Терзиев пред СОС: Правим план за сигурността на София, ще има и ресорен зам.-кмет

Столичният общински съвет заседава извънредно за сигурността в столицата заради инцидентите с мигранти. Представители на МВР, СДВР и Агенцията за бежанците бяха изслушани

Обратно в новината

Коментари - Терзиев пред СОС: Правим план за сигурността на София, ще има и ресорен зам.-кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както се оказва добрите ченгесарски гени на Васето са огромен актив! :) Едва ли Васето е очаквал, че ще се занимава с охрана - както навремето един приятел и ментор беше тръгнал да ме обучава и на физическа, а не само кибер сигурност (двете наистина са свързани), та ме беше ядосал дали съм сисадмин или съм бухалкаджийка. Пичът беше добър в ейч ара (сори, няма латиница!) и явно беше надушил, че и за това имам дарба, за което аз тогава хабер си нямам. Тия дни по друг повод се усетих, че поне дузина от моите чичовци и братчеди навремето бяха от УБО, сега идея си нямам колко от тях и децата им са в днешното НСО. Сигурността на София и без орки си е деликатна тема, а като ни налазят и орки, съвсем ще стане густо, така че успех и в тази инициатива.

Какво ще заседават. Да викнат Денков и Киро да обясняват, нали те ги докараха престъпниците от запада. Емигрантски натиск върху България има и то голям. Само че не е от южната граница. А е от запдните държави, От там е опасността за България. А който си ги кани емигрантите, да си ги взема и да си ги гледа. В България не сме ги канили. Няма какво да ни ги "връщат" на нас.