Коментари - Обучават камериерки да шпионират за терористи | dnes.dir.bg
назад

Обучават камериерки да шпионират за терористи

Камериерки от Слънчев бряг и Златни пясъци са обучавани как да разпознават терористи, съобщава агенция КРОСС.

Обратно в новината

Коментари - Обучават камериерки да шпионират за терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веселина, ти си била наистина камериерка, тук става дума за други "камериерки". Когато работех в Ню Отани по времето на соца, камериерките бяха с високи токчета, и не можеше да ги накараш да изхвърлят пепелниците, камо ли да търкат баните (даваха бакшиш на общите чистачки на хотела да вършат тази работа). И не можеш да ги уволниш, защото познай кой стои зад гърба им.

Към отдел "Дюнери" се създава отдел "Камериерки".

Браво! Създайте и отдел "Крадци" - за тях също може да се каже: "Тъй като те имат ежедневен достъп до стаите на гостите поради това и имат възможност най-безпрепятствено да наблюдават и претърсват помещенията, без да предизвикат някакво по осезаемо внимание."

А едно време добрите пионери дебнеха за скрити в храстите диверсанти. Някой ако може да ми каже къде е разликата

vlad

Насръхват ми косите от това, което чета. Та това ми напомня за годините когато зубрех за изпит по най-история за изпит при небеизвестния М. Семков. Въпросите за Германия след 1929 винаги бяха свързани и с известни познания върху ролята на ГЕСТАПО. Та част от публикуваните тук практики много ми напомнят за публикуваните дейности на тайната фашистка полиция малко преди и през цялата втора световна война. Тъжно. Може би е необходимо но не е оправдано. Тук възниква един въпрос - ами ако в даден хотел наистина има обучен да убива професионал и той хване изкъсо нещастната пишман-шпионка назована още камериерка - нима МВР ще поеме отговорността??? Нека МВР се върши работата само. В него работят професионали обучени да рискуват!

"Под подозрение попадат и мъжете-туристи, които наемат стая сами и се държат твърде дисциплинирано с камериерките." Още утре заминавам за Златните и за да не ме сметнат за терорист ще .......де що има камериерка в хотела :)))))))

SS-Nebel

Значи ако се държа човешки с персонала, поддържам чисто и не гледам телевизия съм евентуален терорист? Каква легендарна глупост!

Най-добре ще е и хубаво да ги опипват!

Аз пътувам постоянно по работа и обикновено ям в стаята. По описанието 90% съвпазам. Кой ги измисля тези глупости и при положение че камериерката няча право да пипа багажа това ще оправдава и кражби. Като няма полиция и разузнаване почват с простотии.