Поне 30 британци загинаха при стрелбата на плаж в Тунис

Най-малко 30 британци са загинали при терористичния акт в Тунис в петък, въпреки че досега официално са идентифицирани само 15.

Обратно в новината

Коментари - Поне 30 британци загинаха при стрелбата на плаж в Тунис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крачим с големи стъпки към трета световна. Особено, с "любезното" съдействие на дИБИЛ...

защо нашето висше мюсюлманско духовенство или съвета на имамите не заклейми ИДИЛ,аз ще ви кажа,защото нашите мюсюлмани и имами ги подкрепят и поддържа,тяхна религия тяхна кръв.

Kalin

Докато Европа ръкопляска на всяка намеса на САЩ тук и по света за съжаление този кошмар няма да спре.Факт е че докато САЩ имаха спирачки да си веят байрака където и когато поискат света беше къде къде по мирен и по сигурен.Факт е че вместо да намалява това то става все повече и повече.Европа а и останалия цивилизован свят просто трябва да озаптят тези напъни на САЩ да се месят навсякъде и за всичко!

Та цяла Европа е осеяна с американски бази.Германия продължава да е окупирана,там още има американски,английски,канадски и френски войски.

13 века джихад. Да припомня някои сури в Корана които хранят душата на тези престъпници: с/у евреите- сура 4:47, 5: 82, срещу евреи и християни сура 9:29. Политическата идеология на исляма от Средновековието признава само две форми на отношения ислямска държава спрямо християнска и и еврейска- подчинение и плащане на данък. Втората е ислямизация или унищожение. Тези от ИДИЛ са хора на равнището на средновековието. И същевременно са мюсюлмани. 13 века нито стъпка в прогрес. И ТЪПАНАРИТЕ ОТ САЙТА ДА НЕ ОБОБЩАВАТ.

За един психопат от средновековието, или от днес му е еднакво безразлично отношението към човешкия живот. А тези които въоръжават и поддържат ИДИЛ са психопати.

Проблемите в Гърция, също са осигурени от Америка. Тази страна се намесва чрез заем, във всички страни без изключение.

Като спрат европейци да ходят в мюсюлманските курорти сами мюсюлманите ще изринат ислямска държава.

Американците са специалисти по създаване на врагове за Европа даже и за индианците, понеже северна америка е индианска а не американска.

ИГИЛ е организация, създадена и контролирана от САЩ. Което е известно. Съвсем нормално, САЩ да иска да съсипе Европа. За да я постави окончателно под свой контрол. След като не успяват да поставят начало на Трета световна война, която да спаси господството им, сега без Русия, може и да успеят да съсипят Европа.

:pretty much, да Родина за последните 25 г!

Селям алейкум! Бих искал да чуя, че ръководството на нашите мусюлмани, осъждат главорезите от ИД. Защото официалното им мълчание, навява на мисълта, че скрито им съчувстват. И нека знаят, че когато тук стане лошо, най напред те ще бъдат жертви. Така поне става в момента в Русия.

Я пак.Какво става в Русия.Кой създаде ИДИЛ-руснаците.Той Путин ги въоръжи и ги прати в Либия,Сирия и Ирак.Я ходи се ....

Иван Цанов

Абе, скапан тноясъл духовен педераст, докато Русия /СССР/ държеше Триполи а дати кажат колко българи изкараха от там пари да си купят апартаменти. Сега като отидоха демократите от Америка кво стана? Да не те тресне някоя призовка за подбуждане към междудържавна омраза. Сези си на насрания задник. Никакъв анти не си. Ти си амеба.

Американците отказаха въздушна подръжка и изтеглиха частите си при отбраната на Мосул... вследствие на което ИДИЛ получи 2300 бронирани Хъмвита, това тъпо упорство ли беше от страна на американците или пресметнат жест към още по изродилата се Ал Кайда?

И ти наистина си вярваш на глупостите? Лелеее колко тъп народ се навъди напоследък. Глупачето ми само да те светна Русия подкрепя Башар Асад и точно поради тази причина САЩ създадоха ИДИЛ, за да се бори срещу Асад. Моля те като си платен поне качествено лъжи! Такива изсмукани реплики не подхождат на заплата ти! Прави парички, че скоро маймунката в белия дом ще си ходи и няма да има кой да дава парици на необразовани драскачи!

Тероризма е видимата страна на бунта срещу Бога управлявана от уж невидимата ръка.

Знаем, че знаете кой пише и защо, Тъпите ви агентчета ви лъжат както си искат и вие се питате сега какво става и работата се усира яко. Свържете се с нас за да ви разкажем истината ! Имам и доказателства за някой неща ! Пък и с медиите няма да е изгодно за вас !

Престани да повтаряш, едно и също! Болен ли си?

Тук виждам, че както винаги, някакви жалки тролове, се мъчат да пришият към темата и партия Атака. И когато аз съм принуден да дам нужният отговор, той обикновенно се крие. Идил не се приближава към Европа. Той отдавна вече е в Европа. Просто изчаква нужният момент, за да започне рязането на глави. Шарлито и отрязаната наскоро глава, са само едно предупреждение, какво ще ни се случи утре и на нас. Независимо, че единствената ни вина е, че не сме правоверни. Що се отнася до ролята на партия АТАКА, тя единствено имаше смелоста да срещне очи в очи настъпващото в нашата страна средновековие. Мястото на срещата беше в центъра на София пред джамията. Тогава всички политически слепци викнаха срещу нея. Когато и при нас започне да ни пари под краката, тогава чак ще се разбере, колко прави са били атакистите. Но ще бъде вече късно.

Лошото е, че когато критикуваш политиката на запада те определят за атакист. Така е много удобно, при положение, че има хора които хем виждат двойните стандарти на запада хем не са фенове на АТАКА. Да не забравяме,че Воленчо гледа единствено личното си облагодетелстване, пък ако ще да звучи много загрижен за България.

Никога не съм казвал за СИДЕРОВ, че е безгрешен. Но ако приемем, че и той краде, то той е най малкият от всички други политици крадец.

СТАРИЯ ЗАВЕТ КОЙТО Е В ТОРАТА И ОТ КОРАНА ОБСЪЖДА ЖИВОТА ПОД ДИКТАТУРАТА НА ФРЕРА БОГ, КОЙТО ДЕЛИ ХОРАТА НА ПРАВОВЕРНИ И ГЯУРИ :)))) ..... ЧАК В НОВИЯ ЗАВЕТ -- ПРИ ХРИСТОС СЕ ПОЯВЯВА ЛЮБОВ КЪМ ЧОВЕКА И ИДЕИ ЗА СВОБОДА РАВЕНСТВО БРАТСВО , КОИТО БЪРЗО БЪРЗО СА УБИТИ ОТ ПАПИТЕ И МОНАРСИТЕ В ЕВРОПА :))

Само две атомни бомби трябват на този свят за да се оправи веднъж завинаги. Първата да падне в москва, а втората в близкия изток.

Ще се оправи, но за избран елит, повечето хора не влизат в плановете.

Грешиш. Елита и сега си е оправен. Тези туристи загиналите, едва ли са били от елита.

Като падне първата бомба в Москва, явно ти не знаеш какъв е сценарият за по-нататък. И по тази причина не знаеш и какво си пожелаваш ..., а и няма да разбереш какво ще е станало с тебе след един такъв самоубийствен гаф. Добре е, че в Пентагонът знаят какво следва, ако унищожат командният център на въоръжените сили на РФ, в Москва. А то е, автоматизирана система за задействане моментално след удар срещу Москва на подводният и надводният й флот, за изстрелване ракети по предварително набелязани цели в САЩ. Самолетите с ракетно ядрено оръжие, също да се задействат. Наземните мобилни установки, влаковете със замаскираните ракети, шахтите с междуконтинентални балистични ракети, ракетите за "пробиване" на озоновия слой и за въздействие чрез слънчевата радиация, тектоничните бомби ... и Господ знае още какви още системи ще се задействат. За това сега се "пробват" по-меки мерки, като санкции, ембарго, валутни трусове, международни интриги, подслушване, блъфиране, хибридна и информационна войни и т. н.

Огромна опасност надвисва над Европа, а еврогейските лидери се правят, че нищо не се случва и освен празни приказки, не вземат никакви конкретни мерки за защита. И това вече не може да се обясни с безхаберие или някаква прекалена толерантност и хуманизъм. Затова ако народите в Европа не се събудят и не вземат нещата в свои ръце, утре ще бъде късно. Спомнете си как загина Римската империя и какво последва след края й в продължение на векове - нещо подобно ни очаква.

САЩ създаде ИДИЛ(снимката на Маккейн с Багдади) за да контролира чрез терористични заплахи васалите си в ЕС,както създаде Майдана в Украйна(пак с участието на Маккейн,който напътстваше майданистите) за да контролира чрез санкции в последствие икономическите развитие в Русия. И в двете събития се забелязва една обща фигура сенатора Маккейн,представляващ САЩ като дипломат и политик.

Всеки интелигентен човек го знае, не е нужно да го казваш!

Стандартният пълнител на автомат Калашников е за 30 патрона.Бих казал,отлично КПД. Англичани,бъдете патриоти,ваканцувайте си в Брайтън. Турист към терориста: -Со керез,бе? Терориста към туриста: -Who cares?

Отератителен коментар. Загинаха невинни хора. Малко респект. И всичките многослоеия са излишни

Може и в Blackpool, ама е не особено приятно. Welcom to Robinhoods bay :)

БРЦК

Некои хора не разбират ,че с терористи и варвари трябва да се постъпва като с такива! Те от друго не разбират. Англичаните вместо заради 30те жертви да затворят 30 джамии и на тяхно място да построят по един парк , дрънкат глупости по СНН. За да вземат мерки какво трябва да стане ? Атентат в метрото ли ? Натам отиват нещата !

Отератителен коментар. Загинаха невинни хора. Малко респект. И всичките многослоеия са излишни

БРЦК

Всеки ден по света насилствено умират хора. Това са фактите. И още ще умират заради слепци като теб. Пишман толерасти и глупаци. Ако беше роднина на загиналите друга песен щеше да пееш.

ако им затворят джамии,Саудитска арабия ще им спре нефта и британия и бритиш петролюм загиват,толкова са зависими че и 3000 англичани да загинат арабите ще построят 3000 джамии

БРЦК

Иран може да замести. Така и така заедно със Сирия са единствените които наистина се борят с ИДИЛ.

Ако нормалните мюсолмани не вземат ясна позиция и не се изчистят сами от тези изроди, то това значи, че всички мюсолмани са терористи.

всички мюсюлмани не са терористи, но повечето тайно им съчувстват и се надяват те да успеят да избият християните за да остане само правата вяра!

НЕ МОГАТ .... ТОВА ИМ Е НАБИВАНО ОТ ВЕКОВЕ !!! - ПРАВОВЕРНИ И ГЯУРИ ..... ТАЗИ КОНЦЕПЦИЯ СА Я ИЗМИСЛИЛИ ОЩЕ ЕВРЕИТЕ - ПРВОВЕРНИ (ИЗБРАНИ ОТ БОГА ЕВРЕИ) И НЕВЕРНИЦИ ...... В РИМ , ГЪРЦИЯ , ТРАКИЯ ВСЕКИ СЕ Е МОЛИЛ НА КВОТО СИ ПОИСКА ... ДОКАТО В БЛИЗКИЯ ИЗТОК Е ИМАЛО ПРАВОВЕРНИ И НЕВЕРНИЦИ :)))

Един лек реверанс към русските необразовани тролчета, които плюят по САЩ постоянно. Знаете ли как и кога са формирани модерните граници на Ирак (както и не малко други ислямски държави)? 1920 , след като са освободени от османско робство, Ирак става колоноя на Англия, която формира днешните и граници, които НЕ СА разделени по никакъв религиозен, етничестки и т.н. принцип. В тези граници трябва да живеят заедно Шиа и Суни ислямисти, които както се вижда днес, не могат да съществуват заедно. След което се раждат всчки екстремистки групировки, между които ИД. САЩ влизат в Ирак 2003 , 83 години след установяването на тези явно лошо-заченати граници, когато конфликтите са вече част от ежедневието. Защо САЩ влизат в Ирак? Дали с искреното желание да помогнат, дали заради техни си интереси, или комбинация от двете.. Няма значение. ИД не е рожба на САЩ, а на "Великите сили" след първата световна и Англия. Така, че спрете да учите история от пропагандни истории и небивалици, казани от политици, които сте издигнали в култ, а четете книги, и свалете капаците!

Като гледам акцента който поставяш са "руските тролчета". Това показва, че си не по-малко пристрастен от един средностатистически атакист. Още малко ще стигнеш до някакви първопричини от преди хиляда години за да оправдаеш психопатите предизвикващи днешната ситуация.

САЩ влязоха в Ирак,след като един едър чичко,Колин Пауъл му викаха,представи пред ООН едно флаконче с прах за пране като бактериологическо оръжие на Саддам Хюсейн.Не намериха никакво такова,разбира се.

Сегашното състояние на Ирак е вследствие на войните на фамилия БУШ срещу една от най-проспериращите страни в региона. И нека не забравяме какъв беше поводът - предполагаеми химически оръжия, които никой никога не откри там.

Предтекстът на САЩ за оръжейните програми на Саддам е вероятно измислен, но приказките за проспериращ Ирак са абсолютна измислица. Също много надценявате влиянието не-много интелигентния Буш-младши. Изпадате в капана на това, че се фокусирате в историята, на която сте били свидетели, и и отдавате прекалено голяма тежест. Светът не се върти само около последните 30 години...

Предполагам че знаеш, как наричат такива като теб? Ако анализираме това което си изсрал, първо прави впечатление числото 30 - която е или годините ти или обичта ти към числото 3 като успех. Втори особенно голямо впечатление прави злобата която имаш срещу славянските народи. Трето бих казал че просто си за ИДИЛ.

Това, което скапаните англичани сътвориха през 19-ти и 20-ти век - а именно чертаеха граници и прочие /напомням за Сан-Стефанска България - не руснаците, а великите осрани западноевропейскси сили начело с Великобритания - мир на праха й/ в Близкия изток и Европа, сега техните братовчеди - американците го съсипват. Това е бизнес. Всичко е било предварително програмирано и одобрено от гнусните монархически фамилии. Спомнете си думите на Симеон Борисов - "Като му дойде времето". Ето сегашната ситуация е просто"дойде му времето" - бизнес."Какво тук значи някаква ли личност" или личности. Още по-добре - англичани, повод за още милитаризъм и бизнес. Докато не се върнат законите на Мойсей "Око за око и зъб за зъб" - ислямистите - арабески няма да мирясат . Оглеждайте се, да не влезе някой с калашника и при вас. Бъдете нащрек. Предупредени сте. Значи наполовина сте спасени. "Хора, Бдете! " - Юлиус Фучик!

МОДЕРНИЯ ДЖИХАДИСТ Е ВЪОРЪЖЕН С БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ ПРОДАДЕНО МУ ОТ БОЙКУ МУТРАТА И СИК :))))

каза щаствливият руски пропагандатор :) редник от хибридната война :)

ГЕРБЕРАСТЧЕТА ОТ ДАНС САМИ СЕ ГРЪМНАХТЕ С ГРАНАТОМЕТА В СОПОТ :))

Войната срещу наркотиците докара повече наркотици. Войната срещу терора създаде повече терористи!

someone

ислямския тероризъм е лошо нещо. не одобрявам идеите на ислямска държава, но аз като християнин също имам проблем с днешната култура на европа. много пъти са ме осмивали и подигравали заради вярата ми, това води до омраза. виждам много нередни неща, които масово се приемат за редни. в университета в българия имаше разврат, доценти и асистенти имаха сексуални връзки със студентки и секретарки на катедри, правеха сексуални намеци на студентки, това се приемаше за нормално, дори се окуражаваше, такива като мен, които не одобряват ги имат за луди и изостанали. култура, основана на грях заслужава да умре.

ВСЪЩНОСТ НАЦИСТКИТЕ ИДЕИ НА АРАБИТЕ СА РОДНИ В ИЗРАЕЛ - ЕВРЕИТЕ ВЪВЕЖДАТ ПОНЯТИЕТО ГЯУРИН (ГОЙ) И ПРАВОВЕРЕЦ :)) .... А ТУРЦИТЕ ГО ПРИЕМАТ И ГО РАЗПРОСТРАНЯВАТ ))

не си съвсем прав, гяури са били зороастрийците завладяни от турците в монголските територии (днешен азърбейджан), и разбира се, те казват оттогава насам гяури на всякакви друговерци, дали зороастрийци, дали християни, не правят разлика... ИСТОРИЯ Възникнала в източен Иран около 1700 г.до н.е., към ІV в. до н.е. заратуштрийската религия се е разпространила по цялото иранско плато. Тя станала официална религия в първата в историята световна империя на Ахеменидите основана от Кир Велики в 550 г.до н.е. Тази империя не била ограничена от езикови или етнически граници. Във времената, когато завоюването на една или друга страна означавало като правило всеобщо разоряване, Ахеменидите се славели със своята толерантност - както политическа, така и религиозна и етническа. След като заратуштрийците на Кир Велики завоювали Вавилон през 539 г.пр.н.е., той освободил всички пленници включително и юдеите, които били поробени в продължение на 70 г. Именно за това в Библията е наречен пастир и помазаник на Бога, седящ до Него от дясната му страна (Исайа 44:28 и 45:1). В Библията се среща също и описание на това, как Кир помогнал на завърналите се в родината си юдеи да възстановят своя разрушен храм (Ездра 6:34 и 6:14-15). Кир бил първият управник, провъзгласил това, което в днешния свят е известно като правата на човека. През 652 г.пр.н.е. Иран бил завладян от арабите, донесли със себе си и нова религия - исляма. Заратуштрийския Иран престанал да съществува. Масовото покръстване, най-вече с помоща на силови методи, съществено намалило броя назаратуштрийците.Днес в светасе наброяват само около 125,000 заратуштрийци (зороастрийци) - около 30,000 в Иран и около 80,000 в Индия, където са известни под името парси, или хора от Парса - Персия. Днес една малка част от тях живеят пръснати по цял свят. Автор: Мобед Камран Джамшиди

В моя бивш университет е по-лошо. Имам подозрение за хомосексуална връзка между ректора и неговото протеже асистент. Казвам го съвсем сериозно.

къде намесвате сек и религии и простотии и дайте сега да се трепеме че Х е спал с У ,а не с мен ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Джихадът - по-близо до Европа За което благодарете на САЩ

...и да не забравим Фондация Америка за България

Саддам Хюсейн беше свален, а неговата армия унищожена за 15 дена, а ИД няма една десета от капацитета на Саддам Хюсейн! Просто САЩ нямат намерение да ги ликвидират. България е изнесла над 500 тона оръжие за ИД. Всички видяхме как шикалкавеха за инцидента в село Анево.

персите и русочеченците в един глас: сащ са сатаната!!! а атакистите като малки клакьорки: оу йеа

ПРИ НАС ПО СИ-ЕН-ЕН АМЕРИКА .... НЯМА НОВИНИ ( ИЗЧЕСНАХА НОВИНИТЕ) - ЗА БЛИЗКИЯ ИЗТОК - АФГАНИСТАН - УКРАЙНА - СЕВЕРНА АФРИКА .... ЗА ВСИЧКО ДРУГО СЕ ГОВОРИ , НО НЕ И ЗА РЕЗИЛИТЕ НИ ВЪВ ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА :) ДААЖЕ АМАНПУРКАТА ОТ СИЕНЕН УОРЛД НЮЗ НЕ СЕ ПОЯВЯВА :))

... да не би да си в... америка? и имаш време да гледаш телевизия... марш да миеш чинии, бе... серсем...

Защо така тъжно бе другари демократи. Ми то това е демокрацията, народовластие, народите управляват, народите са във властта. Едни гледат на тъпо и питат, като ни бесите въженцата по партийна линия ще ги раздават, други си правят селфита със отрязани глави, тук се самоизбиваме ей така от спортна страст. Властта която трябва да ви пази организира гей паради, а още от Хитлер те са ги използвали като най добрите войни-пъдари-убийци. Така че по весело другари демократи. Маите ви бяха предупредили нещо.

ти си с един пръст чело!

Нема се пуашите, САЩ вече насочват ядрените си ракети за превантивен ядрен удар.

Джихадът е по-близо до Европа след като САЩ, Франция и Англия удариха Либия и съсипаха всичко наоколо, да въоръжават всякакви отрепки за борба с неудобните им правителства в Сирия, Ирак и т.н. Сега кой пак е виновен????? Путин и Русия??????? Тази лъжа може да мине пред тъпите американци, дето не знаят къде е Европа и вярваха на всяка дума на тъпата Псаки! Тук не минава!

Няма ли да изтриете и поста "Рекетьори" като сте започнали!Поне го изтрийте като "повтарящ се"!Ами той оля целия форум, вие къде блеете по предварително поставени задачи!

да застъпи на смяна модератора фен на ДАНС. ТОй как повтаря не истина. Тогава ще видиш как залива форума като море.Ама нали е един от тях и си бълва всеки ден.

вие да не сте клон на ал джазира? За идил может много да пишете, а друго като се напише скачате и триете. Е това ще ви затрие. Никаква медия не сте. Няма обективност във вашите "новини" и цензурата ви е надминала фашистката отдавна!

Камърън се е изказал по английски засукано!Ние си имаме поговорка:"За око-две, за зъб-чене". Я да имаше закон според който на "ухиления" стрелец сега да подберат всички близки и роднини и в кауша!Защото няма начин някой от тях да не е знаел какво подготвя изрода! Така ще се изтръгне злото от корен

Ако искаш от корен ще ти се наложи да подхванеш нещата от други държави.

Не може. Все пак Русия има ядрено оръжие.

dobrin

пук кво диво мозе да стане ако влезе в турция...направо ви е бедна фантазията...

Диарията е най-характерният симптом на дизентерията. Болният има чести и остри позиви за дефекация. Изхожданията са не само чести и съпроводени със силни болки. Отделените изпражнения са воднисти, с гной, слуз или дори кръв. По-късно е възможно болните да отделят само кръв, гной и слуз това е т.нар. дизентерийна храчка.

Знаем, че знаете кой пише и защо, Тъпите ви агентчета ви лъжат както си искат и вие се питате сега какво става и работата се усира яко. Свържете се с нас за да ви разкажем истината ! Имам и доказателства за някой неща ! Пък и с медиите няма да е изгодно за вас !

Малко бройката няма да се получи. Ако най-малко са загинали 30 британци, то останалите до 38, са не повече от 8. А както цитират от останили загинали имало "белгийци, германци, ирландци, французи, португалци и украинци".

трима германци... останалите по един... по-интересното е как ги различават, че са британци... преди идентификацията?!?

ИДИЛ=САЩ ,за който още не е ясно

САЩ - втората еврейска държава.

dobrin

едва ли е разумно да си турсим врагове сред евреите,като се има пред вид, че са остров сред бурното арабско море...

Териризма е един от аргументите за премахване на старият и въввеждане на новият ред. Хората биха живели добре в християнският свят, който може да осигури мир и благеденствие на хората благодарение на спазването на божиите принципи и закони, но в такова общество някой хора с хаос в душите непознали истината и любовта няма да имат извора на своята безсмислена суета и гордост.

Само Ицката ще оправи нещата. Бегом към църквите, на колене, и да се моолим, моооооолим......

Знаем, че знаете кой пише и защо, Тъпите ви агентчета ви лъжат както си искат и вие се питате сега какво става и работата се усира яко. Свържете се с нас за да ви разкажем истината ! Имам и доказателства за някой неща ! Пък и с медиите няма да е изгодно за вас !

деер

Господ да благослови Обама и Ердоган! А, Германия си трае заради 5 млн турци ..... Страхотно клипче има за НАТО по ВТК и миссийте на алианса и САЩ през последните 14 години. Гледайте го. Сами се гордеят с ИДИЛ!!! После пияните руснаци ви били виновни.