The Telegraph: 100 депутати от партията на Тереза Мей ще отложат Брекзит

Вариантът с по-късна дата и нови преговори с Брюксел става все по-вероятен

Обратно в новината

Коментари - The Telegraph: 100 депутати от партията на Тереза Мей ще отложат Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошото е, че е поредното в много тежък за Европа момент. Да предадеш съседите си е гнусно, гадно и непростимо! Ето докъде може да доведе фалшивото самочувствие и самомнение, наслагвано лбез основание с векове! Ако не искат да си ходят, вече трябва ние да им затръшнем вратата, да се поозорят малко и да видят дебелия край.

Направо си е ЗАБРАНЕНО! Кой да се договаря и с кого? А откога? И докога? Защо? Искаш самостоятелен път- ОК. Искаш "специални отношения" със САЩ? Имаш да права да ги потвърдиш, като от Световната война? Твоя си работа. Мразиш Русия и Китай- кой ти пречи? Островна и полуостровна държава защитени от океани? Изолационизъм? Става. Но не ни карайте да се подписваме под това. Оставка се връчва. Щом е връчена, то тя есе приема. Това е така, защото, ако откажеш, то как ще разбереш дали не ти симулират работа и те лъжат всеки час? Няма как. СЛЕДОВАТЕЛНО: Решението е ДА! И кому е нужно бавене на това нещо БрекМрекДощълОтишъл? И какво има да решават 100 британски депутата? Те имат право да решат дали искат нещо си там? Може да решат, че искат, но нямат право да го наложат, освен в спомените си за миналото. Но този път Блюхер може да е зад гърба на Уелингтън, и да си пада по Меркел, ген. Груши може и да си обича Макрон и да домъкне 30 000 войника навреме, все пак и т.н. Едно е ясно. битката се решава в Белгия и то от много страни. Датата е известна. Може и да няма битка, но е много забавно кой ще се предаде? Голяма забава ни чака!

Какво разбираш от политика, че и съвети даваш?

Оставка се и оттегля,ве смешко. Или забавя. Това, че не осъзнаваш, че в случая и за двете страни ще е по-добре оставката да се оттегли, е твой проблем.

Разбира се, че може да се оттегли оставка . В коя секунда е важен въпрос. Дали в същата с подаването или 3 секунди по-късно, когато ти драснат едно "ДА" върху бумажката или след цели 20 секунди докато секретарката ти разпечата съответната заповед/предварително генерирана/, номерира я, архивира и те направи "бивш член на екипа"? А, не- имаш и още 5 секунди за подпис от шефа и печат, може би. Последните 3 времетраения са доста спорни от правна гледна точка и не е ясно, че би имал тези възможности за изчакване , но нейсе. Може да имаш време да си дръпнеш листа но не е повече от минута. Не и 5 години?! Вариантът "Аз си тръгвам, но ще остана"- не е опция. Защо смяташ, че само ти не харесваш общото съжителство? Може и теб да не те харесват, надути пуяко? И, защо казах, че Заповедта е предварително генерирана? Жалкото е, че се съмнявам в Брюкселска твърдост по случая......А, трябва!

Нищоправещите,Корумпирани супер високо платени Чиновноци в Брюксел... са в истинска паника от Брекзит. ЕС със всичките си проблеми в момента има нужда само от твърд Брекзит и Загуба на големият британски пазар за да се..... Разпадне. Англия Гласува да Напусне ЕС, и политиците им ще го направят.

Това са твърде разкрасени интерпретации. Медийките ни чат-пат изплющяват по едно флиртче с емигрантската ни диаспора в Лъндън ( 'щото те са предимно там-в клоаката-инкогнито, анонимни използвачи на британските слабости). Но Великобритания не е само в Лъндън, българино. Истинската, чистокръвна Великобритания , която е извън Лъндън, гласува "ЗА" брекзит. И то за твърд такъв-това е, което не ви казват българските вискозни журналета. Не само ще е твърд брекзита, но след него нещата още повече ще се втвърдят. Великобритания не иска измета на европа. Явно предпочитата пакитата, които сами са си образовали и дресирали. Кофти-ама факт!

Яки комплекси те гонят, човече. Ти от чистокръвните британци ли си или от изметта? Я вземи се светни по темата и разбери, че излизането на UK въобще не е въпрос, свързан с народната воля, а политическа игра, в която той се използва като аргумент. Великобритания ще излезе ири ще остане или ще отложи защото политиците от едната или от другата фракция ще се наложат, не защото достойноте, вдигнали високо глави, чистокръвни британци от викторианска Англия са го пожелали.

американец е. иначе не би написал лъндън. би написал ландан ако някога е чувал бритиш аксент

Прав си! Истинската " чистокръвна" Великобритания гласува ЗА. Но по ирония на съдбата, именно чистокръвната Великобритания ще бъде най-много засегната. Лондон не го мисли:)

Що така бе, Миме?

Ама нали искахте да напускате бе, нали сте много силни и независими, за какво са ви сделки, ей селкси тарикати, ЕС трябва да им го набие четвъртит и да ги изхвърли като ненужна вещ, да ги видим тогава, с тази си зависимост от европейския пазар какво ще правят! Такава криза ще ги удари, че свят ще им се завие, десетилетия няма да мога да си стъпят на краката ;)

Honda затвяря заводите си в ЮК. Освобождава 3.500 човека. А иначе, вие си отлагайте. Ама на бизнеса му писна.

Тимерманс: Рискът от твърд Brexit расте Някои депутати са като средновековния датски крал Кнут Велики, който искал да спре прилива със силата на волята си, твърди зам.-председателят на ЕКРискът Великобритания да напусне ЕС без сделка на 29 март нарасна този месец, каза днес първият зам.-председател на Европейската комисия Франс Тимерманс, предаде Ройтерсм, цитирана от БТА. Запитан на пресконференция в Брюксел дали Великобритания ще напусне на планираната дата, Тимерманс каза, че през последните две седмици са се засилили опасенията му, че британците може да напуснат, "дори да не го желаят". "Рискът от напускане без сделка нарасна", каза Тимерманс....

И как точно ще го отложат, като за целта си има договорна клауза, която предписва точните правни правила, по които се иска отлагане на брекзит, а депутатите не мислят да я задействат... Британски смешни напъни. Излизайте от ЕС, махайте се и тогава си вирете носовете. Нали / Не значи не/ и брекзит значи брекзит- сега защо давате заден ход.... Да не би да осъзнахте простичката икономическа истина, че при брекзит държавата и икономиката ви потъват- фич иска да ви сваля рейтинга при брекзит без споразумение, а над 250 големи фирми местят офисите и дейността си от лондон в ЕС...

мноо си джасната

Нормално- адвокат съм...

Вярно сега се осъзнали:)))) Мей ми обади, че досега изобщо не им е минавало през ум, че икономиката им ще рухне. :)))

Тия се пре...ха и сега се чудят какво да правят.

Най- добрият ход на англичаните май е да изритат бабето Т.Мей и да останат в ЕС. Може и да не си посипват главата с пепел.....

Най-малко от всичко на света ме интересуват три неща: брекзит, новите рокли на първата дама и декларациите на Нинова.

Плюс.

Години наред ни занимаваха с гръцките проблеми с изядените на вересия милиарди, сега ще ни занимават с капризите на Англия.

в минус на ЕС

на 29 март сте чао. Нито ви искаме нито ще преговаряме. Чупка!

След като схванаха какъв ромбоиден си го зачукаха с тоя брекзит, сега се опитват да извъртят нещата по английски да не си кажат ние сбъркахме това беше глупост. Смешното е че по този параграф бсп и ингилизите са като близнаци.

Ще ти се да ти се извинят кутийке. Но те просто баламосват всичката емигранстска измет, за да не се разбунтува преди брекзит-уж, че ще има, пък ням ада има брекзит. Истината е, че бритовете печелят време...или времето! Но на тебе ще ти е трудно да го разбереш. Просто не очаквай извинения!

Може ли един сезон нещо друго, например някоя индо-пакистанска сапунка за Кашмир? Тоя "Коронейшън стрийт" вече ми писна.

Сравнете българската пародия на парламент с британския парламент. Там народните избранници дори от различните партии се обединяват и налагат решения на премиера и правителството. Тук неграмотна паплач от послушковци натискат копчета, влизат, излизат по команда, сменят си решенията през 2 часа и обаждане по телефона от Баш Боса. Единственото което може да ги обедини е лапаницата или някой закон на ПеевКой. Облечени с костюми, возят се на лимузини със охрана, лампи, секретарки, офиси.... а не могат да четат, да пишат, да говорят, някои от тях дори таблицата за умножение не знаят, да не говорим за други науки. А най-голямата трагедия е, че оскотелия народ ги преизбира на всички избори, има някои по 25 години с професия депутат. Готови са да се нахвърлят върху екип на Дискавъри, че изяли 2 жаби и се окъпали в езеро, но са абсолютно апатични към кражби за милиарди, корупция, конфликт на интереси и ежедневните битови трагедии, които са станали фон за нашата обща вегетация. Така ще бъде докато неграмотни, алчни хора без капка съвест и морал са оставени да си веят коня по всички нива на държавната администрация.

Отвън опаковката може да е по-лъскава, но и там шоколадът отвътре е втора употреба.

Колко писане на глупости. Да не са ви вдигнали хонорара от позитано, или се натискаш за партиен секретар?

Кво Позитано бе, умник? Аман от бавноравиващи се тролове...

"Умерено настроени депутати". Това звучи като умерено настроени червени хмери.

От торите са 35. Цялата група е 100, но тя не е само консерватори.

Бийте им шута на тези! Не се занимавайте повече с тях!

Докато не "ОТРОВЯТ" Скрипал още веднъж, нещата няма да мръднат и на йота!

Боже колко тъпа опорка са ви спуснали. Нерде Брекзит, нерде Скрипал. Опорка за малоумници...

Все по-надолу и по-надолу.....

Пръц!

Къде са Скрипал, мръсни терористи?

Този член от договора, по който Великобритания се опитва да излезе, никога не е бил предвиден да се случва изобщо, при каквито и да било обстоятелства. За да излезнеш от ЕС има два варианта - държавата ти да се разпадне и да спре да съществува или ЕС да се разпадне напълно като бившия СССР. По начина, по който сега Великобритания иска да излезе, вероятно глобалистите просто няма да позволят.

Постепенно нещата си идват по местата. Идеята на Великобритания никога не е била да напусне ЕС. Трябваше на референдума с малко да победят тези, които са за оставане в ЕС, та UK да го ползва да извива ръцете на Брюксел. Ама се оказа, че идиотите там са повече от очакваното, та се стигна до Брекзит. Не случайно след референдума и Фарадж, и Джонсъсн изглеждаха като попикани мушката, щото осъзнаха ква глупост са сътворили. Ама пък да си сърбат попарата англичаните сега, след като не мислят когато гласуват, а се водят по акъла на популисти и полуидиоти като нашите бсп.

pompai

Взе да им пари на английските трътки. :)))

Темата вече се изтърка.

Абсолютни циркаджии! С оглед на тежките за Мей събития очаквам Скрипал повторно да бъде "отровен" и след това повторно, победоносно да възкръсне...

руски евтин клоун си ти, смешко беден.

Нима не са циркаджии?

ти римлянино.ЧИСТ.

Махайте се, като ще се махате! Вие си го натресохте и чупката вече.

тия им се дуа дудука ама са чудят от доле ли от горе ли?