САЩ се опасяват от ново изтичане на секретна информация

Журналистите по всяка вероятност са намерили нов източник на информация от американските тайни служби.

Обратно в новината

Коментари - САЩ се опасяват от ново изтичане на секретна информация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя винаги си тече. Но понякога се разбира .

Светът е много шарен ... Но американските ръководители искат да убедят хората, че светът е черно-бял ... Не знам да ли ще успеят, но опитите продължават ...

е в Русия - кърваво червен!

Правят си досиета американците. Какво ги притеснявате! ;)

В борбата със световния тероризъм пада много пот заплатена с много бюджетни средства. На сайта на ФБР от време на време излиза доклад със статистически дани за това колко терористични акта са осъществени, колко са предотвратени и най-важното кой е участвувал в тези действия. До 1999 доклада разглеждаше терористичните актове само на територията на САЩ и почти 3/4 от атентатите са правени от американци последователи на някакви идеи, включващи от разни американски сепаратистки групи, расизъм във всичките му проявления до противниците на кожени палта и любителите на китове. Няколкото доклада излезли от тогава полека-лека промениха съдържанието си като ставаха все по малко аналитични и все повече политически ориентирани докато в последния от 2008 се разглеждат предимно терористични актове извън щатите които поради включването на Ирак, Афганистан, Сомалия и други горещи точки по-света и затова броя на пострадалите американци изглежда изглежда внушително.

Надявам се всички сте убедени, че такива работи в България няма как да се случват, при положение, че сме доказан предан съюзник и сме си синхронизирали законодателството в тази област.

Появило се е ново плашило за плашене на реднеци и за увеличаване на федерални данъци и намаляване на демократични права.

моля идиота от хасковко със своето ха да престане, че дразни дори комунистите , мръсни продажни тролове толкова сте елементарни, че като умрат селата или ги издавят няма да имате и 1 глас

Ти си поредният идиот, без извинение, който приема всички извън трите големи града в България за "untermensch". За щастие ще си идеш преди селата да измрат.

Който не пише хубави работи за Обонго и американските демократични ценности е терорист.

ще изтече истинската информация - колко терористи са подготвили, финансирали и разположили да действат по целия свят

Драги ми дебилоподобни, и една съвсем официална информация. Рейтинга на Обама засега е паднал до 40% като голяма част от тях искат: импийчмънт, затваряне на границите, спиране на бомбандировките над мирни граждани над Украйна и Газа. Това го искат както ДЕМОКРАТИ така и афроамериканци. Какво ще кажете и драги ми дебилоподобни протестъри. Май вие оставате нацията обречена на тотално унищожение като най тъпата и непоправима.

"680 000 души в целия свят са заподозрени от американските служби, че са замесени в дейности, свързани с тероризма" затова пък държавният терорист не е заподзрян ами е съвсем сигурен и без разузнаване

680 хиляди се занимават с национално-освободителна дейност. На практика САЩ са изправени пред още една армия, дислоцирана из целия свят.

да ни гони Обама.Вероятно се е повлиял от "соца".Тогава всички бяхме следени и подслушвани.

не сме били по-подслушвани и следени от сега

сега технологийте са други!Няма нужда от толкова доносници.Пък и не смо той си пази държавата.Вижте какво подслушване става сега и у нас,с най различни партийни,корпоративни и всякакви бандитски интереси.

Бахмааму...тия яко ги тресе параноята...еле пък когато ти изкарат кирливите ризи на показ...

Форумът е пълен с терористи. Да пращат вече тюлените да ги приберат и в Гуантанамо да им направят операция за смяна на пола.

колега ти не разбра ли?гуантанамо ще е новата съвецка база.

...коУега самосвал, не се пише "съвецка" а СЪВЕТСКА... Май не е зле да се върнеш в 1-ви клас...;-)

Иска ти се,нали?;-) Потърпи още малко,желанието ти ще се изпълни. С едно уточнение- провери исторически какво се случва с всички помагачи на САЩ от ръцете на самите САЩ. "Saving private Ryan" има само за тези,които са с англосаксонска фамилия. Ти с такава ли си,че се надяваш да бъдеш евакуиран?

Аз вече съм подал молба в съда за смяна на името ми на Saving Private Ryan! :)

Така, така. Все повече мислещи хора ще се откъсват от влиянието на световния жандарм

И всеки ден по няколко пъти мъжете на килимчето!

Каквато параноя ги е погнала, скоро и на макака ще забранят да фърка от, за и във кравария :)))

И все повече нови ще се появяват.Корабът потъва.

Big Brother is watching you. Всуе се мъчат янките. Скоро както е тръгнало ще трябва да заподозрат в тероризъм половината човечество,което прозира все повече с всеки изминал ден същността на "демократичните" им ценности /"аз те управлявам-демокрация,ти се самоуправляваш-диктатура"/ Протестърите и членовете на разни други НПО-та могат да се радват на приближаването на този ден- самолетните билети явно ще поевтинеят поради факта,че няма да има пасажери. Пък и хубаво ще е да летиш само сред свои;-).

ДА ХАМЕРИ СКОРО И НА ВАС ЩЕ ДОИДЕ ВРЕМЕ

Моля ви не ме издавайки