Сирия навлиза във фазата на посттероризма

Два дни след изказването на Башар Асад пред форума на министерството на външните работи на Сирия медиите продължават да ги анализират.

Обратно в новината

Коментари - Сирия навлиза във фазата на посттероризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навсякъде, където е стъпил Американският ботуш трева не никне, царят разруха, опустошение, мизерия е скръб, ярък пример е нещастната Южна Корея! Навсякъде, където е стъпил Руският ботуш, цъфтят дървета, рози и крайпътна марихуана, цари небивал възход, развет, просперитет, богатство и радост, ярък пример, е щастливата и усмихната Северна Корея! Да живее руският БОТУШ, носещ щастие и просперитет на хората! Само след година две, когато всички сирийци бъдат изгонени от тази исконно руска земя, Сирия няма да я познаете!

Други, по-актуални примери: Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна..

Ми нали тва казвам за американския ботуш, забравяш, Етиопия, Ангола, Мозамбик, Египет, Сирия, Йемен!

Ой...Ми там войничетата си ходят с шорти. Ботушките стигат ли до коленете?

ало козяците как сте нещо ви няма ????маи яслата е празна а ????

Не се напъвай, друже! За вас свършиха, "Денег нет", ясно каза другаря Медведев! И няма да има потвърдиха всички руски Империалистически милиардери, начело с циониста Абрамович! Така, че се ориентирайте към яслата на Козяк, докато е време и там има паре! Който закъснее, ще кисне на празните ясли!

Сега ще обвинят Асад, че умерената опозиция няма къде да твори и е взела да прави атентати в Европа.

Тук краварите и евреите,удариха на камък,правеха си тънки сметки,че като махнат Асад,спокойно ще сложат ръка на нефтените и газови кладенци,и евреите и те да си прекарат газовкоридор до европа,и да ограничат по този начин руските доставки за ЕС,но получиха среден пръст.

САЩ изчистиха Ирак от руските терористи наИД и сега е ред на почистването на Сирия от терористите на Асад,ИД и Путин!

Gamе Over тъпако! Няма вече кой да плаща тролска помия. Спри да се напъваш.

Добре че Сирийската Арабска Армия и президента на Сирия -Башар Асад победиха! Че иначе сега в Сирия, щеше да се шири шариата и вахабитите Джихади Джота спонсорирани от Краваристан и Саудитска Фекалия, щяха да изнасилват не само жени и момичета, но и малки момиченца и да режат глави и да палят живи всички хора които не искат да се подчиняват на тяхната извратена педофилска ислямска религия! А всичко светско,човешко и модерно създадено под мъдрото управление на Башар Асда, щеше да бъде напълно унищожено и изгорено като ерес! Ислями мюслитата щяха да сложат пак бурките и фереджетата на жените, да ги поставят на нивото на животните, и да ги продават като кози и добитък! Ето такива хора спонсорират лудите говеда от Краварника, и отрепките от Саудитска Аналия!

отдавна е ясно, че Асад ще е на власт докато не загуби изборите в Сирия. засега това няма как да стане. цветните революции няма как да сполучат в демократичните държави, а Сирия малко или много е точно такава, поне беше преди опита за завладяване на страната.

И к'во? Май, в крайна сметка не им се получи поредната "игра" на краварите... Отново не им излязоха сметките! ;-) Само дето милиони съдби бяха прецакани и хиляди животи загубени...

На 21 август, преди два дни, започна залеза на ФАЩ. Цитат: "Затъмненията променят основата и структурата на космическия ред, за да тласнат еволюцията на съзнанието по друг път. (Космос-Гръцкия корен, от който произхождат етимологично, откриваме в глагола κοσμέω (kosmeo) - "подреждам, организирам, украсявам". Оттам и съществителното име κόσμος (kosmos) означава "подредба, организация") В РЕЗУЛТАТ НА ЗАТЪМНЕНИЯТА СТАВА СМЯНА НА СТАТУКВОТО И РАЗРУШАВАНЕТО НА ЗАСТОЯЛИТЕ ЕНЕРГИИ." Например: Парите, като енергия на статуквото, се вижда как губят своята мощ и власт. Войната в Сирия показа "борбата" между ВЕЛИКИЯТ ГОЛИАТ-ФАЩ с томахавките 59/23 и дребния Давид-Русия. Сега краварника се чуди как да се измъкне от Афганистан, Ирак и Сирия, ако не успее да нападне ... Иран.

"...през последните 8 години думите на Асад са или изопачавани, или предавани частично и манипулативно, според статията." Хибридна войничка, а;)

Не, не - В Сирия си Е АчикАчик Инвазия на ДнешенКремъл .

Стига вече бе, глупако!... То, вено, че за Глупостта почивен ден няма, ама ти чупиш тъпомера, всеки път с откачените си несвързани бръщолевения! Аре, по- добре, бЕгай да цепиш дърва, ДърварЮ и не се занимавай с международното положение...

Ами таке е в живота... Който загуби горещата война губи и хибридната, но нищо пробвай пак;)

Аааа. Ти откой отдел изпълзя? Да не си от ониа дето по 1 лев ще ги пускат за огрев на населението ;) Явно короядът те е напълплил, ама при теб по мозъчната кора или това което е останало от нея :) Хайде бегай сега да спираш руските танкове при Харков :)))))

Пресолявате 'манджата' отн. Сирия/Башар, Дир.бг... - Сирия - Винаги Е била под Френско влияние... И ! - след вчерашното Решение на Елисейския (за което попонамекнах снощи в коментар към друг материал) - тиражирането на 'изявления' на Башар е смехотворно. (Визитата на Макрон у Нас - парекселанс С връзка И в Тази насока.)

Прегледай се бе пич. Пишеш 100%-тови глупости.

Марко ?! ....ааааа --> магарето .

Чшш, дървено човече, не виждаш ли, че вече не ФърФиш с брътвежите си... Ставаш само за подпалки бе, Пинокио :-D

Ой, мамачка ! --> тоз 'наш' Д'Съ пробва за Лукановича ?!

ти гледаи да не закъснееш за срещата, че нали си поканен, и си изглади фрака

Преди Путин да им набие канчока, набързо, се бяхме наслушали от "медиите на международната общност" как ИД били непобедими, каква, ама ноу хитра тактика и стратегия имали как били неуловими да прекарват нефт с магарета... Нас вече ни бяха записали в ИД. Даже и карта ни показваха. Хиляди и милиони младежи и девойки от по света и у нас, очаровани от прекрасния нов свят, който им разкривала ИД се стремяли към нея готови да се жертват...

Войната свършва,терористите избити и изгонени,както и опозицията и се установява в Сирия хилядолетен режим на клана Асад.Тези сирийци които са били против Асад и са избягали като мигранти по света,не се връщат,а тези които са останали в Сирия ще се готвят да я напуснат.Кюрдите в северна Сирия вероятно ще искат автономия/Турците ще подклаждат за собствените си интереси/ и кво ще стане.Ще се създаде изкуственно някакъв мир и след година-две нова гражданска война.Асад не разбра,че е толкова коментиран,че ще дойде ден и руснаците ще го ритнат заради своите интереси.

Глупав ли си? На последните парламентарни избори в Сирия опозицията спечели 25%. Опозицията е представена в местната власт. Опозицията, истинската, не се притеснява от репресии. Тези, които си организират форуми в Рияд и Женева, които ядат сърцата на убити войници, които ползват зарин, които избиват цели християнски села НЕ СА ОПОЗИЦИЯ. Те за изроди.

Драги, на тебе изобщо не ти е ясно, какво означава "След това?". А именно, че на планетата протичат процеси, които нямат нищо общо с миналото и настоящето в социално отношение на ЧОВЕШКОТО ОБЩЕСТВО /наричано "стадо", ГОИ=животни/. Съществувалото от повече от 300 хиляди ПОРОБВАНЕ от всеизвестните сили на Мрака на Човечеството, видимо се разпада. След възстановяването на Сирия, СЛЕДВА възраждането на България от пепелището на "демокрацията" ... с Помощта на Господ българина?! /колкото и невероятен да е за минусчиите ,този факт/

Какво си смъркал?

такива новини хич не радват щерев и компания :)))

А те къде са? :))))

На кучето ... в ауспуха.

В кучи Бъз.

Башар направи руска наденица от говедата.

Извода е само един....президента на Сирия-Башар Асад ....ПОБЕДИ! ФАКТ!

1. да, победата е близо - остават само две огнища - Идлиб и обсадения Дейр аз Зор. За две години руснаците решиха войната/мира в Сирия. Американците се мотаха 5 години и нищо. 2. Ал Джазира (тоест Катар) открито признаха Асад за "президентът на Сирия". Тръмп и САЩ негласно също вече са на това мнение... Тоест, той остава. Саудитите могат само да си хапят лактите. 3. След Сирия какво следва? Украйна ли, а?

Украйна е твърде далеч. Огледай се на около 200 км от Кюстендил.

Паисий

аз говоря не за нов конфликт - тоест за Македония, а за потушаване на стар - Украйна.

Твърде очебийно, след идването на Тръмп на власт и обещанието му да спре финансирането на отвърдокенаската НПО дейност на САЩ, ИД започна да губи територии с ужасяваща скорост. А в нашия географски край - двата военни завода с отнети лицензи за търговия не изнасяха ли основно за Саудитска Арабия, тоест за ИД?

"съхраняване на териториалната и демографска цялост на Сирия, както и арабската и същност". До тая смешка стигнах и спрях. Каква цялост, като там където стъпи турски ботуш, си вземат каквото си поискат. Една четвърт от страната се контролира от кюрдите. Само пълен наивник може да си помисли, че те ще оставят оръжието и ще се подчинят, след като воюват от години. Демография ли. Милиони сириици емигрираха. А за коя същност става дума. За шиитската или сунитската, щото двете групи се мразят и в червата. Сунитското мнозинство преди 30 и кусур години вече вдига едно въстания, което беше зверски потушено от асад първи. Такива неща не се забравят. Терорът в сирия ще продължи докато не се раздели по етнорелигиозен признак.

ЗА ПЪРВИ ПЪТ СРЕЩАМ ИМЕТО НА КИТАЙ, ЗАЕДНО С ТОВА НА ИРАН И ХИЗБУЛА. ТОВА ВЕЧЕ ПОКАЗВА НАПЪРНО ЯСНО, КОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДИТЕЛЯТ В ТАЯ АБСУРДНА КЪРВАВА ВОЙНА. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО РУСИЯ, ВСИЧКИ ЗНААТ ЧЕ ТЯ Е НАЙ БОГАТА И САМОДОСТАТЪЧНА СТРАНА В СВЕТА. НА НЕЯ НИЩО ЧУЖДО НЕ И Е НУЖНО. ТЯ ИСКА САМО МИР, ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ РАДВА НА БОГАТСТВАТА СИ.

Безмислените жертви на безмислената война минават половин милион! Защо? Защо умряха тези хора. Защо унищожиха целият регион? Защо? В крайна сметка сценария за всемирна доминация на империята на злото не проработи. Императора няма пари даже и стената с Мексико да изгради. Света полека, полека ще се върне към обичайният си начин на живот. Всяка от великите сили ще заеме полагащото и се място и в един по-балансиран свят човечеството може и да заживее в мир.

Кой е обичайния ред, защото от както има човешка цивилизация има войни, империи, диктатори, геноцид и подтисничество? От първите градове държави и племена, чието основно занимание е грабежа и набавянето на роби, през първите империи като асирийската, минеш през римската, персийската, ислямската, китайската, монголската, колониалните.................... Та стигнеш до съвремените сащ и русия. Моментите на мир са изключение в човешката история, а на мирно сътрудничество направо могат да се изброят на пръстите на една ръка.

Напълно съм съгласен с вас. За това и отваряме скобата, че човечеството МОЖЕ и да заживее в мир. Поне за определено време. Докато някой друг "император" не си повярва.

и пак преценете ако беше Eлцин на власт , какво щеше да стане със сирия ...

Оттеглянето на американците води след себе си поражение за фундаменталистите. Сами преценете кой е спонсора на ИДИЛ.