64 555 000 неденоминирани лева главници и 89.806 млн. лева лихви, Людмил Досев- бивш служител на ДС с тригодишна задночна аспирантура в школата на КГБ и др. ЛУМПЕН!

след колко време далите заповед на Искров да фалира КТБ ще заметат следите си? Аз му давам не повече от седмица.

Русия, която е собственик на КТБ си каза: Тия ни резнаха за Белене, резнаха ни за Южен поток, я ние да им резнем някой милиард от банката пък те да плащат като са толкова отворени.Това е кризата.

Ай са. Русия ти виновна. А от САЩ мед ти носят. Тъпан.р!

И защо охрана от НСО , да го вкарват зад решетките там ще го вардят . Защо ги наричат гуверньор а не говньор или говнар с 30 000 лева заплата ! Още от началото се усети ,че е скълъпена работа с бързата цел да мине номера и да се изкраднат милярди лева . Кражба ама по гадна от циганска кражба, защото не става дума за меден котел и циганина да лежи с години вътре а за милярди лева . Кога най-стене ще съдите и хора от висшите етажи като този говняр . Защо го наричам така : защото му бяха малко 30 000 лева на месец и искаше милярди ! Доказване произхода на парите и то не само в тази банка, никакви пари от държавата докато не се разбере всичко защото банката може да се окаже не по-зле работеща от другите банки .

Хронология: Сменена сметна палата. По време на дебатите уж за кредит, пада банковата тайна на КТБ. Провалени дебати. Утре ГЕРБ няма да влезе. Бойко Борисов днес не е говорил. Витае някакъв страх в ГЕРБ. Да видим какво ще се случи в най-скоро бъдеще

Боко е в Брюксел. И Орешарски е там. Очаквай изненада - Орешарски май е сменил отбора - вече е за ДПС и ГЕРБ.

Прокуратурата да разследва, както трябва, и виновния/ните за отпускане на необезпечени кредити, да понесат заслуженото наказание (парично, разбира се).

ти ли само не разбираш че такива кредити няма ( самото БНБ към 31 май 2014 казва че необслужваните кредити са за 1.7%), ами искров и господарите му искат фалита на КТБ?

Като гледам какви ги върши Искров въобще не съм оптимист за продължителността на жалкото му продажно съществуване. Толкова много хора и фирми ще завлече покрай неистовия си стремеж насила да фалира КТБ, че не му завиждам.

Той е дялан камък.Ще стане или посланник в хубава държава, или депутат с имунитет.Един ден пак може да потрябват за някоя афера.

за такава гранде издънка - ни изпълнява заповедта да фалира КТБ, а и вложителите там са му се наточили някои със съвсем не чист бизнез - та не мисля че ще е този вариант ;)

"Фактите" на Искров: 1.Чували с милиони изнесени 2.Липсват 3,5 милиарда 3.Липсват кредитни досиета Ха-ха-ха! 1.Защо не се срещна с Оманския фонд-искаме отговор 2.Защо отказа въстановяването на 206 мил.предложени от акционерите-искаме отговор. Хора,КТБ си е здрава банка,просто на Искров се плаща да я "фалира" Има само едно решение-не оставка,в затвора,в затвора!!!

Откъде ги изкопаха тез досиета. Ама че експерти си имаме, толкова време ровиха и не ги намериха- изведнъж се появиха незнайно откъде!

Pesh0

Кредитните досиета се намериха . Значи банката е добре . Сега БНБ да си обира експерите от там и да остави акционерите на банката да си работят .

Е това вече е върха, всеки ден- нови неща и все по- интересни...

Абе Искров,ти знаеш ли какъв си всъщност-малоумен некомпетентник.За теб сигурно и БНБ означава баталясване на банки.Ти си маша-искаше умишлен фалит на КТБ за да я купите на безценица-да ама не.Банката си е здрава та здрава,ти-В ЗАТВОРА!

Браво бе, Искров! И ти ми заемаш толкова отговорен пост! Готов да се продаде на всеки...

Дайте да видим тази банка КГБ ли е или ДПБ /Доган, Пеевски,Бисеров/ или и двете заедно . :)

Не видях по новините плужека Искров да си е подал оставката и някой от "достойните" политици да му я е поискал , даже и ръсещият недомислия ББ също си затрая !!

Много хитро днес БСП не са гласували никакви поправки, а са губили време. 5.7 млрд на Борисов няма да го огрее. КТБ е възможност да се поиска на ББ имунитета

Цвьк

Абе чукундур, именно чобана( министър от бсп) ти казва, че бюджета ще се актуализира и нов заем ще се взима. То бива да си улав, бива, но твойто го няма никъде.