Тереза Мей ще разговаря с Юнкер за Брекзит

От Даунинг стрийт 10 не посочват точната дата на разговорите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожо Мей, в Булгария ДС на власт, а всичко съвестно ударено именно от тях комунистите... Десебг. Сом, с уважение, не се чете,

- Жан Клод, как е? - Бива бе, Тереза, бива. Ти как си? - Бе не много добре. Един брекзит ме мъчи... - А, Тереза, недей така, бе... я седни да ти сипя една ракия и разказвай... - Ми то какво да ти разказвам, забърках се в една каша... сега ни от ляво, ни от дясно харесват това, дето забърках... кажи кво да правим, нещо да пообещаем отгоре, та да мирясат малко... - А, то няма кво да обещаваме повече, квото имахме ние, казахме... Ти с Мишел (Барние) говори ли? Щото от мен - толкова. - Абе говорих, ама нищо... пратих моя да се пазари, ама знам, че нищо няма да стане... Аз и с теб знам, че нищо няма да стане, ама нали съм премиер, имам да отчитам дейност... знаеш как е... - Знам, знам... абе я зае*би този брекзит, ела да пием по едно, то другото бошлав работа... - Знаеш ли, прав си, я налей, пък моите ще ги смотая още нещо... да се чуди човек, как ми вярват още, след всичките простотии, дето им ги наговорих... хахахахах - Да бе, да... хахаха... ха наздраве!

ся кака 8ца ша са включи в дебата и ша ви разпилее

Това БАБЕ не разбира ли, че не го искат нито в ЕС, нито в Англия.....

Не го осъзнавате,но след март очаквайте самолети пълни с екстрадирани български цигани на летище София....Жалко....Беше добър шанс да се отървем от тях безболезнено.....

Ако първо почерпи Юнкер един ишиас, после преговорите ще вървят много по-лесно и гладко!

ТИЯ БРИТАНЦИ ДОКОГА ЩЕ ЗАНИМАВАТ ЦЯЛА ЕВРОПА СЪС СЕБЕ СИ??? УЖ СЕ МАХАТ А НЯМА ОТЪРВАНЕ КАТО ОТ ДЪРТА ПРИЛЕПЧИВА КУРВА. КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ. ВЕЧЕ СТАВАТ БРЕМЕ ЗА КОНТИНЕНТА.

Еми не ги пуска европата

На калпавата шмунделка Новичок и пречи да си реши проблемата.

Това да отидеш на разговори с Юнкер е все едно в немски конлцлагер да помолиш коменданта да ти отложи обгазяването с една седмица.

Няма какво да разговаря с тоя алкохолик !Напускат без сделка и ЕС духа супата !

не се ядосвай, но няма да се получи :-))

направо един контра- референдум- то се видя вече каква била работата с брекзита.

Сигурно не искаш да си изпуснеш работата,да чистиш клозети в Англия !

какви глупости измисляте само... откъде ви ги раждат главите нещо много сте се озлобили, не така, не така с лошо

Тази жена стои в трудна ситуация, която тя не избрала и как никой не се намери да й подаде ръка???

За щастие на света англичаните единственото което могат да правят сега е да разговарят. След безбройните беди които донесоха на света включително и на нас, най сетне дойде времето от тях да не зависи абсолютно нищо. Като православни християни не търсим отмъщение. За нас е достатъчно,че ще си седнат мирно на задните части в държавицата и ще се занимават с препитанието си.

на кой му пука за ЮКей?

След Брекзита дано най-после се отворят добре платени места за химици, че иначе ще трябва да се правят "сапуни" и "пластелини" за ИРА. Дотам го докарахте драги ми колонизатори. Аз така и не разбрах защо досега не е взривена поне една джамия в Англия. Не знам как си мислят, че трябва да се разпали гражданска война, но трябва да има многообразие на конфликтите за да се усложняват опитите за решаването им.