Тереза Мей отхвърли контрапредложенията за Брекзит

Планът ми за Брекзит не е перфектен, но заслужавам похвали, заяви премиерът в пространно интервю за в. "Дейли мейл"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перничанката Тереза, чакаше мъжа си Филип до късно, в 23 часа той се прибра о т работата в мината, седна на масата, изпи една голяма ракия и хапна бобец с печени филийки.

Фалете ме уста!

Очевидно,Тереза Мей е агент на Москва !Изпълнява поръчката на Кремъл,за разбиване на ЕС.Нарочно измисли случая Скрипал,уж че се противопоставя на руснаците !

Дръж се Терезо,аз съм с теб !Нека сложим край на глупавия ЕС !

Великобритания няма място В ЕС. Считам за правилно да се даде се организира референдум за обидиняване на Ирландия и независима Шотландия. UK=СССР

всички в Англия само това ще ядат. Боб на хляб!!!

КОНТРОЛИРАНА имиграция; СТОП на донорството / нетен платец на ЕС; СТОП на зависимостта от Евро съда; НЕЗАВИСИМА търговия. Англичаните взеха съдбата си в собствените си ръце.

Само да има кой да търгува с независимите

Като видях кои са гласували за излизане на Великобритания от ЕС, бих казал че колониите този път си го върнаха. Все за излизане бяха такива пришълци от колониите.

Ужас. Накъдето и да погледнеш предатели и агенти на Путин. Кой би могъл да допусне,че Тереза е агент на ватенките и работи за рубли за разрушаването на ЕС.

Какво ли става там

Kогато един вълк е изгонен от глутницата, той умира. GB ще тръгне назад, жалко че средния и дребния англичанин ще понесат негативните ефекти от "раздялата". Келепир от цялата работа имат GB олигарсите, които стоят в сянка и само потриват ръчички.

Виждам една усмивка, която изглежда много задоволителна. Това показва че тази усмивка е в следствие на добри преговори и много добри постигнати резултати относно Брекзит. Но все пак има едно но: което ще покаже крайният резултат на преговорите. За съжаления някой ще загуби в крайна сметка от всичко това. Но това е политиката, за това са политиците това е политиката. Големите политици никога не се връщат назад, миналото е минало, само губещите се връщат в миналото защото нямат друг избор. Голямата политика върви нагоре и напред. В България няма такова нещо, всичко върви наопаки.

Тази слугиня на империята на злото продаде за рубли бъдещето на съюза, загроби острова и постави евроатлантическите ценности в опасност. Ояла се стара Европа не осъзнава какво върши. Единни ние сме силни. Никога повече разделени. Всички ние прогресивното човечество обединени около евроатлантическите ценности трябва да следваме неотклонно нашият път към светлото демократично бъдеще.

""Като вътрешен министър в продължение на шест години, направих най-доброто, за да намаля имиграцията, като едната ми ръка беше завързана зад гърба, защото не можех да направя нищо за хората идващи от ЕС. Сега ние можем. Свободата на движение приключва." приключва баба ти! приключват белите, образовани, работливи, приспособяващи се християни от ес, но няма да приключат небелите, необразовани, мързеливи, неинтегруеми нехристияни от колониите ви и изобщо от майната си райна. до 50 години европеидните хора в брекзитерска ингилизия ще са под 50 %!

НАЙ ПРАВИЛНИЯ изход от създалата се ситуация е повторен референдум , който и да е окончателен , защото и за в бъдеще все ще стои въпроса за правилността на първия и за връщане към ЕС , където и е мястото ! Кмета на Лондон е по мъдър от всичките им политици !

И откъде знаеш кое е правилното за UK?

този бял англичанин дето деведесетте го даваха често по телевизията и правеше експедиции по мръсотията на Перловец и Минчо Празников го мислеше за българин

ах, колко мило - уиски и препечена филийка с боб .... направо ми потекоха лигите ....

Чудесно! Сега остава и да си придвижат острова някъде в неизвестна посока по-далече от Европа!...,разбира се сатиристично писано, ако може? Втози дух на мисълта,...! Но тъжно, разбира се ще е чуството за изолация!

Тая все повече заприличва на Дарт Сидиъс - и в прекия, и в преносния смисъл...

''Филип Мей я чакал в апартамента им в 23 ч. вечерта и й сипал едно голямо уиски. После й поднесъл и препечени филийки с боб. Накрая измил чиниите след вечеря.'' Те това я вълнува тая дето дете не е отгледала за да не си наруши явно спокойствието та и Филип да мие по малко чинии...От такива самохвалковци света върви към разпадае и загуба на човешки ценности..

ДрОгаре, ЕС може и да се разпадне един ден, но Евразийския съюз ще се разпадне много преди това !!!

Английски семейства, отколкото да издържаме манго

Норвегия - свободна търговска зона с правила на ЕС . Канада - американска търговска зона с приложими правила на ЕС . Британия - държавата с чадърната конструкция , която се състои от многобройни територии , острови из целия свят . Тоест , ако се говори например за Северна Ирландия едновременно бихме могли да напомним територии много по-далече от дестинации в Северното Море . А изводът че реално погледнато деколонизация под управление на Елизабета Втора довела до значим политически упадък на британсото влияние в световен политически мащаб противоречава на общественият имедж който е изграден . Кой би казал че например Викторианската епоха дължи огромен успех си на пост-наполеонската обстановка в Централна и Западна Европа ? Че Британия преди Виктория , особено Лондон по-скоро приличал на един дом за сираци без достатъчно храна ?

Още един пример, как една болна жена може да унищожи цяла една държава! Същото като с любимата на Гришо, която го унищожи като спортист от световна величина! Жалко....

А Гришо се втурна по циганки,защото глобалистите така рекламирали.Ако един човек не уважава себе си,циганите бързо му виждат сметката.

Адио ЕС.

My Teresa is the best!

Want poznakomitsa closer come to the site http://bestrealgirl.com/?u=6ex8kwf&o=uz5kxp7

грозма мома англичанка баси семето грозно

Що,бе, на тях им харесва :)

Много приказки и никаква яснота.

доста хубава

Ах ти колко си палав.

знаят Минчи

Англия е силна дьржава, отдавна трябваше да е прекратила отношения с ЕС

в ес има и по-силна държава, която не се прави на ощипана мома-англичанка.

Ако не си забелязал-става въпрос за Великобритания. Само това подсказва , че не си в час , за да правиш умозаключения.

Доколкото си спомням Шотландия и Северна Ирландия гласуваха ЗА оставане в ЕС, така че някой друг май не е в час...

Доколкото си спомням Шотландия и Северна Ирландия гласуваха ЗА оставане в ЕС, така че някой друг май не е в час...

Стреляйте по Украинската полиция

Организатор на атентата в Света Неделя със Съветските Комунисти