Терзиев с апел за широка коалиция в СОС и обединение около една кандидатура за председател

Кметът предупреди, че блокажът на Общинския съвет носи загуа от 40 млн. само за ВиК и бави оздравителния план на "Топлофикация"

Обратно в новината

Коментари - Терзиев с апел за широка коалиция в СОС и обединение около една кандидатура за председател | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога трамвай 5, кога?!

Мис Бони с розовото пони да се разкара ...

Що не вземеш да се гръмнеш и на всички да ни олекне

Да видиш на мене лесно ли ми беше с Парапетка по времето на управление

ДА се закние СОС Само продават имоти и вдигат данъци идмислят безмислени запрани .

Щял живот ДС-то е свикнал с връзки и по втория начин да прави всичко, но тук това не работи вече, иска се и акъл.

като си представя че още има малоумни да ходят да гласуват и да вкарват разни такива за кметове (става въпрос за малоумниците от всички възможни партии в БГ)

Искаш ли да си кмет? Отивай при Бойко, на колене, целувам ръка

Този който се гаври с Рождество и остави заледени улици и тротоари сега търсел съдействие.Шефа на Пирогов каза ,че близо 500 души са пострадали и вече стана неудобен чак " злоупотребил " ,че дал гласност в ефир за това диване .

става все по-гнусен като дедо си комундето-ченге

апѐл Значение на думата апел м., само ед. Призив за подкрепа, помощ, съдействие. Отправям апел. Синоними на думата апел (същ.) молба, подкана, обръщение, позив, възвание, повик, зов, приглашение, манифест (същ.) обжалване (същ.) вик, призив, лозунг (същ.) просба, жалба, тъжба, петиция (същ.) повикване

Ще му гледаме глупавото изражение на тоя ДС синковец, набутан с измама, още 4 години.

Не изключвайте вариант "Иванчева". Нали трябва да избие спонсорството за жълтите. Една дебела белязана пачка му стига.

Значи ситуацията я виждам като един розАв фалос с три тшака вързан за кенеф. Кенефа е София, фалоса е височайшия такъв на васко маслото, който дърпа кенефа, а трите таака са тримата кандидати за шефче на СОС, Борката реването и двамата кибици от бкп и израждане. За останалите зрители на тая арт инсталация остава само да го д*хаме...

няма нужда да се обединяват - нито на Терзиев е мястото там, нито на Бонев! Ако имат достойнство и двамата ще се оттеглят и ще напуснат постовете, за да тръгне работата на общината!

..а тропна ли с краче, нацупи ли се?

Тоя ДС натрапник зове за обединение та да му заработи кметството. А твоите зомбите преди изборите какво правиха, а? Вие не трябва да управлявате, не можете! Вижте каво стана с един ден сняг, вижте старта на коледните празници! Вижте мърсотията! Провал

на комисар терзиев!

ама каааак така, аз съм милионерче с куфарчееее, на мен ми се полагааа, що тъй правите..... меееее. И мис бони му приглася....

Направете Делян П. шеф на СОС,може и директор на"Пирогов",а защо не и премиер ,той може всичко...

София има нужда от работещ Общински съвет за това не предлагайте пак вашия контра пич.

"Пич" е доста мъжкарска дума за тоя тъп педераст Бонев.

Значение на думата пич 1. Остар. Простонар. Грубо. Извънбрачен син; копеле. 2. Развратник, мръсник, уличник. 3. Разш. Жарг. Младеж, мъж, на когото може да се разчита, обикн. в някакъв лош смисъл. 4. Нов. Жарг. Мъжествен мъж. 5. Диал. Израстък, издънка от стъблото на овощно дърво или лоза; филиз, младочка.

Ти кога ще смениш Хелуинската украса ,бе ,може ли такова безумие за Рождество ? Да пробутва втора употреба несъвместими неща ,някой дари ли ги или ги изхвърли ?А.СОС може да работи и без председател известно време,ако са нужни решения по различни въпроси.

Ей така се чувства Борисов, когато всичките грачите срещу него. Хубаво ли ти е? Свиквай.

До сега реки от пари течаха в общината от вик и топлото...

Кака Васка да каже харесва ли да пие бял мъжки СОС?