Коментари - Тръмп каза на Мей да не се занимава с него, а с тероризма | dnes.dir.bg
назад

Тръмп каза на Мей да не се занимава с него, а с тероризма

Американският президент Доналд Тръмп заяви на британския премиер Тереза Мей да се фокусира върху радикалния ислямски тероризъм във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп каза на Мей да не се занимава с него, а с тероризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да си тъп и без да харесваш Дръмпф.Но харесваш ли го ,със сигурност си мноооого тъп!

хареса ми един коментар на англичанин в жълтурника дейли мейл. "когато стана ислямисткия атентат в манчестър и загинаха и раниха толкова хора, включитерно деца, британските т.нар. политици мълчаха много повече, отколкото сега, за три ре-туита на тръмп! това казва всичко за днешната ни политика и за днешните ни политици!"

Не важно че материала разпространен от Тръмп е 'фейк', важното че е 'правилен'..

Ми тя занимавайки се с Тръполина баш с тероризма се е захванала...

Имаше предложение преди време Великобритания да приеме отделно законодателство за отделните общности. Например, за мюсюлманите да важи шериата. По шериата, ако изнасилиш или продадеш в робство жената на съседа си неверник, си невинен. Мисля, че е добра идея. Едва ли някой ще поиска да има за секс - робиня дъртата изкуфяла баба Мей, но пък никога не се знае.

Браво на Тръмп, казва им го право в очите. А лицемерната толерастия на ингилизите ще им изграе много лош номер, та няма да се оправят никога! Тия отвратителни лицемери- англичаните си вкараха таралеж в гащите, а таралежът расте с невероятни темпове през последните 20 години. В Лондон не можеш се размина от чернилки, мангали и фереджета. Щом и кмета им е мангал мюсулманин, значи отдавна се е обърнала колата. Очаквам в скоро време масова бежанска вълна от преебани ингилизи да налази Източна европа!

То е по-добре никой да не се занимава с тъпите "туитове" на Тръмп и би било така, ако не е президент на САЩ и главен главнокомандващ. Този човек е въпиещо некомпетентен и тотално неадекватен за поста.

недей да демонстрираш колко си тъп! Поне си трайкай.

Да бе, който не е тръмпанар е тъп?

"Британски опозиционни политици поискаха правителството да оттегли поканата си за посещение на Доналд Тръмп." ========= По какво в Англия отличават правителството от опозицията?! Много странна е демокрацията в тази държава.

Англия, след напускане на ЕС и ако САЩ я наритат, ще и се стъжне "величието".

Коректно е да се каже, че има няколко Българии. 90% от България живее в панелки или неизмазани къщи с кални дворчета и мърляви градинки. 10-15 годишни коли. Кауфланд в събота за "средната класа". Нямам упрек към хората. Потиснат човек така живее и толкова може. Тукашните реднеци сме "панелни скотове", както ни наричат "красивите". И аз съм такъв. Съвсем друга България е онази, която живее в "комплекси от затворен тип", кара нов джип, почива по света по няколко пъти годишно, ски в Банско, луксозни офиси с "атрактивна локация", био храни и прочее руси булки. Тази България, на "успешните, глобални и образовани", както казва Плевнелиев е 3%. Както вероятно е и по света. Ако Майдел е права, това касае тази България. Така че коментарите върху неправилно становище няма как да са състоятелни.

Погрешка пуснах този коментар тук вместо при новината с "Майдел" и световните ни достижения.

Добре, че е Тръмп, да им казва истината в очите. Във Великобритания не можеш да се разминеш от пакита и всякаква друга измет.

по редно е да и се вика Пакитания.... във всяка кола карана от чалма по една брадва до седалката.... голям е кеф в момента там и ще става все по готино...

Алтернативна истина?

Вярвам, че Англия е империя и ще се справи! А за Тръмп то той е като Б.М.Б - голям, голям гъ ... з, ама ай, другото не е смешно господа / другари! Щом си ги избират да си ги търпят! Казано е : Прост /със зъ и дъ/ Народ - Слаба Държава!

Империите загиват една по една. Това е необратим исторически процес!

с кое да се справят? че в бирмингам повече от половината вече са мюсюлмани? че най-разпространеното име за момче в лондон е мохамед? че във всеки по-голям, че и в по-малък град има ноу-гоу зони? няма справяне вече, преди им бяха врагове румънците, българите, поляците, естонците..., сега враг им е тръмп. врагове си търсят, докато ония ги ислямизират всеки ден! ами, идиоти, сър...

Да е сбъркал Тръмп с тези клипове... колко да е сбъркал пък чак толкова. Има факти, има реални неща от живота. И те са, че нахлуват в индустриални количества неграмотни и примитивни хора, облъчени от нечовешка доктрина на омраза към белия свят. Агресивни, жестоки, аморални, некултурни. Имаме абсолютно сбъркана политическа върхушка, която живее в неин си измислен свят на толерантност, натрапвайки и на нас глупавата си гледна точка. Вижте нашите новини, оставете световните. Всеки ден изнасилвания и убийства, кое не е ясно. Тези хора са си такива. Толерантността към садисти е престъпление, защото е съучастие.

Толериращите исляма в Европа политици като Тереза Мей и Меркел и други като тях са или купени или рептили.Като казвам купени имам предвид -КУПЕНИ ОТ ТЕЗИ КОИТО ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ СЕ СТРЕМЯТ ЧРЕЗ НАЙ РАЛИЧНИ ПОХВАТИДА УНИЩОЖАТ ХРИСТИЯНСТВОТО.ТЕ НИКОГА НЕ ДЕЙСТВАТ ПРЯКО,А ЧРЕЗ ДРУГИ ФАКТОРИ.ЗА ТЯХ ВСЕКИ ЗАЩИТИЛ НАЦИОНАЛНОТО СИ ДОСТОЙНСТВО Е ДАМГОСАН С НАЦИОНАЛИСТ.ВСЯКО ХРИСТИЯНСКО ОБЕДИНЕНИЕ СЕ ИЗКАРВА ЧРЕЗ МЕДИИ ЗА ПРЕСТЪПНО.ВСЕКИ ПОНЕ СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК ЗНАЕ ЗА КАКВО И КОГО СТАВА ВЪПРОС.МЮСЮЛМАНИТЕ СА САМО ОРЪЖИЕТО В ТЕХНИТЕ РЪЦЕ,А ОПРАВДАНИЕТО ИМ Е 'ПРАВАТА НА ЧОВЕКА' КОИТО ТЕ ОТДАВНА СА ПОТЪПКАЛИ.ДАНО ТОЗИ ПРИЗИВ НА ТРЪМП БЪДЕ ЧУТ И ОТРЕЗВИ НАРОДИТЕ НА ЕВРОПА И ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТИ И РЕПТИЛИТЕ ДУШАЩИ ЕВРОПА БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ.

Все едно е показал пропагандни материали от нацистка Германия за евреите. Толкова е сбъркал.

Мей трябва да се махне от консервативната британска партия-тя,както и много внедрени от социалистите членове съвсем умишленоо,за да отслабят и съсипят партията на Татчър.Мей да се маха!!!

Да ни пази Бог от нашите и чуждестранни "лидери". Съвсем са се объркали като патета в калчища и ни водят смело към блатото

Особено са горди с прословутото си промюсюлманско протерористично "правосъдие" на Балканите. Направиха главорезите и търговците на човешки органи и наркотици министър-председатели и президенти само защото са мюсюлмани. А същевременно осъдиха висши офицери и политически лидери само защото са защитавали държавите си от ислямски радикализъм и разцепление. И тия античовеци са ни партньори! ДЕПМ, убийци на правдата ни!

Сега БабЪ Терезита, че почне да дрънчоли за Русия. Щом Тръмпчу я Оряза

По добре да ти казват истината вулгарно (както го прави Тръмп), отколкото да те лъжат галантно (както правят европейските лидери).

Запомнете-ИСТИНАТА ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЗВА ВУЛГАРНО.ДОРИ И ИЗРЕЧЕНА С ВУЛГАРНИ ДУМИ, ТЯ СИ Е ИСТИНА-ЧИСТО И СВЯТО НЕЩО.

Няма Фейсбук ,Туитър и т.н. - няма проблем !

Простотията е обхванала всичко и всички, то фейсбуци,то туитъри,то истаграми...........тъжно и смешно. Не сериозна работа е ............