Френският сериен убиец е застрелян при атака на спецчастите

24-годишният сериен убиец Мохамед Мера е мъртъв, съобщиха световните агенции. Спецчасти атакуваха жилището в Тулуза, в което той се бе барикадирал.

Обратно в новината

Коментари - Френският сериен убиец е застрелян при атака на спецчастите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки като него това го чака.Защо трябва да съдиме полицаите.Те са си свършили много добрте работата.

Нещастника пак не е умрял достойно - опитал се да избяга. Убил е дечица,а се мисли за герой! ...нямам думи..

Едно ми е странно .Защо 2 дена го пазиха и гърмяха да пречат на съседите,а като дойде момента го нацелиха в главата(най вероятно в гръб).А докато кибичеха отвън ако някой друг екстремист в негова подкрепа беше завладял автобус с деца като заложници и постави условието да го освободят? С терористи -никакви преговори и светкавични действия в стил "Алфа" и "Вимпел".

Французите имаха идеалния шанс да приложат тактикате на реснаците с пускането на упойващ газ.При това нямаше заложници.И бързите им действия щяха да са гаранция да го хванат жив.Но явно нямат готовност за това.Жалко.Защото иначе щяха да са върхът.

Ауу - голям кеф, голяма новина. Новинарчета, само заглавието ви е малко слабо. Трябваше да сложите не що от сорта - кръв, мозък и слуз хвърчаха от главата на простреляния терорист. Хиени с хиени

valentor

Пред избори, особено за президент, какви ли не филми се публикуват .

Трябвало е да пуснат някоя от нашите чалга звезди или Азис да попеят пред блока и той сам е щял да хукне да бяга навън .

Ами чудесно. И Франция се оправя с тетористи по стандартния начин.

Побърка се народа..

Аз очаквах, че франсетата ще вложат повече творчество и технологии в залавянето на агента. Спомнете си руснаците през 2002г. и Норд-ост.

Французите не са в час какво са започнали и какво ще последва от тук нататък. Сега ще видят "кон боб яде ли" и ще платят за безхаберието си в последните 35години. Защото ТЕ, повтарям - френската държава в лицето на всички ръководили я през тези 35 години се почесваха любовно само като се сетят за безплатната работа ръка. На ви сега. Почвате с бране на плодовете. Те ви те - да ви и.ът яко всякаква африканска и азиатска сган и гмеш!

На тях поне са им работили безплатно последните 35 години, а при нас манговците и турчолята какво са правили?

Докогаааааааааа !

Прегоряла манджа с грешни данъци са тия специални служби,цялата държава срещу един хванат като плъх в капан -и накрая произведоха поредния мъченик.То наистина голяма политика,голямо нещо,ама резултатът е постижим и от неспециални служби.Или да бяха чели малко литература-Йовков описва как се решават такива неща.Навремето в Добруджа един нашенски бабаит така се бил залостил,само че в кладенец,плашат го,стрелят го,не излиза,майка му плаче-стои ,не трепва,кадъната го привиква и се предава.Та такива ми ти работи

"Френският" алжирец - ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТ Мохамед Мера - е мъртъв. Точното заглавие

Преди няколко дни, французите, направиха забележки на белоруският президент,ах как не е хубаво да казните террористите си. И кво... правят същото во благо на президенстката предизборна кампания.

Ти от такива какво друго очакваш, освен тъпизми ?

"На няколко равни интервала през нощта полицаите взривяваха мощни експлозиви пред прозорците на сградата, за да не позволят на заподозрения убиец да заспи и да сломят издръжливостта му. " Що бе, не е ли по-добре да го оставят да се измори и да заспи - така щяха да могат да го хванат жив?

също плод на неверни интерпретации!Явно не си ходил в Русия последните 20г.,а ако си бил то е било в Москва!Ако отидеш само на 50 км.извън чертите на столицата им,можеш да видиш такива лунни пейзажи,в сравнение с които видинските и монтански села са като Лас Вегас!Просто Тунгуският менеорит е помлял всичко живо в тази мъртва пустош-хора,животни ,дървета...Така че,дай да не си говорим врели-некипели!Светът не е само Москва,Петербург и Нижни Новгород-един наистина красив град!А за войните-имаше и Афганска епопея,и Етиопска и Анголска и Южнойеменска ,а и някои други,и все безуспешни!Да не говорим за акциите в театър "Норд" в Москва и в училището в Беслан, имаше и в болници в Грозни и Осетия ,които бяха свързани с груба сила и много жертви!Нищо лично-но въпрос на стил и възможности!

"Врели- некипели" ги дрънкаш ти, земи се поспри.

А чисто и просто западните ти любимци не са се сблъсквали с подобни терористи, та да ги видим те как ще действат. Щот и при тях има издънки сред това което се е чуло като акции. Тва да не са ти филмите, с един нож да гътне 20 човека. И кво кат е пустош? Средните щати в САЩ кво са ? Я си направи сметка колко ще струва на Русия да направи инфраструктура по цялата територия и всяко забравено селце ? Където са съсредоточени хората и производствата естествено че всичко е оправено. Защо да харчат пари за пътища и градове в нищото? Лас Вегас даваш за пример - да, направиха процъфтяващ град в пустинята. И кво ? Това трябва да бъде направено от всяка държава ли ? Дрънкаш ми за Осетия и Грузия? Ами да си поговорим за няколкото десетки държави в които Западния Свят (и по конкретно Щатите) са се намесили с военна сила и са пратили хиляди в гробовете ? Болници ?

Истината е че ще се случват все повече такива неща защото хората се изрудиха и за това е виновна човешката алчност. Безкрупулни политици и бизнесмени виновни за смърта на хиляди деца се хилят мазно по телевизията всеки ден на фона на техните престъпления тоя тип е светец. За тяхно съжаление хората от напрежение просто полудяха и вече няма нищо сигурно на този свят дори и училищата в центъра на европейската цивилизация....жалко за 3те деца от училището милион пъти по жалко за милионите деца убити от капиталистическата алчност и криворазбраната цивилизация... жалко за всички нас които направихме този свят негоден за обитаване от децата ни!

ами, то това е целта ,бе, ченгел.ти жалиш все едно, че нещо друго е вазможно. вазможно е ако хората се сабудят и решат да са други. само това е вазможно.

Ти си плиткоумен, ограничен и противен поп-фолк австралопитек. НАУЧИ БЪЛГАРСКИЯ ПРАВОПИС, а едва след това опитвай да пишеш по форуми.

Франсетата са мноооооого зле ! Ако това беше станало в Русия..... Там наистина има спец. части. Франсетата са си просто едни посерковци, факти от втората световна война.

дааа, много са злеееее .. и аз така чуваммм. щели да емигрират от франция в българия, защото тук икономиката процъфтява и всички престъпници са хванати и са в затвора. дааа. ах, горките тееее....хахахахахааа

Що са взривявали бомби, като е можело просто да надуят някаква музика с още по-голям ефект?

Щото са нямали авторски права да пускат музиката - за това!

Така е, ако му бяха надули азис и софка е щял да се предаде още вчера...:-)))

Тероризмът е нещо ужасно!!! Но ако се разровим в корените му, ще установим, че в основата на световният тероризъм /с незначителни изключения/ са тези, които НАЙ-МНОГО СЕ БОРЯТ С ТЕРОРИЗМА!!! И е "най-хубаво" всеки, заподозрян за терорист да бъде УБИВАН НА МЯСТО, защото така хем няма опасност да каже някакви НЕУДОБНИ ФАКТИ за "борците с тероризма", хем автоматично е ОСЪДЕН ЗА ТЕРОРИЗЪМ!!! Както се казваше в един виц - и топло и чисто!!!

Този също може би се бори за своята държава, така че по тая логика той също е невинен?

Терористите масови убийци трябва да се ликвидират на място, като го правят американците и руснаците.

Убиец на хора и/или деца, без значение, дали са еврей, палестинци, германци е Убиец! Убиецът е най-гнусното същество и може да бъде спрян само от друго себеподобно - егати и парадокса! Кой е добър и кой лош? Как да определим и как по дяволите да оправдаем убийство? Палестинчето убито в Палестина си има майка (може и тя да е убита), афганчето убито в афганистан и той си има майка (може и тя да е убита), еврейчето убито във Франция или в Израел и той си има майка (може и тя да е убита), американчето в Америка ..., германчето в Германия,... Започваме да се превръщаме в цивилизация от Убийци или вече сме?!?

А кво правим когато тези убийци носят военните униформи на САЩ и Израел ? Никой не им търси отговорност тогава.

Владо, не всички са Ленинци, като теб. Убиеца униформа НЯМА! Най-много хора са избили комунистите, като теб.

Тези френски служби са по зле и от нашите милиционери ,този талибан им трябваше жив за да разберат кои са другарчетата му ,тия изроди никога не са сами а са обединени в терористични клетки или бойни групи,сега останалите ще изпотрепят още сума народ.Ако го бяха хванали жив с упойващ газ или шокови гранати щяха да неутрализират цялата банда.

Много ги разбираш нещата!!! Все едно си талибан в анти-терористиюен отряд. Ма по скоро си смешник.

Екстра...стрелялия с "особена ярост" е мъртъв. Да не забравяме че беше само 'заподозрян". Умрял автоматически се превръща в чист терорист. Много удобно. От сега ми е забавно какви легенди ще се сътворят и пишат...

Всички ислямисти са убийци и трябва да бъдат изолирани и унищожени без милост като бесни животни, иначе ще страдат не само добрите хора, но и обикновените мусулмани.

Без ирония считам,че 2-ма наши роми биха се справили с проблема без никакви усилия,че дори можеше и жив да го хванат.За какво са всичките тези оборудвания на спецчастите след като в повечето случаи действията им са доста наивни.

Аман от "специалисти"! Френската полиция се изложи, вместо да приключат за нула време (няма заложници, няма усложнени обстоятелства) сумати време се туткаха и дадоха време на медиите да го правят едва ли не на герой. Тежко и горко на французите, ако трябва да разчитат на такава охрана. А ако бяха 10 главореза, със заложници и тежко въоръжение?!

Изложили се били! Глупости. Успяха да идентифицират убиеца за по-малко от 48 след последното убийство.за такава реактовност в България можем само да мечтаем!

На френските спец.служби им трябваха 2 дена за да "превземат" мъртвец...представете си ако беше жив

Нашите медии не отразиха нищо по темата за справедливото смъртно наказание в Белорусия. Преди седмица бяха разстреляни двама 26-годишни терористи-рецидивисти, причинили смъртта на 15 души в минското метро и ранили десетки хора при същия и серия предишни атентати. Повече инфо - например в руската Уикипедия - на "Коновалов, Дмитрий Геннадиевич"

и разузнаването ви е като еврото

В момента стотици френски наемници в Сирия, представяйки се за протестиращи сирийци, избиват невинни деца и жени. Не е ли това също тероризъм?

?? нe знам кой дебил изтри коментара ми, и защо, но ще повторя: както предсказах, не го заловиха.

Истина ли е ,че арабските мъже правят любов с арабски мъже?Да истина е.За това миришат толкова лошо-на къкиш.Добре е ,че са убили един от тях.Той е взимал невинни животи.Това е справедливо.

Съмнявам се, че това е истинският извършител на престъпленията. Всъщност, очевидно е, че престъпленията са дело на организирана група. Прдполагам, че това е изкупителната жертва - мъжът, който е убит от френските служби за сигурност. Френските служби се оказаха неподготвени и се опитват да заблудят общественото мнение.

Альоо, журналиститее, пак са осрахте. Паралитичният газ е забранен за производство и употреба много преди вие да се родите. А сега обяснете от къде френската полиция разполага с незаконно средство.

Забранен е газът, произвеждан от червата ти. Като не знаеш, не предлагай глупости, а виж какво точно е забранено и какво е разрешено.

стамате що не с егръмнеш вучовото??)))

да не си се объркал!Не знам премиера да е стрелял по убииците с гранатомет!Сигурно си се объркал!Просто да ти е ,ако си комунист!За тях лъжата е начин на живот!И кражбата!

А, на Чукундура главата не му требва за мислене. Он е мноо нахакан.

Ще го изхвърлят ли в морето като Осама бин Ладен?

руските омоновци и алфите са груби и щяха да сринат квартала заради 1 човек!Франция има отлично подготвени командоси,едни от най-добрите в света!Американците са доказано качество,за тях не говорим!За мене по-важното е друго-докога светът ще търпи шепа жестоки самоубиици да си играят с човешкия живот!Не може да се чака само американците да се борят с тероризма!Разбирам че Русия е бедна и трудно намира средства,но това не е оправдание при положение ,че има много богати олигарси!Китай стои настрана,воден от страха си,да не го нарочат убииците,Япония и Германия също проявяват странна пасивност!Изглежда трябва в техните страни да се случва това което става в Русия,САЩ,Англия,Франция,Испания...Светът трябва да е единен срещу злото!Трагедиите в Москва,Беслан,Ню Йорк,Мадрид и Лондон трябва да са обица на ухото за политиците на развития свят!

Ей жмот ти си санувал, а ?

Французите да се учат от Бойко Борисов. Премиера такива ги трепе с Гранатомет. Това трябваше да направят.

Медийното представяне на събитията е далеч от истината. Това, което си написал, представлява медийно отражение на събитията. А дали, въобще, това има нещо общо с истината?! Истината е такава. Русия води три войни през последните 20 години. Две срещу Чечня и една срещу Грузия. Русия не е бедна страна - объркал си се. Виж у нас в провинцията беднотията! Пълна пустош! Освен това, моджехидините бяха финансирани от ЦРУ, дори всички медии на Запад бяха на тяхна страна по време на последните войни на Русия. Иначе, френските служби за сигурност са абсолютно неподготвени - в момента убиха един човек, който се явява като изкупителна жертва. Да на забравяме, че Франция изгуби войната в Алжир, а крайбрежието на Алжир беше населено с компактно френско население - няколко милиона души. Тъй че, не виждам истината зад писаното от теб. Виждам изветряла пропаганда.

Много точно казано.

Така е, но е известно притворството и коварството на същите муджехидини!!

Абе то точно че не са пък и американците. Че тогаз щяха да взривят 100 човека, само по подозрение за 1 от тях.

Поредната пародия-тайните служби убиват 2-3 еврейчета, еврейчето Саркози пищи на умряло за да си вдигне рейтинга и слагат предварително пречукан арабин в апартамент с много оръжия и 2 дена правят парлама за да ги има в новинарските емисии по цял свят...Да е жив и здрав Гьобелс че измисли пропагандата..

Ти си уникален тъпак и абсолютно болен мозък.

Ти не трябва да живееш бе госин арабин.

+1

"Френският президент Никола Саркози заяви, че Париж ще криминализира редовното посещение на уебсайтове, които пропагандират тероризъм или престъпления, извършвани от омраза" - цитат. Когато се цивилизоват и българските сайтове, къде ще си изливаш отровата?Същото важи и запо-горните, които пък призовават където видиш мюсюлманин, на място да го убиваш. Ееееййй...Погледнете кояа година сме? Живеете още в пещерите, с този манталитет и Бентли да карате, пак ще смърдите на чесън и спарено!!!

Както ви казах, няма да го заловят.

какво yдоволствие е да видя тази мyцyна мартва. Yбиец на деца, само изгаряне на тези боклyци

бен, ти си същото говно като този на снимката. той по същата причина е грабнал пушката. между другото, ако си евреин, може да ни обясниш какво точно имаш впредвид под горене.... Аушвиц?

Това е върхът! А не баба Капка!