”Тайм” обяви протестиращия за личност на годината

"Протестиращият" е обявен за личност на годината от американското седмично списание "Тайм", предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”Тайм” обяви протестиращия за личност на годината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да знаете, че ви е обидена цялата България!!! Обърнали сте класацията! ББ е личността не протестиращите!

Е и какво стана сега!? Как така не ви оцениха теб и уж много ценения в САЩ идиот Флик американците?! Такива неистови усилия полагате да ни върнете в мракобесието на робовладелското общество! Доктор-генерало-пожарникарят Б.Борисов отмени демокрацията у БГ-то! Бойко казва! Вие изпълнявате!

Боцко го настъпиха по мазола! Бил футболист, но не и личност...

Футболист бил пожарникаро!

Тю-бре! Само нашите протестиращи не са! Те са простаци, негодници, мързеливци, безделници стремящи се САМО да напакостят на велик Бойко с Греба!!

Някои от управляващите трябва да си сложат ОЧИЛА. Къде в България са видяли аутобани. Ако разбитите настилки по магистрала Тракия и Хемус могат да се сравнят с някой аутобан в Франция, Холандия, Германия, а в последните години в Гърция може да се разрешат и такива скорости. Но при сегашните условия това е сън в лятна нощ. Някой с 160 км. ч. от една бабунка на "аутобана" може да прескочи мантинелата. Че на всичко отгоре ще въвеждат електронни каси! По-добре оправете първо АУТОБАНИТЕ.

Караш на грешна писта!

Аз мислех че бат Боко е номер 1

Най-забележителните идеи на човечеството са се родили в знак на протест.

юдеите пак нещо се напъват моля ви се

Точно, гледат да вървят пред събитията...