17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой от нищо не се бои. Ццялата работа е, че Великобритания в крайна сметка ще си защити икономиката и социалната система. Дори и без общо споразумение с ЕС, ВБ ще си сключи двустранни споразумения с тези от ЕС страни, които са важни и интересни пазари. В крайна сметка бедните Естрани от източна Европа ще пострадат от Брекзита най-много, вкл. България

СЕ БОИ ОТ КУРКО !!!!!!!

Ако Мей забременее ще е виновен само Путин.

Доказано е че не може да прави ЖИВОТ... а и токченцета трябва да си повдигне с още 2см...

Тази кака изглежда е доооста тъпа.И слабоумните разбраха че напускането на ЕС от англия е тъпо и то най-вече за самата неа.Това е очевидно подвеждане на английските гласоподаватели.Сега едно ново допитване очевидно се подкрепя от общественоста в англия,защото тя е проумела каква глупост е извършила.И въпреки това тази тъпа пръчка продължава да не иска нов референдум.Защо ма како,ти казваше че самата ти си против напускането.Направи ново допитване и ако тогава пак хората кажат "out",така да бъде.В името на какво управниците в англия не искат нов референдум.Нали пак ше е референдум,нема да е като в русия-с опрен пистолет в тила.Само че сега ше е осъзнат избор.Предния път е било ей така-"на ташак" .Сега когато хората в англия са разбрали че ташак нема ,нека видим техния осъзнат избор.Да,ама не.Каката не иска.Значи има сили които не искат англия да бъде в ЕС.И що ли така.И кои ли са те.Така или иначе ако англия излезе,рано или късно тя ше си плати за своята глупост.Особеното че пак ше плащат "usual suspects"-хората в англия.Е тва е гадното.Тарикатите пак прекарват балъците.А таа тъпа крава ше го прокара и всъшност ТЯ ШЕ ШЕ Е ВИНОВНА за тва дето ше последва за хората в англия

Чиста истина. Слабоумните го осъзнаха това. А ся дай референдуми до дупка... А какво ще стане, ако евентуален нов референдум покаже същите, че и по-категорични резултати? Щото нали шотландците искаха да останат в ЕС?! Ама анкетите показаха, че не искат нов референдум за отделяне от ВБ. Какво се оказа - и най-проевропейската част от ВБ предпочите с ВБ извън ЕС, отколкото без В във ЕС. Айде научете вече какво е когнитивен дисонанс - неизбежно се проваляте в прогнозите за всички важни избори на хората в последните години - за Брекзита, за Тръмп, за Путин, за Испания, за Италия, за Германия... А вденете най-после, че не светът е крив, ами вие сте тъпи, щото не го разбирате.

А бе селяндур,ти коя дума не разбра от ..."Сега едно ново допитване очевидно се подкрепя от общественоста в англия,защото тя е проумела каква глупост е извършила"...,та ми говориш кво искали шотландците.А и аз май,май не съм разбрал че отландците имали такива "въжделения".А бе да не си ги измислил ти и сега да ги пробутваш.Коя дума не разбра от ..."Направи ново допитване и ако тогава пак хората кажат "out",така да бъде"....,та ми СПОДЕЛЯШ за "избори до дупка".Маминия тарикат,колко е образован и "доброжелателен".Само и само да нема ново допитване.хаха...А дали съм тъп има едни хора СЪС ЗНАЧЕНИЕ(не като теб) които знаат тъп ли съм остър ли съм ...хаха.Задник аз знам кой съм и немам никакви основания да съм недоволен от себе си.Преди около две години бех написал нещо което другите не смеат да напишат.И задник,след около два месеца президента на сащ го каза същото.Така че нищожество мен ме четат-който требва- и ти не си ми критерий... Разбра ли мамин сладур

А да и преди неколко месеца шефа МИ6 май,беше за сефте у европа.Казват че преди тва действащ такОв не бил излизал от англията.И пак беше казал в неква реч официална,не пред теб или баба ти,нещо дето аз съм казвал а другите считат казването му за лошо възпитание.Сега разбра ли кой съм

Randall_Zwinge

O, боже... Горкото...

Не ми е ясно от къде тази информация я изрови, но по последни данни на YouGov 51% oт шотландиците са за нов референдум за независимост. Никола Стърджън внася в Холируд ( парламента на Шотландия) за одобрение на датата за независимост преди дата за излизане от ЕС. Пак според YouGov 67 % от северно ирландците са против твърда граница, а 50 % са за обединение с републиката. Така че или нови избори ,или нов референдум, или разпадане на кралството .

"Великобритания не се бои, ако трябва, да напусне без сделка" Нима?!Тогава защо го бавите този проклет брекзит само и само да подпишете сделка с ЕС?Проблемът вие че наистина много искате сделка ама такава от която само вие печелите!

дърта крава - тая въобще гледа ли се в огледало на какво прилича- маймуна!!!!!!

ха ха ха... Терезка е минала на Новичок :)))

Само не подавай оставка :) Поне до 20.03.2019

ще си бие камшика като Борката

Сменете и дилъра!!!!!! Тоя ще я отрови!!!!!!!

И в/у какво ще въведете мита? А какво изнася Англия за ЕС?

Изнасят пропаганда

Задай този въпрос в аптеката, те ще ти отговорят...

Ся... Работата е там, че мита се въвеждат основно върху вноса, не върху износа. Ама в тролуниверситета не преподават икономика.

Мен ме срам от Бойко, но това нещо за премиер е просто абсурдно, голяма карикатура.

нашия е по-малък змей

Преговорите не са в задънена улица. ЕСССР ги блокира, щото да плаши. Плаши... куче със салам. Със или без сделка, ВБ напуска, а ЕСССР се разпада до няколко години. Това е. Няма друг вариант.

абе мунчо... какво е това ЕСССР, аре да го дешифрираш... както и да ми кажеш какво е СС на ТАСС... и това е измишльотина. Ей като почнете да се правите на оригинални, та ставате чак смешни.

Randall_Zwinge

Това е знак, мунчовото, че най-гнусните съветски манипулационни практики бяха нищо пред комунизма на ЕС. И по същата причина ЕС ще се гътне - защото на хората вече им се повръща от него.

абе мунчо.. така и не каза какво е абревиацията която си си измислил и какво е СС на ТАСС.... и пак ми почна със съвеЦкото ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ Хайде малко повече Гинко да паппаш, че барам поне разбереш въпросите.

Randall_Zwinge

Абе аз може и да съм си забравил гинкото, ама абревиатурата, дето съм я измислил, вече тръгна по Европата и даже и политиците вече почнаха да я ползват. Комай бая смисъл има в тая абревиатура, ако и да не я разбираш... Други неща, дето уж изкуфялниците твърдяхме, вече също активно се обсъждат на свръхофициално и свръхвисоко ниво: - как да спасим ЕС от разпадане? - как да спасим НАТО от разпадане? - как да спасим ООН от разпадане? - дрогарю Тръмп, аман-заман, не закривай НАТО, не закривай ООН, помогни да спасим ЕС. Дали схващаш - световният политически елит вече активно обсъжда такива теми, като СПАСЯВАНЕТО на ЕС, НАТО, ООН и въобще следвоенния ред в света. СПАСЯВАНЕТО, баси! В реанимацията сме, демек. ОАРИЛ. Щото тоя ред се съсипа в основата си, построена калпаво още след войната, все повече и повече се компрометира и все повеече хора осъзнават, че е време за радикални промени. Пак. И в това няма нищо странно - така светът върви напред - еволюция, революция, еволюция, революция - никой не е отменил диалектиката. И периодите на еволюция стават все по-кратки, защото светът се развива все по-бързо. Проблемът е, че периодите на революция досега ставаха все по-кървави и по-кървави в експоненциален порядък. Как ще бъде следващия път, не знам. Най-вероятно ще спазим традицията - последния път затрихме няколко десетки милиона души, следващия път ще са няколко стотин милиона.

абе мунчо... не ми пиши фермани - няма да ги прочета след като не формулираш ОТГОВОР. Имаше ТОЧНИ И ЯСНИ ВЪПРОСИ !!! Ти пак бега и зарИВа като бито магаре.

Абе язе помним едни дето крякаха, че гнилия капитализаму се разпадал, на САЩ му оставал месеци, часове, секунди па накрая те се разпаднаха. Да не стане пак така?!

Randall_Zwinge

Баш тъй си беше, дедо. А сега не е ли същото с вечния ЕС?

а нали се сещаш, че тези като тебе дето квичаха тяхната кочинка им се разкова на части, а не с/у тези които квичаха. Да не стане пак същото?!

да да, ама не

Тези ще се самосринат.. ще бъде доста интересно как изведнъж ще има работещи митници, там където не е имало за последните 40 години... Странни са ми тези британци, но и като цяло не ги харесвам. От там са тръгнали хомофобия, колониализъм, див капитализъм итн. Да се оправят.

С какво се друсате, бе?! Брекзит без сделка ще е крах. И го знаете много добре, просто заблуждавате хората, иначе ще ви бият с камъни! Това да не са ви българите - да мълчат и кимат!

Със или без сделка, все ще е крах. Ама не за ВБ, а за ЕС. Ама то... със или без Брекзит, крахът все си е гарантиран, така че се тая...

Едва ли. ЕС - 510 милиона пазар. ВБ - 65 милиона.

Randall_Zwinge

Е, да... Разбира се, на тоя свят освен ЕСССР друго няма. Британската общност, дето само Индия е два пъти по-голяма, нищо не е...